NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 346 347 348 349 350 351 352 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 20:14  
CYTAT

Wszystkie artykuły w zagranicznej prasie o obecnym polskim rządzie są wybłagane przez opozycyjne wpływy i drukowane bardzo niechętnie z uwagi na niskie zainteresowanie. Trzeba być kretynem żeby coś takiego brać na serio. Czy nas interesuje sytuacja polityczna w Bułgarii, Rumunii czy Macedonii? Takie banany, andzeje czy andrzejki będą tu wrzucać jakieś wyszukane artykuły jako "wielki wstyd" za granicą, ale uwierzcie, mają one zerowy wpływ na opinie o naszym kraju za granicą.

Powiedz mi jak wy w tym PiS wyobrażacie sobie świat? Polska funkcjonuje w jakiejś próżni w oderwaniu od innych? UE nie potrzebna, Rosja niepotrzebna, USA też raczej odpadnie gdy oszołom Trump dojdzie do władzy. Mieliście już panią minister Fotygę która była nieudolna, to teraz macie kretyna na stanowisku szefa MSZ którego przerasta dobranie rozmiaru garnituru, a co dopiero negocjacje. Wstajecie z kolan? Jesteście żenujący.

Wszędzie PiSowskiej pajace widzicie wroga, każdy działa tylko na szkodę tego śmiesznego kraju, Soros z żydami tylko knują jak ukradzione w Polsce szekle wywieźć a sami nie zbudowaliście przez rok zupełnie nic. Zero. Obecnego ministra sprawiedliwości. Null.
Pozostaje tylko mieć nadzieję (i się modlić), że jak do świadomości społeczeństwa dotrze fakt życia na kredyt (które będą spłacane przez następne pokolenia) celem sfinansowania 500+, obniżenia emerytur i innych kiełbas wyborczych wszyscy piewcy pis będą ofiarami defenestracji. Na szczęście marionetki nie mają skrzydeł więc nie odlecą.

Jak dzieci. Cesarz Zawsze Dziewica (Zaspałem Na Internowanie) Kaczyński jest nieomylny. To cały świat się myli! Chwała PRL.

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 20:14  

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 20:25  
Pisowskie gamonie na bakier są z polskim ... a już rozumieć co czytają to zapomnij nie wiem

Obrazek

Teraz to już wstyd na cały świat. ONZ krytykuje rząd PiS i wzywa do opublikowania wyroków TK

Komisja Wenecka, Unia Europejska, a teraz... Organizacja Narodów Zjednoczonych. Komitet Praw Człowieka ONZ wezwał Polskę do poszanowania praworządności i opublikowania wszystkich wyroków Trybunału Konstytucyjnego.

Komitet Praw Człowieka ONZ wystosował zalecenia dla Polski, po tym jak w październiku na posiedzeniu w Genewie jego eksperci debatowali o praworządności w naszym kraju. Okazuje się, że mają poważne zastrzeżenia. Podczas październikowego spotkania padały m.in. pytania dotyczące strajków kobiet w sprawie aborcji oraz o to, jakimi przesłankami kieruje się polski rząd, kiedy odbiera dotacje organizacjom kobiecym.

...

więcej TU

Jedynym plusem w tej sytuacji jest to że w europie rozumieją ... że to nie Polska a rząd pisowski jest niedorobiony ...

CYTAT
Cesarz Zawsze Dziewica (Zaspałem Na Internowanie) Kaczyński

Z tą dziewicą to bym nie przesadzał ... Jak mawia pan Stonoga to on już więcej kilometrów ma w dudzie niż wybudował autostrad

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 20:54  
Zaszczekał pedzio pojawił się chłoptaś, brakuje jeszcze lichwiarza do kompletu, ale mam przeczucie że i on zawarczy jeszcze dzisiaj.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 21:27  
Stuknij w biurko a zawsze jakaś PiS(da ?) wypełznie nie wiem

Obrazek

MON Francji i Niemiec: Koniec negocjacji ws. Caracali - "krok w tył"

Ministrowie obrony Francji i Niemiec wysłali pod koniec października list do ministra Antoniego Macierewicza, w którym zakończenie negocjacji ws. Caracali nazwali "dużym krokiem w tył" dla trójstronnego partnerstwa i obrony europejskiej - podała w piątek AFP.

Czytaj więcej na http://fakty(...)chromeme

Coś czuję żeby udobruchać UE beata powie że przygarnęła już 5 milionów braci Ukraińców smiech2

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 21:37  
CYTAT

Powiedz mi jak wy w tym PiS wyobrażacie sobie świat? Polska funkcjonuje w jakiejś próżni w oderwaniu od innych? UE nie potrzebna, Rosja niepotrzebna, USA też raczej odpadnie gdy oszołom Trump dojdzie do władzy. Mieliście już panią minister Fotygę która była nieudolna, to teraz macie kretyna na stanowisku szefa MSZ którego przerasta dobranie rozmiaru garnituru, a co dopiero negocjacje. Wstajecie z kolan? Jesteście żenujący.

Wszędzie PiSowskiej pajace widzicie wroga, każdy działa tylko na szkodę tego śmiesznego kraju, Soros z żydami tylko knują jak ukradzione w Polsce szekle wywieźć a sami nie zbudowaliście przez rok zupełnie nic. Zero. Obecnego ministra sprawiedliwości. Null.
Pozostaje tylko mieć nadzieję (i się modlić), że jak do świadomości społeczeństwa dotrze fakt życia na kredyt (które będą spłacane przez następne pokolenia) celem sfinansowania 500+, obniżenia emerytur i innych kiełbas wyborczych wszyscy piewcy pis będą ofiarami defenestracji. Na szczęście marionetki nie mają skrzydeł więc nie odlecą.

Jak dzieci. Cesarz Zawsze Dziewica (Zaspałem Na Internowanie) Kaczyński jest nieomylny. To cały świat się myli! Chwała PRL.

Ja sobie wyobrażam świat tak , że Jaro zostanie koronowany na Cesarza Wielkiej Polski (przywrócimy monarchię). Antek zostanie hetmanem wielkim cesarskim i poprowadzi nas aż na Władywostok. Odbierzemy Ukraińcom Lwów ,Ruskim Smoleńsk i Moskwę ( siłą rzeczy wrak Tupolewa również).
Ojca Dyrektora wybierzemy prymasem i ustanowimy kato-taliban. Zakażemy aborcji i eutanazji , i wprowadzimy wyrywkowe kontrole policyjne ze znajomości prawd wiary i przykazań kościelnych. Cały świat padnie do naszych stóp i to my będziemy decydować o geopolityce.umiech

Po pierwsze ochłoń trochę. Złość piękności szkodzi , a poza tym nerwowi ludzie miewają problemy z erekcją / przedwczesnym wytryskiem. umiech
Po drugie kretynem na stanowisku szefa MSZ to był Radosław Sikorski . Ten głąb pojechał do Kijowa z ministrem Steinmeierem i doprowadził do ugody między Janukowiczem a opozycją. Po dwóch dniach dogadana opozycja ruszyła na domostwo ukraińskiego prezydenta. Ten salwował się ucieczką , Putin tak się wkuw.ł że na jakikolwiek udział polskiego polityka w rokowaniach rosyjsko-ukraińskich nie wyraża zgody. Janukowicz podobno po dziś dzień budzi się w nocy i powtarza jak mantrę : Radek mieliśmy deal! Radek mieliśmy deal!smiech2
Waszczykowski i Fotyga to politycy co najwyżej nieudolni. Ale to i tak lepiej niż kretyn.
Po trzecie Trump jest nieobliczalny-może nawet i jest oszołomem. Ale i tak jest dziesięć razy bardziej wiarygodnym politykiem niż Hillary Clinton. Fundacja jej i jej męża to temat wielu publikacji prasowych i ostatnio nawet filmów ("Clinton cash"). Ta baba to sztucznie napompowany balon otoczony sztabem doradców. Jak światowym strażnikiem demokracji może być kobieta która przyjmuje pieniądze od ludzi , którzy w swoich krajach są dyktatorami?
Po czwarte George Soros jest zaangażowany w polskie sprawy. Jesteś głupcem , jeżeli tego nie widzisz. Fundacja Batorego , wykupienie akcji Agory i sfinansowanie KOD to fakt oczywisty.
Po piąte PiS zadłuża kraj mniej więcej tak jak robiła to Platforma.Ponieważ jestem wrogiem zadłużenia w jakiejkolwiek postaci , krytykowałem za to poprzednią ekipę , krytykuję i obecną. Nie przypominam sobie twoich postów piętnujących poczynania Tuska/Kopacz w tej materii. Inaczej , jedni mogli zadłużać , a drudzy nie? Jak to z tobą jest?umiech
Po szóste - kilka tygodni temu przyłapałem cię na skopiowaniu czyjegoś komentarza z natemat. Pomijam fakt czerpania inspiracji z parówkowego portalu ( tłumaczę to sobie że nawet prosty człowiek potrzebuje "natchnienia" ) , ale zdaje się że nie odebrałeś tamtej nauczki. Czy nie stać cię na to żeby własnymi słowami wyrazić swój żal/niechęć w kierunku obecnej ekipy rządzącej? Przypuszczalnie nawet małpa , po opanowaniu kilku skrótów klawiszowych mogłaby kopiować cudze teksty. Czy tak nisko się cenisz? uśmiech

Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 21:41  
CYTAT
CYTAT

Wszystkie artykuły w zagranicznej prasie o obecnym polskim rządzie są wybłagane przez opozycyjne wpływy i drukowane bardzo niechętnie z uwagi na niskie zainteresowanie. Trzeba być kretynem żeby coś takiego brać na serio. Czy nas interesuje sytuacja polityczna w Bułgarii, Rumunii czy Macedonii? Takie banany, andzeje czy andrzejki będą tu wrzucać jakieś wyszukane artykuły jako "wielki wstyd" za granicą, ale uwierzcie, mają one zerowy wpływ na opinie o naszym kraju za granicą.

Powiedz mi jak wy w tym PiS wyobrażacie sobie świat? Polska funkcjonuje w jakiejś próżni w oderwaniu od innych?

A jeżeli cały ten świat jest podzielony a ty czytasz tylko jedną stronę.
Strone z Gazety smiech2 placze

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 22:03  
Skoro wspominamy już Radka o warto przypomnieć jego wyczyny

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 22:11  
CYTAT

Skoro wspominamy już Radka o warto przypomnieć jego wyczyny

Rachunek za kolację ministra Szyszko xD Chyba tonami te ośmiorniczki wpieprzali umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 22:21  
CYTAT
Zaszczekał pedzio pojawił się chłoptaś, brakuje jeszcze lichwiarza do kompletu, ale mam przeczucie że i on zawarczy jeszcze dzisiaj.

Jesteś debilem skoro nie widzisz gości od kebaba na stanowiskach w spółkach energetycznych?

A może to?

CYTAT
Starosta Wysocki zabiera pieniądze pracownikom, a dzisiaj dostał podwyżkę 6240 zł – 100% dotychczasowego wynagrodzenia od radnych PISu i Klubu Długozimy.

Na dzisiejszej sesji Rady Powiatu miała miejsce niesłychana sytuacja - radni przyznali 100% podwyżki Staroście Wysockiemu. Zarabiał 6300zł a teraz będzie 12540zł!! W dodatku uchwała ma moc od 1 stycznia 2016r i dostanie wyrównanie 62400zł!!

https://www.facebook.com/sulkowskidamian/photos/a.1539816539644879.1073741828.1493416534284880/1628404797452719/?type=3&theater

Czy może kolejna dotacja (chyba już 3) dla ojca z Torunia?

Ojczyznę dojną to PiS stworzył umiech Tylko, że teraz świnie bez opamiętania do koryta się dorwały.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2016r. 22:48  
CYTAT

[cytat]

Ja sobie wyobrażam świat tak , że Jaro zostanie koronowany na Cesarza Wielkiej Polski (przywrócimy monarchię). Antek zostanie hetmanem wielkim cesarskim i poprowadzi nas aż na Władywostok. Odbierzemy Ukraińcom Lwów ,Ruskim Smoleńsk i Moskwę ( siłą rzeczy wrak Tupolewa również).
Ojca Dyrektora wybierzemy prymasem i ustanowimy kato-taliban. Zakażemy aborcji i eutanazji , i wprowadzimy wyrywkowe kontrole policyjne ze znajomości prawd wiary i przykazań kościelnych. Cały świat padnie do naszych stóp i to my będziemy decydować o geopolityce.umiech

Nie mów tego głośno, ponieważ co dziś wydaje się absurdem jutro staje się ustawą pod władzą tych idiotów.

CYTAT

Po pierwsze ochłoń trochę. Złość piękności szkodzi , a poza tym nerwowi ludzie miewają problemy z erekcją / przedwczesnym wytryskiem. umiech

O to się nie martw, kupię sobie tabletki.

CYTAT

Po drugie kretynem na stanowisku szefa MSZ to był Radosław Sikorski . Ten głąb pojechał do Kijowa z ministrem Steinmeierem i doprowadził do ugody między Janukowiczem a opozycją. Po dwóch dniach dogadana opozycja ruszyła na domostwo ukraińskiego prezydenta. Ten salwował się ucieczką , Putin tak się wkuw.ł że na jakikolwiek udział polskiego polityka w rokowaniach rosyjsko-ukraińskich nie wyraża zgody. Janukowicz podobno po dziś dzień budzi się w nocy i powtarza jak mantrę : Radek mieliśmy deal! Radek mieliśmy deal!smiech2
Waszczykowski i Fotyga to politycy co najwyżej nieudolni. Ale to i tak lepiej niż kretyn.

Akuratnie słaba Ukraina bez szans na wejście do UE to dla nas zbawienie umiech

CYTAT

Po trzecie Trump jest nieobliczalny-może nawet i jest oszołomem. Ale i tak jest dziesięć razy bardziej wiarygodnym politykiem niż Hillary Clinton. Fundacja jej i jej męża to temat wielu publikacji prasowych i ostatnio nawet filmów ("Clinton cash"). Ta baba to sztucznie napompowany balon otoczony sztabem doradców. Jak światowym strażnikiem demokracji może być kobieta która przyjmuje pieniądze od ludzi , którzy w swoich krajach są dyktatorami?

Wolę sprzedajną strażniczkę "demokracji" niż nieobliczalnego kretyna na sznurku Rosji z palcem nad przyciskiem atomowym. Clintonowa będzie robiła deal z korporacjami. A Trump z Rosją z którą nam nie jest po drodze.

CYTAT

Po czwarte George Soros jest zaangażowany w polskie sprawy. Jesteś głupcem , jeżeli tego nie widzisz. Fundacja Batorego , wykupienie akcji Agory i sfinansowanie KOD to fakt oczywisty.

Fundacja Batorego? Widzę we władzach dość znane nazwiska - i jakoś Sorosa tam nie ma. Nawet taki lewak jak Tischner czy Kołakowski tam zasiadali umiech

PS. Podrzuć źródło o finansowaniu KOD, ponieważ jakoś poza stronami polska-wstaje-z-kolan.pl, wpotylice.pl i innymi portalami które nie dysponują żadnymi dowodami nie ma nigdzie o tym słowa umiech

CYTAT

Po piąte PiS zadłuża kraj mniej więcej tak jak robiła to Platforma.Ponieważ jestem wrogiem zadłużenia w jakiejkolwiek postaci , krytykowałem za to poprzednią ekipę , krytykuję i obecną. Nie przypominam sobie twoich postów piętnujących poczynania Tuska/Kopacz w tej materii. Inaczej , jedni mogli zadłużać , a drudzy nie? Jak to z tobą jest?umiech

Widzisz synu, przeczytaj to co napisałem. Ja nie krytykuję zadłużania państwa jako takiego. Krytykuję zadłużanie państwa w celu rozdawania pieniędzy grupom społecznym tylko po to aby kupować ich głosy. Zadłużanie za PO było głupie, ponieważ po 2012 roku powinni zmniejszać deficyt ale zamiast tego kontynuowali inwestycje. Cały problem polega na tym, że zadłużenie rośnie w szybszym tempie niż za PO-PSL, ale nie są nowe przetargi na infrastrukturę rozpisywane. Cała kasa idzie na przewał. Nie będzie dróg, kolei, kanalizacji, rewitalizacji (co też jest po części głupią ścieżką rozwoju) tylko pieniądze dla kościelnych hierarchów i ludzi których jedyną umiejętnością jest płodzenie kolejnych dzieci które gdy dorosną nadal będą siedzieć na socjalu:

http://www.miastko24.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4072&Itemid=238

W tej rodzinie jest 2 obecnych i 7 potencjalnych wyborców PiS, a 0 pracowników.

CYTAT

Po szóste - kilka tygodni temu przyłapałem cię na skopiowaniu czyjegoś komentarza z natemat. Pomijam fakt czerpania inspiracji z parówkowego portalu ( tłumaczę to sobie że nawet prosty człowiek potrzebuje "natchnienia" ) , ale zdaje się że nie odebrałeś tamtej nauczki. Czy nie stać cię na to żeby własnymi słowami wyrazić swój żal/niechęć w kierunku obecnej ekipy rządzącej? Przypuszczalnie nawet małpa , po opanowaniu kilku skrótów klawiszowych mogłaby kopiować cudze teksty. Czy tak nisko się cenisz? uśmiech

Po prostu czasami się zgadzam z obcymi poglądami, a nie chce mi się tego pisać. Pytanie skąd Ty wiesz że to było na tym portalu? Czy też go czytasz? Ps. poprzedni post sam napisałem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2016r. 00:28  
CYTAT

Nie mów tego głośno, ponieważ co dziś wydaje się absurdem jutro staje się ustawą pod władzą tych idiotów.

No fakt już słyszałem że pierwsze bataliony Obrony terytorialnej maja trenować zdobywanie wytypowanych obiektów na Czerskiej i Wiertniczej. umiech
A Macierewicz w skórzanym płaszczu będzie urzędował na Szucha...

CYTAT

O to się nie martw, kupię sobie tabletki.

Tabletki to ostateczność. Spróbuj mniej oglądać TVN i powinno być lepiej.smiech2

CYTAT
Akuratnie słaba Ukraina bez szans na wejście do UE to dla nas zbawienie umiech

Tu mnie zaskoczyłeś. Większość mediów mainstreamowych uparcie popiera europejskie aspiracje Ukrainy. Ale nie w tym rzecz. Sikorski pojechał tam mediować i skutkiem tego jeszcze bardziej wkurzyliśmy Putina. Chyba nie próbujesz mi wmówić , że Radek-Zdradek od początku planował oszukanie Janukowycza? Być może ten człowiek posiada jakieś zalety ( np. piękna żona)smiech2 , ale w taki scenariusz nie uwierzę. Tym bardziej że zdołał na cały świat wychwalić zawarty kompromis.

CYTAT

Wolę sprzedajną strażniczkę "demokracji" niż nieobliczalnego kretyna na sznurku Rosji z palcem nad przyciskiem atomowym. Clintonowa będzie robiła deal z korporacjami. A Trump z Rosją z którą nam nie jest po drodze.

Bill Clinton oddał kiedyś do prania garnitur z kartą kodów startowych amerykańskich rakiet balistycznych. Świat mimo to nie pogrążył się w atomowej zagładzie. Ruscy i Chińczycy przeoczyli okazję.umiech
A mógłbyś uściślić w kogo według ciebie Trump wyceluje te rakiety?
No bo z Rosją podobno ma deal ( pewnie taki sam jak Sikorski z Janukowyczem).uśmiech Clinton będzie właśnie działać na rzecz suwerennej, silnej Ukrainy w UE- patrz na swój wywód kilka linijek wyżej.

CYTAT

Fundacja Batorego? Widzę we władzach dość znane nazwiska - i jakoś Sorosa tam nie ma. Nawet taki lewak jak Tischner czy Kołakowski tam zasiadali umiech

PS. Podrzuć źródło o finansowaniu KOD, ponieważ jakoś poza stronami polska-wstaje-z-kolan.pl, wpotylice.pl i innymi portalami które nie dysponują żadnymi dowodami nie ma nigdzie o tym słowa umiech

Nie rżnij banana , bo tego nie lubię.umiech Chyba naprawdę brakuje ci argumentów skoro wyciągasz trupy. Leszek Kołakowski zaczynał karierę jako zadeklarowany marksista , pod koniec życia się się nawrócił
ale to nie czyni z niego prawicowca. To właśnie dzięki ks. Tischnerowi powstał taki termin " katolewica" . Naprawdę ode mnie się o tym dowiadujesz?

Fundacja im. Stefana Batorego – niezależna, niedochodowa organizacja pozarządowa o statusie organizacji pożytku publicznego. Założona przez amerykańskiego finansistę i filantropa, George'a Sorosa oraz grupę działaczy polskiej opozycji demokratycznej lat 80., działa na rzecz rozwoju demokracji i społeczeństwa obywatelskiego.

-cytat - Wikipedia.
Rozpierdalasz mnie gościu swoim intelektem , zgoła niepozytywnie.

W sprawie finansowania KOD najlepiej zadzwoń do najbliższej terenowej jednostki tej organizacji i zapytaj skąd mają pieniądze na demonstracje. Jak pewnie wiesz w życiu nie ma nic za darmo.umiech

CYTAT

Widzisz synu, przeczytaj to co napisałem. Ja nie krytykuję zadłużania państwa jako takiego. Krytykuję zadłużanie państwa w celu rozdawania pieniędzy grupom społecznym tylko po to aby kupować ich głosy. Zadłużanie za PO było głupie, ponieważ po 2012 roku powinni zmniejszać deficyt ale zamiast tego kontynuowali inwestycje. Cały problem polega na tym, że zadłużenie rośnie w szybszym tempie niż za PO-PSL, ale nie są nowe przetargi na infrastrukturę rozpisywane. Cała kasa idzie na przewał. Nie będzie dróg, kolei, kanalizacji, rewitalizacji (co też jest po części głupią ścieżką rozwoju) tylko pieniądze dla kościelnych hierarchów i ludzi których jedyną umiejętnością jest płodzenie kolejnych dzieci które gdy dorosną nadal będą siedzieć na socjalu:

http://www.miastko24.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4072&Itemid=238

W tej rodzinie jest 2 obecnych i 7 potencjalnych wyborców PiS, a 0 pracowników.

Piszesz do mnie synu , a postawiłbym dobrą flaszkę , że mógłbym być twoim ojcem albo przynajmniej starszym bratem. Ale ok , nie ma co popadać w małostkowość. umiech
Fakt że za budowę najdroższych dróg w Europie koalicja PO-PSL przejdzie do historii, ale pisanie w tym kontekście o nakładzie inwestycyjnym to jakaś paranoja. Za pożyczone pieniądze wybudowano drogi ( o których już pisałem) stadiony i aquaparki. Nawet na głupich Orlikach zarobiło kilka firm z partyjnego nadania. Wybudowali ci drogę za przejazd którą i tak docelowo zapłacisz ( via-BOX for everyone), a ty się tym rajcujesz. zaklopotany I to nie chodzi o PiS, już poprzednia władza ustalała taką strategię pobierania opłat. PO wyrzuciła pieniądze w błoto ( zajebiście) pisiory rozdają lekką ręką ( totalna krytyka). Nie pojmuję.

Platforma postawiła naszą infrastrukturę na takim pułapie , że widocznie PiS nie ma już nic do zrobienia. uśmiech

CYTAT

Po prostu czasami się zgadzam z obcymi poglądami, a nie chce mi się tego pisać. Pytanie skąd Ty wiesz że to było na tym portalu? Czy też go czytasz? Ps. poprzedni post sam napisałem.

Czytam żeby wiedzieć kto takim prawdziwkom jak ty sączy propagandę do ucha. Często słucham np. TOK FM. Kompletnie się nie zgadzam z linią programową tej stacji , ale nic mnie tak nie bawi jak piątkowy poranek Żakowskiego ( i jego gości : Lisa, Władyki i Wołka). Po prostu nie potrafię się powstrzymać. Bynajmniej nie twierdzę , że druga strona jest wolna od manipulacji. Dla mnie natemat Lisa , to taki sam chłam jak wpolityce Karnowskiego. Ponieważ prawdziwki z tego forum preferują natemat, tym bardziej muszę go przeglądać. umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2016r. 10:11  
Pislamiści nie są w stanie zrozumieć ,że można mieć inne zdanie.Nie potrafią sami wyciągać wniosków .Oni mają jasny i jedynie słuszny przekaz w pislamskich mediach.Więc nie wymagajcie od nich za wiele bo i tak nie zrozumieją nawet jak im wyłożycie to jak dziecku.BO IM NIE WOLNO INACZEJ MYŚLEĆ.

Obrazek

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2016r. 11:36  
Andrzej po co ty starasz się dyskutować z tą kaleką umysłową ? Gdyby dawali 4 tyś za czasów gdy się rodził ... no to na niego dali by z 16 nie ma ch... nie wiem

Obrazek

Władysław Frasyniuk o programie „Za życiem”: Głupi i upokarzający projekt

- To głupie i upokarzające. Kupili tę zasadę, o której Jacek Kurski mówił, że "ciemny lud to kupi". Traktują nas obraźliwie, uważają, że społeczeństwo to kompletni idioci i złapią się na takie chwyty - mówi Władysław Frasyniuk, legenda opozycji. Zobacz wideo.

Ten projekt pokazuje, że ludzie władzy nie mają pojęcia, jak żyją rodziny wychowujące niepełnosprawne dzieci. Że nigdy nie mieli kontaktu z tymi biednymi matkami i jeszcze biedniejszymi dziećmi, nie wiedzą, jak im pomóc – tak Władysław Frasyniuk, legenda opozycji, komentuje ogłoszony przez premier Beatę Szydło rządowy projekt ustawy wsparcia dla rodzin „Za życiem”. Przewiduje on jednorazowe świadczenie w wysokości 4 tys. zł z tytułu urodzenia dziecka, u którego zdiagnozowano ciężkie i nieodwracalne upośledzenie albo nieuleczalną chorobę zagrażającą jego życiu.

...

więcej TU

Ciemny lud ? Jacek bał się nazwać po imieniu pisowskich wyborców?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2016r. 12:22  
Figlarzu za ciebie nic by nie wzięli. Patusom podobno te 4 klocki nie przysługuje.umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2016r. 14:46  
Z kimś mnie mylisz ... ja nie jestem pisowskim patriotą nie wiem

Obrazek

Pislamitom to już się w tych baniach całkiem poje....o

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2016r. 15:53  
?
?
?
?
Dlaczego ludzie uważają Palikota za palanta?
?
?
?
?
?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 5 Lis 2016r. 17:36  
Po co przypominać Palikota, którego wyborcy jednoznacznie potraktowali?

Aż tak brakuje argumentów do obrony dobrej zmiany?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2016r. 19:58  
CYTAT
Dlaczego ludzie uważają Palikota za palanta?

Hmmm powód może być tylko jeden ! Palikot wstąpił do pisu ok no bo chyba nie jesteś debilem do kwadratu ... nie umiejącym czytać ze zrozumieniem co to za temat ? Czy jednak jesteś a pan Janusz nie wstąpił do pisu ?

Obrazek

Andrzejku to jest tak ...ktoś chce zabłysnąć ale rozumu ma mniej niż rozwielitka ...no i skutki widać

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2016r. 20:55  
Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2016r. 08:34  
Obrazek

Dobra zmiana ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2016r. 08:57  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2016r. 09:31  
To żal, że dobrej zmiany nikt nie zatrudnia do pisania raportów?
Ważne żeby ludzie mieli zajęcie inie myśleli o takich głupotach jak podatki.

Samuel Pereira, o którym jego matka mówi młody Michnik ;-)
Niezależny prawicowiec, którego żona pracuje u Pani Premier ;-)
O curwa ale kyrk. A ten Perejra to patriota Portugalski czy Polski, a może do póki pluje w dobrą stronę nie ma znaczenia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2016r. 11:21  
Obrazek

U nich czasy się zmieniają ... a oni zawsze siedzą w komisjach uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2016r. 20:44  
A właśnie że nie figlarzu. W takiej komisji ds. likwidacji RSW ( na której uwłaszczył się Jaro) zasiadał niejaki Donald Tusk. umiech Także różnie bywa z tymi komisjami.
Jak tam po weekendzie figlarzu? Zalałeś palnik zgodnie z uświeconą rodzinną tradycją , czy się wyłamałeś jeden raz?uśmiech
Kodowcy-ormowcy organizują w przyszły piątek swoje obchody Święta Niepodległości wybierasz się ze swoim partnerem czy zostajesz garować w domu? Pić czy być?umiech Oto jest dylemat!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2016r. 21:51  
CYTAT
A właśnie że nie figlarzu. W takiej komisji ds. likwidacji RSW ( na której uwłaszczył się Jaro) zasiadał niejaki Donald Tusk. umiech Także różnie bywa z tymi komisjami.

Wymagasz od innych a sam propagandę siejesz, Tusk był sam w tej komisji ?

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

«« « ... 346 347 348 349 350 351 352 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »