|
|
|
No nie wiem, zapytaj autorytetu. Ale wcześniej sprawdź kto go sponsoruje ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Twój autorytet Andrzejku sponsorowany jest przez CDU, ale Tobie to pewnie nie przeszkadza, bo Ty wolnościowiec jesteś.
|
|
|
|
|
Wyborcza publikuje przeprosiny, które są realizacją wyroku sądowego... UWAGA!... z 2011 roku dotyczącego artykułu „Gazety Wyborczej” z lipca 2008 roku, w którym napisano, że Antoni Macierewicz „wsadził do państwowych spółek swojego bratanka, kolegów z komisji ds. WSI i dawnych znajomych”.
POLSKIE SĄDY |
|
|
|
|
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Gdańskie obchody 30-to lecia powstania TK
Niemcy wsparli finansowo demokrację w Posce czyli polski trybunał k... Ich niemieccy przodkowie nie chcieli wspierać dobrowolnie demokratycznej instytucji jaką był Trybunał Norymberski - raczej czynili to pod przymusem. A tu proszę jaka zmiana. jak tylko czerwony totalitaryzm utworzył trybunał k... to zaraz na ziemiach gdzie narodził się brunatny totalitaryzm wsparcie "demokracji". Dobrze, że jeszcze nie wspierają radiostacji w Gliwicach. Bo widzę historia zatacza koło znów Niemcy z Ruskimi opasują Europę rurociągiem Nord Stream 2. Tu nasi przyjaciele nie widzą konieczności dostaw gazu do Polski i solidarności energetycznej. Natomiast nasi niemieccy przyjaciele pojednani z Polakami w Krzyżowej (patrz uściski Kohla i Mazowieckiego) widzą ratunek dla Polski w dostawach muzułmanów. Tak - Niemcy chcą by do Polski dostarczano muzułmanów nie energię, nie gaz, chyba że to byłby cyklon B. Trybunał Konstytucyjny powstał na plecenie Jaruzelskiego - złe drzewo rodzi złe owoce |
|
|
|
|
CYTAT Trybunał Konstytucyjny powstał na plecenie Jaruzelskiego - złe drzewo rodzi złe owoce http://www.solidarnosc.org.pl/ws/wp-content/uploads/2010/10/1-KZD-I-tura-Gda%C5%84sk-1981.pdf Przeczytaj. A później powiedz od kiedy "Solidarność" działała na polecenie Jaruzelskiego, bo towarzyszu nową historię tutaj piszecie. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Albo Ty jesteś "debil" albo tylko takiego udajesz, nie mój problem.
|
|
|
|
|
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Chce się zapisać do PiS.
Gdzie i jak i kiedy? |
|
|
|
|
CYTAT (ZSRR) Twój autorytet Andrzejku sponsorowany jest przez CDU, ale Tobie to pewnie nie przeszkadza, bo Ty wolnościowiec jesteś. To jeszcze podpowiedz, bo zapewne wiesz kto jest tym moim autorytetem ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT http://www.solidarnosc.org.pl/ws/wp-content/uploads/2010/10/1-KZD-I-tura-Gda%C5%84sk-1981.pdf Przeczytaj. A później powiedz od kiedy "Solidarność" działała na polecenie Jaruzelskiego, bo towarzyszu nową historię tutaj piszecie. Ja przeczytałem. I mam takie pytanie: Od kiedy Jaruzelski działał na polecenie "Solidarności"? W pierwszym składzie TK był min. pułkownik SB - i to wiceprezesem. Chyba tej historii to zbyt pilnie nie studiowałeś. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inwalido umysłowy dziś prokurator PRLowski uczy was demokracji ... więc lepiej stul klawiaturę
Płk Adam Mazguła dla naTemat: Jeżeli władza przekroczy granice, to wojsko może kiedyś stanąć w obronie konstytucji Na liście wrogów Antoniego Macierewicza płk rez. Adam Mazguła musi zajmować pierwsze miejsce. Czołową lokatę z pewnością ma też na czarnej liście całej ekipy "dobrej zmiany". Bo publicznie powątpiewa, czy wiceprezes PiS to polski patriota. Głośno mówi w imieniu żołnierzy, którzy mają dość upolitycznienia i klerykalizacji armii. I staje w pierwszym szeregu opozycyjnych demonstracji. – Nawet, gdyby spotkało mnie za to coś złego, będę wiedział, że to, co robiłem, było warto robić – mówi w rozmowie z naTemat. ... więcej TU "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Who the fuck is płk. Mazguła?
Na sto procent na wezwanie starych weteranów rodem jeszcze z LWP ruszy polska armia. Zwłaszcza siły specjalne . Pamiętam oburzenie redaktorka TVN , który na ubraniach komandosów z Lublińca dostrzegł napis " Śmierć wrogom ojczyzny". Napisał nawet skargę w tej kwestii do MON. Tak sobie myślę , jak żołnierze ( choćby ci z Lublińca-elita polskiej armii) odwołujący się do tradycji Związku Jaszczurczego ( ONR ) potraktują słowa byłego komunistycznego politruka ( życiorys przedstawiony w natemat wygląda tak: ukończył szkoły wojskowe a potem służył w Iraku- kilkanaście lat pewnie lewitował w atmosferze). Patrz figlarzu jaka menda z ciebie. Zachwycasz się słowami byłego oficera politycznego ( prowadził żołnierzom wykłady o wyższości ustroju socjalistycznego nad zgniłym kapitalizmem), a wytykasz pisiorom , że mają u siebie prokuratora z legitymacją PZPR. Ten twój pułkownik jest może nawet ociupinkę gorszy niż Piotrowicz , bo składał przysięgę na rzecz wierności Konstytucji PRL i sojuszu ze Związkiem Radzieckim. Wiem , że abstrakcyjne myślenie jest ci obce ( podejrzewam że jakiekolwiek myślenie ) , ale wytłumacz jak można selekcjonować komuchów na lepszych i gorszych? Komuch to zawsze komuch bez względu na to co teraz wyprawia/wygaduje. Nie sądzisz? A co powiesz o sędzim Sobczaku , który w stanie wojennym skazywał opozycjonistów , a obecnie orzeka w Sądzie Najwyższym? Przez to cały Sąd Najwyższy jest do bani? Jak to jest że jeden komuch jest spoko , a drugi chuj.wy? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Np taki Błasik ... kaleko ... na jaką konstytucje przysięgał ? Wiem ze na pojęcie czegoś takiego jesteś za mało rozgarnięty ...ale... drą mnie po skarpetach inne komuchy ...
Wstajesz z rana i się modlisz ...Jarosławie zbawicielu ... daj choćby jeden malutki sukcesik ... no i po roku modlitwa została wysłuchana !! Macierewicz powiedział STOP i Reptylianie nie sprzedali dwóch statków kosmicznych Niemcom Macierewicz "Patriotą Roku". Giertych: To brutalny atak na Kaczyńskiego. Tytuł powinien przypadać jemu co roku - Nie zazdroszczę tytułu - mówił Roman Giertych w Radiu TOK FM. - Dlatego że wczoraj Fundacja Obrony Demokracji, którą ja założyłem i której przewodniczę, mianowała mnie "Patriotą Dekady" - wyjaśnił. - Myślę, że zazdrości pan swojemu koledze, Antoniemu Macierewiczowi, który został patriotą roku - zaczął Mikołaj Lizut w "A teraz na poważnie". Minister obrony narodowej w sobotę otrzymał Nagrodę im. Kazimierza Odnowiciela "Patriota Roku 2016". Przyznały mu ją środowiska związane z krakowskim wydawnictwem Biały Kruk. - Brutalny atak na Jarosława Kaczyńskiego - ocenił Roman Giertych. - Chyba sam pan przyzna, że tytuł Patrioty Roku powinien przypadać co roku Kaczyńskiemu - ironizował. Jak dodawał były minister edukacji, Macierewicz nagrodę dostał "przez swoją agendę". - To było wydawnictwo, które on sponsoruje. Dał sobie ten tytuł - zaznaczył prawnik. ... więcej TU + wideo Romek "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
FOZZ KOD FOD FAK ??? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dobra zmiana w naszym mieście dała popis wiedzy ekonomicznej. Taka polityka finansowa doprowadzi do katastrofy. Jeszcze ludzie zatęsknią za Szrekiem.
|
|
|
|
Nie ma ludzi niezastąpionych, Szrek się niestety wypalił, a szkoda bo był dobrym Preziem.
|
|
|
|
|
Może i nie ma. Mam nadzieję (ta umiera ostatnia), że miastem przed kolejnymi wyborami nie będzie rządził komisarz.
|
|
|
|
CYTAT Np taki Błasik ... kaleko ... na jaką konstytucje przysięgał ? Wiem ze na pojęcie czegoś takiego jesteś za mało rozgarnięty ...ale... drą mnie po skarpetach inne komuchy ... Wstajesz z rana i się modlisz ...Jarosławie zbawicielu ... daj choćby jeden malutki sukcesik ... no i po roku modlitwa została wysłuchana !! Macierewicz powiedział STOP i Reptylianie nie sprzedali dwóch statków kosmicznych Niemcom Macierewicz "Patriotą Roku". Giertych: To brutalny atak na Kaczyńskiego. Tytuł powinien przypadać jemu co roku - Nie zazdroszczę tytułu - mówił Roman Giertych w Radiu TOK FM. - Dlatego że wczoraj Fundacja Obrony Demokracji, którą ja założyłem i której przewodniczę, mianowała mnie "Patriotą Dekady" - wyjaśnił. - Myślę, że zazdrości pan swojemu koledze, Antoniemu Macierewiczowi, który został patriotą roku - zaczął Mikołaj Lizut w "A teraz na poważnie". Minister obrony narodowej w sobotę otrzymał Nagrodę im. Kazimierza Odnowiciela "Patriota Roku 2016". Przyznały mu ją środowiska związane z krakowskim wydawnictwem Biały Kruk. - Brutalny atak na Jarosława Kaczyńskiego - ocenił Roman Giertych. - Chyba sam pan przyzna, że tytuł Patrioty Roku powinien przypadać co roku Kaczyńskiemu - ironizował. Jak dodawał były minister edukacji, Macierewicz nagrodę dostał "przez swoją agendę". - To było wydawnictwo, które on sponsoruje. Dał sobie ten tytuł - zaznaczył prawnik. ... więcej TU + wideo Romek Figlarzu ależ nie ma w tym żadnej sprzeczności. Generał Błasik jak każdy inny żołnierz , policjant czy polityk mający swoje korzenie w poprzednim systemie powinien odejść do muzeum osobliwości. Czym innym jest natomiast przepisanie kłamstw raportu Anodiny i zrobienie z Bogu ducha winnego człowieka głównego sprawcy katastrofy lotniczej. Nawet komuchy mają jakieś elementarne prawa. Nic nie wiem o sprzedaży statków kosmicznych. Popytaj nachta - on jest w tych kwestiach lepiej zorientowany. Te twoje mózgotrzepy takiego powera chyba nie mają. On jest na wyższym etapie świadomości. Obejrzałem tą rozmowę (Lizut-Giertych) na YT. Flaki z olejem , nuda - nic godnego uwagi. Lizut jest kiepskim dziennikarzem , a człowiek zwany koniem od jakiegoś czasu plecie jak nakręcony: .... pis,kaczyński,pis kaczyński...... Zmarnowałem dwadzieścia kilka minut - chyba nie tylko ja ( obserwując oceny użytkowników). Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Minister Agnieszka Kaczmarska została nową szefową Kancelarii Sejmu. Tym samym Lech Czapla ustapił ze stanowiska. Nadal będzie pracownikiem Kancelarii Sejmu.
Zgodnie z regulaminem Sejmu marszałek powołuje i odwołuje Szefa Kancelarii Sejmu, po zasięgnięciu opinii Komisji Regulaminowej, Spraw Poselskich i Immunitetowych. Lech Czapla był od 16.07.1976 r. kursantem na wolnym etacie milicjanta-kierowcy plutonu lekkiego pododdziałów operacyjnych ZOMO w KSMO. Zwolniony ze służby 18.08.1976 r. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
- Decyzją ministra obrony narodowej gen. dyw. Janusz Bojarski został odwołany z pełnionego stanowiska do kraju celem złożenia wyjaśnień w sprawach wykazanych przez Żandarmerię Wojskową, a dotyczących nieprawidłowości – poinformowała czasowo pełniąca obowiązki rzecznika resortu Katarzyna Jakubowska.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Do zakochania tylko jeden "prawy" Grześ? Przed chwilą swoje "małżeństwo" z KOD-em zakończył Lech Wałęsa, który rozpoczyna od dziś oficjalną współpracę z PO, a KOD spotkał już kolejny cios – wywiad Grzegorza Schetyny dla tygodnika "Polityka". "Polacy szybko zakochują się i odkochują. Jeszcze parę miesięcy temu duża ich część utożsamiała się z KOD, ale dzisiaj ten już ich nieco mniej pociąga." PiS posiada najwyższe zaufanie społeczne którego żadna propaganda straszeniem PiSem czy robienia z ich wyborców przygłupów nie jest w stanie zmienić. Kabarety klownów działają odwrotnie do oczekiwań, ludzie śmieją się z klaunów zamiast z ich żartów. PO staje przed wyzwaniem uderzenia się w piersi i oddania w ręce sprawiedliwości wielu ze swoich przedstawicieli. To będzie bolesny proces ale lepszy i tak od procesów. Musimy podjąć to wyzwanie. Prezydent Warszawy, Hanna Gronkiewicz-Waltz, złożyła wniosek do Samorządowego Kolegium Odwoławczego o wznowienie postępowania w sprawie zwrotu kamiennicy, który miał miejsce w 2003 roku. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|