|
|
|
CYTAT Ciekawe czy takie coś zostało wypowiedziane poważnie czy prowokacyjnie? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Plotkarzu, do kogo ty piszesz "zdecydujcie się" masz jakieś rozdwojenie. Powinieneś to leczyć. A jeśli chodzi o pozostałych to jak widzisz są odsunięci od władzy a Macierewicz spotyka się z lobbystami na pogawędce a później zupełnie za darmo ogłasza zakup śmigłowców bez przetargu ;-) To jest ta dobra zmiana? Ja to widzę jako kontynuację i z tego co piszesz o politykach to tak właśnie jest. Nie jestem godzien być podnóżkiem? Bardzo mnie to cieszy. Podnóżkami mogą być tylko tacy plotkarze jak ty. A mną sobie mordy nie wycieraj. Jakie ty plotkarzu masz do mnie zarzuty? O jakiej krzywdzie piszesz. Napisz konkretnie albo przestań plotkować. Zachowujesz się jak naćpany pajac. nie masz argumentów więc wymyślasz jakieś historie. No ale czego można spodziewać sie po mitomanie. Wolę być plotkarzem i mitomanem niż żyć z lichwy-przecież wiesz! Pożyczanie biednym ludziom ( którzy nie mają zdolności kredytowej w normalnym banku) na 150 % RRSO nie jest wyrządzaniem tym ludziom krzywdy? Spotkanie Macierewicza odbyło się jawnie, o ile rozumiem były senator Alfons D'Amato ma być w USA rzecznikiem polskiego interesu. W USA jest to na porządku dziennym- stamtąd przyszedł termin lobbing. Jeżeli są dowody że Macierewicz wziął łapówkę/albo złamał w jakikolwiek inny sposób prawo wyślij do prokuratury zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Napiszesz pewnie że prokuratura w rękach Ziobry odmówi wszczęcia postępowania. W tej sytuacji złożysz do sądu zażalenie i o ile potrafisz to uzasadnić sąd może nakazać śledztwo . Masz jakieś konkretne info? Też nie jestem zadowolony z rządów PiS. Niemniej na ich temat w przestrzeni publicznej funkcjonuje tyle kłamstw i mitów , że czuję się w obowiązku przynajmniej niektóre obalać. Wiem że jako dziecku TVN i natemat masz problem ze zrozumieniem tego faktu , ale mimo wszystko będę próbował. Gdybyś mógł odpowiedz mi tylko na dwa pytania: 1) Czyim agentem jest Macierewicz - ruskim czy amerykańskim? Człowiek odpowiedzialny za narrację w twoim świecie tak szybko przestawił wajchę , że ja się pogubiłem. 2) Po co ochrzciłeś dziecko , skoro jesteś wolnościowcem i kościół nie jest ci do niczego potrzebny? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Zasłyszane w necie "PO zrobiło ministrem obrony psychiatre, naród narzekał, PiS poszedł krok dalej, ministrem zrobił pacjenta." Dobre bobku. Ostatnio tak się uśmiałem jak przeczytałem że Sławomir Nowak ma budować autostrady na Ukrainie. Gwoli ścisłości najpierw zrobiło mi się szkoda naszym sąsiadów. Później pomyślałem o UPA/Wołyniu i stwierdziłem że dobrze im tak. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Provident i chrzest dziecka to dla Andrzejka tematy tabu.
|
|
|
|
|
No to po kolei plotkarzu.
Nie wiem czy "Pożyczanie biednym ludziom ( którzy nie mają zdolności kredytowej w normalnym banku) na 150 % RRSO nie jest wyrządzaniem tym ludziom krzywdy?" No bo niby skąd mam wiedzieć? Od kiedy to senatorowie USA, byli senatorowie są rzecznikami polskiego interesu. Rozbawiłeś mnie. Faktycznie, jesteś głupi. Maciorę do prokuratury? Doniosę zaraz po tym jak powsadzają wszystkich "złodziei" z PO ;-) Reszta to bala bla i plotki ;-) No i pytania ;-) Ad1. Macierewicz jest psychicznie chory więc wykorzystuje go każda ze stron. Na nasze nieszczęście (powód zna tylko drugi psychopata dziadzio Kaczyński) jest ministrem obrony. Na razie psuje. Nadzieja tylko taka, że doprowadzi ludzi do wqrwienia, a ci wyniosą wszystkich pisiorów na kopach. To tylko kwestia czasu gdy ludzie zaczną się wstydzić że głosowali na te miernoty. Ty już kolejny raz powtarzasz, że jesteś niezadowolony. Kiedy zamilkniesz ze wstydu? Ad2. Tak jestem wolny i kościół nie jest mi do niczego potrzebny. Nie mogę odpowiedzieć "po co" bo ja nie ochrzciłem. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT (ZSRR ) Provident i chrzest dziecka to dla Andrzejka tematy tabu. To nie temat tabu. Powymieniamy się informacjami? Czy zaczniesz kłamać wymijać aż znikniesz na kilka miesięcy? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Inwalido umysłowy a co mnie obchodzi najlepszy premier jakiego mieliśmy (Donald Tusk) ? Swoją tępotą przebijasz nawet "nadużywającego" a on za wiele do życia nie potrzebuje ... Jaka partia takie bydło ...tfu zwolennicy I tak jak ci pisałem ...nie jestem twoim ojcem ...wiec wracaj pod biurko i rób to do czego cię stworzyli ... Kara musi być Jako że twoja tępota poraża postanowiłem cię i twojego chłopaka ukarać niestety nic ostrzejszego dać nie mogę bo cenzura wyrzuci ... mam nadzieję ze wy "chłopcy" będziecie mieli spore koszmary ps. wiem że twój stary umiał otwierać browar odbytem i nie robi to na tobie wrażenia .. .... Niezła brocha Zaskoczyłeś mnie z tym najlepszym premierem . Cały czas sądziłem że za takiego uważasz Jarka. Skoro Tusk był w komisji likwidacyjnej RSW , to może razem z Czabańskim klepnęli te kamienice dla PC? Czy taka aberracja jest do pomyślenia w twojej główce? Figlarzu wiem , że miałeś ciężkie dzieciństwo. Wiem , że alkohol lał się strumieniami i nie raz ani dwa brakowało na życie. Widzisz tej sztuczki z butelką nie widziałem z prostego powodu-ojciec wcale nie pił . Mając takie traumatyczne wspomnienia pewnie myślisz że wszyscy żyli w patologii. Muszę cię jednak wyprowadzić z błędu. Były domy gdzie alkohol nie był na porządku dziennym. Właśnie dlatego ja pije dwa, trzy razy w roku. Ty figlarzu - sam wiesz jak często. Naprawdę chcesz żebym to upubliczniał? Nie wiem co masz z tym biurkiem . Zakładam że często się pod nim kryłeś w chwilach zagrożenia. Może warto porozmawiać o tym z kompetentną osobą i wyrzucić/zapomnieć te przykre wspomnienia . Może chociaż porozmawiaj z partnerem ( ktokolwiek cie teraz dyma), mnie nie mieszaj w wasze hece figlarzu. Jestem tolerancyjny wobec kochających inaczej , o ile się z tym nie afiszują. Ty już się z tym obnosisz. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawe czy takie coś zostało wypowiedziane poważnie czy prowokacyjnie? poszukaj info na Tok fm. Tu masz artykuł "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT No to po kolei plotkarzu. Nie wiem czy "Pożyczanie biednym ludziom ( którzy nie mają zdolności kredytowej w normalnym banku) na 150 % RRSO nie jest wyrządzaniem tym ludziom krzywdy?" No bo niby skąd mam wiedzieć? Od kiedy to senatorowie USA, byli senatorowie są rzecznikami polskiego interesu. Rozbawiłeś mnie. Faktycznie, jesteś głupi. Maciorę do prokuratury? Doniosę zaraz po tym jak powsadzają wszystkich "złodziei" z PO ;-) Reszta to bala bla i plotki ;-) No i pytania ;-) Ad1. Macierewicz jest psychicznie chory więc wykorzystuje go każda ze stron. Na nasze nieszczęście (powód zna tylko drugi psychopata dziadzio Kaczyński) jest ministrem obrony. Na razie psuje. Nadzieja tylko taka, że doprowadzi ludzi do wqrwienia, a ci wyniosą wszystkich pisiorów na kopach. To tylko kwestia czasu gdy ludzie zaczną się wstydzić że głosowali na te miernoty. Ty już kolejny raz powtarzasz, że jesteś niezadowolony. Kiedy zamilkniesz ze wstydu? Ad2. Tak jestem wolny i kościół nie jest mi do niczego potrzebny. Nie mogę odpowiedzieć "po co" bo ja nie ochrzciłem. Kłamiesz Andrzejku. Jak zwykle , ale dziś robisz to jeszcze bardziej perfidnie. O tym , ze jesteś pracownikiem firmy pożyczkowej wiemy od dawna. Jest to w tym temacie ( jak się komuś chce niech poszuka). Kiedy ta informacja stała się znana uciekłeś z forum na jakiś czas ( to też jest do zweryfikowania) potem jak już wróciłeś wyparłeś się wszystkiego i po dzień dzisiejszy to czynisz. Nie rozumiem dlaczego , czyżbyś się wstydził pracodawcy? Piszesz że jestem plotkarzem , niech i tak będzie. Ty jesteś kłamcą. Z dwojga złego wolę plotkarstwo. Co do chrztu dziecka również jest to do zweryfikowania na forum. Kiedy przyparty do muru ktoś zadał ci konkretne pytanie- chrzciłeś czy nie ?- odwróciłeś kota ogonem . Jak zwykle. Po co ściemniasz? Rozumiesz słowo lobbing? Ktoś mający dojścia w zamian za pieniądze wykonuje określone usługi. Gość za kasę będzie załatwiał w naszym imieniu pewne kwestie. Czego nie rozumiesz prawdziwku? Macierewicz przyznał że go wynajęli. Macierewicz to człowiek , którego wariatem zrobił mainstream . Za jego poduszczeniem zrobiła to część społeczeństwa ( jak widzę ta mniej rozgarnięta). Bynajmniej nie twierdzę że jest to człowiek bez skazy ( bo takich nie ma), ale to niemal wzór ideowca i państwowca. Ty/Wy tego nie ogarniecie. Łykasz tandetną propagandę i jeszcze się cieszysz ze swojego uświadomienia. Pamiętam jak Michnik już po obaleniu rządu Olszewskiego próbował z niego i Macierewicza robić oszołoma . W tej kwestii wajcha jest tak samo wychylona-nic się nie zmieniło. Czas pokazał kto miał rację. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
EdoZChabzin, dowodem jest wpis w tym temacie. ;-) Bo ktoś anonimowo napisał że tak jest ;-)
To wyjaśnia wszystko ;-) Reszta to bla bla i obrona psychopaty. Największego zagrożenia dla naszego pięknego kraju. Wyjaśnił już temat przekazania okrętów za 1 $ Rosjanom? To padło z trybuny sejmowej i temu nie zaprzeczysz ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Bez wsparcia chłoptasia, Andrzejek nie będzie w stanie odpowiedzieć na te pytania.
|
|
|
|
|
Inni, na które. Jak dotąd na każde odpowiadam. A ty odpowiesz?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A jednk wstydzisz się swojej pracy Nie nakręcaj się
|
|
|
|
|
Nie wstydzę się. Skąd taki pomysł?
Ty sie wstydzisz swojej? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Bo Ty Andrzejku nie masz wstydu, skoro pracujesz w firmie lichwiarskiej, ale co tam, jadą po tobie jak po burej suce na tym portalu, a Ty dalej chcesz wszystkim pokazać jaki mądry jesteś.
Śmiało można Cię porównać do Bolka |
|
|
|
|
Dowodem nie jest anonimowy wpis. Dowodem stała się Twoja reakcja na anonimowy wpis. Teraz się wypierasz i kłamiesz, wtedy podkuliłeś kitę i uciekłeś. Jesteś kłamczuszkiem i cały czas odwracasz kota ogonem. Dziecko też ochrzciłeś - nie wiem po co , skoro nie wierzysz w zabobony?
To że parówka.pl napisała że okręty z Egiptu nie trafiły do Rosji znaczy tylko tyle że tak napisała parówka - nic więcej! Gość jest zwierzchnikiem SWW , pewnie ma lepsze źródła niż oświadczenie Kremla. . A nawet gdyby okazało się że Ruscy nie przejęli tych Mistrali to co z tego wynika? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Inni uważasz, że pracuję w firmie lichwiarskiej? Ty znasz Polskie prawo? Piszesz "jadą po tobie jak po burej suce na tym portalu, a Ty dalej chcesz wszystkim pokazać jaki mądry jesteś" Ja nic nie pokazuję, odpowiadam grzecznie na pytania. A jedzie to raczej tobie z gęby. Konkrety. Porozmawiajmy na konkrety.
Która to firma jest lichwiarską? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Edek nigdzie nie uciekałem. Wyjechałem bo moje dziecko miało ferie.
Ale dorabiasz spiskowe teorie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Już pojmujesz na czym polega lobbing?
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Już pojmujesz na czym polega lobbing? Tak Edku. Wiem. Ciekawy lobbing gdy to my kupujemy od USA bez przetargu. Lobbyście pomyliły się role albo ty wykręcasz kota ogonem. Co do maciory to oznaczałoby, że kłamie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Używając literackiego porównania: łżesz jak pies.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Kłamie? Bo?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Godziny późno-wieczorne raczej nie wskazują na wyjazd z dzieckiem.
Po co w to brniesz? Co do Antka , wskaż jednego człowieka który nigdy nie skłamał z trybuny sejmowej i przyznaję ci rację. Osobiście domniemywam że znając przewrotność ludzką taki deal Francja-Egipt-Rosja jest całkiem realny. Oświadczenie Kremla wystarcza Lisowi. Mi nie . Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Wyjechałem na noc. Bo tak lubię podróżować. Coś w tym złego? Wielu ludzi tak robi.
Czyli jak inni kłamią to nie ma sprawy. A miało być tak pięknie. Dobra zmiana ;-) PS. zepsułem ci teorię. Tak długo nad nią pracowałeś ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|