|
|
|
Tłumacząc słowo w słowo to Obama mówił .... "gdyby kurdupel miał 3 cm więcej to Putin już by wycofywał wojska z Krymu i Donbasu ... Dziękuje pRezydentowi Du*ie że stara się kamuflować drabinkę stawianą co miesiąc ... ""
Po co dyskutujecie jak od dawna wiadomo że wszelkie zasługi związane ze szczytem i z tym co się na na działo ma rząd PiS (podobnie jak ze wstąpieniem do NATO)Macierewicz uzdrowił armie w 3 dni ... rząd doprowadził do tego co mamy w "aż w 6 miesięcy" ... a skończy się to jak na lokalnym podwórku ... skończą się "inwestycje" poprzedników ...skończy się i przecinanie wstęg do apelu smoleńskiego wystąp ... Kaczyński: pomników smoleńskich będzie wiele, w całym kraju Idziemy do przodu, zmieniamy Polskę, dobra zmiana jest coraz bliżej - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński, przemawiając w niedzielę przed Pałacem Prezydenckim z okazji 75. miesięcznicy smoleńskiej. - Można powiedzieć z pełną satysfakcją, że idzie dobrze. (...) Chodzi o to wszystko co dzieje się w Polsce i wokół Polski. Idziemy do przodu, zmieniamy Polskę, dobra zmiana jest coraz bliżej. Oczywiście trzeba długo pracować, będą potrzebne lata, żeby przyszły te ostateczne ich konsekwencje, ale kierunek jest właściwy - podkreślił Kaczyński. Prezes PiS mówił także o potrzebie wznoszenia pomników upamiętniających ofiary katastrofy smoleńskiej. ... więcej TU Może tak już zrobiłby sondaż gdzie go postawić ? "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Edwardzie, każdy z nas inaczej interpretuje te słowa. Ja podobnie jak TVPiS bo przecież pochwały dla działań rządu i Dudy by nie cenzurowali ;-)
Widzę, że już mieszają ci sie loginy ;-) No i co ty z tymi grzybami? W szpitalu macie taki kod? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT pisze bo jestem i nie mogę przestać od szalejących w głowie demonów . Nie ma jednej prawdy gdy interpretuje relatywizm. podsumujmy zakodowanych językoznawców z opozycji Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
ćpanie szkodzi ... bez względu czy ma się tylko łajno w bani czy pustkę bez dna ... jak to bywa u wyznawców "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT Przyznać że Obama dyplomatycznie wytkną konflikt wokół TK Ok , nigdzie nie napisałem że lekkiej reprymendy w przemówieniu Obamy nie było. Ale czym innym jest przyznać że dyplomatycznie, bardzo taktownie Prezydent USA napomknął o sprawie TK , a czym innym jest próba zrobienia z tego afery stulecia . Zresztą i jedna i druga strona próbuje tą samą sytuację przedstawiać w skrajnie różnych odsłonach. Od TVP dowiemy się że Obama tylko chwalił , od TVN że tylko ganił. A prawda leży pośrodku , jak zapewne człowiek inteligentny ( taki jak Ty) pewnie już zauważył. Więc sprawa przemówienia Obamy bardzo ładnie podkreśla jak wygląda wojna plemienna w RP , i jak propaganda ( zarówno ta pisowska jak i ta mainstreamowa ) nakręcają coś czego nie było. Co nie zmienia faktu że prawdziwki typu rogerst łykają wszystko jak leci z parówki.pl czy TVN. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Edwardzie, każdy z nas inaczej interpretuje te słowa. Ja podobnie jak TVPiS bo przecież pochwały dla działań rządu i Dudy by nie cenzurowali ;-) Widzę, że już mieszają ci sie loginy ;-) No i co ty z tymi grzybami? W szpitalu macie taki kod? Andrzejku , tu nie ma pola do interpretacji. Cenzurowała i TVP i TVN , o czym nie chcesz wiedzieć. Obama w sposób stonowany wytknął sprawę TK. Nic więcej! Dorabianie do tego dalszej historii to tylko i wyłącznie twórcza praca wyobraźni mainstreamowych redaktorów. Cały czas podkreślasz : PiS i PO jedno to samo zło i żeby zerwać z partyjniactwem. Po co powielasz medialne popłuczyny ludzi , którzy w żaden sposób nie zasługują na uwagę? W końcu obie partie Cię uwierają czy tylko jedna? Co do loginu , muszę przyznać że zaimponowałeś mi ! Tyle trudów poniosłem żeby maskować fakt posiadania dwóch kont a Ty i tak to rozgryzłeś! Któż inny wpadłby na to że konto EdoZChabzin i Edo2 to ta sama osoba? Z prawdziwka awansowałeś na króla prawdziwków. Z tym kodem nie będę psuł Ci zabawy. Zgaduj dalej Moderowano przez: magpie Proszę uprzejmie na temat.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Taki jest język dyplomacji. A jaki język ma pis ?
Afera zrobiła się przez ocenzurowanie wystąpienia Obamy przez tvp pis. Coś dużo tych napomknięć. Obama i inni stają się upierdliwi Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Taki jest język dyplomacji. A jaki język ma pis ? Afera zrobiła się przez ocenzurowanie wystąpienia Obamy przez tvp pis. Coś dużo tych napomknięć. Obama i inni stają się upierdliwi Taki jest język dyplomacji - masz całkowitą rację. Nie słyszałem z ust Prezydenta Dudy nic kontrowersyjnego. To była dyplomacja na wysokim poziomie. Łapanie Dudy na rzekomą wpadkę to przysłowiowe szukanie chu.a do du.y. W przypadku pary figlarz-lichwiarz takie skojarzenia są jak najbardziej zrozumiałe , myślę że Ty nie powinieneś iść tą droga. TVP jest w łapach pisiorów i mówi tak co każe linia partii. Przez ostatnie lata ta sama TVP była w rękach PO i było dokładnie tak samo. Pomnij przykład przesłuchania Bronisława Komorowskiego i transmisji z tego wydarzenia . TVP i TVN zamiast transmitować ten hit medialny ( w każdym normalnym kraju ), raczyły nas sałatką poseł Pawłowicz na sali obrad. Czy ten fakt nie powodował Twojego dyskomfortu? Czy wtedy TVP wypełniała misję czy prostytuowała się służąc innemu panu? No chyba że naprawdę sądzisz że przez ostatnie osiem lat telewizja publiczna rzetelnie informowała społeczeństwo a teraz mamy standardy białoruskie. Jeżeli tak to postrzegasz to obawiam się że nie ma między nami płaszczyzny porozumienia. Bardzo często ten słynny język PiS-u to medialna bańka mydlana , wydarzenie mało istotne rozdmuchane do niebotycznych rozmiarów. Szkoda czasu na zajmowanie się każdą pseudoaferą wytworzoną w siedzibie TVN czy natemat. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Mocno przesadzasz, zachowanie prezydenta i jego otoczenia to dno i wodorosty (pisze o maliniaku), odwołana konferencja, nawet nie potrafił się dyplomatycznie odnieść do słów Obamy ?
Każda telewizja żyje z reklam więc wyolbrzymia niusy, a zdarzają się też wpadki. Jak sam napisałeś TVN wyolbrzymia fakty, pis niewygodne cenzuruje (pomija), jaką tv przypomina? Komorowski jest byłym prezydentem, jak na razie nie ma żadnych zarzutów (poczytaj książki W. Sumlińskiego), choć w kampanii wyborczej był pierwszym aferzystą RP, a pis rządzi rok. Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Edozchabazin Obama w sposób stonowany wytknął sprawę TK. Obama powiedział (nie wytykał) ze docenia i nie oponuje staraniom osiągnięcia kompromisu podziału wpływów nad RP miedzy post-komuną i Polakami. Dlaczego sytuacja jest skomplikowana? - Samo NATO ma ten sam problem z USSR - przy podziale demoludów był układ ze bolszewia bez wojny odda we władanie miedzy innymi IIIRP, zachowa w zdrowiu i w sile swoją agenturę, NATO nie przesunie swojej flanki obronnej na wschod, a biznes będzie prowadzony po myśli UE. Brak entuzjazmu Obamy był logiczny, USSR traci militarną kontrole nad utraconymi demoludami na dobre a to jest złamanie umowy. Umowy ciemiężące narody, Narodów nie obowiązują, to problem polityków. Wiec Oba.ma zasugerował ze na siłe Amerykanie nie wywiozą wierchuszki w bydlęcych wagonach gdyby się stawiali ze to ich "strana" bo uczciwie ukradli. A i tak bywało u nas... wiec reasumując to dobra zmiana? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
PiS zawsze był pro-amerykański , czasami myślę czy aby nie za bardzo pro. Obama był kiepskim Prezydentem ( polityka wobec Rosji - najpierw wycofanie się z projektu tarczy antyrakietowej a potem ruska inwazja na Krym) , chyba nie ma co przeceniać jego słów. Powiedział , co powiedział , bardziej wiernopoddańczych polityków od obecnie rządzących Amerykanie w tym kraju nie znajdą. Czym jest kwestia naszego TK w kontekście prowokacyjnej gry Rosji? Tam gdzie USA realizuje swoje strategiczne interesy takie sprawy jak polski TK to wątek całkowicie poboczny. I dlatego sądzę że sprawa wypowiedzi Obamy zupełnie bez potrzeby podgrzała atmosferę. Nic z tego nie będzie , szkoda się rozpisywać w temacie. Zostawmy to parówce.pl, onetowi i innym szczochom , z tej mąki chleba nie będzie.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Mocno przesadzasz, zachowanie prezydenta i jego otoczenia to dno i wodorosty (pisze o maliniaku), odwołana konferencja, nawet nie potrafił się dyplomatycznie odnieść do słów Obamy ? Każda telewizja żyje z reklam więc wyolbrzymia niusy, a zdarzają się też wpadki. Jak sam napisałeś TVN wyolbrzymia fakty, pis niewygodne cenzuruje (pomija), jaką tv przypomina? Komorowski jest byłym prezydentem, jak na razie nie ma żadnych zarzutów (poczytaj książki W. Sumlińskiego), choć w kampanii wyborczej był pierwszym aferzystą RP, a pis rządzi rok. Napiszę Ci tak: mamy całkowicie odmienne poglądy i pewnie nie dojdziemy do porozumienia. O ile rządy PiS uważam za co najmniej niezręczne to postać samego Andrzeja Dudy jest dla mnie wyznacznikiem trzymania poziomu w polityce. Jestem dumny że mój kraj ma takiego Prezydenta , który nie tylko dobrze wygląda ale i oprócz tego potrafi się poruszać na salonach polityki. Na Komorowskiego nie mogłem patrzeć , nie wiem czy dostanie zarzuty , jak dla mnie powinien się schować w jakiejś norze mysiej norze / Budzie Ruskiej i świat niech o nim zapomni. Jeżeli 10% z tego co o Bronisławie Komorowskim napisał Sumliński jest prawdą to prokurator powinien wyspowiadać byłego prezydenta , chociażby z jego kontaktów z płk. Tobiaszem i nieukrywanej chęci dotarcia do raportu z weryfikacji WSI. Ówczesny Marszałek Sejmu nie miał prawa do jego wglądu , działania Komorowskiego były w tej kwestii bardzo podejrzane. A najlepsze jest to że zeznając przed sądem ponad sto razy powiedział : nie pamiętam, nie chcę kłamać! Jak człowiek z takimi lukami w pamięci może pełnić najwyższe funkcje państwowe. Tak jak pisałem powyżej miejsce ludzi z demencją starczą jest w odosobnieniu. Wiem że TVN dalej go hołubi , i wyrabia mu legendę , ale to chyba daremny trud. Zresztą gdyby Polacy w swojej większości słuchali/wierzyli TVN-owi Komorowski nigdy nie przegrałby wyborów. Reasumując i TVN i samego Bronka mam w głębokim poważaniu. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Następny pisobolszewik Miliony z MSZ dla Rydzyka i organizacji związanych z prawicą Sześć milionów złotych z budżetu Ministerstwa Spraw Zagranicznych trafi do organizacji, z których część jest powiązanych z prawicą. W konkursie na prowadzenie Regionalnych Ośrodków Debaty Międzynarodowej wygrały między innymi, uczelnia ojca Tadeusza Rydzyka, organizacja publicysty „Gazety Polskiej” i fundacja prowadzona przez asystenta europosła PiS. Regionalne Ośrodki Debaty Międzynarodowej to lokalne think tanki MSZ. Ich zadaniem jest przybliżanie obywatelom polskiej polityki zagranicznej oraz wzmocnienie współpracy pomiędzy resortem spraw zagranicznych, samorządami lokalnymi i organizacjami pozarządowymi. Ośrodki funkcjonują w 17 miastach. ... więcej TU Ogłupią tych pisowskich tępaków do reszty ... "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT EdoZChabzin PiS zawsze był pro-amerykański , czasami myślę czy aby nie za bardzo pro. Obama był kiepskim Prezydentem... Zostawmy to parówce.pl, onetowi i innym szczochom , z tej mąki chleba nie będzie. miedzy ogórkami i bananami... Obecnie możemy być albo amerykańscy albo rosyjsko-niemieccy ale zawsze pro-. Inaczej nas nie ma. Gdy będziemy mocni możemy się targować o przestrzeń do ekspansji gospodarczej na osi wschód-zachód, tak już było w XVI wieku. Ale na dzisiaj, po wielu latach rządów PO-PSL-SLD nowe pokolenie nauczyło się ponownie starej prawdy. Niemcy-Rosja nigdy nie pozwolą się nam wyrwać na poziom niezależnego gracza gdyż koliduje to z ich strategicznymi interesami. US ma przeciwstawne interesy - emancypacja niemiecko-rosyjska dążąca do dominacji nad europejską częścią NATO im bardzo nie odpowiada. To powoduje ze "przydziałowa" rola Polski miedzy Niemcami i Rosją zawsze będzie marginalizowana przez jednych i języczkiem u wagi dla Ameryki. Pro rosyjsko-niemiecka agentura chce żeby było po staremu, to ich chleb. Od czasów kabaretu KOD i TK stało się to boleśnie oczywiste i pozbawiające szacunku. Niemcy-Rosja są wstanie poświęcić każdego polityka/partie żeby tylko zachować własne wpływy, ich rezydentura jest wymienna jak rękawiczki. Oni to wiedza i prześcigają się w występach kabaretowych żeby zdobyć większe poparcie na ulicy, bo ci którzy będą mieli większe poparcie na ulicy, dostaną ofertę startowania do wyborów z medialnym poparciem GW + NW + TVN. Powinieneś zdać sobie sprawę ze PO/.N są bezwolnymi zakładnikami niemieckich mediów - żadna z polskojęzycznych gazet niemieckich wydawanych w Polsce czy nadawanych telewizji nie poprze partii której nie zaakceptuje lobby niemieckie. Cale skrzydło opozycji jest całkowicie zależne od obcych wpływów - od mediów. Polska jest tylko miejscem wykonywania obowiązków. To już powinno wystarczyć... no ale i to, Soros zainwestował w Michnika. Dlaczego nie Polacy? Na czyje pieniądze może liczyć PO/.N zanim sięgną po władze? A co potem muszą robić ze strachu przed GW, TVN, Newsweekiem? kto napisze dobre słowo o rezydentach? Siedzenia polityków PO/.N są przyspawane i ubabrane w grzechach przeszłości co przekłada się na uległość, są wyjątkowo niebezpieczni dla przyszłości Polski. Jedni nazywają to walką o suwerenność, ja napisałam to wprost... dla mniej zorientowanych... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
DZIENNIKARZ TVP ZARZUCA AMERYKANOM, ŻE NIE ZROZUMIELI WYSTĄPIENIA OBAMY PO ANGIELSKU! Bartłomiej Graczak (reporter Wiadomości dawniej Telewizja Republika) odniósł się do dzisiejszego artykułu dziennikarzy Washington Post, którzy skrytykowali „Wiadomości” za nierzetelną relację ze spotkania Dudy z Obamą w czasie Szczytu NATO! ... więcej TU Żeby być "członkiem" pis to trzeba być debilem czy wystarczy rokującym palantem ? Bo zapewne na bank trzeba mieć zaświadczenie o niepoczytalności "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Widzicie ten "jedynie poprawny palec" versus pieść Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Jednak trzeba być debilem albo ćpunem ... w każdym innym przypadku to obciach
Tak władza pogardza obywatelami. Joachim Brudziński wdał się w żenującą pyskówkę z internautą Joachim Brudziński to jeden z najpotężniejszych ludzi w obozie władzy – jest szefem struktur PiS, wielu typuje go na następcę Jarosława Kaczyńskiego. Ale do poziomu kultury Prezesa sporo mu brakuje. Wicemarszałek Sejmu wdał się w żenującą pyskówkę z anonimowym internautą, którą zakończył pytaniem, czy ten "ma przerwę na zmywaku". Tak, jakby ta praca była czymś hańbiącym. Wicemarszałek Sejmu to z urzędu bardzo ważna funkcja. A rola tego konkretnego wicemarszałka jest jeszcze większa. Chodzi o Joachima Brudzińskiego, który poza byciem ważnym człowiekiem w Sejmie, jest przede wszystkim bardzo ważnym człowiekiem w Prawie i Sprawiedliwości, właściwie prawą ręką Prezesa. ... więcej TU Jojo i wszystko jasne "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT [justify]Oni to wiedza i prześcigają się w występach kabaretowych żeby zdobyć większe poparcie na ulicy, bo ci którzy będą mieli większe poparcie na ulicy, dostaną ofertę startowania do wyborów z medialnym poparciem GW + NW + TVN. Powinieneś zdać sobie sprawę ze PO/.N są bezwolnymi zakładnikami niemieckich mediów - żadna z polskojęzycznych gazet niemieckich wydawanych w Polsce czy nadawanych telewizji nie poprze partii której nie zaakceptuje lobby niemieckie. Cale skrzydło opozycji jest całkowicie zależne od obcych wpływów - od mediów. Polska jest tylko miejscem wykonywania obowiązków. To już powinno wystarczyć... no ale i to, Soros zainwestował w Michnika. Dlaczego nie Polacy? Na czyje pieniądze może liczyć PO/.N zanim sięgną po władze? A co potem muszą robić ze strachu przed GW, TVN, Newsweekiem? kto napisze dobre słowo o rezydentach? Bezimienna stworzyłaś albo wklepałaś nowy sojusz, bo TVN to amerykanie Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Napiszę Ci tak: mamy całkowicie odmienne poglądy i pewnie nie dojdziemy do porozumienia. O ile rządy PiS uważam za co najmniej niezręczne to postać samego Andrzeja Dudy jest dla mnie wyznacznikiem trzymania poziomu w polityce. Jestem dumny że mój kraj ma takiego Prezydenta , który nie tylko dobrze wygląda ale i oprócz tego potrafi się poruszać na salonach polityki. Odwołał konferencję i uciekł. Podobno Kwaśniewski lepiej wyglądał. CYTAT Na Komorowskiego nie mogłem patrzeć , nie wiem czy dostanie zarzuty , jak dla mnie powinien się schować w jakiejś norze mysiej norze / Budzie Ruskiej i świat niech o nim zapomni. Jeżeli 10% z tego co o Bronisławie Komorowskim napisał Sumliński jest prawdą to prokurator powinien wyspowiadać byłego prezydenta , No właśnie w tej jak i innych sprawach czekam i nie mogę się doczekać, Ziobro kiepsko się stara. Pamiętaj Kaczyński to despota, w każdej partii był prezesem, statut partii pisany jest pod niego, wybory w pisie to kalka wyborów w Rosji (mają łatwiej bo prezes nie ma ograniczeń kadencji), to partia ludzi o poglądach prezesa, jak ich posłuchać, na każdy temat odpowiedź mają tą samą (wyuczona na pamięć). Prezes to człowiek PRLu, niereformowalny, nie lepiej stawiać na młodych. Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Napiszę Ci tak: mamy całkowicie odmienne poglądy i pewnie nie dojdziemy do porozumienia. O ile rządy PiS uważam za co najmniej niezręczne to postać samego Andrzeja Dudy jest dla mnie wyznacznikiem trzymania poziomu w polityce. Jestem dumny że mój kraj ma takiego Prezydenta , który nie tylko dobrze wygląda ale i oprócz tego potrafi się poruszać na salonach polityki. Odwołał konferencję i uciekł. Podobno Kwaśniewski lepiej wyglądał. CYTAT Na Komorowskiego nie mogłem patrzeć , nie wiem czy dostanie zarzuty , jak dla mnie powinien się schować w jakiejś norze mysiej norze / Budzie Ruskiej i świat niech o nim zapomni. Jeżeli 10% z tego co o Bronisławie Komorowskim napisał Sumliński jest prawdą to prokurator powinien wyspowiadać byłego prezydenta , No właśnie w tej jak i innych sprawach czekam i nie mogę się doczekać, Ziobro kiepsko się stara. Pamiętaj Kaczyński to despota, w każdej partii był prezesem, statut partii pisany jest pod niego, wybory w pisie to kalka wyborów w Rosji (mają łatwiej bo prezes nie ma ograniczeń kadencji), to partia ludzi o poglądach prezesa, jak ich posłuchać, na każdy temat odpowiedź mają tą samą (wyuczona na pamięć). Prezes to człowiek PRLu, niereformowalny, nie lepiej stawiać na młodych. Jeszcze jakbyś w odpowiednich miejscach zastosował znaki przestankowe i pytajniki to może ktoś wyniósłby coś z tego. A tak to kogel mogel "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Widzicie ten "jedynie poprawny palec" versus pieść pilnuj bo się znowu rozbrykali i ktoś pomyśli ze w Stalowej to tylko obornikiem/rumiankiem i GW/TVN... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Oni (PO/.N/PSL/KOD to wiedzą i się prześcigają w występach kabaretowych żeby zdobyć większe poparcie na ulicy, bo ci którzy będą mieli większe poparcie na ulicy, dostaną ofertę startowania do wyborów z medialnym poparciem GW + NW + TVN. Bob12 Bezimienna stworzyłaś albo wklepałaś nowy sojusz, bo TVN to amerykanie Soros tak ci to powiedział, sam wywnioskowałeś z własnych obserwacji Springera czy się przekomarzasz |
|
|
|
|
CYTAT Soros tak ci to powiedział, sam wywnioskowałeś z własnych obserwacji Springera czy się przekomarzasz Napisze jeszcze raz: skoro niemiecke media decydują, to TVN jest w rękach amerykanów. Podobno amerykanie mają inne interesy w europie niż niemcy to skąd sojusz medialny, taka mała nieścisłość. Ale widzę że mamy specjalistów od geopolityki światowej, ciekawe czyje rewelacje są powielane Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Tłumaczenie Edka to słowo w słowo z Niezależnej. A to poliglota niezależny ;-)
Fiodor nie wnoś tak dużo merytoryki bo się zbyt poważnie robi. Jeszcze ktoś za dużo wyniesie z twoich wypowiedzi i będzie zbyt mądry dla naszej nowej lepszej władzy. Co do Jojo Brudzińskiego. Jojo to bandyta, który w młodości okradał kolegów ze szkoły. Wymuszał haracze i został z tego powodu został wywalony ze szkoły. To powoduje, że nigdy nie będzie pełnił ważniejszych funkcji. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Tłumaczenie Edka to słowo w słowo z Niezależnej. A to poliglota niezależny ;-) Niezależna, niezależny od kogo ? Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|