|
|
|
"Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl"
Robert, relatywizm jest zabójczy dla samooceny. Tak wygląda twoja? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Minister Rydzyka w kręceniu lodów mistrz Największą kasę w rządzie PiS robi minister o. Rydzyka, Jan Szyszko. Ten drze kasę publiczną nie oglądając sie na nic, nie kryje się. https://www.youtube.com/watch?v=lBtKjuad_6E Uważa, że z publicznego mu należy się. Śledztwo portalu OKO.press pokazuje, jak Szyszko i jego kumpel Rydzyk młócą publiczny szmal bez żadnych ceregieli. Uczelnia Rydzyka wystąpiła do funduszu o wsparcie jednorocznych studiów „Polityka ochrony środowiska – ekologia i zarządzanie”. Wykładowcami na ekologii u Rydzyka jest Szyszko, jego córka, Katarzyna Szyszko-Podgórska i krewny Jarosława Kaczyńskiego. ... więcej TU Jak to pisowska swołocz kręci lody w "stodole" "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Monika Olejnik w TVN24 o aferze reprywatyzacyjnej w stolicy rozmawiała z Bronisławem Komorowskim, który twardo bronił prezydent Warszawy, mówiąc, że winni wszyscy, tylko nie HGW.
|
|
|
|
|
Figlarzu , Twojego psa w to nie mieszajmy.
Być może lubisz takie akcję , ale mnie w to nie wciągniesz. Z tymi pchłami też przesadziłeś- to nie ja trzymam czworonoga w domu. Swoją drogą bardzo ładnie zaprezentowałeś świadectwo swojej wiary. Wiedziałem że Wy katolicy jesteście tacy miłosierni , ale skala Twojej miłości bliźniego mnie osłupiła. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Dla czego uważacie że PiS ma we wszystkim rację.
|
|
|
|
|
Dla czego jak PiS ktoś obraża to normalnie wpadacie w paranoje ...gotowi zabić. Czy widzicie wpisy Wam podobne kogoś z PO PSL czy SLD
StrasNie jesteście na Nie. Na przystanku dziś obgadywalismy miejscowe władze w drodze na działki że trawniki zaniedbane i trawa po pas zero kwiatów a Pan mało co nas nie pobił bo na Lucka mówiliśmy. Nie obchodzi go zaniedbany teren...tylko to że obecna władza odsunęła od koryta tych z PO. A jak zapytałem ...a kto teraz siedzi przy korycie zamiast PO to obraził się i machnął ręką. Paranoja polityczna wśród normalnych ludzi. |
|
|
|
|
Słyszałem że mają zamknąć Lotto i zakłady bukmacherskie bo tam przychodza ludzie nieuczciwi. A prawdziwy Polak nie zakłada się. Boże... Co za czasy. Dla czego w każdej wypowiedzi trzeba dodawać tyle złości i nienawiści.
Czytam to forum od czasu do czasu i tak myślę sobie.... Czego to ja doczekałem na stare lata... Zamiast walczyć z komuna. Z zniewolenie ludzi by żyło się godnie to brat brata za łeb bo z innej frakcji politycznej. |
|
|
|
|
CYTAT o co kaman To po co p. Premier mówi że na pogrzeb może przyjść każdy Jeżeli poruszyłeś ten temat to rozumiem że, przez ostatnie kilkanaście lat wstecz, na państwowe uroczystości, łebki w kapturach i leśne dziadki z babkami przychodzili w jakim celu A na koniec dodam że, coś w tym Kijowskim jednak jest, skoro pis tak się go boi Każdy może przyjść na pogrzeb , żeby oddać cześć zmarłemu/zmarłym. Tak jest przyjęte w polskiej kulturze , tyle że dotyczy to ludzi w miarę ogarniętych. Co mi tu wyskakujesz z jakimiś babkami - znajdź jeden fragment mojego postu w którym chwaliłem kiedykolwiek kogokolwiek za gwizdy czy buczenie na cmentarzu. Jak zwykle bobku TVN zastąpił Ci myślenie i błądzisz po omacku. Ale jak już jesteś taki namolny , to wyobraź sobie taką scenę. Umiera Lech Wałesa i na jego pogrzeb przychodzi jakiś koleś/grupka kolesi z transparentem : "Wałęsa-TW Bolek". Czy uznałbyś to za prowokację , czy twierdzisz że każdemu wolno? Kijowski i cały KOD to twór medialny ( podobnie jak Nowoczesna ) wyhodowany przy współpracy TVN i byłej WSI . Jak wszystkie tego typu produkty z pozoru wydaje się atrakcyjny , nie zawiera w sobie nic godnego uwagi. Ojciec Mateusz to człowiek całkowicie nijaki . Nie wiem czy pisiory się go boja , we mnie wzbudza jedynie śmiech połączony z politowaniem. Gdyby małpie ktoś dał miliony od Sorosa i zapewnił dostęp do mediów , też pewnie zrobiłaby "karierę ". Od przeciętnego widza TVN nie wymagajmy zbyt wiele. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Ja i moi znajomi oglądamy tvn i tvn24 i często zadajemy sobie pytanie... Dla czego PIS nie lubi tych kanałów a tak często tam występują.
A ty drogi czatowniku... Napisz kilka zdań na temat co tvn pokazuje takiego złego. A co TVPis pokazuje takiego normalnego prócz chwalenia ciągle PIS. I to słownictwo ...najlepszy...najwspanialszy... Super. Czy nie bolą ich usta od takiego słodzenia. A co do KOD to masz rację... To wytwór bogaczy. Po prostu PO ma w dupie się wspinać do bicia to wysyła tych zołnierzyków... To fakt. A co do demokracji... Mamy ją.. w stu procentach... Obecnie każdy robi co chce w urzędach państwowych... I nikogo się nie boją.. byle za plecami widział portret JK |
|
|
|
|
Czyli kochasiu jak już sobie ustaliliśmy że mój pies by takiej suki jak ty nie ruszył ... to już podrywać mnie nie musisz ... z pisowskim pozdrowieniem
"znalezione w necie" "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT Podczas gdy inni kradli grube miliony i kamienice, ten skromny człowiek ... tylko sokowirówkę i mikser. Szacunek. znalezione w sieci.... Piątka Edo.... Rozbawiłeś mnie do łez tego pięknego sobotniego poranka... Oby wieczorem można było powiedzieć, że to był udany dzień CYTAT @art2deco - "Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. Miejmy w sobie odrobinę woli, aby z tych opinii, które otaczają nas i atakują z każdej strony wyłuskać parę ziarenek prawdy... Pozdrawiam |
|
|
|
|
Szacun zapewne maciora ufunduje wcześniejszą emeryturę dla tego pana "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Każdy może przyjść na pogrzeb , żeby oddać cześć zmarłemu/zmarłym. Tak jest przyjęte w polskiej kulturze , tyle że dotyczy to ludzi w miarę ogarniętych. Należało zrobić bramki i postawić kogoś kto będzie oceniał, ogarnięty wchodzi a nieogarnięty nie wchodzi. A zgodnie ze wschodnią demokracją, każdy powinien wiedzieć gdzie jest jego miejsce w szeregu CYTAT Co mi tu wyskakujesz z jakimiś babkami - znajdź jeden fragment mojego postu w którym chwaliłem kiedykolwiek kogokolwiek za gwizdy czy buczenie na cmentarzu. Kod nie gwizdał i nie buczał. CYTAT Jak zwykle bobku TVN zastąpił Ci myślenie i błądzisz po omacku. Myślałem że zapomiałeś o tvn CYTAT Ale jak już jesteś taki namolny , to wyobraź sobie taką scenę. Umiera Lech Wałesa i na jego pogrzeb przychodzi jakiś koleś/grupka kolesi z transparentem : "Wałęsa-TW Bolek". Czy uznałbyś to za prowokację , czy twierdzisz że każdemu wolno? Każdemu wolno, będą tacy i sam dobrze o tym wiesz, jeżeli nie będą drzeć ryja to ok, w innym przypadku za zakłócanie służby porządkowe powinny wg mnie karać. CYTAT Kijowski i cały KOD to twór medialny ( podobnie jak Nowoczesna ) wyhodowany przy współpracy TVN i byłej WSI . Jak wszystkie tego typu produkty z pozoru wydaje się atrakcyjny , nie zawiera w sobie nic godnego uwagi. Ojciec Mateusz to człowiek całkowicie nijaki . Nie wiem czy pisiory się go boja , we mnie wzbudza jedynie śmiech połączony z politowaniem. Gdyby małpie ktoś dał miliony od Sorosa i zapewnił dostęp do mediów , też pewnie zrobiłaby "karierę ". Od przeciętnego widza TVN nie wymagajmy zbyt wiele. Edo ty chyba w te brednie, które wypisujesz, sam nie wierzysz. Nie tylko Soros ale każdy, gdyby miał kogoś finansować wybrałby osobę krystalicznie czystą i nie upapraną. Kijowskiego alimenciarza ?, Petru ekonomistę (współpracownika Balcerowicza)?, w Polsce gdzie duża część Polaków nie ma o ekonomi pojęcia, Schetynę ? podobno dobry organizator ale wg mnie tłumów nie porwie. To nie lepiej finansować Jarka, jedna osoba, członkowie partii zdyscyplinowani mierni ale wierni Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Monika Olejnik w TVN24 o aferze reprywatyzacyjnej w stolicy rozmawiała z Bronisławem Komorowskim, który twardo bronił prezydent Warszawy, mówiąc, że winni wszyscy, tylko nie HGW. TVN kłamie podobno Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
A zauważyliście jak żoliborski karaczan, broszka i reszta ekipy milczy w sprawie prywatyzacji w Warszawie pomimo że prezydentem stolicy jest człowiek PO? Chyba władze partii rządzącej doszli do wniosku św. Leszek Lechu Smoleńsk Kaczyński również był nieźle umoczony w podobne sprawy, więc wolą milczeć aby demonów nie zbudzić.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Hura. Służbowe komputery... Można szaleć... Zbyszek nie dojdzie po IP bo to jeden wspólny...hura... Wolność wypowiedzi...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Podczas gdy inni kradli grube miliony i kamienice, ten skromny człowiek ... tylko sokowirówkę i mikser. Szacunek. znalezione w sieci.... Piątka Edo.... Rozbawiłeś mnie do łez tego pięknego sobotniego poranka... Oby wieczorem można było powiedzieć, że to był udany dzień Pozdrawiam[/kolor] Zapowiada się sympatyczny tydzień z takim przesłaniem. Zacznijmy wysiłek innych forumowiczów doceniać!!! |
|
|
|
|
No uważajcie zacna Polonio UK ... Po trojce z Madrytu teraz rusza podbijać świat trójka z Londynu jak wam załatwia równouprawnienie tak będzie wjebka 3 razy dzienne Władza boi się Kongresu Sędziów Polskich? Zgadnijcie, co w przeddzień zrobiły "Wiadomości" "Ch*je, marionetki i uzurpatorzy"- takich słów miał użyć Jerzy Stępień w prywatnej rozmowie w grudniu ubiegłego roku. Dlaczego prawica mówi o tym akurat teraz? W weekend ponad 1000 sędziów z całego kraju ma wziąć udział w nadzwyczajnym Kongresie Sędziów Polskich. Zajmie się on m. in. oceną sytuacji wokół Trybunału Konstytucyjnego oraz odmową powołania niektórych kandydatów na sędziów. Podczas spotkania - o czym wprost mówią "Wiadomości - można się spodziewać krytyki działań rządu i prezydenta. By uprzedzić ten niekorzystny stan rzeczy, prawicowe media przeprowadziły próbę zdyskredytowania jednego z sędziów, którzy będą obecni na Kongresie. ... więcej TU Pan Stępień się myli ... na ch*ja to jeszcze trzeba mieć jakiś wygląd "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
1000 sprawiedliwych
|
|
|
|
|
Kopia artykułu z profilu Miasto Jest Nasze - Facebook:
Reprywatyzacyjny przekręt za miliard złotych. W 1999 roku grupa warszawskich prawników dokonuje fikcyjnej reaktywacji belgijskiej spółki Nowe Dzielnice. Spółka przed wojną miała budować drugą Saską Kępę między Jeziorem Gocławskim a błoniami kamionkowskimi. Spółka została spłacona przez rząd polski w 1975 roku na podstawie umów odszkodowawczych z Belgią. Spółka została zlikwidowana w 1986 roku. Wszystkie akcje tej spółki były zdeponowane w Belgii. Panowie prawnicy sprzedają spółkę Michałowi Sołowowi a ten zaczyna próbę "odzyskania" gruntów na których dzisiaj znajdują się Rodzinne Ogrody Działkowe przy ul. Waszyngtona. To 32 hektary warte ponad miliard złotych. Marek Kolarski ówczesny szef Biura Gospodarowania Nieruchomościami wydaje decyzję zwrotową i za 500 tysięcy złotych oddaje Echo Investments firmie miliardera Sołowowa wart grubo ponad miliard złotych teren w użytkowanie wieczyste. Dowiaduje się o tym Lech Kaczyński odmawia podpisania aktu notarialnego, dymisjonuje Kolarskiego i zawiadamia prokuraturę. Na znak protestu przeciwko decyzji prezydenta odchodzi z Kolarskim ówczesna wiceprezydent odpowiedzialna za reprywatyzację Dorota Safjan. Zaczyna się długoletni proces. Władzę w Warszawie przejmuje Hanna Gronkiewicz-Waltz. W 2008 roku przed Wojewódzkim Sądem Administracyjnym toczył się proces o unieważnienie decyzji Kolarskiego. Prokurator występował w obronie interesu publicznego co zrobił natomiast prezydent Warszawy? Zamówił w jednej z najdroższych kancelarii prawnych w kraju Domański Zakrzewski Palinka pismo procesowe, które uzasadniało przejęcie tych 32 hektarów Sołowowi!! W ostatnich dniach przedstawiciele Platformy Obywatelskiej przekonywali nas, że Hanna Gronkiewicz-Waltz zrobiła wszystko, żeby uratować działki. Tymczasem nie tylko przez 10 lat nie uchwaliła planu zagospodarowania, który chroniłby zieleń w tym miejscu - mimo wielu apeli mieszkańców i działkowców ale sama aktywnie występowała, żeby oddać ten teren cwaniakom!!! Kiedy do drzwi gabinetu na Bankowym zapuka prokurator? Więcej o próbie wyłudzenia terenu wartego ponad miliard złotych: http://praga(...)asta.pdf http://pzd.p(...)tury.pdf http://pzd.p(...)tury.pdf Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/500-plus-prognoza-pkb,2,0,2149122.html?src01=6a4c8&src02=facebook_money
Macie ekonomiczni dyletanci. Odliczanie do załamania gospodarczego czas zacząć. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Sprzedałabym natychmiast akcje Credit Agricole. Takich rzeczy nie robi się za darmo.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/500-plus-prognoza-pkb,2,0,2149122.html?src01=6a4c8&src02=facebook_money Macie ekonomiczni dyletanci. Odliczanie do załamania gospodarczego czas zacząć. A mógłbyś profesjonalisto ekonomiczny wytłumaczyć definicję terminu załamanie gospodarcze? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Po co ma ci to tłumaczyć? I tak nie zrozumiesz, jak ty nie potrafisz tak prostego terminu ogarnąć. Poszukaj w synonimach.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Sprzedałabym natychmiast akcje Credit Agricole. Takich rzeczy nie robi się za darmo. Mądra decyzja, w zamian kup akcje SKOKu Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|