|
|
|
CYTAT To nie zaczynaj Jakie pytanie taka odpowiedź. Chcieć to za mało. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT dobre ... ciekawe czy Krystyna też ćpa Na pewno ćpa,wg.twoich kryteriów ludzie dzielą się na ćpających,masturbujących się,itd.Rzygać się chce czytając te głupawki.Andrzej pròbuje trzymać poziom a ty robisz za koło zamachowe "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Fiodor, ja szanuję wybór większości głosującej. To nie znaczy, że mam popierać wszystko co wymyślą. Nie tęsknię za PO. Tęsknię za normalnością. Tęsknię za krajem, który nie będzie mi zabierał. Ja nie potrzebuje by rząd mi dawał. Wystarczy, że mi nie zabierze. Ogarniasz? Piszesz Andrzej_2.0 ze tęsknisz za normalnością, to wytłumacz mi jakie czasy masz na myśli, kiedy ta normalność była? Czasy SLD ? Za tym tęsknisz ? Czy może miałeś na myśli czasy PRLu ? A może tej normalności zakosztowałeś w jakimś innym kraju ? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Piszesz Andrzej_2.0 ze tęsknisz za normalnością, to wytłumacz mi jakie czasy masz na myśli, kiedy ta normalność była? Czasy SLD ? Za tym tęsknisz ? Czy może miałeś na myśli czasy PRLu ? A może tej normalności zakosztowałeś w jakimś innym kraju ? Zarzut do mnie, że ty nie ogarniasz. Nie jesteś w stanie wyobrazić sobie takiego scenariusza. A skoro ty tego nie ogarniasz to nie jest to możliwe. I po to założyłeś kolejne konto? Fiodor odpowiesz na moje pytanie? A może już skończyliśmy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Fiodor zrobię ci zaszczyt i odpisze na twoje zaczepki
Moderowano przez: magpie Nie można bez wulgaryzmów i chamstwa? Bardzo proszę o powstrzymanie się z takimi tekstami co ja tu mogę jeszcze dodać niech pomyślę ... Skomlaki dopisały Dobra zmiana u posła PiS. Zarobi krocie! Karuzela stanowisk w spółkach skarbu państwa nie zwalnia tempa. Tym razem wskoczył na nią poseł Maks Kraczkowski. Parlamentarzysta PiS już 4 lipca zamieni poselską ławę przy Wiejskiej na wygodny gabinet wiceprezesa największego polskiego banku - PKO BP. W nowej pracy zarobi o wiele więcej niż jako polityk - nawet 5,5 tys. zł dziennie! „Zarząd PKO Banku Polskiego S.A. ("Bank") informuje, że w dniu 30 czerwca 2016 r. Rada Nadzorcza Banku powołała Pana Maksa Kraczkowskiego na stanowisko Wiceprezesa Zarządu Banku z dniem 4 lipca 2016 r. na bieżącą wspólną kadencję Zarządu Banku" - brzmi komunikat wydany przez bank 30 czerwca 2016 r. Za suchą informacją kryje się jednak coś znacznie ciekawszego. Kolejny polityk związany z Prawem i Sprawiedliwością obejmuje intratną posadę w spółce skarbu państwa. ... więcej TU Bury i cały PSL może się uczyć ... "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Andrzeju,przede wszystkim program 500plus (tak strasznie wyśmiewany)i darmowe leki dla seniorów.
Banan,przestań z tymi przedszkolnymi oddzywkami "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Zarzut do mnie, że ty nie ogarniasz. Nie jesteś w stanie wyobrazić sobie takiego scenariusza. A skoro ty tego nie ogarniasz to nie jest to możliwe. Czyli oprócz sarkazmu niczego innego spodziewać się nie mogę? pytanie wydawało się być takie proste ? |
|
|
|
|
CYTAT Andrzeju,przede wszystkim program 500plus (tak strasznie wyśmiewany)i darmowe leki dla seniorów. Banan,przestań z tymi przedszkolnymi oddzywkami Czyli jednak 500+. Czyli jednak rozdawnictwo. To metoda? Jak długo tak pociągniemy? Kolejne kredyty kolejne długi. Leki dla seniorów? Przecież tego jeszcze nie ma, ciągłe uzgodnienia. Jarek. nazywaj to jak chcesz. Twoja wola. Ja wolałbym państwo, które nie nakłada kolejnych podatków. Chciałbym państwa, które nie zabiera mojej pensji by dać to zdrowym ludziom, którym nie chce się lub nie opłaca się iść do pracy. Gdzie tu sarkazm? Moje chęci są proste jak szyja żyrafy. Wystarczy mieć otwarty umysł. Ludziom trzeba zostawić ich pieniądze. Dobra zmiana ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jędruś czy ty przeczytałeś wypowiedz którą wkleiłeś? Mam wątpliwości.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ludziom trzeba zostawić ich pieniądze. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Czyli mamy w końcu odpowiedź czego nasi regresiści pragna najbardziej - abolicji podatkowej.
Niepoprawni Marzyciele |
|
|
|
|
skomlaki chcą tylko tego a skomleniu ich nie będzie końca "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Frasyniuk!
|
|
|
|
|
CYTAT Czyli mamy w końcu odpowiedź czego nasi regresiści pragna najbardziej - abolicji podatkowej. Niepoprawni Marzyciele mlotek Żadnej odpowiedzi nie macie, po prostu nie zakumałeś konkluzji. Szukaj dalej socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Andrzej_2,0 Przeczytaj dokładnie oba moje wpisy i dobrze się zastanów zanim sam coś nakreślisz, jeśli nie odpowiesz na moje pytanie ( do tej pory tego nie zrobiłeś )to będzie potwierdzało moje przypuszczenia ze nie nadajemy na tych samych falach. Mój post wcale nie ma na celu obrażenia kogokolwiek, i tego samego oczekuje od Ciebie.
Napisałeś " Tęsknie za normalnością " |
|
|
|
|
Kaczyński ojcem, Pawłowicz matką. Groteska PiS. Na marginesie opinii Komisji Europejskiej o praworządności w Polsce pisowskiej „Newsweek” dotarł do utajnionej opinii Komisji Europejskiej o praworządności w Polsce. Dokument składa się z 88 punktów, oto najważniejsze konkluzje. „Komisja podkreśla, że bez poszanowania dla praworządności nie może być demokracji ani przestrzegania praw podstawowych i vice versa. Poszanowanie praworządności to nie tylko warunek wstępny dla ochrony wszystkich podstawowych wartości wymienionych w artykule 2 Traktatu o Unii Europejskiej (stanowi on, że Unia opiera się na wartościach poszanowania godności osoby ludzkiej, wolności, demokracji, równości, państwa prawnego, jak również poszanowania praw człowieka – red.). To także warunek wstępny przestrzegania wszystkich praw i zobowiązań pochodzących z Traktatów i prawa międzynarodowego” ... więcej TU poszanowania godności osoby ludzkiej, wolności, demokracji, równości, państwa prawnego, jak również poszanowania praw człowieka to wartości w pisie nieznane "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT Andrzej_2,0 Przeczytaj dokładnie oba moje wpisy i dobrze się zastanów zanim sam coś nakreślisz, jeśli nie odpowiesz na moje pytanie ( do tej pory tego nie zrobiłeś )to będzie potwierdzało moje przypuszczenia ze nie nadajemy na tych samych falach. Mój post wcale nie ma na celu obrażenia kogokolwiek, i tego samego oczekuje od Ciebie. Napisałeś " Tęsknie za normalnością " Tak, nadajemy na różnych falach. Dokładnie tak napisałem. Dla mnie normalność to decydowanie o sobie samym. Normalnym dla mnie jest wydawanie własnych pieniędzy zgodnie ze swoją wolą. To ja utrzymuje rząd a nie odwrotnie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wychodzi na to ze nie ogarniasz słowa " TĘSKNIĘ " Nie pytam się Ciebie za czym tęsknisz, bo to wyraziłeś w sposób jasny i oczywisty, chodzi o to ze skoro "tęsknisz " to znaczy ze już kiedyś zaznałeś tego miodu, więc napisz KIEDY i GDZIE.
Jeśli chodzi o te normalność to zgadzam się z Tobą w 100%, ale nie pamiętam aby coś takiego już kiedyś w naszym kraju było, więc nie mogę za tym "tęsknić ", a czy taka normalność jest realna ? To wszystko zależy od nas wyborców. Przynajmniej takie jest moje rozumowanie czasownika " tęsknić " |
|
|
|
|
Andrzeju,no właśnie,kiedy w naszym kraju było tak dobrze, za jakich rządów?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
LOT zaczyna przynosić zyski, po raz pierwszy od siedmiu lat
http://polsk(...)rwszy-7/ Wychodzi na to ze zmiany jakie zaszły w radzie nadzorczej łącznie ze zmianą prezesa przynoszą widoczne efekty. |
|
|
|
|
HGW - miasto jest nasze
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Nie można bez wulgaryzmów i chamstwa? Bardzo proszę o powstrzymanie się z takimi tekstami Nie bardzo ... jeszcze jakieś pytania bo ja też mam kilka Zadam jedno na początek czy istnieje taka możliwość że pouczysz swojego pupila by mnie nie oceniał bo mam dla niego tylko ciepło o którym pisałem wcześniej ? Może cię to rozczaruje ale nie wstaje z rana z marzeniem by zbesztać jakiegoś skomlaka ... ale po prostu jak się o to proszą ...to jest im to dane Z ostatniej chwili drabiniarz dostał 152% głosów ... Kim przy nim to szczeniaczek !! "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Przepraszam, bo coś mi się wcześniej pokiełbasiło
Normalnie koszmar z tym indywduum,wspòłczuję użerania się na każdym kroku. Teraz wakacje, mnóstwo dzieci być może tutaj zagląda i muszą czytać skatologiczne głupoty onego.Gnać tą głupotę na cztery wiatry. Czekam na odpowiedź Andrzeja kiedy tak cudownie było w naszym kraju "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
podobnie wyższe stany uświadomienia, lepiej omijac...
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Proszę nie kopiować cudzych wypowiedzi bez komentarza do nich, bo jaki to ma sens? Podobnie jak nie ma sensu umieszczanie wypowiedzi pod wypowiedzią i nabijanie postów. Jak coś masz do powiedzenia zrób to w jednym poście, a nie trzech kolejnych. Jesli chcesz coś dopisac do wypowiedzi zawsze masz możliwośc moderowania własnej wypowiedzi (przycisk "zmień")
|
|