|
|
|
A miało być tak pięknie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WICEMARSZAŁEK Marek KUCHCIŃSKI z PiS jako jedyny NIE ODDAŁ NAGRODY. Na co wydałeś pieniążki, Marku? CYTAT Wstyd! Wicemarszałek Sejmu Marek Kuchciński (58 l.) z PiS jako jedyny przedstawiciel Prezydium Sejmu nie przekazał swojej nagrody na cele charytatywne. Polityk deklarował, że wspomoże m.in. fundację pomocy młodzieży im. Jana Pawła II na Podkarpaciu. Na deklaracji się skończyło... http://www.se.pl/wiadomosci/polska/wicemarszalek-marek-kuchcinski-z-pis-jako-jedyny-nie-oddal-nagrody-na-co-wydaes-pieniazki-marku_304364.html Trzeba bardzo wierzyć, że to dobra zmiana ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Dzieci PRLowskich szmat zawsze na strazy dawnego porządku
|
|
|
|
|
ZSRR
Mocne słowa. Brakuje argumentów? Dobra zmiana nie jest taka dobra? Co na to kolega Inni "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
I napisała to baba , która zaczynała karierę w Gazecie Polskiej. Kiedy media " niezależne" ją wypluły ( za plagiatowanie artykułów) , przykleiła się do nowego pana - mainstreamu. Pokochała go tak mocno że aż przeszła na kalwinizm, bo ją nagle hierarchowie kościelni zaczęli uwierać. Śmiech przez łzy.
Figlarzu jak chcesz polerować berło Tadka to będziesz się musiał ustawić w kolejce. Obawiam się że takich propozycji jest bez liku. Zresztą co na to powie obecny partner ( ktokolwiek cię teraz dyma)? Jest aż taki wyrozumiały? Ty masz chyba jakiś fetysz w zakresie obróbki ustnej fallusa. Cały czas wszystkim naokoło insynuujesz różne rzeczy , a wychodzi na to że pewnie sam o tym marzysz. Ogólnie nic nie mam do gejów , ale ty już zaczynasz przeginać. Pisałem ci już kiedyś żebyś wysłał do Kaczyńskiego rozbierane zdjęcia , skoro kwestia jego napletka spędza ci sen z powiek. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Widzę zwieracz popuszcza ...za często go używasz do niecnych działań ...
Znalazłem w necie jak to u was pisowskich podbiurkowców "podbija się kartę" ... hokus pokus ...ence pence ...zwalisz gruchę ... umyj ręce + wideo CYTAT (ZSRR) Dzieci PRLowskich szmat zawsze na strazy dawnego porządku To brzmi jakbyś meldował wykonanie zadania ale chyba nie musisz tak oficjalnie meldować że już jesteś w pracy ? bo nick zapewne dobrałeś do pochodzenia "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Dla czego ciągle narzekanie na PIS. Co wam zrobił złego. Jeden przykład co zrobili coś co by inni nie zrobili.
Przecież są dobre zmiany. Mamy miłego. Fajnego prezydenta. Dobre zmiany. Darmowe autobusy. Nowe wiaty. Zapewne będzie niedługo lodowisko a wy dalej narzekanie. Pociągi nie jeżdżą... autobusy po malu również są likwidować. Przedszkole się buduje a wy nadal narzekanie. Mamy vivo co tbg może pozazdrościć... KFC... MC Donalda... ale nie... nadal źle... |
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Dla czego ciągle narzekanie na PIS. Co wam zrobił złego. Jeden przykład co zrobili coś co by inni nie zrobili. Przecież są dobre zmiany. Mamy miłego. Fajnego prezydenta. Dobre zmiany. Darmowe autobusy. Nowe wiaty. Zapewne będzie niedługo lodowisko a wy dalej narzekanie. Pociągi nie jeżdżą... autobusy po malu również są likwidować. Przedszkole się buduje a wy nadal narzekanie. Mamy vivo co tbg może pozazdrościć... KFC... MC Donalda... ale nie... nadal źle... No właśnie. Jest bardzo fajnie. Dzisiaj byłam w Vivo i Macku i to wszystko autobusem. Jest dobrze. No nie? A tak nie którym nie dogodzi i narzekają i narzeką Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
CYTAT (TRICK) Dla czego ciągle narzekanie na PIS. Co wam zrobił złego. Jeden przykład co zrobili coś co by inni nie zrobili. Przecież są dobre zmiany. Mamy miłego. Fajnego prezydenta. Dobre zmiany. Darmowe autobusy. Nowe wiaty. Zapewne będzie niedługo lodowisko a wy dalej narzekanie. Pociągi nie jeżdżą... autobusy po malu również są likwidować. Przedszkole się buduje a wy nadal narzekanie. Mamy vivo co tbg może pozazdrościć... KFC... MC Donalda... ale nie... nadal źle... W sumie, jak by się tak zastanowić to nie ma na co narzekać. Jest fajnie. Przecież te kredyty to wszystko dla nas. Kolejne bloki, ścieżki, wiaty, strumyki też dla nas. To nic, że wszystko na kredyt. Spłacać będą mieszkańcy, którzy tu jeszcze zostaną gdy rachunek będzie trzeba zapłacić. Zapomniałbym o przejściu kolejowym za półtora miliona i centrum dla kopaczy za kolejne miliony. Wszystko to dla nas. Fajnie, że odsunęliśmy tego gbura Szreka od władzy. Ten nieuk finansował jakieś głupie drogi dla biznesmenów, tak jak by ci sami sobie nie mogli wybudować dojazdów dla swoich fabryk. No i to głupie finansowanie wyższych uczelni. Na co to komu było? Lepiej dodać kościołowi. Fajnie, że mamy teraz takiego miłego Prezydenta. Lucjusz jest ekstra. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Dodaj oficynę wydawniczą i zwolnienia z podatków, dla wszystkich. 2000 drwali zrobiło na mieszkańcach największe wrażenie.
|
|
|
|
|
TRICK to fajnie że piszesz co zrobił poprzedni prezydent ... a teraz coś co zrobił obecny Może jakiś przykład inwestora ..hmmm nie bardzo chcę Cie męczyć więc może ci najwięksi Nie wdaje Ci się że odkąd pokończyły się inwestycje poprzedników jakby mniej było przecinania wstęg
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
cdn.. no oczywiście. Teraz tym biznesmenom dopiero nasz świetny prezydent dowalił. Już nie kupią sobie kolejnych mercedesów. Czas na zapłatę. Dobrze, że dowalił im te podatki. Nie będą się te biznesmeny tak rozpasać. Brawo Lucjusz.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Brawo Andrzejek, ja się przeniosłem do raju podatkowego, a ty?
|
|
|
|
|
cdn.. ja nie. Nie jestem biznesmenem. Gonić to towarzystwo. Brawo Lucjusz. Jeszcze wyższe podatki, aż zaczną skomleć o litość.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Własnie przeczytałem na Fejsbuku
CYTAT (Miasto Stalowa Wola) Zbliża się święto Wszystkich Świętych i coraz częściej w tym czasie odwiedzamy cmentarze. By ułatwić mieszkańcom dojazd do stalowowolskich nekropolii, od 29 października do 1 listopada będą kursować specjalne bezpłatne linie autobusowe. To niesamowite jak Misiewicze w MZK i nasze słońce Prezydent Lucjusz dba o nas. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Brawo Andrzejek, ja się przeniosłem do raju podatkowego, a ty? A ja od 01.12.2016 oficjalnie będę czeskim przedsiębiorcą i moje podatki nie zasilą już więcej budżetu tego kraju Jeszcze tylko wystawię ostatnią fakturkę i PiSiorki mogą mnie cmoknąć w trąbkę po zamknięciu DG w tym śmiesznym kraju Parafrazując klasyka "Teraz podatek jednolity może wynieść nawet 100%" Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Stać nas na artystyczne ławki to i stać na parę biletów dla staruszek żeby przywiozły ze sobą kwiaty i znicze. Nie regresuj Jędruś :-) wstydu nie masz.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Jak możesz. To te pisiorki tak bardzo się dla nas starają a Ty uciekasz. Ty zdrajco ;-)
PS. Koksownik, oczywiście że nas stać. Jak zabraknie w kasie to sie kredytem uzupełni. Kto by sie przejmował. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
:-) na bilety nas stać. Miej serce dla biedniejszych liberale przynajmniej dwa razy w roku. Gdzie twoja szczodrość człowieka sukcesu WOSP ?
|
|
|
|
Koksowniku, oczywiście że nas stać. Nie narzekam. Cieszę się, że mamy takiego dobrego prezydenta. Nasze słoneczko wprost. Nie mogę się nadziwić ile mamy szczęścia, że zechciał być naszym prezydentem.
|
|
|
|
Teraz się dookreśliłeś ze czyn dobry tylko człowiek zły.
|
|
|
|
Jak możesz. Niewdzięcznico. Czyn dobry, a człowiek jeszcze lepszy.
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Andrzejek Chodziło Ci o mydlenie oczu? Z mks? Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
reńka395, jakie mydlenie. To najszczersza szczerość. Nasze słońce prezydent robi to z powodu najczystszych intencji. Robi to dla nas z dobroci serca.
|