NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 348 349 350 351 352 353 354 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 17:01  
CYTAT
Wybacz figlarzu za te żarciki ale z wami naprawdę inaczej się nie da.

Gdybym się przejmował tym co piszesz ty i twoi ułomni koledzy to zapewne nie wyszedł bym na ulicę nie wiem a patrząc w lusterko musiał bym sam sobie napluć w moje piękne lico ... więc sam rozumiesz ...cool

Jest pewien progres ...już nie nastawiasz dudy za wszystkie głupoty które gada przygłup macierewicz ok jeszcze się wyleczysz ok

@mik8 jeśli można zadać "intymne" pytanie ... Jak się czuł Twój mąż gdy wręczali Misiewiczowi złoty medal za zasługi dla obronności kraju lub podczas takiej akcji ...

https://www.youtube.com/watch?v=wYyURWaQM7E

Tego (chyba) kapitana się nie zapytam ...

mik8 jeśli to za intymne to nie odpisuj ok

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 17:01  

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 17:10  
el.Bolek ty dostajesz tyle medali ze nikt na forum nie spamięta. Parę dni temu słyszałam jak gówniarzeria się kłóciła i ku mojemu zaskoczeniu epitetem jaki używali był poza rowerami, ty Bolku smiech2 smiech2 smiech2

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 18:01  
CYTAT
Większość znanych mi strażaków policjantów i żołnierzy głosowało na PiS. Twierdzą że o mundurowych dbały tylko SLD i właśnie PiS.

Edo, jeśli chodzi o mundurowych bardzo dbają na Kubie i w Korei Północnej umiech

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 18:10  
smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Obrazek

okokokokokokokokokokokokokokokokokokok

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 18:50  
CYTAT
Edo, tak, wiem od czego się zaczęła dyskusja. Pobieżnie, ale śledzę.
Nie, mój mąż nie służy w Lublińcu, a w innej jednostce specjalnej. Do tego odniosłam to, iż komandosi/operatorzy nie tylko w JWK. I nie tylko ci z Lublinca noszą takie emblematy oraz wyznają patriotyczne wartości.

Nie ma między nami większej różnicy zdań- masz rację w tym co piszesz. Podałem przykład tego Lublińca , żeby przywódca duchowy forumowych prawdziwków zrozumiał , że wojsko ( ani żadna inna służba mundurowa) nie poprze zamachu stanu. Żeby zrozumiał że człowiek , który namawia do takich rzeczy jest szalony. Jakim trzeba być durniem , żeby w tym podzielonym kraju namawiać do wypowiedzenia posłuszeństwa przełożonym. Jakim trzeba być kretynem żeby się tym rajcować?
Czy jak dojdzie do puczu i na ulicach ludzie zaczną strzelać do siebie czy ci debile będą zadowoleni? Czy wojna domowa jest czymś czego zdrowy na umyśle człowiek może pragnąć?

Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 19:38  
CYTAT

Gdybym się przejmował tym co piszesz ty i twoi ułomni koledzy to zapewne nie wyszedł bym na ulicę nie wiem a patrząc w lusterko musiał bym sam sobie napluć w moje piękne lico ... więc sam rozumiesz ...cool

Jest pewien progres ...już nie nastawiasz dudy za wszystkie głupoty które gada przygłup macierewicz ok jeszcze się wyleczysz ok
...........

Mam podobne odczucia w kierunku twojej osoby, figlarzu. Dla mnie jesteś mętem społecznym i zwykłą szumowina. Kompletnie zlewam twoje fantazje seksualne ,z którymi się tutaj obnosisz. Uważam że powinieneś porozmawiać ze specjalistą o swoich problemach , ale decyzja należy do ciebie.umiech

Nigdy nie twierdziłem że Macierewicz jest aniołem bez skazy. To bardzo porządny człowiek , który jednakowoż ostatnio popełnił sporo błędów. Misiewicz jest jednym z nich. Gdybym był na miejscu Kaczyńskiego Antek zostałby zdymisjonowany.

No i co z tym Giertychem i Kamińskim? Kiedyś faszyści , teraz poukładani ludzie. Jak to jest? umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 19:44  
CYTAT

Edo, jeśli chodzi o mundurowych bardzo dbają na Kubie i w Korei Północnej umiech

Rozkręcasz się bobku. Twoje żarty są coraz lepsze!ok
Ale z ta Koreą Północna kwestia wątpliwa. Co to za dbanie jak generała rozstrzelano bo mu się drzemka załączyła na przemówieniu Kim Dzong Una?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 19:46  
Opowiedz nam co właściwie Misiewicz ukradł? Nie śledziłam tego ludzkiego dramatu bo śledziłam inny, Amber Gold.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 19:53  
CYTAT

Czyli ludzie którzy nie mają umiejętności myślenia tylko tępego wykonywania rozkazów. Normalnie elyta tego kraju. Ale jeśli ktoś twierdzi że trzeba o niego dbać to nie należy zbytnio wymagać od takich osób umiejętności posługiwania się mózgiem.

Bez urazy , ale nasze wymiany postów nie utwierdziły mnie w przekonaniu o twojej umiejętności myślenia. Nie obrażaj mundurowych , bo w każdym środowisku są ludzie bardziej i mniej rozgarnięci.
Sami mundurowi nie zdecydowali o odsunięciu PO od władzy. Tamta ekipa była taka chujo.a że społeczeństwo zgodnie zadecydowało o ich losie. Zresztą jeżeli PiS będzie rządził tak tragicznie jak go oceniasz to naród za trzy lata podziękuje tej formacji. Normalna kolej rzeczy. Będzie tak jak było - cytując klasyka. Wybudują ci drogi, stadiony ,zieloną wyspę, a potem wprowadzą lato , które nie ma końca. smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 19:59  
CYTAT
smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Obrazek

okokokokokokokokokokokokokokokokokokok

To jest ta merytoryczna dyskusja , której jesteś takim entuzjastą?umiech
A skąd wiesz? Zrobiłeś im badania prenatalne?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 20:05  
A z kim tu merytorycznie rozmawiać?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 20:15  
@EdoZChabzin - masz wolę ze stali a tu potrzeba szufli i gumofilców

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 20:23  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 20:24  
Ja bym wolał gumofilce i widły. Do gnoju widły lepiej się sprawdzają niż szufla. I jeszcze taczki " sportowe". smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 20:28  
Obraz jaki widzę po twoich wpisach Edek to gumofilce, kufajka, mamrot i szlug w japie. Tak cię widzę.
No ale koleżanka rzadko bywa trzeźwa to może ci w tyłek włazić.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 20:38  

Dziwi mnie, że komukolwiek jeszcze się chce ciągnąć ten temat.
Do ile stron chcecie dociągnąć ? 400 ?

Oceńmy "na chłodno" fakty: PiS chce zrobić z Polski jedno wielkie muzeum narodowe. Zabija w Polakach wszelką innowacyjność. Ogólnie: straszny syf się robi.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 20:46  
CYTAT
Obrazek

Nie uwierzysz! Trump to powiedział o demokratach :szok:

Ale ty niewierzący tylko biorący z publicznych na prywatne.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 21:06  
Post z dziś 18:10uśmiech

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 21:10  
CYTAT
Obraz jaki widzę po twoich wpisach Edek to gumofilce, kufajka, mamrot i szlug w japie. Tak cię widzę.
No ale koleżanka rzadko bywa trzeźwa to może ci w tyłek włazić.

Nawet chłop w gumofilcach, z flaszką za pasem i cygarem w gębie to i tak bardziej wartościowa jednostka niż lichwiarz. Nie sądzisz?umiech
Kwestię nietrzeźwych kolegów już pomijam. Gdyby za każdy urwany film figlarza wpadał ci jeden grosik , to dziś byłbyś zamożnym człowiekiem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 21:14  
smiech2smiech2smiech2smiech2 A ten dalej swoje. smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2 Podtrzymuję. Z kim merytoryczne rozmowy smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 21:21  
CYTAT
[cytat]
a że społeczeństwo zgodnie zadecydowało o ich losie. Zresztą jeżeli PiS będzie rządził tak tragicznie jak go oceniasz to naród za trzy lata podziękuje tej formacji.

Przecież polskie społeczeństwo to w większości bydło które ma wyłącznie wysokie aspiracje i wymagania w stosunku do innych. Nawet promocja w sklepie się nie udaje bo parówki ludzie potrafią ukraść. Za rzucony ścinek mięsa, 500+ i jakieś świecidełko matkę i ojca by sprzedało. Najpierw nakradnie w Lidlu i w zakładzie pracy, później nakabluje na sąsiada, a następnie pójdzie do kościoła na mszę udając wielkiego katolika.

http://www.admonkey.pl/Promocja-Lidl-Absolutna-satysfakcja-lub-zwrot-pieniedzy-zakonczona-47428.html

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 21:33  

Merytorycznie

Obrazek

w gumofilcach świat jest zakodowany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 21:35  
Rozczaruję cie kaleko umysłowa ale nawet to w życiu mi się nie przytrafiło ....pić trzeba umieć ...zawsze dziwiły mnie opowieści ... "film mi się urwał" ... Ale jak o tym piszesz to chyba znasz to z doświadczenia ...dla mnie to science fiction lub zwykła wymówka nie wiem

Obrazek

Kurde czekałem dwa dni no i ani słowa o kolejnym sukcesie PiS.d

Chcieli wydymać Freda ... a wyszło jak zawsze smiech2
Rzepliński to jest jednak gość smiech2 Powinien wystawić nierobom pisowskim "dyscyplinarkę"

ps. Zniknął antek antychryst z pierwszego posta ..czy tylko mi nie wyświetla tej interesującej analizy osobowości nawiedzonego ?

2 deko chłopie to nie ten temat ...zejdź na ziemię i skończ z tym g*wnem

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 21:43  
CYTAT

Kurde czekałem dwa dni no i ani słowa o kolejnym sukcesie PiS.d

Chcieli wydymać Freda ... a wyszło jak zawsze smiech2
Rzepliński to jest jednak gość smiech2 Powinien wystawić nierobom pisowskim "dyscyplinarkę"

Dziwi mnie jakie miernoty umysłowe w tym PiS są. Każdy student I roku prawa wie, że sędzia ma obowiązek uczestniczyć ć w posiedzeniu i podpisać wyrok nawet gdy się z nim nie zgadza. Może co najwyżej złożyć zdanie odrębne.
No cóż. Po obaleniu PiS w kraju pojawią się wolne stanowiska sędziowskie. Najpierw Marionetka, teraz ta trójca...skąd oni tych prawników biorą. Patrząc z perspektywy czasu Lechu Kaczyński przy nich to był naprawdę prawniczy talent.

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2016r. 21:51  
Faktycznie zniknął antek antychryst. Taka cenzura. Pogratulować. ;-)

Prywatna wiadomość 

«« « ... 348 349 350 351 352 353 354 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »