NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 341 342 343 344 345 346 347 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 09:56  
No nie wiem, zapytaj autorytetu. Ale wcześniej sprawdź kto go sponsoruje ;-)

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 09:56  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 16:06  
Twój autorytet Andrzejku sponsorowany jest przez CDU, ale Tobie to pewnie nie przeszkadza, bo Ty wolnościowiec jesteś. smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 16:26  
Wyborcza publikuje przeprosiny, które są realizacją wyroku sądowego... UWAGA!... z 2011 roku dotyczącego artykułu „Gazety Wyborczej” z lipca 2008 roku, w którym napisano, że Antoni Macierewicz „wsadził do państwowych spółek swojego bratanka, kolegów z komisji ds. WSI i dawnych znajomych”.

POLSKIE SĄDY

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 16:26  
Obrazek

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 16:35  
Gdańskie obchody 30-to lecia powstania TK

Niemcy wsparli finansowo demokrację w Posce czyli polski trybunał k...

Ich niemieccy przodkowie nie chcieli wspierać dobrowolnie demokratycznej instytucji jaką był Trybunał Norymberski - raczej czynili to pod przymusem.

A tu proszę jaka zmiana. jak tylko czerwony totalitaryzm utworzył trybunał k... to zaraz na ziemiach gdzie narodził się brunatny totalitaryzm wsparcie "demokracji".

Dobrze, że jeszcze nie wspierają radiostacji w Gliwicach.

Bo widzę historia zatacza koło znów Niemcy z Ruskimi opasują Europę rurociągiem Nord Stream 2.

Tu nasi przyjaciele nie widzą konieczności dostaw gazu do Polski i solidarności energetycznej.

Natomiast nasi niemieccy przyjaciele pojednani z Polakami w Krzyżowej (patrz uściski Kohla i Mazowieckiego) widzą ratunek dla Polski w dostawach muzułmanów.

Tak - Niemcy chcą by do Polski dostarczano muzułmanów nie energię, nie gaz, chyba że to byłby cyklon B.

Trybunał Konstytucyjny powstał na plecenie Jaruzelskiego - złe drzewo rodzi złe owoce

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 17:12  
CYTAT

Trybunał Konstytucyjny powstał na plecenie Jaruzelskiego - złe drzewo rodzi złe owoce

http://www.solidarnosc.org.pl/ws/wp-content/uploads/2010/10/1-KZD-I-tura-Gda%C5%84sk-1981.pdf

Przeczytaj. A później powiedz od kiedy "Solidarność" działała na polecenie Jaruzelskiego, bo towarzyszu nową historię tutaj piszecie.

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 17:16  
Albo Ty jesteś "debil" albo tylko takiego udajesz, nie mój problem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 17:29  
Argument "typowego fiodora" sciana

Obrazek

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 17:54  
Chce się zapisać do PiS.
Gdzie i jak i kiedy?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 18:20  
CYTAT (ZSRR)
Twój autorytet Andrzejku sponsorowany jest przez CDU, ale Tobie to pewnie nie przeszkadza, bo Ty wolnościowiec jesteś. smiech2

To jeszcze podpowiedz, bo zapewne wiesz kto jest tym moim autorytetem ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 19:31  
CYTAT

http://www.solidarnosc.org.pl/ws/wp-content/uploads/2010/10/1-KZD-I-tura-Gda%C5%84sk-1981.pdf

Przeczytaj. A później powiedz od kiedy "Solidarność" działała na polecenie Jaruzelskiego, bo towarzyszu nową historię tutaj piszecie.

Ja przeczytałem. I mam takie pytanie:
Od kiedy Jaruzelski działał na polecenie "Solidarności"?umiech
W pierwszym składzie TK był min. pułkownik SB - i to wiceprezesem. Chyba tej historii to zbyt pilnie nie studiowałeś.smiech2

Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Paź 2016r. 20:43  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 07:53  
Inwalido umysłowy dziś prokurator PRLowski uczy was demokracji ... więc lepiej stul klawiaturę cool girl

Obrazek

Płk Adam Mazguła dla naTemat: Jeżeli władza przekroczy granice, to wojsko może kiedyś stanąć w obronie konstytucji

Na liście wrogów Antoniego Macierewicza płk rez. Adam Mazguła musi zajmować pierwsze miejsce. Czołową lokatę z pewnością ma też na czarnej liście całej ekipy "dobrej zmiany". Bo publicznie powątpiewa, czy wiceprezes PiS to polski patriota. Głośno mówi w imieniu żołnierzy, którzy mają dość upolitycznienia i klerykalizacji armii. I staje w pierwszym szeregu opozycyjnych demonstracji. – Nawet, gdyby spotkało mnie za to coś złego, będę wiedział, że to, co robiłem, było warto robić – mówi w rozmowie z naTemat.

...
więcej TU

ok

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 10:37  
Who the fuck is płk. Mazguła?umiech

Na sto procent na wezwanie starych weteranów rodem jeszcze z LWP ruszy polska armia. Zwłaszcza siły specjalne .ok Pamiętam oburzenie redaktorka TVN , który na ubraniach komandosów z Lublińca dostrzegł napis " Śmierć wrogom ojczyzny".umiech Napisał nawet skargę w tej kwestii do MON. Tak sobie myślę , jak żołnierze ( choćby ci z Lublińca-elita polskiej armii) odwołujący się do tradycji Związku Jaszczurczego ( ONR ) potraktują słowa byłego komunistycznego politruka ( życiorys przedstawiony w natemat wygląda tak: ukończył szkoły wojskowe a potem służył w Iraku- kilkanaście lat pewnie lewitował w atmosferze). smiech2

Patrz figlarzu jaka menda z ciebie. Zachwycasz się słowami byłego oficera politycznego ( prowadził żołnierzom wykłady o wyższości ustroju socjalistycznego nad zgniłym kapitalizmem), a wytykasz pisiorom , że mają u siebie prokuratora z legitymacją PZPR. Ten twój pułkownik jest może nawet ociupinkę gorszy niż Piotrowicz , bo składał przysięgę na rzecz wierności Konstytucji PRL i sojuszu ze Związkiem Radzieckim. Wiem , że abstrakcyjne myślenie jest ci obce ( podejrzewam że jakiekolwiek myślenie ) , ale wytłumacz jak można selekcjonować komuchów na lepszych i gorszych? Komuch to zawsze komuch bez względu na to co teraz wyprawia/wygaduje. Nie sądzisz?
A co powiesz o sędzim Sobczaku , który w stanie wojennym skazywał opozycjonistów , a obecnie orzeka w Sądzie Najwyższym? Przez to cały Sąd Najwyższy jest do bani? Jak to jest że jeden komuch jest spoko , a drugi chuj.wy? umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 11:49  
Np taki Błasik ... kaleko ... na jaką konstytucje przysięgał smiech2? Wiem ze na pojęcie czegoś takiego jesteś za mało rozgarnięty ...ale... drą mnie po skarpetach inne komuchy ...

Wstajesz z rana i się modlisz ...Jarosławie zbawicielu ... daj choćby jeden malutki sukcesik ... no i po roku modlitwa została wysłuchana !! Macierewicz powiedział STOP i Reptylianie nie sprzedali dwóch statków kosmicznych Niemcom

Obrazek

Macierewicz "Patriotą Roku". Giertych: To brutalny atak na Kaczyńskiego. Tytuł powinien przypadać jemu co roku

- Nie zazdroszczę tytułu - mówił Roman Giertych w Radiu TOK FM. - Dlatego że wczoraj Fundacja Obrony Demokracji, którą ja założyłem i której przewodniczę, mianowała mnie "Patriotą Dekady" - wyjaśnił.

- Myślę, że zazdrości pan swojemu koledze, Antoniemu Macierewiczowi, który został patriotą roku - zaczął Mikołaj Lizut w "A teraz na poważnie". Minister obrony narodowej w sobotę otrzymał Nagrodę im. Kazimierza Odnowiciela "Patriota Roku 2016". Przyznały mu ją środowiska związane z krakowskim wydawnictwem Biały Kruk.

- Brutalny atak na Jarosława Kaczyńskiego - ocenił Roman Giertych. - Chyba sam pan przyzna, że tytuł Patrioty Roku powinien przypadać co roku Kaczyńskiemu - ironizował. Jak dodawał były minister edukacji, Macierewicz nagrodę dostał "przez swoją agendę". - To było wydawnictwo, które on sponsoruje. Dał sobie ten tytuł - zaznaczył prawnik.

...

więcej TU + wideo

Romek ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 16:40  

FOZZ KOD FOD FAK ???

Obrazek

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 19:37  
Dobra zmiana w naszym mieście dała popis wiedzy ekonomicznej. Taka polityka finansowa doprowadzi do katastrofy. Jeszcze ludzie zatęsknią za Szrekiem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 20:09  
Nie ma ludzi niezastąpionych, Szrek się niestety wypalił, a szkoda bo był dobrym Preziem. neutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 20:18  
Może i nie ma. Mam nadzieję (ta umiera ostatnia), że miastem przed kolejnymi wyborami nie będzie rządził komisarz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 21:00  
CYTAT
Np taki Błasik ... kaleko ... na jaką konstytucje przysięgał smiech2? Wiem ze na pojęcie czegoś takiego jesteś za mało rozgarnięty ...ale... drą mnie po skarpetach inne komuchy ...

Wstajesz z rana i się modlisz ...Jarosławie zbawicielu ... daj choćby jeden malutki sukcesik ... no i po roku modlitwa została wysłuchana !! Macierewicz powiedział STOP i Reptylianie nie sprzedali dwóch statków kosmicznych Niemcom

Obrazek

Macierewicz "Patriotą Roku". Giertych: To brutalny atak na Kaczyńskiego. Tytuł powinien przypadać jemu co roku

- Nie zazdroszczę tytułu - mówił Roman Giertych w Radiu TOK FM. - Dlatego że wczoraj Fundacja Obrony Demokracji, którą ja założyłem i której przewodniczę, mianowała mnie "Patriotą Dekady" - wyjaśnił.

- Myślę, że zazdrości pan swojemu koledze, Antoniemu Macierewiczowi, który został patriotą roku - zaczął Mikołaj Lizut w "A teraz na poważnie". Minister obrony narodowej w sobotę otrzymał Nagrodę im. Kazimierza Odnowiciela "Patriota Roku 2016". Przyznały mu ją środowiska związane z krakowskim wydawnictwem Biały Kruk.

- Brutalny atak na Jarosława Kaczyńskiego - ocenił Roman Giertych. - Chyba sam pan przyzna, że tytuł Patrioty Roku powinien przypadać co roku Kaczyńskiemu - ironizował. Jak dodawał były minister edukacji, Macierewicz nagrodę dostał "przez swoją agendę". - To było wydawnictwo, które on sponsoruje. Dał sobie ten tytuł - zaznaczył prawnik.

...

więcej TU + wideo

Romek ok

Figlarzu ależ nie ma w tym żadnej sprzeczności. Generał Błasik jak każdy inny żołnierz , policjant czy polityk mający swoje korzenie w poprzednim systemie powinien odejść do muzeum osobliwości. Czym innym jest natomiast
przepisanie kłamstw raportu Anodiny i zrobienie z Bogu ducha winnego człowieka głównego sprawcy katastrofy lotniczej. Nawet komuchy mają jakieś elementarne prawa.

Nic nie wiem o sprzedaży statków kosmicznych. Popytaj nachta - on jest w tych kwestiach lepiej zorientowany. Te twoje mózgotrzepy takiego powera chyba nie mają.umiech On jest na wyższym etapie świadomości.

Obejrzałem tą rozmowę (Lizut-Giertych) na YT. Flaki z olejem , nuda - nic godnego uwagi. Lizut jest kiepskim dziennikarzem , a człowiek zwany koniem od jakiegoś czasu plecie jak nakręcony: .... pis,kaczyński,pis kaczyński...... Zmarnowałem dwadzieścia kilka minut - chyba nie tylko ja ( obserwując oceny użytkowników).

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 21:06  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 21:21  
Minister Agnieszka Kaczmarska została nową szefową Kancelarii Sejmu. Tym samym Lech Czapla ustapił ze stanowiska. Nadal będzie pracownikiem Kancelarii Sejmu.

Zgodnie z regulaminem Sejmu marszałek powołuje i odwołuje Szefa Kancelarii Sejmu, po zasięgnięciu opinii Komisji Regulaminowej, Spraw Poselskich i Immunitetowych.

Lech Czapla był od 16.07.1976 r. kursantem na wolnym etacie milicjanta-kierowcy plutonu lekkiego pododdziałów operacyjnych ZOMO w KSMO. Zwolniony ze służby 18.08.1976 r.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 21:21  
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 21:30  
- Decyzją ministra obrony narodowej gen. dyw. Janusz Bojarski został odwołany z pełnionego stanowiska do kraju celem złożenia wyjaśnień w sprawach wykazanych przez Żandarmerię Wojskową, a dotyczących nieprawidłowości – poinformowała czasowo pełniąca obowiązki rzecznika resortu Katarzyna Jakubowska.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2016r. 21:46  

Do zakochania tylko jeden "prawy" Grześ?

Obrazek

Przed chwilą swoje "małżeństwo" z KOD-em zakończył Lech Wałęsa, który rozpoczyna od dziś oficjalną współpracę z PO, a KOD spotkał już kolejny cios – wywiad Grzegorza Schetyny dla tygodnika "Polityka".

"Polacy szybko zakochują się i odkochują. Jeszcze parę miesięcy temu duża ich część utożsamiała się z KOD, ale dzisiaj ten już ich nieco mniej pociąga." PiS posiada najwyższe zaufanie społeczne którego żadna propaganda straszeniem PiSem czy robienia z ich wyborców przygłupów nie jest w stanie zmienić. Kabarety klownów działają odwrotnie do oczekiwań, ludzie śmieją się z klaunów zamiast z ich żartów. PO staje przed wyzwaniem uderzenia się w piersi i oddania w ręce sprawiedliwości wielu ze swoich przedstawicieli. To będzie bolesny proces ale lepszy i tak od procesów. Musimy podjąć to wyzwanie.

Prezydent Warszawy, Hanna Gronkiewicz-Waltz, złożyła wniosek do Samorządowego Kolegium Odwoławczego o wznowienie postępowania w sprawie zwrotu kamiennicy, który miał miejsce w 2003 roku.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 341 342 343 344 345 346 347 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »