|
|
|
CYTAT (Antylewak ) Chwaliłeś ? Jak ktos dał cytat z Bieńkowskiej,ze za 6 tys to robi idiota albo złodziej to zawsze pisałeś,ze wyrwane z kontekstu... Poważnie? Przytocz? A na marginesie słuchałeś całej rozmowy czy zadowoliłeś się fragmentami? Co powiesz nt. kradzieży kolejnych pieniędzy z OFE? A może tym razem to nie kradzież bo robi to dobra zmiana? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiele wiezień, CBA się zarobi na śmierć przez następne 7 a bardzo prawdopodobne ze i 11 lat.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
art2deco bierz połowę |
|
|
|
|
PiS chciało pokazać, że sekretarze prawidłowo liczyli głosy w Sejmie. A ich nie było nawet na sali
Posłowie PSL i Kukiz'15 zaprzeczają, że liczyli głosy posłów PiS, choć ich nazwiska pojawiają się w stenogramie. "Nie brałem udziału jako sekretarz Sejmu w hucpie jaką zrobiło PIS" - napisał Krystian Jarubas z PSL. TU CAŁOŚĆ Prawo i Sprawiedliwość zwykli oszuści muszą mieć dobrze skrojone garnitury, że ogonów nie widać ;-) |
|
|
|
|
A co dokładnie chodzi z tymi podpisami bo nie jestem w temacie?
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Instrukcje nie dotarły?
|
|
|
|
|
Nie dotarły. Podobno PiS tak poszedł w górę (według sondaży) po ciamajdanie , że w kwaterze głównej na Nowogrodzkiej zrobili mega imprezkę. Oficer prowadzący zalał pałę i nie wysłał instrukcji.
|
|
|
|
CYTAT Nie dotarły. Podobno PiS tak poszedł w górę (według sondaży) po ciamajdanie , że w kwaterze głównej na Nowogrodzkiej zrobili mega imprezkę. Oficer prowadzący zalał pałę i nie wysłał instrukcji. Dla ciebie to standard, tylko po pijaku nie lej tej swojej starej ;-) |
|
|
|
|
Już ci pisałem Andrzejku że mamy taki fetysz , że stara leje mnie.
|
|
|
|
Andrzejku co ty bidulo poczniesz , jak PiS wprowadzi tą nową ustawę anty-lichwiarską?
|
|
|
|
Edek, jesteś plotkarzem. Jak dla mnie mogą wszystkie te firmy pozamykać. To nie moja sprawa.
PS. Ty się pewnie cieszysz. Nabrałeś tych kredytów i liczysz, że nie będziesz musiał spłacać. Niestety to chyba tak nie działa ;-) |
|
|
|
|
Wróbelki ćwierkają że Lichwiarza wyje....li z Profidenta za machloje jakieś, teraz będzie biznesmenem, firmę zarejestrował, "Firma Handlowo Usługowa Andrzej Bar..a " tak się teraz nazywa jego przyszłość
|
|
|
|
|
Esbeckie kwity na Lecha Wałęsę były fałszywe
SB chciała skompromitować Lecha Wałęsę przed Komitetem Noblowskim. Po sześciu latach śledztwa przyznał IPN. Jak podaje Gazeta.pl po sześciu latach śledztwa IPN przyznał, że dokumenty mające świadczyć o współpracy Lecha Wałęsy z SB zostały sfabrykowane w latach 80 Z wnioskiem o wyjaśnienie tej sprawy zwrócił się do Instytutu Pamięci narodowej sam Lech Wałęsa. Anonimowy funkcjonariusz SB ujawnił "Gazecie", że kwity na Lecha Wałęsę zaczęto fabrykować na początku lat 80-tych. Podrabiano charakter pisma Wałęsy i stosowano specjalny papier. Dokumenty wyglądały jak prawdziwe. Fałszywki podrzucono do Komitetu i ambasady Norwegii w 1982 r. - kiedy wysunięto kandydaturę Wałęsy do nagrody Nobla. Pokojową nagrodę Nobla Wałęsa otrzymał rok później. http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/577978,esbeckie-kwity-na-lecha-walese-byly-falszywe.html |
|
|
|
|
News z 2011 r. gratuluję,broń bohatera ! W latach 70-tych wygrywał seryjnie w totka,Danka wierzy,ty wierzysz,tak było... "Anonimowy fankcjonariusz SB ujawnił" hahaha
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
SB w tamtych czasach mogła wszystko, podrobienie tych wygranych w totolotka to pikuś.
|
|
|
|
|
Kłamstwa SBków jak widać wychodzą. Co prawda IPN potrzebował na to 6 lat. Z teczką Jarka Kaczyńskiego poradzili sobie w 6 miesięcy ;-)
To pewnie ta sama krew co nasi forumowi przyczajeni prawacy. U nich kłamstwo, pomówienia i plotki są na porządku dziennym. Co zrobić, takie to już ubeckie ścierwo. Antyinteligent, co za różnica z kiedy info? Wiem że takich jak ty nic nie przekona więc sobie daruję. |
|
|
|
|
Ta teczka,ktora wyniosl w latach 90-tych i wyrywał z niej kartki to tez nic takiego...
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Ubeckie ścier... to na twoich marszach KOdu sie zbiera..
|
|
|
|
Zakładam, że "Ja Kaczyński" to nowa tożsamość Andriejki. Sie porobiło. Tragedia co? Banan zdegradowany, normalnie ryyyybokalipsa
Zakładam "Ja Kaczyński" że uważasz, że Wałęsa nie był TW Bolkiem co? Atakujesz Kaczyńskiego, ale pomijasz np to, jak był traktowany Macierewicz i jego żona. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT (Antylewak ) Ubeckie ścier... to na twoich marszach KOdu sie zbiera.. Skąd wiesz, chodzisz? Ubeckie ścierwo to ty. Posługujesz się tymi samymi metodami. Pomówienia i plotki to twoje źródło informacji. |
|
|
|
|
To jak Andriejka? Stan Wojenny był wydarzeniem "kulturalnym"? UBekom należy obniżać emerytury?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Miriam stary ubeku, dalej podglądasz sąsiadów?
|
|
|
|
|
Niewygodne pytania co? Swoją drogą, fantazję masz nadal. Ja ubekiem? Podglądanie sąsiadów?
Pomyliłeś mnie ze swoimi kumplami Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Niewygodne pytania? No co ty miriam. Na każde pytanie ci odpowiem. To ty pisałeś, że widzisz z okna dziwne zachowania ludzi na osiedlu i podejrzewasz, że to dilerzy. Zapomniałeś? To takie ubeckie zachowanie. Na ustach wielkie sprawy, wiara i honor a w sercu ubek i mały zakompleksiony człowiek. Zapomniałeś co wypisywałeś? Można sie cofnąć i przypomnieć ;-)
|
|