|
|
|
CYTAT CYTAT Myślałem, że to jakaś zmyślona wypowiedź a tu okazuje się że nie. Jak ja się cieszę, że od 1 stycznia będę czeskim przedsiębiorcą. I miesięcznie pieniądze na 10 dzieci objętych programem 500+ nie będą już trafiały z mojej kieszeni do budżetu. ....... Daj znać jak będziesz jechał na Czechy zakładać firmę. Pomogę ci się spakować. Kochany ja się wyprowadzam tylko podatkowo. Nadal będę nawet dla tego samego zachodniego korpo pracował przy tym samym biurku. Tylko na czyjeś gówniaki nie będę łożył w związku z czym co roku kilka tysięcy na prostytutki, alkohol i narkotyki mi zostanie. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
No i jak tam drodzy wyborcy PiS? Już jest wam wstyd? Czy może wstyd się przyznać???
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Kochany ja się wyprowadzam tylko podatkowo. Nadal będę nawet dla tego samego zachodniego korpo pracował przy tym samym biurku. Tylko na czyjeś gówniaki nie będę łożył w związku z czym co roku kilka tysięcy na prostytutki, alkohol i narkotyki mi zostanie. Tym bardziej powinieneś rozważyć wyjazd fizyczny do Czech. Alkohol , narkotyki i prostytutki są tam tańsze. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Kto cie tam wie Edku. Błasikowej może i nic nie wynagrodzi tylko dlaczego te próby wynagradzania mają być z naszych pieniędzy? Dojna zmiana. Za błędy trzeba płacić . Ciesz się że nie żyjemy w USA . Tam z dobrym prawnikiem pani Błasik w majestacie prawa dostałaby grube miliony. I to w zielonych papierach. Durczokowi zabrakłoby odprawy z TVN ( ale co sobie wymacał podwładne to jego). Andrzejku gdyby twoja lichwiarska firma pożyczkowa chciała się wynosić do Czech to również pomogę. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Edek ty jak zwykle o plotkach. Jaki ten twój świat smutny. No chyba, że znowu pijesz.
Błasikowa w USA to nawet niech sobie miliardy w zielonych papierkach wywalczy. Co mnie to obchodzi jak nie z moich. Tu w Polsce niestety z moich to jest wypłacane i dlatego będę krytykował. Ma prawo mi sie to nie podobać. Będę krytykował a ty plotkarzu dalej plotkuj. W tym jesteś dobry. Już ci wstyd za oddany głos na dojną zmianę? A może korzystasz pełnymi garściami dlatego tak bronisz. Nie zdziwiłbym się "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
@EdoZChabzin - OK kolesiostwo - shrek umorzył podatki kilkunastu firmom, nazwijmy to w imię ich rozwoju (hehehehhe śmiech na sali), ale wszystkim w ciągu bodajże 7 lat podniósł tylko raz.... POWTARZAM TYLKO RAZ!!! To też tłumaczył tym, że trzeba wspierać lokalną przedsiębiorczość....Nie bronie go w żadnym razie.... Ale, co teraz się robi z firmami???? Dojnymi krowami się stały - i to prezydent bez ogródek powiedział, że musi ściągnąć kasę, bo trzeba mieć wkład własny na np. jakieś centrum sportu , czy coś w tym rodzaju . A gdzie jakieś nowe inwestycje??? ................. Jestem zapracowanym człowiekiem i nie mam czasu, tak, jak Wy spędzać na forum połowę dnia..... Nie gotuję się, tylko, jak raz na dzień spojrzę w neta i czytam takie BZDURY, to mnie zalewa - sam wiesz co Rząd ma pieniądze z firm i o nie powinien dbać!!!! Niestety ten rząd dba o zwykłych Kowalskich i ludzi na socjalu, bo ich jest najwięcej i to są JEGO WYBORCY, a firmy ma w ...... tam, gdzie słońce nie dochodzi!!!! Dlatego jest spadek !!!! i będzie jeszcze większy, bo tych wszystkich darmozjadów łącznie z rządem utrzymujemy MY - PRZEDSIĘBIORCY !!! Kto tego nie rozumie, nie nadaje się do władzy Ale przecież ONI wiedzą najlepiej..... Zawsze można zgonić na zwolenników PO...... A propos przeniesienia działalności do Czech - znam takich i sa w siódmym niebie..... Może za chwile trzeba będzie uciekać...... Na wszystkie obietnice tych pseudofachowców nie wyrobimy Nie ma takiej opcji!!!!
Pozdrawiam |
|
|
|
|
@delta: Ten rząd nie dba o zwykłych ludzi. Ten rząd dba tylko o swój elektorat - życiowych nieudaczników dla których socjal jest jedyną szansą na przekroczenie progu minimalnej krajowej. Narobi to to gówniaków i tylko daj bom biedny. Ale za robotę się nie weźmie bo dla ludzi z jego wykształceniem pracy nie ma, a jak jest to za mniej niż dostaje z socjalu.
Ja tam się trochę w duchu nawet cieszę że nastąpi katastrofa finansów państwa. Przynajmniej te pijawki pozdychają z głodu. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Myślałem, że to jakaś zmyślona wypowiedź a tu okazuje się że nie. Jak ja się cieszę, że od 1 stycznia będę czeskim przedsiębiorcą. I miesięcznie pieniądze na 10 dzieci objętych programem 500+ nie będą już trafiały z mojej kieszeni do budżetu. ....... Daj znać jak będziesz jechał na Czechy zakładać firmę. Pomogę ci się spakować. Kochany ja się wyprowadzam tylko podatkowo. Nadal będę nawet dla tego samego zachodniego korpo pracował przy tym samym biurku. Tylko na czyjeś gówniaki nie będę łożył w związku z czym co roku kilka tysięcy na prostytutki, alkohol i narkotyki mi zostanie. Przenoś działalność - OK...... Ale te Twoje wywody są, jakby to ująć - ŻENUJĄCE Rzeczy najprzyjemniejsze na tym świecie zaczynają się na literkę "P".... Ale zawsze można pisać o poczytaniu, pomarzeniu, pociumkaniu, pognieceniu, a nie picie, palenie i pos.....O takich czynnościach myśl, albo je rób, ale publicznie nie powinieneś się z nimi obchodzić....A do reszty forumowiczów takie pytanie - czy znajdziecie lepszą literkę, która odzwierciedla najfajniejsze przyjemności w życiu, niż :!!!!! Jeśli komus się uda, to zapraszma na małe co nieco -pomarzyć, niektórym z rzeczy na : zostało tylko tyle Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Edek ty jak zwykle o plotkach. Jaki ten twój świat smutny. No chyba, że znowu pijesz. Błasikowa w USA to nawet niech sobie miliardy w zielonych papierkach wywalczy. Co mnie to obchodzi jak nie z moich. Tu w Polsce niestety z moich to jest wypłacane i dlatego będę krytykował. Ma prawo mi sie to nie podobać. Będę krytykował a ty plotkarzu dalej plotkuj. W tym jesteś dobry. Już ci wstyd za oddany głos na dojną zmianę? A może korzystasz pełnymi garściami dlatego tak bronisz. Nie zdziwiłbym się Tak tak Andrzejku ktoś cię wrobił z tym Providentem , a ty jesteś niewinny. Nie wiem czy korzystam. Spróbuj sam porobić za podnóżek u Kaczyńskiego i wtedy pogadamy czy to taka fajna sprawa. Miałem już nie głosować na PiS , ale właśnie dzięki takim prawdziwkom jak ty pewnie zmienię zdanie. O ile rozczarowały mnie ich rządy to satysfakcji z utyskiwań twoich i figlarza nic nie przebije. Bóg mi świadkiem Andrzejku że w swoim życiu pijany byłem kilka razy . Alkohol spożywam jedynie na weselach , imprezach okolicznościowych - pewnie ze dwa , trzy razy w ciągu roku. Nie jest to dla mnie powód ani do wstydu ani do dumy. Po prostu tak jest. Jeżeli chcesz posłuchać wyznań alkoholika to nadstaw uszu u swojego kumpla-figlarza. Jak sądzę ten w kwestii przygód po spożyciu będzie prawdziwym autorytetem. Niejeden raz chłop wstał rano i dupsko bolało. Może nawet bolało was obu. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Proszę uprzejmie bez prostackich, wulgarnych odzywek.
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Dobrze figlarzu zapamiętam twe cenne rady.
Wiesz ,czasem po partyjnych imprezach zostają niedopite flaszki. Zazwyczaj się je wyrzuca. Teraz pomyślałem że może bym ci odkładał . Niezła gratka co? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Sorki kochasiu ... ale za bardzo się wami brzydzę
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT Sorki kochasiu ... ale za bardzo się wami brzydzę Bananowy chłoptasiu, nie nakręcaj się tak, przecież "Ed" nie zaprasza was na imprezę, on chce tylko te nie dopite flaszki dla ciebie pozbierać |
|
|
|
|
No chłopaki idźcie już pod Hutę. Kłamca Macierewicz pewnie za chwilę przybędzie może uda wam się z bliska popatrzeć na waszego guru.
Edek, jest nadzieja że masz mózg. Jesteś rozczarowany rządami PiS ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Typowy fiodorze ty zapewne dude musiałeś woskować ... czy tylko uczesałeś ?
Antek przyjechał wręczyć nagrodę ... tylko się nie pobijcie "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
masakra. tu już chyba i psychiatra nie pomoże
http://fakty(...),2308179 Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i rozmowy na temat. Wulgarne odzywki- kosz...
|
|
|
|
|
Uważaj co piszesz ...za dude część forumowiczów dała by sobie amputować jądra ( szczególnie ta która ich nie posiada z różnych przyczyn) ...a ty uważasz to za prostacką wulgarną odzywkę
SIKORSKI STARA SIĘ UZYSKAĆ OSTATNIĄ ROZMOWĘ KACZYŃSKICH! ROZMAWIAŁ Z AMBASADOREM USA Radosław Sikorski skomentował prawdopodobną przyszłą próbę postawienia Donaldowi Tuskowi zarzutów karnych za katastrofę smoleńską! Były minister spraw zagranicznych wspomniał także, że stara się o pozyskanie ostatniej rozmowy telefonicznej braci Kaczyńskich przed katastrofą w Smoleńsku! (Na razie Sikorski nie skomentował, jaką odpowiedź usłyszał od ambasadora USA). ... więcej TU Wczoraj w programie "Czarno na Białym" (czyli na odwrót niż u jarosława) ... było podsumowanie wypowiedzi kurdupla nt. identyfikacji ciała Lecha (polecam)... taj zakłamanej mendzie nawet broszka i antek razem wzięci ustępuje pola "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PO wygrywa wybory w 2015 roku! - Zobacz jak by dziś wyglądała Polska? Genialna historia alternatywna.
http://wreal(...)rnatywna Wprawdzie ponownie będzie musiało dzielić władzę z PSL, ale to bez znaczenia. Wystarczy potwierdzić, że "Krusu nie ruszymy", a lojalność ludowców będzie zapewniona. Dziś, rok po tych wyborach mamy taką oto sytuację: Liczba kilkanastu tysięcy imigrantów rozmieszczonych w kilkudziesięciu obozach na terenie Polski stale rośnie. Wkrótce zacznie się proces łączenia rodzin powiększając liczbę przybyszów ok 10-krotnie. Wprowadzono zasadę, że zasiłki wypłacane są jedynie na terenie obozów, to zniechęciło uchodźców do wyjazdu w Polski. Wprawdzie doszło do pierwszego zamachu: ukryty w tłumie przybyszów islamista rzucił się z nożem na ludzi wysiadającycyh z autobusu miejskiego, ale nie należy tego łączyć z imigrantami. Pardon: z uchodźcami, bo to jedynie ksenofobiczni prawicowcy ciągle używają terminu imigranci. To smutne wydarzenie to wina nieodpowiedzialnej pisowskiej opozycji, która zamiast popierać humanitarne przyjmowania uchodźców buduje negatywne emocje społeczne. Niektórzy uchodźcy spotkali się z niechętnymi reakcjami mieszkańcami Polski, a to budzi agresję. Gdyby PIS zachowywał się odpowiedzialnie, do tego zamachu dokonanego przez islamistę nie doszłoby. Premier Ewa Kopacz w ramach solidarności europejskiej zgłosiła chęć przyjęcia do Polski wszystkich mieszkańców dżungli w Calais w liczbie ok 10 tysięcy. Francja wdzięczna okazaniu tak szczodrej pomocy w trudnych chwilach, ustami prezydenta Hollanda podziękowała Polsce, zapewniono zorganizowanie obchodów przyjaźni polsko-francuskiej oraz wsparcie dla kandydatury Donalda Tuska na drugą kadencję Przewodniczącego Rady Europejskiej. Szef MON Siemoniak wspólnie ze swoich francuskim odpowiednikiem wziął udział w uroczystościach związanych z pierwszą dostawą śmigłowców Caracal. CDN |
|
|
|
|
Gdyby babka wąsy miała to by dziadkiem była. Najbardziej mi się podoba "Wystarczy potwierdzić, że "Krusu nie ruszymy", a lojalność ludowców będzie zapewniona". No i nie ma PO a KRUS i tak nie ruszony ;-) Dobra zmiana ;-)
No ale Mr Power Point obiecał dziś takie cuda na konferencji "590". Ja to sobie już nawet firmę założyłem. Tak będzie dobrze. Dobra zmiana ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Działacz gnieźnieńskich struktur PO skazany za pedofilię
Rafał P. znany działacz Platformy Obywatelskiej został skazany na cztery lata i trzy miesiące pozbawienia wolności. W ostatnich latach ten pedofil był także szefem Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Gnieznie, Ciekawe ilu wolontariuszy Owsiaka smyrał po jajkach ? http://wmeri(...)e/161305 |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Działacz gnieźnieńskich struktur PO skazany za pedofilię Rafał P. znany działacz Platformy Obywatelskiej został skazany na cztery lata i trzy miesiące pozbawienia wolności. W ostatnich latach ten pedofil był także szefem Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Gnieznie, Ciekawe ilu wolontariuszy Owsiaka smyrał po jajkach ? http://wmeri(...)e/161305 To mógł poprosić Piotrowicza o pomoc. Może by go wybronił ;-) Dlatego własnie umieściłeś ten wpis w temacie o PiS? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
No po prostu szał ;-)
Wiceminister infrastruktury z PiS: Autostrady A2 i A4 nie służą Polsce i Polakom Jerzy Szmit, podsekretarz stanu w Ministerstwie Infrastruktury i Budownictwa, powiedział, że poprzedni gabinet skupiał się na budowie dróg prowadzących z zachodu na wschód. A to, w jego opinii, bardziej odpowiadało interesom naszych sąsiadów niż naszym. Dlatego kontynuacja prac nad autostradami "nie dla Polaków" uważa za bezsensowne. Autostrady A2 i A4, zdaniem Jerzego Szmita, są Polsce i polskim obywatelom niepotrzebne. Wiceminister uważa, że rząd PO-PSL budował drogi, które służyły przede wszystkim cudzoziemcom. Obecna dąży do tego, by teraz zadbać o interesy obywateli RP. Jak? Stawiając na ciągi komunikacyjne północ-południe. Chodzi o Via Carpatię i ViaBalticę. W planach jest także "racjonalne obniżanie kosztów" budowy dróg. Owe koszty, szacowane na ok. 200 mld zł - a była mowa o 107 mld - przerastają ministerstwo, które winą za stan rzeczy obarcza swoich poprzedników. Czytaj TU To niech zaczną budować. Prawdziwy Polak o nazwisku Szmit ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|