NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 301 302 303 304 305 306 307 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 10:30  
Nie wiem Andrzejku skąd czerpiesz inspiracje , ale jesteś w błędzie. Żebyś nie zarzucił mi manipulacji skopiowałem tłumaczenie ze strony amerykańskiej ambasady. umiech

https://pl.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/23/2016/07/remarks_polish.pdf

Jak Ty się uchowałeś w tej międzynarodowej korporacji bez znajomości języka angielskiego? Wstyd!smiech2

Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana!
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 10:30  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 11:19  
CYTAT

Co do Jojo Brudzińskiego. Jojo to bandyta, który w młodości okradał kolegów ze szkoły. Wymuszał haracze i został z tego powodu został wywalony ze szkoły. To powoduje, że nigdy nie będzie pełnił ważniejszych funkcji.

umiech pis jak magnes przyciąga przygłupów ... ćpunów i inną swołocz

Obrazek

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 12:39  
CYTAT

umiech pis jak magnes przyciąga przygłupów ... ćpunów i inną swołocz

Chyba większość Twoich postów jest w temacie "PIS"...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 13:25  
Moderowano przez: magpie
Na temat, proszę

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 13:41  
Słusznie,poprawię Dalibora,większość twoich postów jest na temat PiS (bez chyba)To w której grupie jesteś-ćpun,przygłup czy swołoczmlotek

A ten dowcip to jakiś dziwny,dla ciebie śmieszny?

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 14:15  
Zostawcie figlarza w spokoju . Nie wolno śmiać się z dziwolągów!umiech

Może po tych grzybach z okolic Jeżowego jest taki nakręcony!smiech2

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 15:21  
CYTAT (EdoZChabzin)
Nie wiem Andrzejku skąd czerpiesz inspiracje , ale jesteś w błędzie. Żebyś nie zarzucił mi manipulacji skopiowałem tłumaczenie ze strony amerykańskiej ambasady. umiech

https://pl.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/23/2016/07/remarks_polish.pdf

Jak Ty się uchowałeś w tej międzynarodowej korporacji bez znajomości języka angielskiego? Wstyd!smiech2

Ale z ciebie głąb. To ty wykazałeś się nieznajomością języka a teraz zarzucasz to mi? Hipokryta z ciebie no i głąb.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 15:22  
CYTAT (Fiodor)
Słusznie,poprawię Dalibora,większość twoich postów jest na temat PiS (bez chyba)To w której grupie jesteś-ćpun,przygłup czy swołoczmlotek

A ten dowcip to jakiś dziwny,dla ciebie śmieszny?

Twoje posty to raczej docinki personalne więc w jakim temacie?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 16:07  
CYTAT
CYTAT
EdoZChabzin
PiS zawsze był pro-amerykański , czasami myślę czy aby nie za bardzo pro. Obama był kiepskim Prezydentem... Zostawmy to parówce.pl, onetowi i innym szczochom , z tej mąki chleba nie będzie.umiech

Obrazek

zapytanie miedzy ogórkami i bananami... zapytanie

Obecnie możemy być albo amerykańscy albo rosyjsko-niemieccy ale zawsze pro-. Inaczej nas nie ma. Gdy będziemy mocni możemy się targować o przestrzeń do ekspansji gospodarczej na osi wschód-zachód, tak już było w XVI wieku.

Ale na dzisiaj, po wielu latach rządów PO-PSL-SLD nowe pokolenie nauczyło się ponownie starej prawdy. Niemcy-Rosja nigdy nie pozwolą się nam wyrwać na poziom niezależnego gracza gdyż koliduje to z ich strategicznymi interesami. US ma przeciwstawne interesy - emancypacja niemiecko-rosyjska dążąca do dominacji nad europejską częścią NATO im bardzo nie odpowiada. To powoduje ze "przydziałowa" rola Polski miedzy Niemcami i Rosją zawsze będzie marginalizowana przez jednych i języczkiem u wagi dla Ameryki.

Pro rosyjsko-niemiecka agentura chce żeby było po staremu, to ich chleb. Od czasów kabaretu KOD i TK stało się to boleśnie oczywiste i pozbawiające szacunku. Niemcy-Rosja są wstanie poświęcić każdego polityka/partie żeby tylko zachować własne wpływy, ich rezydentura jest wymienna jak rękawiczki.

Oni to wiedza i prześcigają się w występach kabaretowych żeby zdobyć większe poparcie na ulicy, bo ci którzy będą mieli większe poparcie na ulicy, dostaną ofertę startowania do wyborów z medialnym poparciem GW + NW + TVN. Powinieneś zdać sobie sprawę ze PO/.N są bezwolnymi zakładnikami niemieckich mediów - żadna z polskojęzycznych gazet niemieckich wydawanych w Polsce czy nadawanych telewizji nie poprze partii której nie zaakceptuje lobby niemieckie. Cale skrzydło opozycji jest całkowicie zależne od obcych wpływów - od mediów. Polska jest tylko miejscem wykonywania obowiązków. To już powinno wystarczyć... no ale i to, Soros zainwestował w Michnika. Dlaczego nie Polacy? Na czyje pieniądze może liczyć PO/.N zanim sięgną po władze? A co potem muszą robić ze strachu przed GW, TVN, Newsweekiem? kto napisze dobre słowo o rezydentach?

Siedzenia polityków PO/.N są przyspawane i ubabrane w grzechach przeszłości co przekłada się na uległość, są wyjątkowo niebezpieczni dla przyszłości Polski. Jedni nazywają to walką o suwerenność, ja napisałam to wprost... dla mniej zorientowanych...

CYTAT

Bezimienna stworzyłaś albo wklepałaś nowy sojusz, bo TVN to amerykanie umiech

Robercie,
Oba.ma to nie cała Ameryka, to lewica tzw. Demokraci a są jeszcze Republikanie. Dla przykładu Margaret Thatcher, Ronald Reagan mają inne zdanie.... a Korwin ma insze od wszystkich :szok:

Musisz zrozumieć (oczywiście po kompleksowym goleniu bo inaczej to daremny trud) ze Bernie Sanders "regularny marksista" poprosił swoich wyborców o głosowanie na Hillary.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 18:09  
CYTAT

Ale z ciebie głąb. To ty wykazałeś się nieznajomością języka a teraz zarzucasz to mi? Hipokryta z ciebie no i głąb.

Andrzejku gdybym napisał Ci własnymi słowami co powiedział Obama , co byś wtedy napisał ? Że się nie znam , że wypisuję głupoty itp. Żeby tego uniknąć wrzuciłem Ci stuprocentowo pewne tłumaczenie ze stronki ambasady amerykańskiej. Czy możesz zakwestionować choćby jeden wiersz, jeden wyraz tego tłumaczenia? Ponieważ nie możesz tego zrobić więc teraz odwracasz kota ogonem . umiech

Przykro mi że tubylcy z Jeżowego zakłócili Twoje rendez-vous i teraz jesteś taki sfrustrowany. Jednakowoż musisz wiedzieć że mnie tam nie było. uśmiech

Co do tłumaczenia z języka angielskiego już pokazałeś jak się sprawy mają . Każdy kto przeglądał to forum mógł na własne oczy przeczytać jak zrobiłeś ( za poduszczeniem mainstreamu) aferę ze słów , które nie padły. Nie mam zamiaru tego rozwijać, wystarczy cofnąć się o stronkę, dwie wstecz- by poznać prawdy świadectwo. Jako świeżo koronowany król prawdziwków powinieneś starać się bardziej! Noblesse oblige! smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 18:29  
...skonfundowany progress to jak sfrustrowany regress?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 19:48  
CYTAT
Robercie,
Oba.ma to nie cała Ameryka, to lewica tzw. Demokraci a są jeszcze Republikanie. Dla przykładu Margaret Thatcher, Ronald Reagan mają inne zdanie.... a Korwin ma insze od wszystkich :szok:

Musisz zrozumieć (oczywiście po kompleksowym goleniu bo inaczej to daremny trud) ze Bernie Sanders "regularny marksista" poprosił swoich wyborców o głosowanie na Hillary.

Możesz mi wytłumaczyć, dlaczego niemieckie interesy ma reprezentować TVN co
Zwłaszcza że właścicielem TVN jest SNI amerykańska firma raczej daleka od polityki.

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 20:21  
EdoZChabzin nie ma tu większego głąba specjalisty od odwracania kota ogonem. Duzo słów, mało treści. No i wymyślanie historyjek, które sam potem komentujesz. okok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 21:47  
CYTAT
CYTAT
Robercie,

Możesz mi wytłumaczyć, dlaczego niemieckie interesy ma reprezentować TVN co
Zwłaszcza że właścicielem TVN jest SNI amerykańska firma raczej daleka od polityki.

całe mnóstwo tego jest.... Niemcy stali okoniem do wprowadzenia/utrzymywania przez UE rosyjskich sankcji, popierali budowę North Stream, popierali rosyjski atak na Krym i Ukraine. Niemcy są przeciwni rozmieszczaniu tarczy rakietowej w Polsce. PO jest popierane przez TVN, Merkel popiera PO, TVN propagowała samobójczą dla PO politykę imigracyjną Merkel (kto wykonuje jest nieistotne, ważne ze wykonują dla Merkel). Niemieccy politycy w UE popierali KOD i .N. gdy PO straciła poparcie. Amerykanie są zainteresowani mocniejszą Polską miedzy Wschodem i Zachodem, przymuszali Niemcy do zgody, Oba.ma dzięki polityce resetu oddał polityczną inicjatywę rozwoju współpracy niemiecko-rosyjskiej. Obama to nie Reagan, ma głowę po lewej stronie. Politycy KOD i .N próbują zająć miejsce PO ale bez oparcia medialnego w TVN jest to niemożliwe (chyba ze Axel Springel otworzy nowy kanał telewizyjny). Interesy jak zwykle. Polska ma swoje interesy. Napracowałam się a nie powinnam, teraz ty się golisz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 22:26  
Widzisz fiodor ... ja jestem w tej grupie w której ty i twój chłopak nie będziecie nigdy ... cool girl
Ale widzę twardniejesz ... kogo dziś podjeba.... do zbycha ?

Obrazek

Wypowiedź Szydło powodem skandalu. To oburzy pół Polski

Premier Beata Szydło jednoznacznie poparła pomysł, żeby w rocznicę Powstania Warszawskiego, w trakcie tzw. apelu pamięci, odczytać też apel ku pamięci ofiar katastrofy w Smoleńsku. – Absolutnie zgadzam się z wszystkimi decyzjami Antoniego Macierewicza – mówiła premier. To właśnie on zarządził, jako szef MON, żeby na wszystkich uroczystościach, przy których występuje asysta wojskowa odczytywać nazwiska wszystkich 96 ofiar katastrofy TU-154. – To bardzo piękna decyzja – mówiła premier Szydło.

...

więcej TU

Każdemu wyznawcy powinni co 10-go w odbyt wkładać małego Tupolewa ... i kazać recytować apel smoleński ok

ps.

CYTAT
Moderowano przez: magpie
Na temat, proszę

Przypominam że nie jestem tępym piswskim lemingiem i pisanie o mnie w tym temacie powinno być nielegalne ok ale po co ja to pisze zbychu kiedyś cię ukocha umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 23:20  
Na jaki temat szanowna redakcjo?Przecież każdy widzi że tutaj jest obraz nędzy i rozpaczy.Tandem coś wklei i od razu pyskówki personalne,bez sensu.Nie ma z kim porozmawiać na temat,ten znowu coś o odbycie pisze,brak słów.Niektórzy nie dorośli do demokracji,przykroneutralny

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 23:35  
Pisałem już kiedyś i się powtórzę ... Załóż sobie temat dla tępych pisowskich lemingów ... zaznacz że macie tam tylko chwalić kurdupla (kurdupel akbar !!) Sroka przypilnuje i będziesz się czuł jak w na niezależnej ... a tu będę tak długo śmiał się z twojej tępoty i reszty pisamistów aż mi się znudzi ok jak jeszcze się nie usrałeś po wiadomościach to możesz to zrobić teraz ...
ps. zacznij "głupie" pisać na temat ok

Obrazek

Kto odpowiada za pogrom kielecki? "Różne były zawiłości historyczne"

Jedwabne to fakt historyczny, w którym doszło do wielu nieporozumień i bardzo tendencyjnych opinii - powiedziała w "Kropce nad i" minister edukacji narodowej Anna Zalewska. Monika Olejnik zapytała szefową MEN, kto odpowiada za śmierć żydowskich mieszkańców tej miejscowości w lipcu 1941

...

więcej TU

Po co te tępaki chodzą do normalnej TV jak ich tam miażdżą w każdym programie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 23:40  
Przecież ty cały czas się powtarzasz:szok:Głupie?Uczysz się,zacząłeś mnie cytować ok
Pyskówki to chyba nie tutaj,asie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 23:44  
CYTAT (Fiodor)
Na jaki temat szanowna redakcjo?Przecież każdy widzi że tutaj jest obraz nędzy i rozpaczy.Tandem coś wklei i od razu pyskówki personalne,bez sensu.Nie ma z kim porozmawiać na temat,ten znowu coś o odbycie pisze,brak słów.Niektórzy nie dorośli do demokracji,przykroneutralny

Przecież ty nic nie wnosisz do tematu a najbardziej domagasz się merytorycznej rozmowy. Najwięcej odnosisz się personalnie, zwyczajnie przyp....sz się i najwięcej masz pretensji. Jesteś debilem?

Dobra zmiana ;-)

Polska Fundacja Narodowa z budżetem 100 milionów rocznie. Urwał Nać, mają rozmach !@#$%^&*().

Do tego sie odnieś Fiodorze o ile potrafisz. To ostatnia moja prośba. Później będę cię ignorował i wrócę do mówienia ci po imieniu ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 23:52  
Andriusza,tak bardzo bronisz kolegi,czy tematu który się sypie?Czy tylko ja zauważyłem że to już pyskówka?Bo jakos nikt w tym temacie nie krytykuje PiS ani go nie chwali.Żenada na całej linii,z takiego poważnego tematu zrobiliście z tym drugim rynsztok,szkodaneutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2016r. 23:56  
Obrazek

Jarosław Kaczyński: Mój brat był zastępcą Lecha Wałęsy i faktycznym szefem "Solidarności"

"My mogliśmy rozpocząć działalność, bo zastępcą Lecha Wałęsy w Solidarności, potężną postacią faktycznie kierującą związkiem był mój brat" - powiedział Jarosław Kaczyński w czasie spotkania przy okazji promocji jego książki "Porozumienie przeciw monowładzy. Z dziejów PC". Gośćmi spotkania byli m.in.: premier Beata Szydło i marszałek Sejmu Marek Kuchciński. Niestety nie wszystkim mediom i chętnym udało się wziąć udział w spotkaniu.

Na spotkanie zorganizowane w Centrum Konferencyjnym Kopernika w Warszawie stawiło się kilkaset osób, a wśród nich najważniejsze osoby w państwie - poza szefową rządu i marszałkiem Sejmu, prominentni politycy PiS, prezes NBP Adam Glapiński. Sam autor przyznał, że zaskoczony jest tak licznym gronem słuchaczy, a najważniejsze jego wypowiedzi przytacza serwis 300polityka.pl.

...

więcej TU

Nowa histeria wg. PiS smiech2

ps.Sroka ja wiem że to maskotka ... ale może przynajmniej niech się stara ? Może jakiegoś P.W. mu napisz przynajmniej nie wiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lip 2016r. 00:03  
CYTAT (Fiodor)
Andriusza,tak bardzo bronisz kolegi,czy tematu który się sypie?Czy tylko ja zauważyłem że to już pyskówka?Bo jakos nikt w tym temacie nie krytykuje PiS ani go nie chwali.Żenada na całej linii,z takiego poważnego tematu zrobiliście z tym drugim rynsztok,szkodaneutralny

Jak byś nie miał tak ciasnego umysłu to może byś zauważył, że kolega świetnie sobie radzi i obrony nie potrzebuje. Ty zawsze uprawiałeś pyskówkę więc nie bardzo rozumiem, że się tym oburzasz. Daj przykład przeprowadzonej przez ciebie jednej merytorycznej rozmowy. Wiem, nie masz z kim. Nikt nie ma tak ciasnego umysłu więc nie masz odpowiedniego partnera do rozmowy.

Nikt w tym temacie nie krytykuje PiS? Odleciałeś na maksa. Potwierdzasz tylko że nie rozumiesz co czytasz. Bo ciasny umysł, ale to już pewnie wiesz ;-)

Nikt nie chwali PiS? No a jest co chwalić? Zaraz pewnie wyskoczysz z 500+, z którym nawet gwiazda Morawiecki ma kłopot i już wie czym to sie skończy. Wszyscy wiedzą po za takimi ciasnymi umysłami jak ty.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lip 2016r. 11:49  
Obrazek

Gigantyczne pieniądze na szkołę męża premier Szydło!

Ogromne pieniądze dostanie szkoła, której dyrektorem jest... mąż premier Beaty Szydło – Edward. Taką informację ujawnił tygodnik „Newsweek" na swojej stronie internetowej. Chodzi o prawie 20 milionów zł, które szkole w Oświęcimiu przyznał małopolski Urząd Marszałkowski. Decyzja jest co najmniej kontrowersyjna, bo szkoła nie ma doświadczenia w tego rodzaju projektach.

Tygodnik poinformował na swojej stronie, że Społeczna Szkoła Zarządzania i Handlu, której szefem jest mąż premier Szydło wygrała grant na wspieranie przedsiębiorczości w Małopolsce Zachodniej. Rozpisany konkurs miał wyłonić jednostkę, która będzie wspomagała zakładanie nowych firm przez przedsiębiorców. I tu rodzą się pytania.

...

więcej TU

W każdym cywilizowanym kraju ... ale nie w Wolsce

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lip 2016r. 12:07  
Jedwabne to fakt historyczny, w którym doszło do wielu nieporozumień i bardzo tendencyjnych opinii - powiedziała w "Kropce nad i" minister edukacji narodowej Anna Zalewska. Monika Olejnik zapytała szefową MEN, kto odpowiada za śmierć żydowskich mieszkańców tej miejscowości w lipcu 1941

W całej historii o Jedwabne zgadza się tylko jedno, że zgineli tam żydzi, poniżej odnośnik do strony w której autorzy odnoszą się do dowodów (relacje świadków z 1947 i 1949 roku).:
https://dymil(...)edwabne/

L.Kaczyński popełnił błąd (zamierzony czy nie) ulegając presji Rabina i zgadzając się na wstrzymanie ekshumacji.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Lip 2016r. 12:15  
CYTAT

W całej historii o Jedwabne zgadza się tylko jedno, że zgineli tam żydzi, poniżej odnośnik do strony w której autorzy odnoszą się do dowodów (relacje świadków z 1947 i 1949 roku).:
https://dymil(...)edwabne/

L.Kaczyński popełnił błąd (zamierzony czy nie) ulegając presji Rabina i zgadzając się na wstrzymanie ekshumacji.

Cały czas tylko żydzi i żydzi,oni zawsze najbardziej poszkodowani.Dlaczego nie mówi się tyle o Polakach mordowanych przez UPA?Dlaczego nie mówi się co żydzi robią z Palestyńczykami?Jeżeli jest paragraf na to że ktoś obraża żyda to dlaczego nie ma ma jak taki obraża Polaka?

Prywatna wiadomość 

«« « ... 301 302 303 304 305 306 307 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »