NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 356 357 358 359 360 361 362 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Lis 2016r. 17:46  
CYTAT
O co chodzi co
To fanatycy mają życiorysy w jednym paluszku, i im przeszkadzała praca w służbach (wg nich, nadmienię że wsi to wylęgarnia wszelkiego zła). smiech2

https://www.youtube.com/watch?v=pC84uie1dbU

Robercie, kurs.

Prywatna wiadomość 

ff

Prywatna wiadomość 

ff
Bob słuchaj się ... on WSI znają "od wewnątrz" a Ty ? no co Ty możesz wiedzieć smiech2 Nie zrzynaj inteligenta jak Marcinkowski bo proletariat tego nie kupi ...

Obrazek

Doskonały Robert Mazurek w RMF FM! Ta rozmowa o nepotyzmie obnażyła ministra Patryka Jakiego

Patryk Jaki zapewne nie odwiedzi więcej studia, w którym będzie musiał zmierzyć się z redaktorem Mazurkiem. Nie wystarczy w kółko powtarzać, że ktoś powiela kłamstwa "Gazety Wyborczej", aby uniknąć pytań o nepotyzm.

Po kilku minutach rozmowy (zobacz całość na stronie RMF FM) i okrągłych formułkach usłyszanych od ministra, Mazurek przerwał. – Panie ministrze, pan mówi rzeczy, które ludzie chcą słuchać. Ja to rozumiem – stwierdził i po chwili zaczął zadawać bardzo celne pytani

Mazurek: Pamięta pan, jak pan zwalczał nepotyzm i kolesiostwo za PSL i PO?

Jaki: Pamiętam, i coś czuję, do czego chce pan nawiązać.

Mazurek: Od kwietnia prezesem wodociągów w Opolu jest Ireneusz Jaki. To ojciec, prawda?

Jaki: No tak, a co to ma wspólnego z władzą, którą my przejmujemy?

...

więcej TU

Pogromcy nepotyzmu ... Ojczyznę dojną racz nam....

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2016r. 17:50  
Marcinkowski i Rzyplinski, proletariat nie kupi ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2016r. 18:07  
CYTAT

Czytaj ze zrozumieniem "gdyby był" umiech

Czyli bobku popuściłeś wodze fantazji? umiech

Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2016r. 18:40  
CYTAT

Mówi o pisobolszewikach, Ciebie to dziwi ? bo mnie nie umiech
A cała parodia polega na tym, że mówi to w cenzurowanej tv smiech2

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2016r. 18:42  
CYTAT
Czyli bobku popuściłeś wodze fantazji? umiech

Nie, daje przykład odżywczego namaszczenia przez naczelnika umiech

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2016r. 18:55  
CYTAT

Rzeczywistość nie penetruje Regresu

Obrazek

Długa droga do wyjścia z rubikonu Bob12 przed tobą smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2016r. 19:02  
CYTAT
Długa droga do wyjścia z rubikonu Bob12 przed tobą smiech2

Przyznam, że ten argument do mnie przemawia sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2016r. 19:05  
Obrazek

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 07:22  
Kabaret! Gabinet cieni Schetyny udaje... że jest rządem!

Nie mam pojęcia co te głąby biorą, ale na pewno jest to mocny towar smiech2

Obrazek

Ależ im brakuje tej rządowej celebry, tych gestów władczych i otoczki rodem z ministerialnych gabinetów! Dzisiejsze „posiedzenie” gabinetu cieni Platformy Obywatelskiej sięgnęło dna absurdu. Członkowie „rządu” PO zachowywali się, jakby nadal piastowali swoje posady. Był stół prezydialny, wyprostowani na baczność przed „premierem” Schetyną „ministrowie” oraz „burzliwe” obrady. Toczka w toczkę jak na prawdziwym posiedzeniu rządu. Kłopot polega na tym, że prawdziwy rząd obradował zupełnie w innym miejscu.

http://wpoli(...)-zdjecia

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 08:17  
CYTAT
Nie mam pojęcia ...

Kogokolwiek zdziwiłoby raczej gdybyś napisał że masz na jakiś temat pojęcie ... a tak nuda zarumieniony

Obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=gBw8Aj1Mwd4

Du*a ma te żarty ...

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 08:33  
Banan twoje miejsce jest w Kodzie... Aha,czekają cie jeszcze co najmniej 3 lata orki,bo Pis władzy nie straci mimo napinki Bolka i Ryśka P.

Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 09:35  
CYTAT

Dystrybutor sokuzburaka

,,,praca na kolanach i po same pachy,,,

[cytat]
Obrazek

Trzymamy kciuki ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 09:56  
Typowy fiodorze smiech2 jedyne co mnie może czekać to 3 lata mega zabawy i nabijania się z pisowskiego oszołomstwa smiech2 (j/w) jako że mam z tego niezły ubaw to mam nadzieje że pisu szlag nie trafi zaraz po porażce i nabija się będę jeszcze długie lata uśmiech

Obrazek

A o zapchlonym kurduplu nie będzie niedługo pamiętał nikt smiech2 No może jedynie w USA ...ale tam mają swojego Kaczynskiego ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 10:03  
Tak będzie, z tą jednak różnicą jak będą pamiętani przez rezydentów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 10:22  
Szarik skoml ...

Obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=gBw8Aj1Mwd4

"Pani minister, wstydzę się, że moje nazwisko jest na liście ekspertów. Proszę mnie wykreślić"

Minister edukacji narodowej od miesięcy przekonuje, że reforma oświaty - w tym planowana likwidacja gimnazjów - została przedyskutowana w ogólnopolskiej debacie z ekspertami. Reporter programu "Czarno na białym" Dariusz Kubik dotarł do kilkorga uczestników tych spotkań. Ci mówią wprost: czują się wykorzystani, bo żadnej dyskusji o reformie - ich zdaniem - nie było.

Anna Zalewska ogłosiła wielką reformę edukacji pod koniec czerwca w Toruniu. Zapowiedziała likwidację gimnazjów, jednocześnie obiecując, że zmiany będą przebiegać ewolucyjnie i w ramach dialogu, przede wszystkim z uczniami, rodzicami i nauczycielami. Wyliczała, że debata nad reformą to "kilkadziesiąt tysięcy osób i kilkaset spotkań".
...
więcej TU

Czy oni chcą doprowadzić do tego żeby już 6 latki zaczęły uciekać same z tego kraju ? Przypomina mi się film "300 mil do nieba" no ale za komuny uciekały ciut starsze dzieci zarumieniony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 11:10  
CYTAT
Typowy fiodorze smiech2 jedyne co mnie może czekać to 3 lata mega zabawy i nabijania się z pisowskiego oszołomstwa smiech2 (j/w) jako że mam z tego niezły ubaw to mam nadzieje że pisu szlag nie trafi zaraz po porażce i nabija się będę jeszcze długie lata uśmiech

Obrazek

A o zapchlonym kurduplu nie będzie niedługo pamiętał nikt smiech2 No może jedynie w USA ...ale tam mają swojego Kaczynskiego ...
Jak zamkną sok z buraka to znikniesz z forum ? No bo co bedziesz wklejał ?

Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 13:45  
Obrazek

Moderowano przez: magpie
Proszę o dyskusję, a nie przepychanki słowne nie na temat.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 13:50  
Wszyscy się nabijają? A wybory wygrała PO z Nowoczesną ? Nie wrzucaj lemingu wszystkich do jednego worka.Guru Wałęsa juz ci mówił jakim systemem wygrywał seryjnie w lotka ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 13:57  
Jesteś czujny jak ważka ok podwyżka się należy smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 15:55  
O cwaniaczka zabolało,usunął swój wpis o pampersie...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 16:08  
Debil znowu w akcji

Wałęsa zdradza członkom KOD, jak obalić rząd: "Ja jestem w stanie ich wywrócić w ciągu 10 dni, ale jakie będą koszty! Tu muszą być pomysły!"

Obrazek

Wałęsa odmawia przekazania próbek swojego pisma IPN-owi! Były prezydent boi się potwierdzenia agenturalnej przeszłości?

http://wpoli(...)-pomysly

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 16:23  
Ten mem powinien trafić bananowy chłoptasiu w ten twój " zasrany " i zarazem pusty łeb Jako wielbiciel kału i innych fekali (co bardzo często okazujesz na forum) powinieneś być zadowolony.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 19:27  
Obrazek

Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2016r. 19:46  
CYTAT
O cwaniaczka zabolało,usunął swój wpis o pampersie...

good żartowniś ... zarumieniony przyzna się ktoś do usunięcia wpisu ?

CYTAT
Debil znowu w akcji

Tu się zgodzę ... Każdy twój wpis powinien być usuwany ...ale od razu tak ostro o sobie :szok:...przykre że cenzura śpi wtedy kiedy powinna coś robić nie wiem

Bolszewiku nie wiem czy się śmiać czy płakać nad twoją głupotą ale rozwielitka może być zaniepokojona że żyje coś prostszego od niej i śmie się nazywać ssakiem sciana

Obrazek

:szok:zarumienionyuśmiechsmiech2uśmiechsmiech2 Ciekawe kogo miał na myśli Pan Prezydent (nie mylić z du*ą)

Prywatna wiadomość 

«« « ... 356 357 358 359 360 361 362 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »