|
|
|
SĄD NIE PRZYCHYLIŁ SIĘ DO WNIOSKU O ARESZT DLA JÓZEFA PINIORA Były senator Józef Pinior nie trafi do aresztu - zdecydował w czwartek poznański sąd rejonowy, odrzucając wniosek prokuratury w tej sprawie. Pinior jest podejrzany o korupcję, usłyszał dwa zarzuty, grozi mu do 8 lat więzienia. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome CYTAT Szanowna Pani Sędzio, Przesyłam Pani wyrazy szacunku za odwagę i przyzwoitość. Wyobrażam sobie, że podejmując niezawisłą decyzję w sprawie niearesztowania Józefa Piniora musiała Pani mierzyć się nie tylko z ogromnym materiałem prawnym, ale również z toksycznymi miazmatami naszej rzeczywistości, która sprzyja oportunizmowi i zachowaniom tchórzliwym. Nastały bowiem czasy w Polsce, gdy sędziowie mogą obawiać się, że za niezawisłość i wierność duchowi i literze prawa, zapłacą swoją osobistą karierą. Renesans politycznych oczekiwań wobec wyroków wymiaru sprawiedliwości, nacisków politycznych na sędziów oraz wynagradzania uległości i plastycznych kręgosłupów jest bowiem obserwowalny. Dlatego Pani odwaga w byciu niezawisłą i przyzwoitą nabiera dodatkowego blasku. I stąd te słowa uznania, za to co w innych okolicznościach powinno być profesjonalną normą. Dziś nową normą winno być pochylanie się z szacunkiem i wyrażanie wdzięczności wszystkim przyzwoitym, którzy nam zostali. Z poważaniem, w śmiesznych czasach przyszło nam żyć Piotrowicz z Piotrem Dudą są uważani przez kaleki umysłowe za bohaterów stanu wojennego ... Jasiński i inna patologia zasiadają w kierowniczych stanowiskach spółek skarbu państwa A pisowskie kundle szczekają "precz z komuną" i śmiać się czy płakać ... "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Odnośnie polityki PiS-u, informuję że od 1 Stycznia 2018 roku ma zostać zlikwidowany Narodowy Fundusz Zdrowia. |
|
|
|
|
CYTAT ....... w śmiesznych czasach przyszło nam żyć Piotrowicz z Piotrem Dudą są uważani przez kaleki umysłowe za bohaterów stanu wojennego ... Jasiński i inna patologia zasiadają w kierowniczych stanowiskach spółek skarbu państwa A pisowskie kundle szczekają "precz z komuną" i śmiać się czy płakać ... Figlarzu wbij sobie raz na zawsze ( w końcu jesteś absolwentem elitarnej uczelni - stalowowolskiego Oxfordu) , że prawdziwym i jedynym niekwestionowanym bohaterem stanu wojennego jest Jarosław Kaczyński. Ludzi , których wymieniasz to pionki przy żoliborskim karakanie . Ostatnio słyszałem: "Precz z komuną" - dzisiaj w Sejmie jak pojawił się profesor Rzepliński. Chichot historii swoją drogą że człowieka , który był funkcyjnym partyjniakiem z wieloletnią służbą w PZPR , posłowie PO w uznaniu zasług tak pięknie przywitali. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Odnośnie polityki PiS-u, informuję że od 1 Stycznia 2018 roku ma zostać zlikwidowany Narodowy Fundusz Zdrowia. Ty się nie bój . Leki psychotropowe i wizyty w psychiatrycznych poradniach będziesz miał dalej w gratisie. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Brawo Nacht.Dzięki tobie tandem jedzie dalej,życie nie znosi próżni. Zastępujesz godnie Andriusze
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Były senator Józef Pinior nie trafi do aresztu - zdecydował w czwartek poznański sąd rejonowy, odrzucając wniosek prokuratury w tej sprawie. Pinior jest podejrzany o korupcję, usłyszał dwa zarzuty, grozi mu do 8 lat więzienia. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome [cytat]Szanowna Pani Sędzio, Przesyłam Pani wyrazy szacunku za odwagę i przyzwoitość. Wyobrażam sobie, że podejmując niezawisłą decyzję w sprawie niearesztowania Józefa Piniora musiała Pani mierzyć się nie tylko z ogromnym materiałem prawnym, ale również z toksycznymi miazmatami naszej rzeczywistości, która sprzyja oportunizmowi i zachowaniom tchórzliwym. Nastały bowiem czasy w Polsce, gdy sędziowie mogą obawiać się, że za niezawisłość i wierność duchowi i literze prawa, zapłacą swoją osobistą karierą. Renesans politycznych oczekiwań wobec wyroków wymiaru sprawiedliwości, nacisków politycznych na sędziów oraz wynagradzania uległości i plastycznych kręgosłupów jest bowiem obserwowalny. Dlatego Pani odwaga w byciu niezawisłą i przyzwoitą nabiera dodatkowego blasku. I stąd te słowa uznania, za to co w innych okolicznościach powinno być profesjonalną normą. Dziś nową normą winno być pochylanie się z szacunkiem i wyrażanie wdzięczności wszystkim przyzwoitym, którzy nam zostali. Z poważaniem, A najlepsze jest to że podsłuchiwano ówczesnego senatora PO na wniosek Pawła Wojtunika (szefa CBA) za zgoda Andrzeja Seremeta ( Prokuratora Generalnego) . Ale ten Jarek miał długie ręce. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (Nacht) Odnośnie polityki PiS-u, informuję że od 1 Stycznia 2018 roku ma zostać zlikwidowany Narodowy Fundusz Zdrowia. Zaczynasz spamować bo co to ma wspólnego z tematem? |
|
|
|
|
Temat jest o pisie, Nacht wrzucił informację polityczna, więc nie wiem gdzie spamuje.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Nacht) Odnośnie polityki PiS-u, informuję że od 1 Stycznia 2018 roku ma zostać zlikwidowany Narodowy Fundusz Zdrowia. Zaczynasz spamować bo co to ma wspólnego z tematem? |
|
|
|
|
Temat jest o Dystrybucji Sokuzburaka, chcesz zmienić?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A najlepsze jest to że podsłuchiwano ówczesnego senatora PO na wniosek Pawła Wojtunika (szefa CBA) za zgoda Andrzeja Seremeta ( Prokuratora Generalnego) . Edo, tak napisze gdybyś nie wiedział lub zapominał, na tym polega praca CBA i prokuratorów. Jeszcze mała kwestia, jakie z materiału zebranego wyciągnęli wnioski Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
No takie, że sąd uchylił areszt ;-)
Ale są tacy jak Edek, którym wystarczy fakt zainteresowania. A plotkę traktuje jak fakt. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Mała kwestia czego Robercie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Edo, tak napisze gdybyś nie wiedział lub zapominał, na tym polega praca CBA i prokuratorów. Jeszcze mała kwestia, jakie z materiału zebranego wyciągnęli wnioski Bobku gdybyś nie wiedział albo zapomniał nie uważam Józefa Piniora za osobę winną zarzucanych mu czynów. Ba twierdzę nawet że jeżeli w sądzie dojdzie do prawomocnego wyroku uniewinniającego odetchnę z ulgą - chcę wierzyć że są w tym kraju ludzie szlachetni ( a za takiego uważam Piniora mimo jego skrajnie lewicowych poglądów). Rzecz w tym że nie wierzę że były opozycjonista stał się celem ataku pisowskich siepaczy z CBA. Chociażby dlatego że już nie jest senatorem i tak naprawdę nigdy w PO nic nie znaczył. Tłumaczenia o politycznym motywie zatrzymania tego człowieka wsadzam miedzy takie bajki jak np.wybuch trotylu na pokładzie Tupolewa. A człowiek głoszący takie teorie powinien chyba popytać Nachta u kogo się leczy ( metodą eliminacji trzeba wybrać innego lekarza niż on - jego terapia jest mało skuteczna). Ten człowiek (Pinior) stał się obiektem inwigilacji za czasów poprzedniej ekipy i to za zgodą prokuratora Seremeta. Ziobro nie przyłożył do tego ręki. Nie chcę mi się wierzyć , że prokuratura nie posiada jakiegoś asa w rękawie , inaczej cała sprawa skończy się kompromitacją. Co do ocen z zebranego materiału pełna zgoda . Widzisz czytając stenogramy z podsłuchów Jolanty Kwaśniewskiej nie mam żadnych wątpliwości że sprzedając buty w rozmiarze europejskim bądź amerykańskim , była pierwsza dama nie miała na myśli schodzonych trzewików. Tylko weź to udowodnij w sądzie. Bobku niestety z każdym kolejnym postem dochodzę do przekonania że dołączyłeś do grona prawdziwków - "intelektualnej elity" na tym forum- Andrzejka i figlarza i im podobnym. Wydaje mi się , że jeżeli jest w tobie krztyna inteligencji powinieneś przemyśleć swoje postępowanie. Przebywanie w gronie takich ludzi nie jest powodem do dumy. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT No takie, że sąd uchylił areszt ;-) Ale są tacy jak Edek, którym wystarczy fakt zainteresowania. A plotkę traktuje jak fakt. Ssij pałę figlarza , Andrzejku! Tylko mu bardzo nie pokąsaj. Kolejny raz ci to napiszę: wolę być plotkarzem niż żyć z lichwy. O twoich kłamstwach już mi się nie chce pisać po raz kolejny. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT (EdoZChabzin) Ssij pałę figlarza , Andrzejku! Tylko mu bardzo nie pokąsaj. Kolejny raz ci to napiszę: wolę być plotkarzem niż żyć z lichwy. O twoich kłamstwach już mi się nie chce pisać po raz kolejny. Pokazałeś swój poziom. 2 metry poniżej mułu. Po raz kolejny o moich kłamstwach? A o swoich napiszesz? Piątek rozpoczęty więc pewnie już chlasz na umór jak zwykle. Tylko już nie bij tej swojej żony po pijaku. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Się ma głąby
|
|
|
|
|
Dodaj jeszcze prawiczka. Będzie jak Jarek Kaczyński. ;-) Się mniej ;-)
Co edek, zmieniłeś nick? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
I coś dla wielbiciela konfidenta nr.1
|
|
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=UYLTumVx_Ek
Pierwsze 30 sekund to mniej więcej przedstawia to co dzieje się teraz w siedzibie głównej pisuarów Typowy fidorze walisz w torebkę "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
CYTAT Mała kwestia czego Robercie? Wciągniętych wniosków z zebranego materiału przez CBA Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mała kwestia czego Robercie? .......Wciągniętych wniosków....... z zebranego materiału przez CBA Ty coś wciągasz ? |
|
|
|
|
CYTAT Pokazałeś swój poziom. 2 metry poniżej mułu. Po raz kolejny o moich kłamstwach? A o swoich napiszesz? Piątek rozpoczęty więc pewnie już chlasz na umór jak zwykle. Tylko już nie bij tej swojej żony po pijaku. Swój poziom dostosowuję do adwersarza. Nic nie poradzę że z tobą to tylko o świniach. Jak zwykle wszystko ci się pomieszało Andrzejku. Mamy z żoną taki fetysz że to ona bije mnie. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Ten człowiek (Pinior) stał się obiektem inwigilacji za czasów poprzedniej ekipy i to za zgodą prokuratora Seremeta. Ziobro nie przyłożył do tego ręki. Nie chcę mi się wierzyć , że prokuratura nie posiada jakiegoś asa w rękawie , inaczej cała sprawa skończy się kompromitacją. Często są pomyłki lub słabe dowody (w postaci zebranego materiału) np dla Seremeta i Wojtunika, ale inni mogą myśleć inaczej. Nie chodzi o nic innego jak o pokaz pokaz medialny CYTAT Co do ocen z zebranego materiału pełna zgoda . Widzisz czytając stenogramy z podsłuchów Jolanty Kwaśniewskiej nie mam żadnych wątpliwości że sprzedając buty w rozmiarze europejskim bądź amerykańskim , była pierwsza dama nie miała na myśli schodzonych trzewików. Tylko weź to udowodnij w sądzie. Zawsze twierdziłem że Kamiński to dupa a nie szef CBA, ale wierny i posłuszny. Do sprawy wracają Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|