NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 293 294 295 296 297 298 299 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 16:52  
Tak tam macie 110% zgodności smiech2 ... a jak się już obudzisz to zamelduj panu zbyszkowi że nadal się z was nabijają cool girl

Obrazek

Bobrze że buractwo w tym roku dopisuje to i sok wyborny cool

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 16:52  

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 17:57  
Czyli jak to mówią -na zachodzie bez zmian, dwa do przodu, trzy do tyłu.Andriusza chciałby,ale nie może,banan ani nie chce ani nie może.
Jak można mimo najszczerszych chęci prowadzić dyskusję, nic merytorycznego,cały czas żętyca z buraka mlotek

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 19:01  
Ale tak szczerze pasuje Wam rządy PIS... jak osoba w TV mówi że ktoś tak robił to i nam wolno...a było... zapomniał wół jak cieleciem był... czyli my robimy źle bo oni też tak robili... a u Nas... niedawno mówili że PO przy żłobie jest i nie daje się a teraz co się dzieje... prezes HSW... nawet nie będę pisał ale chodzi mi o to czy o to walczyliśmy i za tym glosowalismy... podpisy o zakazie pracy w niedzielę... a zucanie kasy na tacę to nie jest zapłata za pracę... a co z tymi co im godzin brakuje jak np w ZMKS. My godzin nie wyjeżdżamy w pięć dni... no chyba że zwolnią połowę kierowców... czy ktoś o tym pomyślał? Bo ja już się boję i już głośno nie mówię w pracy ze jestem za Lepszym

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 19:06  
Tu nie chodzi o rzady, tu chodzi o lokalnych regresow którzy domagają się uwagi otoczenia mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 19:39  
CYTAT
Ale tak szczerze pasuje Wam rządy PIS... jak osoba w TV mówi że ktoś tak robił to i nam wolno...a było... zapomniał wół jak cieleciem był... czyli my robimy źle bo oni też tak robili... a u Nas... niedawno mówili że PO przy żłobie jest i nie daje się a teraz co się dzieje... prezes HSW... nawet nie będę pisał ale chodzi mi o to czy o to walczyliśmy i za tym glosowalismy... podpisy o zakazie pracy w niedzielę... a zucanie kasy na tacę to nie jest zapłata za pracę... a co z tymi co im godzin brakuje jak np w ZMKS. My godzin nie wyjeżdżamy w pięć dni... no chyba że zwolnią połowę kierowców... czy ktoś o tym pomyślał? Bo ja już się boję i już głośno nie mówię w pracy ze jestem za Lepszym

No nie wiem o czym piszesznie wiem

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 19:48  
rst..38 ... jak wchodzisz w ten temat i czytasz skomlenie PiSobolszewików nie czujesz się lepiej ? bezcenne cool

Obrazek

A jedynym osiągnięciem kalifatu Smoleńskiego jest to że jeszcze nie zaczęli grzebać przy PZPNie ... ZPRP już przejmują ...

Oczywiście to też zasługa pana Tuska i jego orlików ok Dziś panowie skopać dupsko Ronaldo

http://www.wykop.pl/link/3242955/przekaz-do-cristiano-ronaldo-przed-meczem-z-polska/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 20:11  

Regres nie zna Granic

Obrazek

Słupsk jest pierwszy miastem w Polsce, które uhonorowało czarownice

Obrazek

Obrazek

ostatni będą pierwszymi...

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 20:16  
CYTAT

Regres nie zna Granic

Obrazek

Słupsk jest pierwszy miastem w Polsce, które uhonorowało czarownice

Obrazek

Obrazek

ostatni będą pierwszymi...

Żeby ogon machał psem to jest nie do wiary. Promil czegoś żeby rządził większościązaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 20:32  
Czy na ten temat zagląda jeszcze jakiś normalny moderator ? tak tylko pytam

Obrazek

Widok starszych osób źle wpływa na rozwój dziecka? Tak twierdzi PiS. I proponuje szokujące rozwiązanie

1. PiS przygotowało nowelę zasad obsługi placówek opiekuńczych
2. Nie będą one mogły znaleźć się na jednej działce np. z domem pomocy społ.
3. Zdaniem PiS otoczenie osób starszych źle wpływa na "kształtowanie postaw"
Zgodnie z projektem noweli, który wpłynął do Sejmu 22 czerwca, placówka opiekuńczo-wychowawcza nie będzie mogła mieścić się na jednej działce ani w jednym budynku z "inną jednostką organizacyjną wspierania i systemu pieczy zastępczej".

Oznacza to między innymi, że dom dziecka lub pogotowie opiekuńcze będzie musiało być odizolowane od takich instytucji jak domy pomocy społecznej czy domy starców. Skąd taki pomysł posłów PiS?

"Dzieci (przebywające w placówce opiekuńczo-wychowawczej - red.) wychowując się w otoczeniu starości, choroby i śmierci, stykają się na co dzień z dramatem samotności ludzi częstokroć pozbawionych wsparcia najbliższej rodziny" - czytamy w uzasadnieniu projektu cytowanym na stronie lex.pl. Autorzy noweli dodają:

Funkcjonowanie w takim otoczeniu jest bardzo trudne dla osób dorosłych. Tym bardziej trudno uznać je za odpowiednie dla prawidłowego kształtowania postaw i rozwoju emocjonalnego dzieci

...

więcej TU

Tylko PiSlamista może wmyślać tak genialny plan .... dobra zmiana ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 20:42  
CYTAT
Żeby ogon machał psem to jest nie do wiary. Promil czegoś żeby rządził większościązaklopotany

Pies który swój ogon gryzie na mądrego nie wygląda smiech2

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 21:06  
CYTAT
Czy na ten temat zagląda jeszcze jakiś normalny moderator ? tak tylko pytam

Obrazek

Widok starszych osób źle wpływa na rozwój dziecka? Tak twierdzi PiS. I proponuje szokujące rozwiązanie

1. PiS przygotowało nowelę zasad obsługi placówek opiekuńczych
2. Nie będą one mogły znaleźć się na jednej działce np. z domem pomocy społ.
3. Zdaniem PiS otoczenie osób starszych źle wpływa na "kształtowanie postaw"
Zgodnie z projektem noweli, który wpłynął do Sejmu 22 czerwca, placówka opiekuńczo-wychowawcza nie będzie mogła mieścić się na jednej działce ani w jednym budynku z "inną jednostką organizacyjną wspierania i systemu pieczy zastępczej".

Oznacza to między innymi, że dom dziecka lub pogotowie opiekuńcze będzie musiało być odizolowane od takich instytucji jak domy pomocy społecznej czy domy starców. Skąd taki pomysł posłów PiS?

"Dzieci (przebywające w placówce opiekuńczo-wychowawczej - red.) wychowując się w otoczeniu starości, choroby i śmierci, stykają się na co dzień z dramatem samotności ludzi częstokroć pozbawionych wsparcia najbliższej rodziny" - czytamy w uzasadnieniu projektu cytowanym na stronie lex.pl. Autorzy noweli dodają:

Funkcjonowanie w takim otoczeniu jest bardzo trudne dla osób dorosłych. Tym bardziej trudno uznać je za odpowiednie dla prawidłowego kształtowania postaw i rozwoju emocjonalnego dzieci

...

więcej TU

Tylko PiSlamista może wmyślać tak genialny plan .... dobra zmiana ok

Normalny moderator?Sugerujesz że tylko ty na tym forum jesteś normalny i nieomylny?
Mamy demokrację i większość wybrała PiS,trzeba chyba Ich wybór uszanować.
Ty i Andriusza prezentujecie postawę misiów.Mówił o tym ostatnio aktor Englert-"mi się należy, ja jestem".Czyżby trzeba było wprowadzić wam mentalny stan wojenny? Ogłosić parafrazując Szczepkowską-skończyły się rządy PO i to se ne vrati?Obudzcie się chłopcy w nowej Polsce, nie zmienicie tego

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 22:03  
CYTAT

Pies który swój ogon gryzie na mądrego nie wygląda smiech2

Może są tacy co oceniają psa po swoich dokonaniach nie wiem

Obrazek

Szkocki poseł do Polaków: Jesteście tu mile widziani, cenimy was! Szkocja nie chciała Brexitu

- Polscy imigranci wzbogacają nasze społeczeństwo, wspierają naszą gospodarkę. Chcemy, żeby czuli się u nas bezpiecznie. Zrobimy wszystko, żeby zachować europejski status Szkocji - mówi europoseł Alyn Smith, który apelował w Parlamencie Europejskim, by władze w Brukseli nie wykreślały Szkocji z Europy.
"Błagam was, europejscy koledzy, nie zawiedźcie Szkocji!" - za tę przemowę szkocki europoseł Alyn Smith usłyszał w Parlamencie Europejskim owację na stojąco.

Udało nam się porozmawiać z posłem Smithem w Brukseli. Opowiedział, jak ważna jest dla Szkocji żyjąca tam polska społeczność.

Emocjonalnie zaapelował pan do unijnych władz i europosłów, by pozostawili Szkocję w Europie.

- Tak. Ale mówiłem też w imieniu Irlandii Północnej, Londynu, wielu mieszkańców Anglii i Walii. 48 proc. obywateli Wielkiej Brytanii nie zgodziło się na wyjście z UE. Mam nadzieję, że dzięki moim słowom wielu ludzi zrozumiało, że Szkocja nie chciała Brexitu.

...

więcej TU

ok

II połowa ...jazda wazne

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 00:14  
Upadek Anglii pewny jeżeli straci tereny Szkotow i Irlandczykow. Araby zrobia z Anglików Kalifat i po rybkach.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 01:37  
CYTAT

CYTAT
Patologii przygłupów i innych zwolenników PiS ...

Osobiście podsumuje ze nikt tutaj się nie gniewa na frustratów i hejterów. Ale... musicie cie pogodzić z tym ze za takich was mają gdy błaznujecie sokiem z buraka jako prawdą objawioną tylko wybranym.

Moglibyście zacząć (nawet we dwóch) pisać równie intensywnie kto i co wam odpowiada. Wiecie ze nie mówi się kolegom ze mają brzydsze żony?

Regresisci - założyć nowy temat - moja wizja Polski i jej program - i popracować nad znalezieniem złotego środka wśród forumowiczów niezadowolonych z szeregu istniejących wizji. Zajęłoby to wam dokładnie tyle samo czasu, oponentów pozbawilibyście łatwizny żartowania sobie z waszego babskiego kwękania no i moglibyście kogoś przekonać, co wydaje mi się byłoby jedynym plusem dodatnim przy tym samym wysiłku intelektualnym.

Oferta dalej aktualna.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 07:25  
CYTAT
Czyli jak to mówią -na zachodzie bez zmian, dwa do przodu, trzy do tyłu.Andriusza chciałby,ale nie może,banan ani nie chce ani nie może.
Jak można mimo najszczerszych chęci prowadzić dyskusję, nic merytorycznego,cały czas żętyca z buraka mlotek

Ale ja bardzo chętnie, czekam tylko aż zaczniesz. Czy będzie tak merytorycznie jak w temacie o PO?

CYTAT
Normalny moderator?Sugerujesz że tylko ty na tym forum jesteś normalny i nieomylny?
Ty i Andriusza prezentujecie postawę misiów.Mówił o tym ostatnio aktor Englert-"mi się należy, ja jestem".Czyżby trzeba było wprowadzić wam mentalny stan wojenny? Ogłosić parafrazując Szczepkowską-skończyły się rządy PO i to se ne vrati?Obudzcie się chłopcy w nowej Polsce, nie zmienicie tego

Fiodor, ja szanuję wybór większości głosującej. To nie znaczy, że mam popierać wszystko co wymyślą. Nie tęsknię za PO. Tęsknię za normalnością. Tęsknię za krajem, który nie będzie mi zabierał. Ja nie potrzebuje by rząd mi dawał. Wystarczy, że mi nie zabierze. Ogarniasz?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 08:38  
CYTAT
CYTAT

Ale ja bardzo chętnie, czekam tylko aż zaczniesz. Czy będzie tak merytorycznie jak w temacie o PO?

CYTAT

Fiodor, ja szanuję wybór większości głosującej. To nie znaczy, że mam popierać wszystko co wymyślą. Nie tęsknię za PO. Tęsknię za normalnością. Tęsknię za krajem, który nie będzie mi zabierał. Ja nie potrzebuje by rząd mi dawał. Wystarczy, że mi nie zabierze. Ogarniasz?

Andriusza, to wierzysz w jakąś utopię.Pokaż mi kraj w którym nie zabierają, jest taki?Dzisiejszy świat nastawiony jest na zabieranie,nie dawanie, dzisiaj nie ma nic za darmo. Normalność znajdziesz chyba tylko w lesie jak sam sobie coś upolujesz a potem przyrządzisz na ognisku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 09:19  

Osiągnięcia postkomuny PO/SLD to temat z tradycjami bez dna wiec i przychodzi bez wysiłku, to ich wypracowana emerytura. Za 8 lat skusze się na pisanie o innych partiach. Na dzisiaj to jednak wróżenie z fobii i buraków.

Narracja Salon/Ciemnogród stał się tematem upadłym jak słupki poparcia, tematem stricte emocjonalnym, opartym na światopoglądowym budowaniu kompleksów wśród oskubywanych i wyciąganiu głosów z szaf ideowego marginesu gdy zaczęło ich brakować. Gospodarczo okazało się ze Salon jest programowo statycznym i ciemnym a Ciemnogród przewidująco dynamicznym i oświeconym. Medialnie dynamizmu starczyło wam jeszcze na pomysł Palikota, Petru, Razem i Sokzburaka. Ale to już chyba wszystko? Ludzie zapamiętali 50 twarzy PO. I będą sobie odświeżali pamieć za każdym nalotem CBA. To może potrwać.

Co będzie nowego na flance opozycji zapewne nikomu nie spędza snu z powiek ale 54-ta twarz nerwowo szuka amatorów... Trolle co prawda trzymają starą sprawdzoną linie ale to passe. Wybory samorządowe będą bolec OKROPNIE. Naprawdę jest tego trochę...

PS/

To Niemcy polowali w Słupsku na czarownice w tym czasie... potluczony nawet to ciemny Biedroń zmanipulował.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 17:10  
Fiodor nie mam na imię Andriusza i jak nie zaczniesz nazywać mnie po imieniu to ja będę kontynuował nazywanie cibie ciasnym umysłem.

Utopia? Ty masz pojęcie o kwocie wolnej od podatku? Czy ty masz pojęcie, że w wielu krajach z naszymi zarobkami większość nie płaciła by podatku dochodowego w ogóle? Miało być merytorycznie ale jak widać nie da się.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 17:22  
Andrzej, spójrz na słupki poparcia dla PiS,jest tendencja wzrostowa.Sugerujesz że to tylko dzięki 500+?Że patologia tylko Ich popiera?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 17:25  
CYTAT
Czy ty masz pojęcie, że w wielu krajach z naszymi zarobkami większość nie płaciła by podatku dochodowego w ogóle?

Nie płaci, ale to dotyczy wąskiej grupy i jednocześnie istnieje liniowy podatek dochodowy. Tu leży pies pogrzebany jak zapewne się domyślasz choc jesteś onieśmielony o tym napisać... Wprowadzenie podatku liniowego doprowadzi do wyprowadzenia zakodowanych na ulice mlotek a oba rozwiązania się wzajemnie uzupełniają.

"w wielu krajach z naszymi zarobkami" - pominęłam, jako przejaw ukończonych kursów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 17:39  
...a jest zabawnie umiech

Obrazek

Michalczewski broni Wałęsy przed posłem PiS-u: "....jak kozie za obiery!"

Poseł Prawa i Sprawiedliwości, Dominik Tarczyński, postanowił odnieść się na Twitterze do wypowiedzi Lecha Wałęsy za spotkania Komitetu Obrony Demokracji w Gdańsku 27 czerwca. Były prezydent zapowiedział "wycięcie PiS-owców z korzeniami od sołtysa do ministra".

Kochani - zaapelował Wałęsa. Którzy widzicie, że ten układ łamie prawo i wy od nich otrzymujecie stanowiska, zapamiętajcie: to się skończy i wytniemy was, z korzeniami wyrwiemy od sołtysa do ministra.

Te słowa nie przypadły do gustu Tarczyńskiemu. 37-letni poseł, znany dotąd głównie z bycia asystentem brytyjskiego egzorcysty, w odpowiedzi nazwał autora tych słów "Bolkiem" oraz "bydlakiem".

...

wiecej TU

znany dotąd głównie z bycia asystentem brytyjskiego egzorcysty

PiS i wszystko jasne ... znaleźć tam normalnego pełen szacun ...Darek tak trzymaj trzeba tępić kalifat ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 17:40  
CYTAT
Andrzej, spójrz na słupki poparcia dla PiS,jest tendencja wzrostowa.Sugerujesz że to tylko dzięki 500+?Że patologia tylko Ich popiera?

A ty jaki widzisz powód tego poparcia?

PS, co takiego zrobił PiS?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 18:03  
CYTAT
...a jest zabawnie umiech

"wycięcie PiS-owców z korzeniami od sołtysa do ministra" i zrobienie miejsca dla regresu?

Jędrek, musisz trzymać 52-gą twarz na wodzy. Obiecałeś merytorycznie a tu nadużywanie... będzie znowu nieszczęście. Wy już dochodzicie a ja nawet nie zaczęłam cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 18:27  
To nie zaczynaj umiech
Jakie pytanie taka odpowiedź.

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2016r. 18:29  
Obrazek

dobre ... ciekawe czy Krystyna też ćpa nie wiem

Prywatna wiadomość 

«« « ... 293 294 295 296 297 298 299 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »