NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 35 36 37 38 39 40 41 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
pir
pir
ff
Wysłany: 23 Maja 2013r. 15:21  
PIS TO STAN UMYSŁU

http://w492.(...)ymn_2013

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Maja 2013r. 15:21  

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 23 Maja 2013r. 17:05  
Prezes PiS popełnił przestępstwo? Tomczyk: Powiadomiłem prokuraturę

Poseł PO Cezary Tomczyk skierował w środę do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przez prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego przestępstwa nieujawnienia w oświadczeniu majątkowym ponad 400 tys. zł darowizny od Prawa i Sprawiedliwości.

- Wysłałem dzisiaj pocztą zawiadomienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa przez Jarosława Kaczyńskiego - poinformował Tomczyk.

W przekazanym PAP zawiadomieniu Tomczyk powołuje się na doniesienia medialne, według których Kaczyński miał otrzymać od klubu PiS 300 tys. złotych, które zapłacił adwokatowi Rafałowi Rogalskiemu za reprezentowanie go w sprawach związanych z katastrofą smoleńską.
Kolejne 100 tys. zł PiS miało przekazać kancelarii prawnej z Pomorza, która reprezentowała Kaczyńskiego m.in. w sprawach o naruszenie dóbr osobistych z Januszem Kaczmarkiem, Romanem Giertychem i Januszem Palikotem - napisano w zawiadomieniu

...

żródło

Biedny Kłaczyński ... Ciekawe co na to "agent Tomek" jeszcze 2 dni temu tak pluł się o zegarek Nowaka za 10 k + ...

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2013r. 17:35  
CIOS ZA CIOS !!! mam nadzieje że Brunona K. kiedyś wypuszczą umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Maja 2013r. 11:05  
CYTAT
CYTAT
Tylko co ten Jarek ma do zaoferowania? W polityce jest od 20 lat. Jemu się polepsza z roku na rok. Buduje potęgę finansową i medialną. Czy jeśli znów dojdzie do władzy to w Polsce zrobi Eldorado? Konkrety, tylko nie odsyłaj mnie do strony PiS bo na papierze każdy ma świetny plan. To walka o władzę a nie dobro Polski i Polaków.

Od jakich 20 lat?
Sam mówił,że w stanie wojennym się ukrywał przed komuną!Jeśli Jarek tak mówi to tak jest!!!sciana
Nawet jeśli fakty pokazują co innego,to tym gorzej dla faktów.
Musiał to robić bardzo sprytnie,bo jakoś nikt i nigdzie go wtedy nie widział.chytry
Słucham czasem jego wywodów,ale są w nich tylko ogólniki.Zawsze to samo-obietnice i straszenie.
Może trochę zmienił\"taśmę\" i wykasował to,co związane ze Smoleńskiem.O tyle rzeczy chciałem go pytać jako eksperta...
Już nie mówi(a szkoda),bo słysząc jego odpowiedzi,przestawałem rozumieć swoje pytania.potluczony
Dorwie się do władzy(co jest niemal pewne)znów nam sprowadzi nieszczęścia w postaci partii podobnych do LPR-u czy Samoobrony.
I z pewnością obrazi się na Merkel i wypowie \"wojnę\"Putinowi...Takie duże małe dziecko.
Masakra...

PS.
@sz1982
Właśnie założyłem\"Różę różańcową\".Będę modlił się łaskę mądrości dla Kaczyńskiego oraz tylko o mądrość dla Ciebie(nie ma co przesadzać tak na pierwszy raz).
Dziś część \"Radosna\".placze

Witaj jusek , stara parówo! Dzięki za modlitwę ( tego nigdy za wiele). Bardzo chciałem Cię poznać na spotkaniu z Jarkiem dwa tygodnie temu. Niestety mimo szumnych zapowiedzi na obietnicach się skończyło ( analogicznie jak w przypadku rządów PO np. w sprawie postawienia przed Trybunałem Stanu Jarka i Ziobry ). Mimo to , bardzo się cieszę ,że już wróciłeś! Już nie lubisz mocnych wrażeń? A może stwierdziłeś ,że jednak wolisz mocne wrażenia przed ekranem komputera? Nabijaj dalej pościki , jeden tysiączek już przekroczony , pracuj pilnie nad drugim. Już odliczam dni do zwycięstwa wyborczego PiS , cudowna perspektywa ! Nieprawdaż?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Maja 2013r. 11:21  
Witaj @sz1982,Stary Pasztecie!
Nie byłem na spotkaniu z Jarkiem.
Doszedłem do wniosku,że nie bedę sobie psuł opinii,a podnosił swą osobą prestiżu występu SpiS-kowców.
Monolog prezesa mogę sobie darować.
Czytam,że liczysz dni do zwycięstwa PiS-u.Będzie problem,bo palców masz tylko 20,a do tego może nigdy nie dojść.
Wiem,że dla Ciebie powrót Jarka do władzy to cudowna perspektywa,ale "cudowna"to jest woda z Lichenia.zaklopotany
Za rządów PO mieliśmy powodzie i inne klęski,problemy gospodarcze itp;ale faktycznie"Polska zasługuje na wiecej".Na rządy PiS-u...sciana

PS.Teraz parę zdrowasiek w Twojej intencji.
Tajemnica chwalebna...zarumieniony
I odpuszczam Ci wszystkie grzechy jakie popełniłeś myślą ,mową, uczynkiem i zaniedbaniem,wmawiając nam iż Jarek wróci...good

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Maja 2013r. 11:41  
CYTAT
Witaj @sz1982,Stary Pasztecie!
Nie byłem na spotkaniu z Jarkiem.
Doszedłem do wniosku,że nie bedę sobie psuł opinii,a podnosił swą osobą prestiżu występu SpiS-kowców.
Monolog prezesa mogę sobie darować.
Czytam,że liczysz dni do zwycięstwa PiS-u.Będzie problem,bo palców masz tylko 20,a do tego może nigdy nie dojść.
Wiem,że dla Ciebie powrót Jarka do władzy to cudowna perspektywa,ale \"cudowna\"to jest woda z Lichenia.zaklopotany
Za rządów PO mieliśmy powodzie i inne klęski,problemy gospodarcze itp;ale faktycznie\"Polska zasługuje na wiecej\".Na rządy PiS-u...sciana

Nie pogrążaj sie! Nie byłeś , bo wydygałeś , umknąłeś niczym Jarek w stanie wojennym przed organami bezpieczeństwa. Czmychnąłeś , jescze zanim się pojawiłeś. Prawdziwy z Ciebie kozak forumowy! No i parówa zarazem!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Maja 2013r. 10:58  
CYTAT
CYTAT

System wyborczy , jaki jest każdy widzi. Musisz wybierać między tymi partiami , bo nie masz innego wyjścia . Słychać dużo o okręgach jednomandatowych , ale w naszych warunkach jakoś tego nie widzę. W wyborach do Senatu ( okręgi jednomandatowe ) ze swojego regionu został np. wybrany Henryk Stokłosa. Co to koleś , to chyba każdy co nieco interesujący się polityką dobrze wie. Ludzie wybrali go , mimo wyroków skazujacych za korupcję , bo jego firma dawała zatrudnienie. Demokracja niestety nie oznacza , że ludzie kierują się racjonalnością i jakimś przemysleniem tematu. Ale mimo to głosować trzeba , bo to nasz obywatelski obowiązek.

Na 100 senatorów masz jeden przykład negatywny, to jest 1%. Dziś mamy 460 negatywnych przykładów w sejmie, no ale ty nie widzisz innego wyjścia. Więcej chyba nie potrzeba komentować.

Chyba nie chcesz powiedzieć ,że na stu senatorów tylko jeden jest podejrzanej reputacji , a cała reszta stanowi elitę narodu? Tak samo nie sądzę ,żebyś mógł powiedzieć , że w ławach sejmowych zasiada 460 ignorantów tylko dlatego ,że w wyborach do izby niższej nie ma okręgów jednomandatowych? Wg mnie nie ma większej różnicy merytorycznej między jednymi a drugimi.Nie przekonasz mnie ,że w Senacie zasiadają ludzie bardziej kompetentni niż w Sejmie. Myślę ,że okręgi jednomandatowe nie stanowią recepty- panaceum na wszystkie bolączki trapiące cały system polityczny RP. Są pewne koncepcje dotyczące zmiany konstytucji , dokonania podziału kompetencji miżdzy premierem a prezydentem itd. Można rozważać zwiększenie udziału referendów albo projektów obywatelskich , ale to moim zdaniem powinni przedyskutować profesorowie konstytucjonaliści. W każdym razie nie wierzę ,że okręgi jednomandatowe okręgi wyborcze , spowodują jakieś drastyczne zmiany. Zmiana musi się dokonać po pierwsze w mentalności nas - wyborców , a po drugie w mentalności polityków . Bardzo dużo złego jest również po stronie mediów , które moim zdaniem nakręcają tzw. wojnę polsko-polską. Ile ustaw przechodzi zgodnie przez obie izby parlamentu i nie zobaczysz z tego relacji w żadnym serwisie informacyjnym. Wystarczy tylko jakiś konflikt między politykami i już masz wszystkie newsy na bieżąco. Powiedziałbym nawet , że dzisiejsze media żerują na podsycaniu wrogości i podziałów w społeczeństwie . I nie dotyczy to tylko polityki.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Maja 2013r. 16:29  
Obrazek

To jest PiS-owska Pani Profesor.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Maja 2013r. 21:47  
CYTAT
Obrazek

To jest PiS-owska Pani Profesor.

Po co cytujesz opinie marginesu ? Głupie słowa ( na dodatek wyrwane z kontekstu) pięćdziesięcioletniej baby , która brak potomstwa kompensuje licznymi niezbyt mądrymi wypowiedziami. Jako umiarkowany zwolennik PiS sam bym tą kobietę wysłał na Księżyc , gdyby to było możliwe. W każdym razie powtarzanie bredni każdego debila, który powie coś głupiego powoduje ,że tacy ludzi cały czas funkcjonują w naszej przestrzeni publicznej. I nie dotyczy to tylko pani poseł Pawłowicz , ale wielu innych ludzi z różnych partii ( np. Palikota , Niesiołowskiego czy Kurskiego ). Inna sprawa ,że posłanka Grodzka nie jest merytorycznie przygotowana do pracy w Sejmie . Nie chodzi mi o zmianę płci , bo to prywatna sprawa każdego człowieka , nie zamierzam nikogo za to potępiać. Ogłądałem kilka wywiadów z nią i niestety nie dostrzegam w niej żadnej cechy , która predestynuje ją do bardzo odpowiedzialnej pracy posłanki . Bądź co bądź Sejm RP to jeden z dwóch najważniejszych organów władzy ustawodawczej , i przypadkowe osoby powinny tam mieć wstęp w trakcie " otwartych dni" , a nie na trybunę jako reprezentanci Narodu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Maja 2013r. 22:17  
Słowa posłanki "Flanelki"świadczą o jej kulturze.
Od osoby publicznej wymaga się więcej niż od przeciętnego obywatela.
Bezgranicznym zaufaniem zawsze "darzę"osoby które dużo mówią i doradzają w tematach o których nie mają pojęcia.
Tak było z panią Pawłowicz i panem Kaczyńskim,kiedy opowiadali że jako naród,musimy mieć więcej dzieci.
Fachowcy-panna i kawaler...good
Jakoś oboje ręki do tego nawet ręki nie przyłożyli,ale doradzać wiedzą jak.
Niech się lepiej oboje wezmą do roboty.Od gadania dzieci nie przybędzie.
P.S.Jako zwykły obywatel nie mogę pani posłanki "Flaneli"nazwać tak jak to ona uczyniła wobec Anny Grodzkiej.sciana

Dla mniej wtajemniczonych,flanela jest rodzajem tkaniny.Niektórzy podobno używają jej nawet jako szmaty do podłogi.potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 26 Maja 2013r. 23:45  
sz1982 ... jeśli piszesz że coś jest wyrwane z kontekstu to cała wypowiedz pani "profesor" zamieściłem stronę wcześniej ...

a tak gdybyś mógł rozwinąć myśl ..." ... posłanka Grodzka nie jest merytorycznie przygotowana do pracy w Sejmie..." to co konkretnie masz na myśli lub jakie to przygotowanie powinna mieć ??

http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/poslowie.xsp?type=A

tu masz stronkę co "robią" nasi posłowie i posłanki ... porównując ją z innymi wcale tak blado nie wypada wręcz można powiedzieć że wypada bardzo dobrze jak na osobę "nie przygotowaną merytorycznie" ...

"Aktywność poselska

Wystąpienia na posiedzeniach Sejmu
Interpelacje, zapytania, pytania w sprawach bieżących, oświadczenia
Głosowania
Przynależność do stałych delegacji parlamentarnych i grup bilateralnych
Przynależność do komisji i podkomisji
Przynależność do zespołów parlamentarnych"

w tych kategoriach porównując np. z posłanką Kruk która "umie to czy tamto" to wręcz przepaść ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Maja 2013r. 20:42  
CYTAT
Słowa posłanki \\\"Flanelki\\\"świadczą o jej kulturze.
Od osoby publicznej wymaga się więcej niż od przeciętnego obywatela.
Bezgranicznym zaufaniem zawsze \\\"darzę\\\"osoby które dużo mówią i doradzają w tematach o których nie mają pojęcia.
Tak było z panią Pawłowicz i panem Kaczyńskim,kiedy opowiadali że jako naród,musimy mieć więcej dzieci.
Fachowcy-panna i kawaler...good
Jakoś oboje ręki do tego nawet ręki nie przyłożyli,ale doradzać wiedzą jak.
Niech się lepiej oboje wezmą do roboty.Od gadania dzieci nie przybędzie.
P.S.Jako zwykły obywatel nie mogę pani posłanki \\\"Flaneli\\\"nazwać tak jak to ona uczyniła wobec Anny Grodzkiej.sciana

Dla mniej wtajemniczonych,flanela jest rodzajem tkaniny.Niektórzy podobno używają jej nawet jako szmaty do podłogi.potluczony

Nie jesteś godzien , żeby ową flanelową szmatą czyścić kuwetę kota Jarka . Jarek to porządny chłop , uczciwy i szllachetny polityk . A o takich dzisiaj trudno. Może czasem palnie jakieś głupstwo ( bardzo często jego słowa są zmanipulowane ) , może ma kiepskich doradców , ale mimo to pełny szacun dla niego. Nie stawiaj go w jednym szeregu z tym pokręconym babsztylem , bo to nie fair.

Banan , przejrzałem Twoją wklejkę i zobaczyłem ,że o jedno miejsce wyżej od posłanki Kruk w frekwencji głosowań jest niejaki poseł Wojnarowski z PO . Jak zwykle bardzo wybiórczo podajesz te swoje pseudonewsy . Kwestia druga , gdyby ilość napisanych przez Ciebie na tym forum postów była wprost proporcjonalna do ich merytorycznej wartości to było by super . Niestety tak nie jest , idziesz na ilość a nie na jakość. I to jest ta delikatna , subtelna różnica między aktywnością a merytorycznością .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Maja 2013r. 21:39  
Sejmik wojewódzki w rękach PiS.

http://www.radio(...)/25774-władysław-ortyl-z-pis-nowym-marszałkiem

Banan uśniesz dzisiaj ?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 28 Maja 2013r. 13:28  
sz1982 ... Często piszesz że coś jest zmanipulowane lub wycięte z kontekstu ... sam manipulujesz i wycinasz jak ci pasuje ... no i jakoś ciężko odpowiedzieć ci na proste pytania ... zapewne znalazł bym bardziej "aktywnych" posłów z PiS od wymienionego przez Ciebie ale nie o tym była mowa ... zarzucasz coś Grodzkiej to broń swoje poglądy ... czy brakło argumentów ?? Pawłowicz raczej nie dasz rady obronić ;)

kubus28 ... ja sypiam bardzo dobrze bez względu na to kto rządzi Podkarpaciem czy nawet Polską ... Jak działa PiS to pokazały nagrania R. Beger ... ktoś się sprzedał jak na tym wyjdzie czas pokaże

Agent Tomek: Kwaśniewska kradła wodę do ogródka

Poseł PiS Tomasz Kaczmarek twierdzi, że była pierwsza dama Jolanta Kwaśniewska mogła kraść wodę do podlewania ogródka. Kaczmarek jako agent Tomek z CBA prowadził tajną akcję w sprawie „willi Kwaśniewskich” w Kazimierzu Dolnym. O oskarżeniach pod adresem Kwaśniewskich pisze dzisiejszy "Fakt".

"Ta sprawa wody wyszła na jaw, gdy wodociągi zaczęły poszukiwać, gdzie 'ginie' im sporo wody. Podejrzewano awarię, ale okazało się, że to Jolanta Kwaśniewska miała tajne ujęcie wody w garażu tego domu i podlewała ogródek" - mówi "Faktowi" poseł Prawa i Sprawiedliwości Tomasz Kaczmarek.

"Wszelkie insynuacje wcześniejsze i obecne pana posła Tomasza Kaczmarka pozostawiam bez komentarza" - powiedziała tabloidowi Jolanta Kwaśniewska. Nie zamierza się odnosić do konkretnych zarzutów byłego funkcjonariusza CBA.

...

żródło

dziwny koleś ten wasz agent ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2013r. 16:29  
hehe !!! dla mnie powinni go wysłać na saharę by piasku szukał.... mam ogromną nadzieję że kaczyński ani nikt inny z Pisssu nie dorwie się do władzy i koryta bo kraj upadnie !!! z każdym krajem będzie jakąś wojenkę prowadził ( za Smoleńsk ) do tego ludzie kaczyńskiego mają nieludzkie podejście do otaczającego nas świata....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2013r. 21:22  
Już nawiedzeni szykują nam nowe atrakcje-zakaz handlu w niedziele.
Odbywa się to pod pretekstem jednoczenia rodziny.
Domniemywać należy,że chodzi oto,aby zamiast do supermarketu całą rodziną iść do kościoła.
"Niestety",ale do świątyń uczęszcza coraz mniej osób,więc w ten sposób nakręcić chcą frekwencję?
Obawiam się że nie tędy droga.Laicyzacja społeczeństwa jest faktem.Nieodwracalnym.
Zamykanie marketów w niedzielę spowoduje jedynie to,że wiele osób tam zatrudnionych,straci pracę.Takie są realia.
Zyskają natomiast właściciele małych sklepów,którzy zacierają ręce na sama myśl,że zakaz będzie wprowadzony.
Miliony ludzi pracuje w niedziele i święta.
Jeżeli mamy równość społeczną,niech wszyscy mają wolne w te dni.
Co z tego,że przysłowiowa Kowalska jako ekspedientka ma wolną niedzielę,skoro mąż dozorca musi pracować?
Jeśli pani Kowalska w ramach redukcji etatów w markecie,będzie mogła cieszyć się widokiem męża i dzieci przez cały tydzień.sciana

CYTAT

Nie jesteś godzien , żeby ową flanelową szmatą czyścić kuwetę kota Jarka . Jarek to porządny chłop , uczciwy i szllachetny polityk . A o takich dzisiaj trudno. Może czasem palnie jakieś głupstwo ( bardzo często jego słowa są zmanipulowane ) , może ma kiepskich doradców , ale mimo to pełny szacun dla niego. Nie stawiaj go w jednym szeregu z tym pokręconym babsztylem , bo to nie fair.

@sz1982
Jakiś duży,takiś gł**i.
Przeczytaj co napisałeś.Wychodzi z Twojego tekstu,że nie jestem godzien czyścić kuwety "ową" panią profesor,a którą nie wiem dlaczego porównałeś do szmaty!
To koleżanka partyjna Kaczyńskiego!Jak mogłeś?chytry
Wychodzi Twój debet w edukacji.Brak umiejętności pisania ze zrozumieniem.ok
Określeniem -Jarek"czasem palnie palnie jakieś głupstwo"całkiem mnie urzekłeś.On nawet kiedy milczy,opowiada głupoty.Cóż,taka jego uroda.Zauważ,że kiedy już coś powie,zaraz do akcji wkracza translator Hofman i tłumaczy o co chodziło Prezesowi...mlotek

Co do czyszczenia kuwety-Nie będę odbierał Ci etatu."Poducz" się języka ojczystego.Inaczej całe życie spędzisz na wyrzucaniu piasku. potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Maja 2013r. 11:37  
CYTAT
Już nawiedzeni szykują nam nowe atrakcje-zakaz handlu w niedziele.
Odbywa się to pod pretekstem jednoczenia rodziny.
Domniemywać należy,że chodzi oto,aby zamiast do supermarketu całą rodziną iść do kościoła.
\"Niestety\",ale do świątyń uczęszcza coraz mniej osób,więc w ten sposób nakręcić chcą frekwencję?
Obawiam się że nie tędy droga.Laicyzacja społeczeństwa jest faktem.Nieodwracalnym.
Zamykanie marketów w niedzielę spowoduje jedynie to,że wiele osób tam zatrudnionych,straci pracę.Takie są realia.
Zyskają natomiast właściciele małych sklepów,którzy zacierają ręce na sama myśl,że zakaz będzie wprowadzony.
Miliony ludzi pracuje w niedziele i święta.
Jeżeli mamy równość społeczną,niech wszyscy mają wolne w te dni.
Co z tego,że przysłowiowa Kowalska jako ekspedientka ma wolną niedzielę,skoro mąż dozorca musi pracować?
Jeśli pani Kowalska w ramach redukcji etatów w markecie,będzie mogła cieszyć się widokiem męża i dzieci przez cały tydzień.sciana

CYTAT

@sz1982
Jakiś duży,takiś głupi.
Przeczytaj co napisałeś.Wychodzi z Twojego tekstu,że nie jestem godzien czyścić kuwety \"ową\" panią profesor,a którą nie wiem dlaczego porównałeś do szmaty!
To koleżanka partyjna Kaczyńskiego!Jak mogłeś?chytry
Wychodzi Twój debet w edukacji.Brak umiejętności pisania ze zrozumieniem.ok
Określeniem -Jarek\"czasem palnie palnie jakieś głupstwo\"całkiem mnie urzekłeś.On nawet kiedy milczy,opowiada głupoty.Cóż,taka jego uroda.Zauważ,że kiedy już coś powie,zaraz do akcji wkracza translator Hofman i tłumaczy o co chodziło Prezesowi...mlotek

Co do czyszczenia kuwety-Nie będę odbierał Ci etatu.\"Poducz\" się języka ojczystego.Inaczej całe życie spędzisz na wyrzucaniu piasku. potluczony

Jusek , człowieku chory z nienawiści do ludzi myślących inaczej i popierających PiS. Pokazałeś jaki jesteś odważny , na spotkaniu z Jarkiem . Miałeś być a stchórzyłeś ( tego Ci nigdy nie zapomnę). Siedzisz sobie przy kompie i piszesz głupoty razem z tym Twoim przudupasem , nieco przygł**im Bananem. Piszczie , piszcze a i tak PiS sięgnie po władzę . I zebyście nnie wiem ile tych postów z siebie wyżygali , poparcie dla PiS ciągle rośnie i rośnie. A w ogóle jak tak się boisz powrotu Kaczyńskiego do władzy , to może sfolguj z tym forum . Mogą Cię po wyborach ścigać jakieś ABW czy CBA. W końcu możesz trafić na czarną listę wrogów IV RP i co wtedy? Do odważnych nie należysz , znowu się ufajdasz we własnych ekskrementach po pachy . Tym razem nikt nie będzie pytał: idziesz czy nie? Banan przynajmniej jest spokojny. Stan jego umysłu zapewnia mu uniewinnienie ze względu na niepoczytalność.

Moderowano przez: el.B...
przed kliknięciem "wyślij" poczytaj regulamin

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 29 Maja 2013r. 12:03  
sz1982 ... gdybyś nie zauważył to jestem moderatorem i tu często pomimo obrażania muszę być bardzo fajny ... miły i spokojnie każdemu tłumaczę że robi "BE" ... ta "fucha" daje mi kilka możliwości jedną z nich jest widzenie twojego IP ... na głównej nie jestem moderatorem ale IP nadal widzę ... tam już mogę na wiele więcej sobie pozwolić ...
najbardziej mnie śmieszą ludzie którzy coś napiszą a z innego konta biją sobie brawo potluczony ( tak o tobie mowa umiech)... chyba trzeba mieć bardzo małe mniemanie o sobie żeby tak robić ale nie mnie to oceniać... może ktoś za to bierze po prostu kasę ?...

CYTAT (sz1982)
Kwestia druga , gdyby ilość napisanych przez Ciebie na tym forum postów była wprost proporcjonalna do ich merytorycznej wartości to było by super . Niestety tak nie jest , idziesz na ilość a nie na jakość. I to jest ta delikatna , subtelna różnica między aktywnością a merytorycznością ."

Postów może nie było by "aż" tyle gdybym nie musiał tłumaczyć prostych spraw chyba dorosłym ludziom ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Maja 2013r. 12:26  
CYTAT
sz1982 ... gdybyś nie zauważył to jestem moderatorem i tu często pomimo obrażania muszę być bardzo fajny ... miły i spokojnie każdemu tłumaczę że robi \"BE\" ... ta \"fucha\" daje mi kilka możliwości jedną z nich jest widzenie twojego IP ... na głównej nie jestem moderatorem ale IP nadal widzę ... tam już mogę na wiele więcej sobie pozwolić ...
najbardziej mnie śmieszą ludzie którzy coś napiszą a z innego konta biją sobie brawo potluczony ( tak o tobie mowa umiech)... chyba trzeba mieć bardzo małe mniemanie o sobie żeby tak robić ale nie mnie to oceniać... może ktoś za to bierze po prostu kasę ?...

CYTAT (sz1982)
Kwestia druga , gdyby ilość napisanych przez Ciebie na tym forum postów była wprost proporcjonalna do ich merytorycznej wartości to było by super . Niestety tak nie jest , idziesz na ilość a nie na jakość. I to jest ta delikatna , subtelna różnica między aktywnością a merytorycznością .\"

Postów może nie było by \"aż\" tyle gdybym nie musiał tłumaczyć prostych spraw chyba dorosłym ludziom ...

My tu w kwaterze głównej PiS , siedzimy w jednym pokoju i piszemy posty z jednego kompa. Ponieważ zostaliśmy zdekonspirowani , udajemy się do podziemia. Z racji tego ,że Twój intelekt i zdolności dedukcyjne , doprowadziły nas do klęski , to nasi przełożeni chcą Ci zaproponować współpracę . 11 zł za każdego pościka nieprzychylnego PO. Ja miałem tylko 10 , więc uważam że oferta jest atrakcyjna. Jeżeli jesteś zdecydowany to wyślij papiery na adres:

ul. Nowogrodzka 84/86,
02-018 Warszawa

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lip 2013r. 12:02  
"Zarażony" Jarek.potluczony
Dobrze iż głupota nie jest mimo wszystko choroba zakaźną.Z "tym" trzeba się urodzić.zaklopotany
Pokomunistyczny beton,ocieplony styropianem,zawsze betonem pozostanie.sciana
http://www.youtu(...)Q#at=122

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lip 2013r. 18:14  
CYTAT
"Zarażony" Jarek.potluczony
Dobrze iż głupota nie jest mimo wszystko choroba zakaźną.Z "tym" trzeba się urodzić.zaklopotany
Pokomunistyczny beton,ocieplony styropianem,zawsze betonem pozostanie.sciana
http://www.youtu(...)Q#at=122

Jusek . Trzymaj się , Jarek już kroczy po władzę!
http://wiado(...)osc.html

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lip 2013r. 23:59  
Lech Kaczyński dostał ten order,bo w przeciwieństwie do innych dzieci,nie sikał w majtki, a olewał system komunistyczny.potluczony
Pytanie-Co robił od 1945 r.do dnia urodzin w 1949?sciana

http://demot(...)ciolatek

PS.@sz1982
Niech Jarek kroczy.Tylko niech się przypadkiem nie rozkraczy.zaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lip 2013r. 09:27  
Jarek przesiedział stan wojenny w szafie u mamusi,to mały mściwy ,ziejacy zawiscia i nienawiscia do kazdego kto przeciw niemu! Jemu nie chodzi o dobro Polski i Polaków tylko o władze.Bedzie teraz prowadził swoje wojny tylko ze to nie bedzie taka wojna jak ta ołowianymi żołnierzykami w szafie u mamusi.
Zaraz mnie tu PISiory zjedza na sniadanie he he he,od razu zaznaczam ze ani mi po drodze z PO ,ani z PIS ani z PSL i innymi tworami z sejmu !tekst z netu-dajacy duzo do myslenia,ale tylko dla normalnych ludzi nie tych z wypranymi mózgami przez kurdupla , Trwam oraz RM,bo ludzie z tej sekty nie potrafia myslec logicznie..........

......Szanowny Panie Jarosławie Kaczyński ma Pan przeczucie, że Pana Brat został zamordowany? Ja też mam takie wrażenie. Zastanawiam się kto mógł doprowadzić do tej śmierci. Na mojej krótkiej liście osób, które pośrednio mogły doprowadzić do tej katastrofy, a więc i do śmierci Pana Brata jest przede wszystkim Pan, ludzie z Kancelarii prezydenta Lecha Kaczyńskiego i ludzie z Pana otoczenia. Pana Brat nie liczył się w polityce. Miał niskie notowanie. Był kiepskim prezydentem. Miał znikomą szansę na ponowną reelekcję i żaden cud nie zdarzyłby się podczas tych wyborów, ponieważ tym razem Polacy już wiedzieli kto to jest Lech Kaczyński, czyli niemrawy człowiek, niczego nie reprezentujący na arenie międzynarodowej i nie podejmujący żadnej decyzji bez Pana, nie potrafiący poruszać się na salonach światowych, wpychający się w Polsce w kompetencje rządu i wywołujący coraz to nowe awanturki. Do tych awantur Pan pchał swego Brata.

Wracając do katastrofy smoleńskiej. Wyjazd delegacji z prezydentem na czele w dniu 10 kwietnia absolutnie nie był potrzebny, ponieważ 7 kwietnia odbyła się w Katyniu doniosła uroczystość, w której uczestniczyli premierzy rządów Polski i Rosji. Padły tam doniosłe słowa, ważne dla rozwiązania problemu zbrodni katyńskiej. Normalni politycy zrozumieliby to i uroczystość rocznicową z udziałem prezydenta RP zorganizowaliby w Polsce. Do Katynia prezydent Lech Kaczyński mógł wysłać delegację z wieńcem. To nie jest przypadek, że w tej katastrofie ocalał właśnie wieniec!!!. Niestety Pan nie należy do normalnych polityków. Pan realizować chce swoje chore aspiracje za wszelką cenę. To Pan - jak sądzę - pchnął Lecha Kaczyńskiego 10 kwietnia do Katynia. Panu były potrzebne fotki i film do rozpoczynającej się prezydenckiej kampanii wyborczej. Pana i Pana Brata fałsz i cynizm polega na tym, że z wielkim szumem propagandowym lataliście tylko w latach kampanii wyborczych. To - jak sądzę - Pana pomysł aby prezydent zabrał ze sobą tylu ważnych ludzi, bo trzeba było zrobić coś większego od uroczystości, w której uczestniczył premier RP Pan Donald Tusk. Lech Kaczyński na dodatek spóźnił się na samolot czym opóźnił wylot, Nie dosyć, że nie należało w ogóle wylatywać z Warszawy ze względu na pogodę, to jeszcze opóźnienie spowodowało, że samolot doleciał, kiedy mgła nad smoleńskim lotniskiem była już potężna. Na krótko przed katastrofą rozmawiał Pan z Bratem przez telefon satelitarny. Już wówczas było wiadomo Lechowi Kaczyńskiemu, że nad lotniskiem jest mgła. Dlaczego Pan nie ostrzegł Brata przed lądowaniem? Gdyby to mój brat (nie bliźniak) leciał w tym samolocie i od niego zależałoby gdzie lądować. to błagałabym aby lądowali poza Smoleńskiem. A może Pan w jakiś sposób zachęcił Brata do tego lądowania, bo przecież - jeżeli nie wylądują - będą się ludziska w Polsce śmiać z całej tej napuszonej wyprawy i to może zaszkodzić pomyślnemu wynikowi w kampanii prezydenckiej. Można było jeszcze wylądować na lotnisku zapasowym i dojechać z opóźnieniem. Lepiej było odbyć opóźnioną uroczystość niż uciekać się do takiego głupiego "bohaterstwa" w stylu Pana i Pana Brata.

Odnoszę wrażenie, że cała ta wrzawa, którą Pan wszczyna ma zagłuszyć Pana sumienie i odwrócić uwagę od faktycznych przyczyn katastrofy. Mało tego! Pan cynicznie tą wrzawą buntuje Polaków przeciwko legalnie wybranej władzy, po to aby samemu do tej władzy dopchać się. Jeżeli zadaję sobie pytanie, komu z politycznego punktu widzenia ta katastrofa najbardziej może pomóc w realizacji swoich planów politycznych, to odpowiadam sobie, że właśnie Panu! Podejrzanych sprawców ewentualnego zamach trzeba szukać wśród tych, którzy na katastrofie zbijają swój interes polityczny, a więc Pan, ludzie z Kancelarii Prezydenta Lecha Kaczyńskiego, których Pan obecnie awansuje i lidzie z Pana otoczenia, którzy tę wrzawę podjudzają budując coraz to nowe mało prawdopodobne hipotezy obciążające przeciwników politycznych. Pan już wykazał się w niszczeniu przeciwników politycznych manipulacjami rzucającymi na nich ciężkie podejrzenia, co prowadziło nawet do śmierci. Buduje Pan mit jakiegoś testamentu Lecha Kaczyńskiego, a tymczasem poza paroma awanturkami, żadnej istotnej polityki przynależnej Lechowi nie widać. Lech Kaczyński był może dobrym człowiekiem ale nie nadawał się na stanowisko prezydenta Polski. Był zabawką w Pana rękach, która miała służyć Panu do osiągania Pana celów politycznych. Teraz po śmierci Brata również wykorzystuje Pan tę tragiczną śmierć do wyprowadzania ludzi na ulice i do prymitywnego podburzania przeciwko rządzącym. Od razu zastrzegam się! Ten rząd nie jest moim rządem. Nigdy nie głosowałam na PO ale alternatywa Pana rządów mrozi mnie całkowicie! Wolę już PO z PSL lub kimkolwiek niż Pana i Pana obłąkańczy PiS.

Przykro, że walę prosto w oczy moimi hipotezami ale muszę to Panu wykrzyczeć skoro Pan naprasza się o to! Pan właśnie robi to samo co ja zrobiłam w tej wypowiedzi. Tylko, że ja chcę Panem wstrząsnąć aby się Pan opamiętał, Pan prowadzi Polskę do nieszczęścia. Pcha się Pan za wszelką cenę do władzy, a nie ma Pan najmniejszych kompetencji do rządzenia. Pan nie ma żadnych sukcesów w zarządzaniu jakąkolwiek poważniejszą firmą. Pana żywiołem są manipulacje polityczne. Pan podpala Polskę! Jest Pan najbardziej znienawidzonym polskim politykiem. Nie widzi Pan tego? Niech Pań zrobi Polakom dobry prezent i niech Pan idzie na emeryturę albo gdzieś do cholery!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lip 2013r. 10:45  
CYTAT
Lech Kaczyński dostał ten order,bo w przeciwieństwie do innych dzieci,nie sikał w majtki, a olewał system komunistyczny.potluczony
Pytanie-Co robił od 1945 r.do dnia urodzin w 1949?sciana

http://demot(...)ciolatek

"Major Romuald Bardzyński podczas wręczania prezydentowi Krzyża WiN przytoczył słowa, widniejące na legitymacji tego odznaczenia: "Funkcja: umacnianie zasady wolność i niezawisłość państwa polskiego w majestacie prezydenta najjaśniejszej Rzeczypospolitej".

Major podziękował L. Kaczyńskiemu za "kontynuację idei wolności i niezawisłości". Zaznaczył, że wręczona prezydentowi legitymacja ma numer 004. Bardzyński powiedział, że wcześniej takie odznaczenie otrzymali m.in. papież Jan Paweł II oraz pułkownik Ryszard Kukliński.

"To dla nas wielki honor, że prezydent wyraził zgodę na przyjęcie Krzyża WiN" - powiedział Janusz Kurtyka, prezes IPN, a także prezes Zrzeszenia "Wolność i Niezawisłość" - Stowarzyszenia Społeczno- Kombatanckiego."

Więc jest to pewnie coś,na zasadzie Nobla Obamy.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 6 Sie 2013r. 10:00  
"Gazeta Wyborcza": Ile się daje za manifestację

Władze "Solidarności" zapewniają, że nie płacą. Jednak z informacji "Gazety Wyborczej" wynika, że uczestnicy manifestacji pieniądze dostają. Za najbliższą, wrześniową - 100-150 zł za osobę.

...

źróódło

... dobra dniówka ... jeszcze popiją i grosz wpadnie umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 35 36 37 38 39 40 41 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »