NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 295 296 297 298 299 300 301 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 2 Lip 2016r. 19:44  
Moderowano przez: magpie
Proszę nie kopiować cudzych wypowiedzi bez komentarza do nich, bo jaki to ma sens? Podobnie jak nie ma sensu umieszczanie wypowiedzi pod wypowiedzią i nabijanie postów. Jak coś masz do powiedzenia zrób to w jednym poście, a nie trzech kolejnych. Jesli chcesz coś dopisac do wypowiedzi zawsze masz możliwośc moderowania własnej wypowiedzi (przycisk "zmień")

:szok: jeszcze jak dopiszesz żeby było związane z tematem to już będzie wielki krok w dobrym kierunku ok

Obrazek

AKCJE I PROJEKTY, AKTUALNOŚCI, NIE DLA SMOLEŃSKIEJ SEKTY
WŁADYSŁAW FRASYNIUK WZYWA DO UDZIAŁU W PROTEŚCIE PRZECIW SMOLEŃSKIM KŁAMSTWOM

Władysław Frasyniuk wsparł nas apelem. Wzywa w nim do udziału w proteście przeciw smoleńskim kłamstwom, szerzonym dotąd bezkarnie w publicznej przestrzeni zwłaszcza w Warszawie. Mówi o tym, że fanatyzm i szaleństwo oparte na tych kłamstwach dzieli dzisiaj społeczeństwo.
Ale Frasyniuk wzywa również partie i organizacje opozycji, w tym KOD, do udziału. Przypomina politykom opozycyjnych partii, że również ich koledzy i przyjaciele zginęli wtedy w Smoleńsku i że ich pamięci trzeba dzisiaj bronić. Jak wielokrotnie wcześniej, Frasyniuk apeluje o prosty odruch przyzwoitości.

...
więcej TU

Trybunał na Du*e już nie może się doczekać umiech

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Lip 2016r. 19:44  

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lip 2016r. 19:59  
Zostań znowu moderatorem wtedy będziesz upominał.Póki co rób dalej za błazna naszego forumowegojezyk
Tylko trzymaj język na wodzy bo młodzież i dzieci czytają.
Może ty zamiast Andrzeja napiszesz mi kiedy w Polsce było lepiej?

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lip 2016r. 20:34  
CYTAT
Proszę nie kopiować cudzych wypowiedzi bez komentarza do nich, bo jaki to ma sens?

Władysław Frasyniuk: wzywa w nim do udziału w proteście przeciw smoleńskim kłamstwom, szerzonym dotąd bezkarnie w publicznej przestrzeni zwłaszcza w Warszawie. Mówi o tym, że fanatyzm i szaleństwo oparte na tych kłamstwach dzieli dzisiaj społeczeństwo.
Ale Frasyniuk wzywa również partie i organizacje opozycji, w tym KOD, do udziału. Przypomina politykom opozycyjnych partii, że również ich koledzy i przyjaciele zginęli wtedy w Smoleńsku i że ich pamięci trzeba dzisiaj bronić. Jak wielokrotnie wcześniej, Frasyniuk apeluje o prosty odruch przyzwoitości.

magpie/ Aktualność moich uwag oraz troska o środowisko naturalne. Mamy tutaj do czynienia z wyjątkiem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 11:14  
CYTAT
Nie można bez wulgaryzmów i chamstwa? Bardzo proszę o powstrzymanie się z takimi tekstami

Nie bardzo ... jeszcze jakieś pytania bo ja też mam kilka umiech

Zadam jedno na początek umiech czy istnieje taka możliwość że pouczysz swojego pupila by mnie nie oceniał bo mam dla niego tylko ciepło o którym pisałem wcześniej ? Może cię to rozczaruje ale nie wstaje z rana z marzeniem by zbesztać jakiegoś skomlaka ... ale po prostu jak się o to proszą ...to jest im to dane

Fiodorze ... nie każdy jest takim "inteligentem" jak ty ... Nadal parzysz herbatę na wodzie z pierogów ?

Obrazek

Siedmiu wspaniałych. Kim są ci, którzy głosowali przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu?

Nie było niespodzianką, że Jarosław Kaczyński wygrał dziś wybory na przewodniczącego PiS. Trudno przegrać, gdy nie ma innych kandydatów. Jedna osoba wstrzymała się od głosu, można przypuszczać, że był to sam Jarosław Kaczyński. Siedem zagłosowało przeciwko. Kto? Nie wiadomo. Nie ma pewności nawet, czy rzeczywiście byli przeciwko.

Komentarze w sieci nie pozostawiają wątpliwości. To wszystko było starannie wyreżyserowane. Trudno przypuszczać, że Jarosław Kaczyński błysnął bon motem o demokracji w PiS tak zupełnie spontanicznie. W sieci pojawiły się spekulacje, że tych siedmiu dostało polecenie głosować przeciwko Kaczyńskiemu.

...

więcej TU

Kawa ...fajka ... ponabijać się z buraków ... niedzielusia cool

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 11:21  
Dobra Zmiana twoje wypowiedzi są nie smaczne i obelżywe zniechęcają innych do korzystania z tego forum. Dziwi mnie tylko ze administratorzy tej strony się na to godzą.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 11:46  
Proletariusze wszystkich krajów łączcie się !!

Mnie oszukasz ... przyjaciela oszukasz ....mamusię oszukasz ... ale życia nie oszukasz cool girl

niby nick inny a rozum wiecznie ten sam umiech

Obrazek

MSZ: 22 ambasadorów zakończy pracę latem, 10 wróci do kraju z końcem roku

22 ambasadorów zakończy swoją pracę latem, a kolejnych 10 wróci do Polski z końcem roku. Od listopada odwołanych zostało czterech ambasadorów: w Madrycie, w Belgradzie, w Brukseli przy UE oraz w Watykanie - poinformował dyrektor Biura Rzecznika Prasowego MSZ Rafał Sobczak. Zmiany podjęte przez ministra spraw zagranicznych Witolda Waszczykowskiego - jak podano w komunikacie MSZ - obejmują także konsulaty oraz Instytuty Polskie.

...

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Dobrej zmiany ciąg dalszy umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 11:49  
CYTAT

Kawa ...fajka ... ponabijać się z buraków ... niedzielusia cool

Dies Domini bez większych zmian.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 12:08  
Dobra Zmiana Co takiego nadzwyczajnego widzisz w tym artykule którym się podpierasz ? Potrafisz pisać coś własnymi słowami ? Masz jakiś własny i uzasadniony tok myślenia ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 12:22  
Napisał bym jak Władek Frasyniuk ... Jarku nie ...

Ale nie napisze nie wiem Kim ty jesteś żeby ci się tłumaczył ? Dziwiłem się Andrzejkowi że próbował ... jego wybór ...szacun za chęci ok

Jedyna dobra zmiana to ta której jeszcze nie zdążyli zrobić cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 12:36  
Dobra Zmiana traktujesz to forum jak swój prywatny folwark, być może to całe twoje życie i tylko tu znajdujesz spełnienie, nie zamierzam ci w tym przeszkadzać, baw się w tym swoim wirtualnym i wyimaginowanym świecie jak najdłużej, bo skoro w rzeczywistości jesteś nikim to chociaż tu możesz wyrażać swoje wyuzdane fantazje. Nie zamierzam brać w tym udziału i kończę tą jałową dyskusje. Miłej Niedzieli.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 14:20  
CYTAT

Czy Frasyniuk z Bolkiem wyprowadzą najlepszy sort

w obronie Rezydentów?

MSZ: 22 ambasadorów zakończy pracę latem, a dodatkowych 10 wróci do kraju z końcem roku

Sprzątamy PRL ok

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 20:42  
Dobra zmiana ;-) CD;-)

Już wiadomo po co PiS rozwala Trybunał Konstytucyjny. Chce z*****ć jak Tusk pieniądze z OFE. Kolejny dowód, że te partie niczym się nie różnią. Jaka to dobra zmiana?

Jarek. łapiesz za słówka. Wyjaśniłem ci najlepiej jak potrafiłem.

Fiodor, nawet za PRL'u były mniejsze obciążenia fiskalne. Nie chce się wracać do tamtych czasów. Teraz jest tylko drożej. Za chwilę znów ukradną pieniądze z OFE. Jak zabraknie tej kasy to podniosą podatki lub wprowadzą nowe. Jak długo pociągniemy?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 22:03  
CYTAT
Dobra zmiana ;-) CD;-)

Już wiadomo po co PiS rozwala Trybunał Konstytucyjny. Chce z*****ć jak Tusk pieniądze z OFE. Kolejny dowód, że te partie niczym się nie różnią. Jaka to dobra zmiana?

Jarek. łapiesz za słówka. Wyjaśniłem ci najlepiej jak potrafiłem.

Fiodor, nawet za PRL'u były mniejsze obciążenia fiskalne. Nie chce się wracać do tamtych czasów. Teraz jest tylko drożej. Za chwilę znów ukradną pieniądze z OFE. Jak zabraknie tej kasy to podniosą podatki lub wprowadzą nowe. Jak długo pociągniemy?

Andrzej_2.0 Przypuśćmy ze masz racje, bo jednak sporo racji w tym co piszesz, przynajmniej tak to widzę teraz, ale skoro wytykasz innym błędy na forum publicznym to pewnie masz przygotowaną jakąś alternatywę, skoro nie PIS to kto ? Tylko mi nie pisz ze cokolwiek tylko nie PIS, bo tak zachowują się zwolennicy Platformy dowodzonej przez nieudacznika Schetyne.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 22:14  
Korwin, Kukiz.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 22:21  
Kukiz to jednak raczej ramię w ramię z PISem idzie i zbyt małe doświadczenie polityczne ma, a w tym gównie to jednak trzeba umieć się poruszać. Mimo to Kukiz to chyba jedyna alternatywa moim zdaniem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 22:33  
Ramię w ramię z PiS? Nie zgodzę się.

Kolejna dobra zmiana?

Rząd szykuje 82-krotną podwyżkę cen wody. Firmy ostrzegają: Przeniesieniemy produkcję za granicę

http://polskaracja.com/rzad-szykuje-80-krotna-podwyzke-cen-wody-coca-cola-przeniesieniemy-produkcje-granice/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 22:39  
CYTAT
Ramię w ramię z PiS? Nie zgodzę się.
Ramię w ramię to trochę przesadziłem, ale więcej ich łączy niż dzieli. Nawet gdzieś tam czytałem że Paweł wychwalał Jarka jako prawdziwego patriotę, czy coś w tym stylu.

Prywatna wiadomość 

xzz
xzz
xzz
ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 22:42  
Lucjusz Nadbereżny chciał na prezesa HSW namaścić swojego przydupasa Sobieraja Stanisława, ale niestety to mu się nie udało ponieważ Stanisław Sobieraj za długo uczęszczał do szkoły podstawowej powtarzając 7 klase i jego edukacja nie została jeszcze zakończona, okazało się, ze nie ma nawet normalnej matury, tylko sobie kupił jakiś papier w Centrum Kształcenia Ustawicznego. Matematyka była czarnym koniem Sobieraja w szkole, gość miał poważne problemy z tabliczką mnożenia do 100.Nie pomógł nawet fakt że najlepiej Luckowi lizał dupe i dlatego lucjusz Nadbereżny namścił Franciszka Zaborowskiego na prezesa HSW. Ten gość wszędzie już był i na wszystkim się zna i wszystko może spierdolić, ale takiego fachowca potrzeba hucie ponieważ cała produkcja podwozi do Kraba musibyć przejęta przez śląsk na co by prezes Rusinek nigdy by się nie zgodził, a Franciszek Zaborowski jako unizony sługa guru Jarosława Kaczyńskiego uczyni wszystko co mu każą.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 22:47  
Znalazłem wypowiedz Pawła - " Akurat w przypadku Kaczyńskiego mam stuprocentowe zaufanie do jego czystych intencji, miłości do Polski. To człowiek nie do kupienia. "

http://www.frond(...)495.html

Odnośnie tej podwyżki wody to policzyłeś ile ona podrożeje na jednym litrze ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 22:56  
Każdy ma prawo do własnego zdania.

Co do wody, niby nie dużo ale jednak w górę a nie w dół. Każdy milion składa sie z groszy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 23:02  
CYTAT
Każdy ma prawo do własnego zdania.

Co do wody, niby nie dużo ale jednak w górę a nie w dół. Każdy milion składa sie z groszy.

ten artykuł to "burza w szklance wody" A Ty strzeliłeś sobie nim w kolano, więcej rozwagi zanim coś wkleisz, bo zaczynasz się utożsamiać z Dobra Zmiana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 23:08  
Jaki strzał w kolano? Dałem przykład kolejnej podwyżki podatku. Nie ma znaczenia, że koszt na litr jest niewielki. Uzależnienie wysokości podatku od źródła też jest dziwne.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 23:15  
Andrzej, to są tak nieistotne pierdoły, że wklejając ten nieudolny artykuł wcale nie wytykasz błędów PISowi tylko ośmieszasz siebie, a nie taki miałeś pewnie cel. Pisze to co widze z pozycji czytelnika nie opowiadając się po żadnej ze stron i staram się być obiektywny.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 23:21  
Podwyżka podatku, kolejna dodatkowa opłata w mojej opinii to nie pierdoła.

Kradzież pieniędzy z OFE też pewnie uznasz za pierdołę?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2016r. 23:26  
OFE to już grubsza sprawa nad którą warto się pochylić, ale z tą wodą to się wygłupiłeś, wyszło na to ze na siłę chciałeś coś napisać.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 295 296 297 298 299 300 301 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »