|
|
|
Nowy nick na każdą nową akcje dezinformacyjną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT miriam nie pomyliłem się, wiarygodny. Bo osoba pouczająca powinna być wiarygodna i sprawiedliwa. Celowo pominąłem sprawiedliwy bo na to nie masz szans ;-) Dawaj,wymieniaj,kto cie nazwał ubeckim śc.... lub czyms podobnym ?
Co powiesz o kulturze swoich kolegów? Wymieniać? Czyli mam zapomnieć jak nazywałeś mnie wcześniej bo dawno cie nie było? Edek o tobie wspominał, przypadek czy zbliżony adres ;-) Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
cdn.. co dezinformujemy?
antyinteligent, poważnie? Tylko, dokładnie takie samo określenie czy podobne też mogą być? Idź lepiej pierogi lepić jeden z drugim ;-) |
|
|
|
|
Oho,napinał się,a teraz brakuje argumentów... Idz sejm okupuj,twoi idole już tam są...
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Z miłą chęcią nazwał bym Cię lichwiarzu UBeckim ścierwem, ale jesteś za młody by móc w tamtych czasach kolaborować z władzą w jaki kolwiek sposób, chociaż twój stary to już inna sprawa.
Dlaczego Andrzejku nie pochwaliłeś się że biznes rozkręcasz ? Będziemy mieć w mieście nowego kapitalistę ? Czyli jednak Aborygen stworzył warunki do rozwoju nowych przedsiębiorstw. |
|
|
|
|
anty,nie brakuje mi argumentów. Nie chce mi sie już pisać z takim błaznem jak ty.
ZSRR, kolejna plotka? ty faktycznie nie masz własnego życia? ja nazwę cię ubeckim ścierwem bo masz takie same metody. Pomówienia, plotki i kłamstwa. Mój stary? Możesz jakieś konkrety? Czy to metody ubeckiego ścierwa? |
|
|
|
|
Miarą wielkości Michnika i Frasyniuka jest długość odsiadki ? A ze potem bratali sie z czerwonymi świniami to co ? Co za naiwniak,obudz sie,dzis Frasyniuk i Michnik są po tek samej stronie co Kwaśniewski,Miller i Dukaczewski,tacy z nich buntownicy... Myslisz,ze jak załozyles konto Ja Kaczynski to nikt sie nie skuma,ze jestes Bananem ? Odpisuj sobie dalej...
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Andriejka pudło. Nie znam żadnego Edka. Wiesz... z tamtych czasów mam pokaźną kolekcję zrzutów ekranowych. Gdybyś rzeczywiście był katolikiem - praktykującym dodajmy, to wiedziałbyś co to przebaczenie. Wiedziałbyś że bez tego spowiedź jest nieważna, a komunia jest świętokradztwem. Ja tobie i pozostałym przebaczyłem. Byliście wtedy tutaj bezkarni. Mieliście swojego moderatora i człowieka w zarządzie. Obrażaliście bez żadnych hamulców. Nie było nad wami bata, a sami nie mieliście ani dość zasad ani honoru by się hamować. Wasze zachowanie uległo jak widać jeszcze głębszej degradacji tylko na szczęście bat się pojawił.
Daj sobie chłopie na wstrzymanie. Tylko się pogrążasz. Jutro Wigilia. Walnij się w pierś - byle szczerze - choć raz. Wesołych Świąt Andrzejku. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Witam
Trochę nie na temat, ale..... Wesołych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim od lewej do prawej życzę Pozdrawiam |
|
|
|
|
miriam a jeśli nie jestem? Masz na to receptę? I co to za nazywanie mnie "Andriejka" a może przezywanie? I cały twój wywód w pi.du. Musisz znów iść do spowiedzi, tylko tym razem szczerze no i pilnuj się. Idź, idź.
|
|
|
|
|
Dziękuję Delta, wzajemnie i serdecznie pozdrawiam ;-)
|
|
|
|
|
Targowiczanie okupują Sejm Rzeczypospolitej a ty nurzasz się z el.Bolkiem w jego obronie fekalii?
Miej szacunek dla chwili i dla siebie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT miriam a jeśli nie jestem? Masz na to receptę? I co to za nazywanie mnie "Andriejka" a może przezywanie? I cały twój wywód w pi.du. Musisz znów iść do spowiedzi, tylko tym razem szczerze no i pilnuj się. Idź, idź. Andriejka jest bardzo obraźliwe,co innego miłe ubeckie ścier...
|
|
|
|
A to o wagę chodzi? Nie sam fakt? To przepraszam. Bóg pewnie mi wybaczy bo niewiedza zwalnia z odpowiedzialności ;-)
Anty.... a czy pisiorskie ścierwo też jest obraźliwe? |
|
|
|
|
No właściwie Andriejka twoje zachowanie od lat wskazuje, że nie jesteś ani osobą wierzącą ani wyznającą jakikolwiek ateistyczny system wartości. (mam nadzieję, że się mylę - bo mi cię szkoda). Tym samym nie jesteś autorytetem mogącym wskazywać, czy ja jestem wiarygodny lub sprawiedliwy. To tak jakby ludożerca osądzał wegetarian. Nazywanie ciebie Andriejką nie traktuję jako coś obraźliwego, - to pieszczotliwe określenie.
Tak czy owak - oby w te święta Pan narodził się w Twoim sercu. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
miriam, nie p....l. popatrz co wypisują te ścierwa. Te insynuacje, pomówienia, kłamstwa. Na to zareaguj a gwarantuje ci, że będziesz miał sukces w nawracaniu ;-)
|
|
|
|
|
Kto dyskutuje z wariatem?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT miriam, nie p....l. popatrz co wypisują te ścierwa. Te insynuacje, pomówienia, kłamstwa. Na to zareaguj a gwarantuje ci, że będziesz miał sukces w nawracaniu ;-) insynuacje,pomówienia,kłamstwa podasz przykłady ? Co jest kłamstwem ?
|
|
|
|
Anty... wszystko co dotyczy mojej osoby. O co innego bym miał się upominać? Myśl człowieku ;-) Myślenie ma przyszłość ;-)
Komitet Ekonomiczny Rady Ministrów uważa, że 75 proc. środków z OFE powinna trafić pod zarządzanie specjalnych funduszy, a pozostałe środki do ZUS. Czytaj więcej na http://www.pb.pl(...)n=Chrome Kradzieży z OFE ciąg dalszy. |
|
|
|
|
Teraz ci tak na OFE zależy,ale jak Rzepliński przyklepał to stał na straży konstytucji,nie ?
|
|
|
|
Ja z OFE zrezygnowałem przy pierwszej okazji. Zawsze byłem tego przeciwnikiem.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT (Antylewak ) Teraz ci tak na OFE zależy,ale jak Rzepliński przyklepał to stał na straży konstytucji,nie ? Przytocz jeden mój cytat, w którym popierałem działanie TK czy Tuska czy w ogóle kogokolwiek gdy Tusk kradł kasę z OFE. Bądź choć odrobinę merytoryczny. Nigdy nie popierałem tego co zrobiono z OFE. mirek777 i super. Pewnie jesteś zadowolony, że Tusk podpieprzył pieniądze i przeniósł na wirtualne konta do ZUS. Z pieniędzy zrobił bezwartościowe zapisy na kontach w ZUS ;-) Teraz to sie nazywa Kwota zwaloryzowanych składek na ubezpieczenie emerytalne. Spora kasa mi sie tam uzbierała. Ile jest jej tam rzeczywiście? skoro Kwota zwaloryzowanych składek na subkoncie to 1/4 sumy powyżej? To co mam na OFE to tez spora suma i gdzie to pójdzie 3/4 gdzieś? Wspierać gospodarkę (może wybudują kolejna fabrykę jakiemuś koncernowi i zwolnią go z podatku na 10 lat) ;-) a 1/4 na fundusz demograficzny ;-) Już raz z niego Tusk kasę zapieprzył. Jarek mu pozazdrościł ale trzeba ją najpierw ukraść ubezpieczonym którzy ciężko pracują na te pieniądze. Pozdrawiam myślących. Mam nadzieję, że kiedyś otworzycie oczy i przestaniecie głosować na złodziei socjalistów. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Fanatycy pieniądze z OFE przewalą na wydatki bieżące, dwa lata pociągną
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|