|
|
|
No co ty Kryśka? prowident i chrzest to dwa przeciwstawne pojęcia Chyba pomyliłaś sobie fora, nie wiem o co Ci chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wałęsa ogłasza "koniec układu z KOD" i wspiera Schetynę
"Mogę jako doradca doradzić, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jeśli wyciągniemy wnioski i naniesiemy poprawki, to Polska będzie jutro dużo lepiej wyglądała" El.Bolek w natarciu |
|
|
|
|
A co jest inaczej niż przez ostatnie 8 lat?
Prezesi z nadania często bez kompetencji zarabiają nieadekwatnie do osiąganych wyników. Patrz, Misiewicze. Przerost zatrudnienia w administracji, zatrudnianie z klucza partyjnego. Pomysły na nowe podatki. Brak realizacji obietnic wyborczych. Co sie zmieniło? Świnie przy korycie. A skoro jest koryto to dalej kradną. Zmian brak. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Wychodzi na to że jedynie zegarmistrz światła purpurowy miał jaja.
|
|
|
|
|
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Uważam się za inteligentnego człowieka, a zastanawiam się do czego to wszystko zmierza.
|
|
|
|
|
Nie przejmuj się tauzon zima się zbliża i ma byc bardzo mroźna.
|
|
|
|
|
CYTAT Uważam się za inteligentnego człowieka, a zastanawiam się do czego to wszystko zmierza. Jako inteligentny człowiek dobrze wiesz do czego to zmierza ... Kurduplowi marzył się ukraiński majdan (a marzenia się czasami spełniają)... dojdzie do tego że będziesz musiał dokonać wyboru Karakan na Ukrainie "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Nie jestem za platfusamia ale tak sobie patrzę po ludziach w Stalowej i po roku rządów pisu jakoś nie widzę różnicy... ludzie dalej smutni szarzy biedni... więc wszystko to jest zaplanowane a zwykłym ludziom się nie poprawia. Wygrał PiS by uspokoić nastroje społeczeństwa a rządy jakby te same...
|
|
|
|
|
Obywatele którzy nie pamiętają doświadczeń przeszłości, nie zasługują na inne doświadczenia. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Fakt zaćpany ...ludzie przyzwyczajeni do dobrobytu i w końcu normalności nie są przyzwyczajeni do "zbydlenia" i cofania ich w rozwoju ...w końcu jak widać społeczeństwo dorosło do korzystania ze swoich praw OBYWATELSKICH
Petycja do Zuckerberga o zwolnienie szefowej polskiego Facebooka. Powód? Bo lubi KOD! Wojna internautów z Sylwią de Weydenthal trwa. Menadżerka zajmująca się kontaktami z klientem biznesowym Facebooka w Polsce wywołała burzę, wypowiadając się na temat usuwania postów. Jej przeciwnicy postanowili odwołać się do najwyższej instancji i o zwolnienie kobiety poprosili samego Marka Zuckerberga. – Petycja do M, Zuckerberga o odwołanie p, Weydenthal ze stanowiska Dyrektora FB w Polsce za jej udział w politycznych antyrządowych manifestacjach na terenie Polski i patronowanie procesowi odlajkowywania i usuwania profili konserwatywnych i narodowych z FB w Polsce – to opis petycji, która pojawiła się w sieci. ... więcej TU No jakaś pisowska menda "podbiurkowa" powinna zostać wysłana do odszukania napletka pana Zuckerberga dla potęgi pislamu "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Sokuzburactwa hektolitrami wylewa się z ust liberalnych komisarzy https://www.youtube.com/watch?v=tvfYjx81qVY&index=39&list=PLx1XbvvfIlc5KaF_gNfwbSyoaLliuZXj1 (autotranslated) Menedżerowie w zespole trendów informacyjnych wyraźnie instruowali "kuratorów prawdy" aby ci sztucznie manipulowali modułem najpopularniejsze w sieci w następujący sposób: Gdy użytkownicy nie czytają wiadomości, które zarząd FB postrzega jako ważne, (kilkunastu byłych pracowników już to oficjalnie potwierdziło), to "kuratorom prawdy" kazano te wiadomości dodac do trending news. Kilku byłych komisarzy postępu opisuje używanie czegoś co nazywano "narzędziem wtrysku prawdy" które dodawało arbitralnie wskazany przez kierownictwo FB temat do modułu trending news. Wiadomości które nie były samodzielnie przed użytkowników sieci omawiane na tyle, aby algorytm programu naturalnie włączał gorące tematy na nagłówki przed milionami czytelników i przez to inne gorące tematy wyrzucał z pola widzenia społeczności. http://gizmodo.com/former-facebook-workers-we-routinely-suppressed-conser-1775461006#replies Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wszystko cacy, tylko skąd pomysł że gamoń , który miał problemy z nauką alfabetu i sięgający do natemat.pl jako źródła mądrości, będzie rozumiał w "in english"?
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fgizmodo.com%2Fformer-facebook-workers-we-routinely-suppressed-conser-1775461006
http://itools.com/tool/google-translate-web-page-translator Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Posłowie PiS złożyli w Sejmie projekt ws. kwoty wolnej od podatku
Posłowie Prawa i Sprawiedliwości wnieśli do laski marszałkowskiej projekty zmian w ustawach o podatku dochodowym od osób fizycznych oraz o podatku dochodowym od osób prawnych. Projekt przewiduje, że kwota wolna od podatku pozostanie na dotychczasowym poziomie 3091 złotych. http://biznes.onet.pl/podatki/wiadomosci/poslowie-pis-zlozyli-w-sejmie-projekt-ws-kwoty-wolnej-od-podatku/qp9hts Status quo zachowane. Co na to pRezydent Du(p)a? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Baata Gosiewska atakuje OKO.press w związku z artykułem, w którym ujawniliśmy, że wystąpiła o 5 mln zł rekompensaty od państwa za śmierć swojego męża. Niestety - im więcej mówi, tym bardziej się pogrąża
W ubiegłym tygodniu ujawniliśmy, że Beata Gosiewska domaga się dla siebie i dwójki swoich dzieci 5 mln zł rekompensaty od Skarbu Państwa za śmierć Przemysława Gosiewskiego w katastrofie smoleńskiej. Żąda również po 72 tys. zł wyrównania renty dla każdego z dzieci oraz po 2 tys. zł dodatkowej renty dla każdego z nich. Dodatkowej – bo i syn, i córka dostają już rentę specjalną przyznaną przez premiera Donalda Tuska (po 2 tys. zł miesięcznie) oraz rentę po ojcu z ZUS (ponad 1,8 tys. zł miesięcznie)...... https://oko.press/beata-gosiewska-broni-sie-klamiac-manipulujac-informacjami/ Mają rozmach s.....syny. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT ( z FB) "Szanowna Pani!
Szczerze współczuję Pani śmierci Męża. Dobrze wiem, co znaczy taki dramat: półtora roku temu straciłem Żonę. Zostałem sam z trójką dzieci. Nie protestowałem, kiedy pogrzeby ofiar katastrofy smoleńskiej odbywały się na koszt państwa - choć wszystkie rodziny otrzymały z ZUS normalny zasiłek pogrzebowy. Nie protestowałem, kiedy rząd przyznał wszystkim dzieciom ofiar renty, które - po kolejnych dodatkach - są naprawdę wysokie. Nie protestowałem, kiedy rząd zadecydował o przyznaniu rodzinom ofiar kwoty 250 tysięcy złotych na głowę - to dla większości Polaków gigantyczne sumy, ale rozumiałem, że sytuacja jest naprawdę wyjątkowa. Ale wie Pani co? Po śmierci mojej Żony moja (i moich dzieci) sytuacja finansowa także znacząco się pogorszyła. Sądząc z tego, co sama mówi Pani w rozmowach z prasą, pogorszyła się znacznie bardziej niż Pani sytuacja. Nikt nie zapłacił mi (ani żadnemu z moich dzieci) 250 tysięcy złotych. Nikt nie pokrył mi kosztów pogrzebu. W rozmowie z prasą przyznała Pani, że na dwójkę dzieci dostaje Pani ponad 6 tysięcy złotych renty - ja na troje dzieci dostaję niecały tysiąc. Proszę mi powiedzieć, w czym moja Żona była gorsza od Pani Męża? W tym, że nie była politykiem, tylko pedagogiem? Że nie pisano o Niej w gazetach? Czy może po prostu w tym, że nie zginęła w głośnej katastrofie lotniczej, ale zmarła na raka po długiej i ciężkiej chorobie? Proszę mnie zrozumieć: nie zazdroszczę Pani pieniędzy, które Pani dostała. Nie widzę nic złego w tym, że Pani dzieci dostają wysoką rentę. Naprawdę nie przeszkadza mi to, że ktoś ma lepiej niż ja. Ale chcę Pani powiedzieć, że w obliczu tych wszystkich faktów, tych pieniędzy, które już Pani dostała i wysokich rent, które dostają Pani dzieci - żądanie "odszkodowania" w wysokości kolejnych pięciu milionów z kasy Państwa (a więc także z moich podatków) uważam za przekroczenie granic przyzwoitości. Nie wiem, co na ten temat mówi prawo, nie wiem, jakie są „kwoty w podobnych sprawach na poziomie średniej europejskiej”, ale powiem szczerze: na Pani miejscu spaliłbym się ze wstydu, zanim wyciągnąłbym rękę po te pieniądze. I być może tym się różnimy. Z poważaniem, Czytelnik Imię i nazwisko do wiadomości redakcji" "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Wstydźcie sie PiSlamiści.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
+ Sama nie wiem dlaczego taki blady strach padł na PO/PSL od kiedy jest szansa na dopełnienie procedury śledczej i ekshumacji. Michnik organizuje nawet pielgrzymkę do Częstochowy w obronie życia duchowego ofiar. Co za zmiana, i to dobra zmiana. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Inwalida umysłowy wylazł spod biurka otworzył paszczę i zajechało ...
Naćpany pisałem już i się powtórzę myśleć i ćpać to nie to samo !! Zadam ci pytanie odpowiadać nie musisz ... głupcze czy muszą badać wszystkie ciała by udowodnić że Pan Tusk razem z Putinem "zamordowali" Leszka ? Czy twój brak umiejętności logicznego myślenia nie podpowiada ci że jak zbadają z 50 ciał i napletek Leszka to i tak wyjdzie co ma wyjść ? Gorzej jak wyjdzie że Leszek był obrzezany Rydzyk testuje "Black Hawka" + wideo "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Powiedziano ci ze po sięgnięciu dna można się tylko od niego odbić.
FYI Nabrali Cie!!! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ostatnio cos się bananowy chłoptasiu bardzo mało udzielasz w obronie lewaków, czyżbyś nadal pisał Piątą Ewangelie ?
Andriusza przeciwnie, rozpisuje się jak opętany, pewnie premie dostał od oficera prowadzącego, tylko uważaj aby Ci się Andrzejku nie pomieszało życie realne z wirtualnym bo skończysz jak bredzący popapraniec el.Bolek. |
|
|
|
|
FYI
po drugiej stronie dna jest twój świat!!! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
używać(forum) i nadużywać to nie to samo chcesz być zabawny a wychodzi jak zawsze (i pamiętaj) .... moje dno ... to twój sufit na wieki wieków
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|