|
|
|
CYTAT ..Lepszy rozgarnięty Abdul niż tępy pislamista ... to chyba oczywiste Łatwiej ci się dopasować. To tłumaczy zapraszanie przez regresów postępowców z Afryki. Wszystko się wydało gaduło. Bedzie rewizyta? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT („Marcinkowski13”) Z tej nienawiści już całkowicie ci się we łbie przewróciło. Nie wiem czy jest tu ktoś to jeszcze cie traktuje poważnie. Z każdym wpisem potwierdzasz że nie jesteś do końca zdrowy psychicznie. Uważam że jestem tolerancyjny, ponieważ nie czuję odrazy ani nienawiści czytając różne wpisy, hejty, wynurzenia i wypierdy Andrzejka. Nie traktuję Go poważnie, śmiało możemy go potraktować conajwyżej jak słodkiego idiotę lub niespełna rozumu pacana. CYTAT („Dobra_Zmiana”) Nienawiść to grzech !! My katolicy tak mamy ... To tylko zdrowy rozsądek ... Czy wolał bym mieć za sąsiada ciebie czy Abdula odpowiedz jest prosta ..Lepszy rozgarnięty Abdul niż tępy pislamista ... to chyba oczywiste Oczywiste jest to, że cały ten twój Bosski syf, powinni uprzątać Narodowcy. Z hasłem na ustach: W imię zasad ... |
|
|
|
|
Jest jeden mały problem ... my katolicy wierzymy że ludzie są równi Tak nauczał Jezus ... natomiast prawicowy "ynteligent" podszywający się katolika tego nie może pojąć ... dlatego wolałbym za sąsiada normalnego "czarnucha" ... "ciapatego" ... żyda ... homoseksualistę niż przygłupa pislamiste ... moje prawo
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT („Dobra_Zmiana”) Jest jeden mały problem ... my katolicy wierzymy że ludzie są równi Tak nauczał Jezus ... natomiast prawicowy "ynteligent" podszywający się katolik tego nie może pojąć ... dlatego wolałbym za sąsiada normalnego "czarnucha" ... "ciapatego" ... żyda ... homoseksualistę niż przygłupa pislamiste ... moje prawo Nie próbuj nikogo uszczęśliwiać na siłę, podpierasz się prawem w kraju bezprawia - ponoć. W którym politycy wszystkich opcji dla własnych celów politycznych, grają w swoje gierki i każdy każdego robi w przysłowiowego ch**a, tak po katolicku. Czerpią z tego przyjemność oraz satysfakcję - najwyraźniej. Tak na koniec jeśli trafisz na takich sąsiadów - w razie problemów z kłopotliwymi normalnymi wg Ciebie sąsiadami "czarnuchami" ... "ciapatymi" ... żydami ... homoseksualistami - złóż ładnie łapki do modlitwy i przepraszaj Wszechmogącego. Bo "Błądzenie jest rzeczą ludzką, a trwanie w błędzie rzeczą diabelską”, tak mądrzy ludzie powiadają. |
|
|
|
|
CYTAT Jest jeden mały problem ... my katolicy wierzymy że ludzie są równi Tak nauczał Jezus ... natomiast prawicowy "ynteligent" podszywający się katolika tego nie może pojąć ... dlatego wolałbym za sąsiada normalnego "czarnucha" ... "ciapatego" ... żyda ... homoseksualistę niż przygłupa pislamiste ... moje prawo My geje tez, nasze prawo robić co chcemy a innych to podzielac. |
|
|
|
|
CYTAT ...my katolicy wierzymy że ludzie są równi Tak nauczał Jezus... moje prawo My Chrześcijanie wierzymy ze Bóg nas wszystkich stworzył. Ale , bo tego już nie doczytałeś, On potrafił spalić żywcem mieszkańców Sodomy i Gomory i dręczył Żydów za każde odstępstwo od wiary. A to oznacza ze są równi i równiejsi nawet wśród wybranych :-) Uważaj... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT (Zumbaa) My geje tez, nasze prawo robić co chcemy a innych to podzielac. Jak pisałem wcześniej ...do was pedałów też nic nie mam CYTAT (Reiker.eu) Nie próbuj nikogo uszczęśliwiać na siłę, podpierasz się prawem w kraju bezprawia - ponoć. W którym politycy wszystkich opcji dla własnych celów politycznych, grają w swoje gierki i każdy każdego robi w przysłowiowego ch**a, tak po katolicku. Czerpią z tego przyjemność oraz satysfakcję - najwyraźniej. Tak na koniec jeśli trafisz na takich sąsiadów - w razie problemów z kłopotliwymi normalnymi wg Ciebie sąsiadami "czarnuchami" ... "ciapatymi" ... żydami ... homoseksualistami - złóż ładnie łapki do modlitwy i przepraszaj Wszechmogącego. Bo "Błądzenie jest rzeczą ludzką, a trwanie w błędzie rzeczą diabelską”, tak mądrzy ludzie powiadają. Czemu myślisz nadal że jestem za PiSem ? Gdy będzie lipa dzwonię po chłopaków z kółka różańcowego ONR ... wpadną w burkach i"pomodlą" się za "brudasów" z życia wzięte ... "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT („Dobra_Zmiana”) Czemu myślisz nadal że jestem za PiSem ? Gdy będzie lipa dzwonię po chłopaków z kółka różańcowego ONR ... wpadną w burkach i"pomodlą" się za "brudasów" z życia wzięte ... Wystarczy poczytac twoje wypowiedzi i widac ze masz chyba jednak zryty łeb, najpierw piszesz że chciałbyś za sąsiada normalnego "czarnucha" ... "ciapatego" ... żyda ... homoseksualistę, po chwili zmieniasz zdanie i piszesz że gdy będzie lipa zasdzwonisz po chłopaków z kółka różańcowego ONR ... wpadną w burkach i"pomodlą" się za "brudasów". Tylko przygłup pislamista, ma takie podejście do sprawy. CYTAT („art2deco”) My Chrześcijanie wierzymy ze Bóg nas wszystkich stworzył.Ale, bo tego już nie doczytałeś, On potrafił spalić żywcem mieszkańców Sodomy i Gomory i dręczył Żydów za każde odstępstwo od wiary. A to oznacza ze są równi i równiejsi nawet wśród wybranych :-) Uważaj... Czy ty też nie rozumiesz że to Wszechmogący, i ma on swój cyrk i swoje małpy, swoje prawo, może wszystko. Natomiast zostawił swoim śmiertelnym sługusom uprawnieńie do lamentu, narzekania, zawodzenia oraz wysypu antykatolickich wynurzeń... Oto brutalna prawda... |
|
|
|
|
Nie wyłapałeś ironii ... szkoda .. Nie dzwonił bym do "białasów" ... ale mniejsza
Rodzina na swoim. Żona europosła Czarneckiego i ojciec Piotra Nisztora są w radzie nadzorczej spółki z grupy PZU Era "złotych chłopców" w PiS ma dobiec końca. Ale "złoci chłopcy" to nie wszystko. Są jeszcze "złote żony" czy "złoci ojcowie". W Radzie Nadzorczej jednej ze spółek kontrolowanych przez PZU zasiadają żona europosła Ryszarda Czarneckiego i tata Piotra Nisztora, dziennikarza „Gazety Polskiej”. O "dobrej zmianie" pisze "Newsweek". Według informacji tygodnika Emilia Hermaszewska, żona europosła Ryszarda Czarneckiego, i Zdzisław Nisztor, tata dziennikarza „Gazety Polskiej”, trafili do rady nadzorczej spółki Armatura Kraków. To firma z grupy PZU. ... więcej TU Co tam ... ważne ośmiorniczki z biedronki "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Chwila, el.Bolek jest niereformowalny. Pracuje tutaj od samego początku i nauczyliśmy się go nie czytac.
Reiker, czy ciebie to zlosci? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jest jeden mały problem ... my katolicy wierzymy że ludzie są równi Tak nauczał Jezus ... natomiast prawicowy "ynteligent" podszywający się katolika tego nie może pojąć ... dlatego wolałbym za sąsiada normalnego "czarnucha" ... "ciapatego" ... żyda ... homoseksualistę niż przygłupa pislamiste ... moje prawo My geje tez, nasze prawo robić co chcemy a innych to podzielac. Nie czytasz a cytujesz ? jesteś głupszy niż myślałem ale to typowe dla lepszego sortu Idź się lepiej "radykalizować" "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Jak tam pracownicy Armatoory w Nisku? Fajnie się krany szlifuje za najniższą krajową, podczas gdy żonka europosła kosi mamonę w zarządzie? Macie dojną zmianę Ale podkarpacie znów poleci zagłosuje na notariusza i troglodytę żoliborskiego
A słyszeliście o zielonym świetle dla połączeniu składek ZUS, NFZ i podatku dochodowego? Trzymajcie portfele kochani bo władza będzie głębiej do nich sięgała Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Można czytać hejty, ale to sportowe czytanie, odbiezpieczamy granat i wychodzimy.
Swoją drogą PIS powinien ci dziękować za tylu konwertow. Ciarki chodzą po plecach czytając twoje agitki popijane sokiem z buraka z KOD EM w tle. Życie trubadura plebsu to ciężki chleb Otwierają się nowe mozliwosci przed przodownikami etosu PO, Niesioł zakłada klub sejmowego hejta. |
|
|
|
|
Typowy fiodor Skoml ...a jak już wyjdziesz spod biurka to pamiętaj skąd "pochodzisz"
"Rzeczpospolita": Kontrowersyjna decyzja Antoniego Macierewicza Minister obrony kilka dni temu powołał Dowództwo Wojsk Obrony Terytorialnej – ustaliła "Rzeczpospolita". Do dziś ta decyzja nie została opublikowana i wzbudza liczne kontrowersje. Minister Antoni Macierewicz zdecydował, że Dowództwo Wojsk Obrony Terytorialnej jest jednostką organizacyjną podporządkowaną bezpośrednio jemu - ujawnia w opublikowanym w "Rzeczpospolitej" artykule "Szef MON ma swoją armię" Marek Kozubal. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Ten psychol chce czymś dowodzić ... masakra jakaś "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT („Dobra_Zmiana”)) Nie wyłapałeś ironii ... szkoda .. Nie dzwonił bym do "białasów" ... ale mniejsza. No widzisz żuczku, za to ty wyłapałeś moją... CYTAT („Zumbaa”) Chwila, el.Bolek jest niereformowalny. Pracuje tutaj od samego początku i nauczyliśmy się go nie czytac. Reiker, czy ciebie to zlosci? Z tezą, iż el.Bolek, to słodki idiota i że na tym forum przygłupów nie brakuje w pełni się z tobą zgadzam. Zumbaa, skąd takie przypuszczenie że coś mnie może wkurzać, złościć? |
|
|
|
|
WoW chłopcy aż tak wysoko mnie oceniacie nie wiem czy sobie tak zasłużyłem ale powiem wam szczerze ... popisał bym z jakimś idiotą o prawicowych poglądach ... ale aż tak inteligentnego piszącego na tym forum ze świecą szukać Jesteście chłopcy szczęściarzami
W Kapitule Orderu Orła Białego został tylko prezydent Andrzej Duda W kapitule Orderu Orła Białego został sam Andrzej Duda W listopadzie zrezygnowało dwóch członków Kapituły W skład Kapituły wchodzi z urzędu prezydent Rzeczypospolitej jako Wielki Mistrz Orderu - oraz czterech wybranych na 5 lat członków. Jak widać na oficjalnej stronie prezydenta RP, jedynym członkiem Kapituły jest obecnie sam Andrzej Duda: ... więcej TU No to misiewicze zacierają ręce "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
och ty nasz skarbie
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Mamy ministra od policji twierdząco że mamy w Polsce demokrację i wolność ale twierdzi że KOD to prowakatorzy a Narodowy mają prawo do swojej wypowiedzi i okazywania niezadowolenia.
Tragizm |
|
|
|
|
2deko ... chłopcze
znalazłem ciekawy komentarz leszy niż wałkowanie codziennej głupoty pisowców CYTAT ~pis-owiec - 16 min temu Przyszło ,,lepsze,, bardziej chamskie i bezwzględne. A w ogóle, to mam taką propozycję, żeby każdy sympatyk PiS-u, od dziś zakładał beret. Chcielibyśmy zobaczyć jak bardzo liczna jest ,,ciemnota,, wśród nas. Skoro ,,pisiory,, mówią, że dwie trzecie popiera PiS, to uważam, że na ulicach powinny być same berety. to może wypalić ... "bereciarski" ... wtorek ? "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT Mamy ministra od policji twierdząco że mamy w Polsce demokrację i wolność ale twierdzi że KOD to prowakatorzy a Narodowy mają prawo do swojej wypowiedzi i okazywania niezadowolenia. Tragizm dołącz translator na polski |
|
|
|
|
CYTAT WoW chłopcy aż tak wysoko mnie oceniacie nie wiem czy sobie tak zasłużyłem ale powiem wam szczerze ... popisał bym z jakimś idiotą o prawicowych poglądach ... ale aż tak inteligentnego piszącego na tym forum ze świecą szukać Jesteście chłopcy szczęściarzami W Kapitule Orderu Orła Białego został tylko prezydent Andrzej Duda W kapitule Orderu Orła Białego został sam Andrzej Duda W listopadzie zrezygnowało dwóch członków Kapituły W skład Kapituły wchodzi z urzędu prezydent Rzeczypospolitej jako Wielki Mistrz Orderu - oraz czterech wybranych na 5 lat członków. Jak widać na oficjalnej stronie prezydenta RP, jedynym członkiem Kapituły jest obecnie sam Andrzej Duda: ... więcej TU No to misiewicze zacierają ręce Witaj Banan!!! Zwracałem Ci już uwagę, że cząstkę "bym" z czasownikami piszemy razem Osobiście nie lubię PiSu, ale.... Nie muszę z nim walczyć na każdym kroku?!? Każdego dnia?!? Płacą Ci za to?!? I najważniejsze - PiSdki nie są takie złe!?! - Wiesz dlaczego?!? Odsunęły peło od władzy, a to po ich 8-letniej dominacji był niewątpliwie sukces!!! Pozdrawiam P,S. Lucek mnie jeszcze nie skrzywdził w porównaniu do Ślęzaka.... Więc mordy w kubeł Panowie!!! Chociaż chłopak się stara A nie, jak pawian stroszy się na wszystkie pomysły Pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
Sukcesem było wygrana drugi raz pod rząd przez PO wyborów. Wygrana PIS to co to za sukces... osiem lat się do tego przygotowywali. Sukces osiągnęli z Kukiz15 i .Nowoczesna. partie powstały kilka miesięcy przed wyborami. Więc jak się chodź trochu znasz na tym... to odsunięcie PO było tylko kwestia czasu. Poza tym wymień dwa przykłady ok. Jeden przykład co zrobił dobrego Pan Prezydent m. STALOWA WOLA.
Widzisz...ty od razu ze poprzednik zły. Ale to logiczne...był zły i go nie ma. Ale skoro jest nowy... to go rozliczać trzeba za pracę a nie porównywać. Bo tamten nic nie zrobił Przez pięć lat to temu wolno nic nie robić przez dwa. Dziś spotkanie w Rozwadow ie. Ok. Będzie ukryta kamera i rozmowa na temat tej ruiny czym jest Rozwadow. |
|
|
|
|
Wiesz kurde że nie płacą :( (nabijam się bo lubię) ... Nie wiem co tak okrutnego zrobił Ci pan Szlęzak ... ale mam nadzieję że dojdziesz do siebie i będzie gitara Nie wiem jak zrozumieć stwierdzenie "Lucek mnie jeszcze nie skrzywdził w porównaniu do Ślęzaka.... Więc mordy w kubeł Panowie!!! Chociaż chłopak się stara ..." Stara się Ci zrobić krzywdę czy stara się coś robić
Pozdrawiam "Fakt": Wiceminister sprawiedliwości załatwił koledze pracę Jak donosi czwartkowy "Fakt", wiceminister sprawiedliwości Patryk Jaki załatwił koledze pracę w państwowej spółce. "Znam pana Kapkowskiego. To dobry chłopak, pracowity" - odpowiada gazecie Jaki. W swoim czwartkowym wydaniu, "Fakt" opisuje sprawę 26-letniego Damiana Kapkowskiego - znajomego wiceministra Jakiego. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome A jaki on prawy ... a jaki sprawiedliwy ps.Delta słyszałem o panu Szlęzaku ale kto to jest Ślęzak to za ch... nie wiem "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
el.Bolek przyjąłby rekomendacje od Jędrusia, czy nie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Witaj Banan!!! Zwracałem Ci już uwagę, że cząstkę "bym" z czasownikami piszemy razem Osobiście nie lubię PiSu, ale.... Nie muszę z nim walczyć na każdym kroku?!? Każdego dnia?!? Płacą Ci za to?!? I najważniejsze - PiSdki nie są takie złe!?! - Wiesz dlaczego?!? Odsunęły peło od władzy, a to po ich 8-letniej dominacji był niewątpliwie sukces!!! Pozdrawiam P,S. Lucek mnie jeszcze nie skrzywdził w porównaniu do Ślęzaka.... Więc mordy w kubeł Panowie!!! Chociaż chłopak się stara A nie, jak pawian stroszy się na wszystkie pomysły Pozdrawiam!!! Polak nie myśli jak poprawić swoją sytuację, Polak myśli jak pogorszyć swoją sytuację - idealnie wpisujesz się w to powiedzenie. Logika popierających PiS mnie zadziwia. PO było złe więc wybraliśmy PiS które jest jeszcze bardziej do dupy, ale w końcu to nie PO więc jest ok. Czy nie wybraliście ich aby było lepiej? Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|