|
|
|
CYTAT "Gazeta Wyborcza": Ile się daje za manifestację Władze "Solidarności" zapewniają, że nie płacą. Jednak z informacji "Gazety Wyborczej" wynika, że uczestnicy manifestacji pieniądze dostają. Za najbliższą, wrześniową - 100-150 zł za osobę. ... źróódło ... dobra dniówka ... jeszcze popiją i grosz wpadnie Żal Ci d**ę ściska? Zapisz się do związku i sam się możesz załapać! Jeżeli z moich podatków utrzymywany jest Sejm ,Senat i w końcu ten niewydarzony rząd to nie widzę przeszkód ,zeby za pieniądze związkowe ( pochodzące ze składek członków) nie płacić za wyjazdy na demonstracje. Ty tego nie ogarniesz , dla Ciebie wszysko co przeciwko Platformie to zło. A ja odwrotnie, sam bym oddał trochę kasy zeby zasponsorować kilku związkowcom wyjazd do Warszawy. Byle tylko Tuska i tą jego bandę niedorajdów pogonić! I tyle w temacie! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Solidarności nie stać na mnie a związki nie utrzymują się wyłącznie ze składek więc nie bredź ... a co robisz ze swoją kasą to mi zwisa możesz nawet dać Tuskowi na załatanie dziury budżetowej ...
"Wprost" publikuje nagranie z imprezy parlamentarzystów PiS. Adam Hofman zapowiada pozew Poseł PiS Adam Hofman pozwie do sądu "Wprost". To reakcja na publikację nt. imprezy parlamentarzystów PiS na Podkarpaciu. Według tygodnika, polityk PiS miał po pijanemu zachowywać się w wulgarny sposób. ... - A niby gdzie to usłyszałaś? - pytał rzecznik partii do jednej z pracownic. - Różne rzeczy można rozwiać plotki… Ale byś musiała to udowodnić. - Ale ty powiedziałeś… - ripostowała kobieta. – Adam, to nie ja powiedziałam! - Z tego wyciągnęłaś wniosek: "Masz małego penisa"? No to już na moją dumę… "Wyciągnij i pokaż". - Nie! - krzyknęła kobieta i odeszła - Wszystkie rzeczy się robi vis a vis – powiedział towarzyszący Hofmanowi mężczyzna i próbował ją zatrzymać. - Ponieważ są paparazzi w krzakach, tylko dlatego nie wyciągnę i nie pokażę – oświadczył Hofman. Tygodnik dodatkowo zamieścił na swojej stronie internetowej nagranie, na którym słychać ową rozmowę. Eksperci mówią o molestowaniu "Wprost" poprosił przedstawicielki Fundacji Feminoteka, która zajmuje się udzielaniem pomocy kobietom doświadczającym przemocy, by skomentowały zachowanie Hofmana. Te uznały, że to, co robi Hofman, jest molestowaniem seksualnym. - Mamy do czynienia z relacją zależności służbowej, kobieta stoi w hierarchii niższej. To oczywiste molestowanie seksualne. Gdyby ta pani poszła do sądu, wygrałaby - oceniła w rozmowie z "Wprost" socjolog Anna Dryjańska. więcej jak i samo nagranie TU Oczywiście żal mi Pupe ściska że nie jestem politykiem PiS ... (uprzedzając przedmówcę) politycy PiS przyjeżdżający na Podkarpacie zapewne w każdej gminie mają podobne imprezki i najlepsze lokalne panny ps. Pupa został senatorem ... brak info a komentarz może być tylko jeden ... jesteśmy w czarnej du.... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A odświeże bo się wybory zbliżają.
Słuchaliście ostatnio propozycji Jarosława?? Serio się pytam. Normalnie po tych jego obietnicach nie ma na kogo głosować, wszystko by rozdał, każdemu by dał, podatki poobniżał. Tylko za co będzie żył kraj? Nie ma na kogo głosować "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek martwisz się że Jarosław wszystko rozda i za co będzie żył kraj. Czyli o kogo ty się martwisz?
Czy emeryt, niepełnosprawny, chory, dziecko to nie jest kraj? Czy kraj to urzędas, polityk, najdroższe na świecie autostrady i stadiony, hiper premie dla pasibrzuchów na stanowiskach? No co to wg ciebie jest kraj. Nie wiesz za co będzie żył kraj? Za twoje i moje podatki! Widzę że odświeżyłeś temat z płytkiego dość powodu, byle chlapnąć blebleble, bo może siedzisz patrzysz że na forum ostatnio przycichło, nuda, to można poszczuć jednych na drugich. Ale pamiętaj jedno, możesza podrzucać tematy jakie chcesz, podłub w nosie i wymyśl coś nowego, ale nie napuszczaj na forum politycznie jednego na drugiego. Bo to ostatnia rzecz jaka nam potrzebna. Za naszą granicą krew się leje bo bije sie brat z bratem. |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Elizabet bardzo dobre podsumowanie.
|
|
|
|
|
CYTAT Jacek martwisz się że Jarosław wszystko rozda i za co będzie żył kraj. Czyli o kogo ty się martwisz? Czy emeryt, niepełnosprawny, chory, dziecko to nie jest kraj? Czy kraj to urzędas, polityk, najdroższe na świecie autostrady i stadiony, hiper premie dla pasibrzuchów na stanowiskach? No co to wg ciebie jest kraj. Nie wiesz za co będzie żył kraj? Za twoje i moje podatki! Widzę że odświeżyłeś temat z płytkiego dość powodu, byle chlapnąć blebleble, bo może siedzisz patrzysz że na forum ostatnio przycichło, nuda, to można poszczuć jednych na drugich. Ale pamiętaj jedno, możesza podrzucać tematy jakie chcesz, podłub w nosie i wymyśl coś nowego, ale nie napuszczaj na forum politycznie jednego na drugiego. Bo to ostatnia rzecz jaka nam potrzebna. Za naszą granicą krew się leje bo bije sie brat z bratem. Popieram w 100 % sens Twojej wypowiedzi , podpisuję się pod nią dwoma rękami. Niemniej jednak Jacek na tym forum nie jest najgorszy. Są tutaj ludzie , którzy najchętniej by Jarka , cały PiS i zapewne ich elektorat .. " do dołu z wapnem".... ( jak powiedział red. Żakowski o Lepperze). I nie musisz nawet opuszczać tej strony , by ich znaleźć. W pewnym momencie na tematach politycznych na forum atakowali zespołowo i w sposób planowany ( z całą bezwzględnością) ludzi o innych poglądach od " jedynej słusznej wizji państwa rządzonego przez Ryżego" .Jeden z nich to nawet kiedyś pisał ,że telewizje TVN i TVN 24 rzetelnie i obiektywnie przestawiają to co się dzieje w kraju i na świecie ( to już dla mnie jest kuriozum). Gwoli ścisłości trzeba przyznać ,że to pisał ten o najmniejszych horyzontach intelektualnych z tej grupy ludzi , ale jednak. Teraz trochę przycichli , może się nieco ogarnęli - nie wiem. W każdym razie Jacek , w porównaniu do tamtych osobników jest niemalże " gołabkiem pokoju". |
|
|
|
|
Radny miasta Stalowej Woli Lucjusz Nadbereżny na konwencji Prawa i Sprawiedliwości w Przysusze "PiS bliżej ludzi. Polska jest jedna."
http://www.youtube.com/watch?v=2ZFCvKCNXmw |
|
|
|
|
Słyszałem kiedyś taką opowiastkę o tym jak przyjechał jakiś Polak z USA, po bardzo długiej nieobecności do kraju, no i słyszy, że Kaczyński to , że Kaczyński tamto, że to zrobił, a tego nie zrobił. Więc pyta swoich znajomych z dużą już dozą pewności - to teraz Kaczyński w Polsce rządzi prawda?
I to jest właśnie całą taktyka PO, zająć mózgi ludziom Kaczyńskim i po cichu dalej kręcić swoje lody. A Jacek niech powie czy robi to z premedytacją czy padł tylko ofiarą psychologii społecznej Platformy Mnie nie interesuje co by zrobił Kaczyński, bo jest poza koalicją i nie ma wpływu na nic. Mnie interesuje co robi teraz rząd PO-PSL. |
|
|
|
|
Marek wszyscy padliśmy ofiarą psychologii społecznej PO. POra się pozbierać.
|
|
|
|
|
A nie pomyśleliście dlaczego "walka" jest tylko miedzy PO i PiS? Wszyscy są zmanipulowani.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Tylko za co będzie żył kraj? Przede wszystkim teraz wielu ludzi nie ma za co żyć i mogą podziękować za to między innymi ryżemu i jego koledze Vincentemu. Ja PiS-u nie lubię i bardzo jestem rozbieżny z ich polityką, ale straszenie PiS-em jest śmieszne i jak dla mnie to objaw poddania się manipulacji, media prorządowe cały czas piorą główki obywateli PO bez PiS-u nie będzie istnieć i odwrotnie, dzisiaj to PO jest na górze i muszą straszyć tymi drugimi bo nie mają żadnych osiągnięć, więc trzeba ludziom wmawiać, że my jesteśmy lepsi bo u nas jest tylko dziadostwo, a tam będzie dziadostwo do sześcianu, więc wybierzcie nas... |
|
|
|
|
Rodziny Radia Maryja tworzą brygady internetowe?
Poseł Stanisław Pięta (PiS) zaprasza seniorów "gotowych bronić w internecie wartości chrześcijańskich i patriotycznych" na bezpłatne szkolenia z obsługi internetu i komputera. Autorką pomysłu jest poseł Barbara Bubula (PiS), która "wezwała w Bielsku-Białej Polaków skupionych w Rodzinach Radia Maryja do nauki obsługi komputera i internetu" ... więcej TU Nie wrzucałem nic z pożyczek Hofmana ... ani kolejnych przebłysków inteligencji posłanki Pawłowicz ... ale tego pominąć się nie da ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No jak chcą bronić wartości chrześcijańskich to niech bronią, może to jest dla nich ważne.
|
|
|
|
|
Rodziny Radia Maryja tworzą brygady internetowe?
Polskie Stowarzyszenie Fanatyków Religijnych ogłasza nabór kandydatów na członków naszej organizacji. Wymagania: 1.Doświadczenie w branży religijnej. 2. Podstawowe predyspozycje interpersonalne: ksenofobia, homofobia, eurosceptycyzm ( poziom podstawowy ), antysemityzm ( poziom zaawansowany ). 3. Udokumentowany udział w pielgrzymkach i protestach ulicznych (preferowany udział w rozróbach i mordobiciu ). Mile widziane: 1. Przynajmniej dwuletni staż słuchacza RM. 2. Aktywna działalność składkowa w fundacjach kościelnych. 3. Negatywny stosunek do seksu z zabezpieczeniem i do zapłodniania metodą in vitro. 4. Kompleks narodowościowy. 5. Ogólna nienawiść do szeroko pojętej inności. Obowiązki: miotanie jajami, lamentowanie,udział w akcjach patroli modlitewnych, noszenie transparentów i innego religijnego badziewia, wielogodzinne klęczenie lub leżenie krzyżem, wzywanie i wyzywanie (bogactwo wulgaryzmów języka polskiego niezbędne ), szykanowanie, wielogodzinne żarliwe ( na ch(...)komu potrzebne ) modły rytualne ) i inne dziwadła zalecane przez czarnych sukienkowych cwaniaków. Oferujemy: 1. Pracę w emerytowanym dynamicznym zespole. 2. Możliwość rozwoju predyspozycji dewocjonalnych i sekciarskich. 3. Szkolenia terenowe ( msze polowe ) oraz wyjazdy integracyjne dla mlodych i atrakcyjnych członkiń i członków stowarzyszenia. 4. Liczne podroże po kraju ( odpłatnie ). 5. Nawiązywanie osobistych kontaktów z kwiatem prawicowców, narodowców i innych religijnych dewiantów. 6. Realny wpływ na losy kraju. Zainteresowanych prosimy o kontakt pod nr. (...) lub z najbliższą siedzibą lokalnego fanatycznego guru. |
|
|
|
|
Elizabeth "bije się wróg z wrogiem" jak już
|
|
|
|
|
CYTAT Rodziny Radia Maryja tworzą brygady internetowe? Poseł Stanisław Pięta (PiS) zaprasza seniorów "gotowych bronić w internecie wartości chrześcijańskich i patriotycznych" na bezpłatne szkolenia z obsługi internetu i komputera. Autorką pomysłu jest poseł Barbara Bubula (PiS), która "wezwała w Bielsku-Białej Polaków skupionych w Rodzinach Radia Maryja do nauki obsługi komputera i internetu" ... więcej TU Nie wrzucałem nic z pożyczek Hofmana ... ani kolejnych przebłysków inteligencji posłanki Pawłowicz ... ale tego pominąć się nie da ... A co boisz się ,że Cię zahukają? Robisz w gacie na myśl o moherowych babciach zasiadających przed ekranem komputera? O kolejnych pomysłach złotowłosego czy jego bandy nieudaczników też nic nie wrzucam. Nie kopie się lezącego. |
|
|
|
|
Nie wiem czemu zakładasz że się boje ... i że to babcie ?? Pisze o seniorach więc czytaj ze zrozumieniem
Dobra wiadomością natomiast jest to ze nie kopiesz leżącego tylko kogo masz na myśli ? Mniemam że PO ... jak na rządzenie 7 lat to nazywanie ich leżącymi jest troszkę nie na miejscu (ale co ja tam wiem) z 2 strony patrząc na to jakie to "nieudaczniki" Ci z PO to czum/kim jest dopiero Kłamczyński ze swoja bandą ? ... 7 lat PO daje ciała a zbawiciel przegrywa wybory za wyborami :/ chciało by się napisać "WTF" ?? no bo przecież coś tu nie pasuje (PiS na forach ma takie poparcie ze masakra)... i tu trzeba wyciągnąć wnioski ... ano wg. mnie to "brygady" działają już od dawna ...spamują nie tylko w tematach politycznych ... wejdziesz na tematy muzyczne a tu w teledyskach za dużo golizny (artykuł o czym innym) lub czemu Donatan jedzie na eurowizje i 90% negatywnych komentarzy ... artykuł o lasce z teledysku kontratak brygad jaka to brzydka i pusta ... w sportowych podobnie :/ o politycznych nie wspomnę ... gdybym przyjechał z zagranicy znał Polski a nie znał realiów to pomyślał bym że to Republika PiSlamisyczna z poparciem jak na Krymie 105 % "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Czyli jak komuś nie podoba się golizna w teledyskach to jest z PISu hehe.
Nie każdemu wystarczy pokazać kawał zadka, żeby był wniebowzięty, a piosenka ekstra. |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem czemu zakładasz że się boje ... i że to babcie ?? Pisze o seniorach więc czytaj ze zrozumieniem Dobra wiadomością natomiast jest to ze nie kopiesz leżącego tylko kogo masz na myśli ? Mniemam że PO ... jak na rządzenie 7 lat to nazywanie ich leżącymi jest troszkę nie na miejscu (ale co ja tam wiem) z 2 strony patrząc na to jakie to "nieudaczniki" Ci z PO to czum/kim jest dopiero Kłamczyński ze swoja bandą ? ... 7 lat PO daje ciała a zbawiciel przegrywa wybory za wyborami :/ chciało by się napisać "WTF" ?? no bo przecież coś tu nie pasuje (PiS na forach ma takie poparcie ze masakra)... i tu trzeba wyciągnąć wnioski ... ano wg. mnie to "brygady" działają już od dawna ...spamują nie tylko w tematach politycznych ... wejdziesz na tematy muzyczne a tu w teledyskach za dużo golizny (artykuł o czym innym) lub czemu Donatan jedzie na eurowizje i 90% negatywnych komentarzy ... artykuł o lasce z teledysku kontratak brygad jaka to brzydka i pusta ... w sportowych podobnie :/ o politycznych nie wspomnę ... gdybym przyjechał z zagranicy znał Polski a nie znał realiów to pomyślał bym że to Republika PiSlamisyczna z poparciem jak na Krymie 105 % Twoje porównanie do sytuacji na Krymie jest nie całkiem oddalone od rzeczywistości. Zarówno tam jak i tu, te same serwery liczyły głosy. Muszę przyznać ,że trochę daje to do myślenia. Bynajmniej nie twierdzę ,że Tobie, tak raczej ogólnie. Z tym Donatanem , to już mnie kompletnie rozj...łeś . Sam wypisujesz bez opamiętania niezbyt mądre komentarze ( popatrz ile piszesz postów Ty czy Andrzejek a ile ja), i jeszcze Mu nie pasuje ,że się hołota zleciała na necie. Niesamowite! |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Doktor Mirosław G. , którego Jarek ze swoimi siepaczami ( zwanymi CBA) posługując się " ubeckimi" metodami, próbowali wrobić w korupcję, może dostać nowe zarzuty. Chyba sobie włączę TVN 24 , może oni coś o tym powiedzą. Mądrego warto posłuchać!
http://wiado(...)cje.html |
|
|
|
|
Egzorcyzmy przed Pałacem Prezydenckim. Błaszczak: "Opętanych jest wiele osób"
Goszcząc w studiu TVP Info, Mariusz Błaszczak, przewodniczący Klubu Parlamentarnego PiS, nie chciał wskazać osób czy miejsc, które ks. Małkowski usiłował uwolnić od bezpośredniego wpływu szatana, choć dziennikarka dopytywała usilnie, czy chodziło o Pałac Prezydencki i Bronisława Komorowskiego. Poseł przypomniał tylko, że „jesteśmy krajem, którego cywilizacja i kultura jest oparta o chrześcijaństwo”, a egzorcyzmy są obrzędami wynikającymi z toczącej się walki dobra ze złem. Błaszczak podkreślił, że obecnie nie można wymienić z imienia i nazwiska tych osób, które ponoszą odpowiedzialność za katastrofę smoleńską, ponieważ materiał dowodowy wciąż znajduje się w Rosji. – Myślę, że na świecie, w historii, oprócz państw upadłych nigdy nie wydarzyło się tak, by państwo przekazywało postępowanie wyjaśniające innemu krajowi, jeszcze dodatkowo Rosji Putina, czyli krajowi, który jest wobec nas nieprzyjazny – zaznaczył poseł, podkreślając, że Rosja Putina jest nieprzyjazna wobec całego wolnego świata. – Jesteśmy karmieni kłamstwem. Rosjanie chyba pomagają polskiej władzy. Gdyby wrak tu 154 wrócił do Polski, na jaw wyszłaby niewygodna prawda – dodał Błaszczak źródło Tak sobie myślę ... jako katolik to się wstydzę że są tacy księża ale działy sie tam już różne rzeczy (Joanna spod krzyża i egzorcyzmy nad Księdzem który chciał przenieść krzyż w godne miejsce) dlatego nie utożsamiam się z PiSlamistami ... jako wyborca mniemam że PiSowi jest na rękę być w opozycji i wcale nie chcą wygrać wyborów... bo tak mogą wszystkich obrażać i wszystko powiedzieć a beton coby nie zrobili i coby im nie udowodnili i tak na nich zagłosują ... kasa się zgadza i jest git ps. Kłamczyński już dziś zapowiada że wybory będą fałszowane więc już wie ze wtopa ... swoja drogą gdy sie odezwie to sonarze - 10% ... smutne ale ewidentnie widać na czym zależy i co chce osiągnąć ten oszołom ... marzy mu się "Polski majdan" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A ja myślę, że chętnie by sie do władzy dorwali, więc Platformersi nie moga spać spokojnie.
Temat Smoleńska eksploatują, bo to że ten wrak tam dotąd leży to jest porażka polskiego rządu. Wyborów raczej nie wygrają, ale silna opozycja patrząca władzy na ręce jest potzrebna. |
|
|
|
|
CYTAT Egzorcyzmy przed Pałacem Prezydenckim. Błaszczak: "Opętanych jest wiele osób" Goszcząc w studiu TVP Info, Mariusz Błaszczak, przewodniczący Klubu Parlamentarnego PiS, nie chciał wskazać osób czy miejsc, które ks. Małkowski usiłował uwolnić od bezpośredniego wpływu szatana, choć dziennikarka dopytywała usilnie, czy chodziło o Pałac Prezydencki i Bronisława Komorowskiego. Poseł przypomniał tylko, że „jesteśmy krajem, którego cywilizacja i kultura jest oparta o chrześcijaństwo”, a egzorcyzmy są obrzędami wynikającymi z toczącej się walki dobra ze złem. Błaszczak podkreślił, że obecnie nie można wymienić z imienia i nazwiska tych osób, które ponoszą odpowiedzialność za katastrofę smoleńską, ponieważ materiał dowodowy wciąż znajduje się w Rosji. – Myślę, że na świecie, w historii, oprócz państw upadłych nigdy nie wydarzyło się tak, by państwo przekazywało postępowanie wyjaśniające innemu krajowi, jeszcze dodatkowo Rosji Putina, czyli krajowi, który jest wobec nas nieprzyjazny – zaznaczył poseł, podkreślając, że Rosja Putina jest nieprzyjazna wobec całego wolnego świata. – Jesteśmy karmieni kłamstwem. Rosjanie chyba pomagają polskiej władzy. Gdyby wrak tu 154 wrócił do Polski, na jaw wyszłaby niewygodna prawda – dodał Błaszczak źródło Tak sobie myślę ... jako katolik to się wstydzę że są tacy księża ale działy sie tam już różne rzeczy (Joanna spod krzyża i egzorcyzmy nad Księdzem który chciał przenieść krzyż w godne miejsce) dlatego nie utożsamiam się z PiSlamistami ... jako wyborca mniemam że PiSowi jest na rękę być w opozycji i wcale nie chcą wygrać wyborów... bo tak mogą wszystkich obrażać i wszystko powiedzieć a beton coby nie zrobili i coby im nie udowodnili i tak na nich zagłosują ... kasa się zgadza i jest git ps. Kłamczyński już dziś zapowiada że wybory będą fałszowane więc już wie ze wtopa ... swoja drogą gdy sie odezwie to sonarze - 10% ... smutne ale ewidentnie widać na czym zależy i co chce osiągnąć ten oszołom ... marzy mu się "Polski majdan" A ten jak zwykle swoje! W zamach w Smoleńsku wierzy ok 24% procent społeczeństwa ( osobiście nie zaliczam się do tej grupy). W raport Millera i jego ustalenia wierzy ok. 35% naszych rodaków. Innymi słowy , większość społeczeństwa nie wierzy ani w trotyl Macierewicza jak i obłudny raport Millera i pseudo ustalenia PKBWL pana Laska. Zresztą ten ostatni skompromitował się w moich oczach , swoimi ustaleniami dotyczącymi obecności generała Błasika w kokpicie ( co ostatnio zweryfikowała prokuratura prowadząca śledztwo). Więc w przypadku Smoleńska nic nie jest takie jednoznaczne, chociaż TVN ( i Ty również) twierdzicie ,że sprawa jest już wyjaśniona i zakończona. Widocznie nie , przynajmniej dla większości Polaków. I na koniec określanie kogoś przez Ciebie mianem oszołoma , to już zakrawa na farsę. Pomyśl ,dlaczego. |
|
|
|
|
@Sz1982 ...Ta sama prokuratura ustaliła też że nie było wybuchów ... ale jakoś zapomniałeś o tym wspomnieć czyżby mała manipulacja z twojej strony ? Jakoś też przegapiłem to że Błasika nie było w kokpicie ale to juz mniej istotne ... istotne jest to że twój guru chce stawiać pomniki generałowi za to ze nie pił (to ustaliła prokuratura) i tu się nasuwa pytanie czy nasi generałowie tak chleją że jeden okazał się trzeźwy i trzeba mu stawiać pomnik ?
ja o egzorcyzmach ty o Smoleńsku jakiś uraz ? .... "Innymi słowy , większość społeczeństwa nie wierzy ani w trotyl Macierewicza jak i obłudny raport Millera i pseudo ustalenia PKBWL pana Laska"... podoba mi się jak sobie umiesz przetłumaczyć pewne sprawy Fakty ... ponad 1/3 polaków uwierzyła Millerowi a nawet nie 1/4 w pierdoły Macierewicza ....nazywaj fakty po imieniu (nie wiem skąd masz te dane ale mniejsza) a tak miedzy nami to te 3 osoby co przeżyły ten "zamach" to najnowsza wersja terminatora ... tyle gazów ... wybuchów ... kiedyś nakręcą o tym film "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|