NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 390 391 392 393 394 395 396 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Sty 2017r. 23:46  
CYTAT
O ile rządy PiS rozczarowują ,

Co tak dyplomatycznie umiech

CYTAT
Przypuszczam że jedna ekipa stołecznej Legii załatwiłaby kwestię zwycięstwa.umiech

A po której stronie byliby kibice, z psami ręka w rękę by szli smiech2

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2017r. 23:46  

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 09:57  
Ręka w rękę ? Jak kodziarze z ubekami ?

Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 10:57  
CYTAT

Co tak dyplomatycznie umiech

A po której stronie byliby kibice, z psami ręka w rękę by szli smiech2

Nie ma w tym krztyny dyplomacji , bobku. Rządy PiS są kiepskie ale i tak lepsze niż te poprzedniej ekipy. Właśnie dlatego mimo całej masy zastrzeżeń nie wyobrażam sobie rozstrzygnięcia ulicznego - czyli próby obalenia tych rządów wskutek puczu , zamachu stanu - jak zwał tak zwał!umiech Za trochę ponad dwa i pół roku będą nowe wybory . I wtedy w demokratyczny sposób może dojść do zmian. Wyjście na ulicę oznacza wojnę domową. Naprawdę chcesz się przekonać kto ją wygra?

Kibice i "psy" w jednym szeregu? Jestem skłonny to sobie wyobrazić. Podobnie jak jestem skłonny sobie wyobrazić kibiców Wisły i Cracovii ramię w ramię pacyfikujących kodowców-ormowców.umiech
Pewnie po tym wzięli by się za siebie ale w obliczu eksterminacji KOD jakie to ma znaczenie?
Nie sądzisz chyba że np. kibice Legii , którzy rozwieszają sektorówki ( Szechter przeproś za ojca i brata) staną w obronie GW czy TVN?smiech2
O ile większość mundurowych pewnie dotrzyma wierności legalnemu rządowi to istnieje ryzyko poparcia części tego środowiska ewentualnych pyczystow. Figlarz nie mógł się nachwalic jaki odważny człowiek z tego pułkownika Mazguły. Jak ładnie podjudza do wypowiedzenia posłuszeństwa przełożonym. Naprawdę chcesz się przekonać jaki będzie finał takiego rozstrzygnięcia?

Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana!
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 12:09  
Edek to czy ... ktoś ciebie "kocha" czy ... "kocha" ktoś ciebie ...to mi zwisa po kostkach może i to robić sam jarosław ... dla mnie ważne jest że z tej miłości kiedyś ja będę musiał płacić za pampersy dla ciebie ... a i potomka to wy się z tego "kochania" nie dorobicie tyle razy ci to powtarzam a ty dale brniesz nie wiem ale ta 70 zobowiązuje

Obrazek

Dla fanów uśmiech

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 12:11  
Jakiś "polityk" z PO stwierdził, że jednym trzech króli był belzebub....potluczonyzaklopotany

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 12:12  
Może to szef opozycji Suski ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 13:48  
bananku - to był Arkadiusz Myrcha

Polityka pokoju i miłości - czyli pokłosie nienawiści sianej przez "opozycję"

"Pocięte opony, na samochodzie wymalowany sprayem napis "Pisior pierd...ony" a w większość otworów auta wstrzyknięto piankę montażową. Od dwóch miesięcy nieznani sprawcy nękają przewodniczącą klubu radnych PiS w powiecie grójeckim Teresę Bednarską. Jej auto zostało doszczętnie zniszczone – alarmuje TVP Info."

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 14:45  
CYTAT
Edek to czy ... ktoś ciebie "kocha" czy ... "kocha" ktoś ciebie ...to mi zwisa po kostkach może i to robić sam jarosław ... dla mnie ważne jest że z tej miłości kiedyś ja będę musiał płacić za pampersy dla ciebie ... a i potomka to wy się z tego "kochania" nie dorobicie tyle razy ci to powtarzam a ty dale brniesz nie wiem ale ta 70 zobowiązuje

....

Figlarzu jak zwykle głodny o chlebie.umiech Nie chcę wnikać skąd ta fiksacja analna, ale kolejny raz wylewasz gnojowicę na forum. Są pewnie strony dla kochających inaczej , gdzie możesz zarwać jakiegoś fajnego kolesia , ale to chyba raczej nie tu.
Jeżeli świąd odbytu jest dla ciebie nie do zniesienia może kup sobie jakiegoś dużego kolczastego kaktusa. Kto bogatemu zabroni?smiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 16:36  
Ed jak pisałem wcześniej (patrz wyżej) ... ponoć niemieccy naukowcy robią już przeszczepy od kozy ... No ale co na to używający ? Skomlenie i zaklinane rzeczywistości niewiele pomoże ... Będą kleksy jak nic cool girl Wspomniesz święte słowa

Obrazek

Ed a tak między nami wracając do tematu ... Wyjaśnij mi gdzie jest problem ? Czy Pan Kijowski nie zapłacił podatku od tego jak niejaki rydzyk ... a może wziął kasę od państwa jak biernacki ? Bo na wszystkich portalach wyznawcy pisu w rui ... zakładam że nowa kasa wpadła do sztabów ... to mają za co trolli opłacać nie wiem Nie zmienia to faktu w czym problem co

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 16:44  
Ty bananku z lichwiarzem Andrzejkiem macie jeden wspólny cel, kłamać , kłamać i jeszcze raz kłamać. W sumie to nic innego nie potraficie. Jak to mówią taka karma smiech2smiech2smiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 16:52  
A może zacytujesz te kłamstwa czy tępota to ogranicza ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 16:59  
Z Polski wycieka 100 mld rocznie. Bolek nawet się nie domyśla dlaczego Komisarze UE tak nas nienawidzą ze Wenecjan, Marsjan i Trolli nasyłają na nas.
Oj nie o postęp i demokracje walczą zarumieniony

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

WHO
WHO
ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 17:13  
CYTAT
Ty bananku z lichwiarzem Andrzejkiem macie jeden wspólny cel, kłamać , kłamać i jeszcze raz kłamać. W sumie to nic innego nie potraficie. Jak to mówią taka karma smiech2smiech2smiech2

Typek opiera sie na soku z buraka, serio chcesz z nim dysktutować?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 18:07  
Wtedy jakoś nie byli chętni mieszać się w nasze sprawy. Teraz zrobiliby to i bez zachęty ze strony polskich polityków.

Pamiętam też że jakieś 2 lata temu wypłynął FAKT opłacania trolli przez PO.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 18:09  
Jezu el.Bolek, znowu nadużywasz. I co ta Międzynarodowa Komisja stwierdziła?

//Dla Ciebie Bezimienna.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 20:55  
CYTAT (Inni )

A ty ciągle tak plotkujesz i plotkujesz. Obsmarowujesz, pomawiasz i kłamiesz. Ploteczek to twój ulubiony portal ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 20:57  
CYTAT (art2deco )
Z Polski wycieka 100 mld rocznie. Bolek nawet się nie domyśla dlaczego Komisarze UE tak nas nienawidzą ze Wenecjan, Marsjan i Trolli nasyłają na nas.
Oj nie o postęp i demokracje walczą zarumieniony

Wenecjan akurat sami zaprosili ;-) To tyle jeśli chodzi o rzetelność, prawdę i konkrety ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 21:01  
CYTAT (edek)
Wtedy jakoś nie byli chętni mieszać się w nasze sprawy. Teraz zrobiliby to i bez zachęty ze strony polskich polityków.

Pamiętam też że jakieś 2 lata temu wypłynął FAKT opłacania trolli przez PO.

Po ostatnich wyborach wypłynął FAKT opłacania trolli przez PiS. Umknęło ci? PiS/PO jedno zło ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 21:03  
CYTAT
Nie ma w tym krztyny dyplomacji , bobku. Rządy PiS są kiepskie ale i tak lepsze niż te poprzedniej ekipy.

To napisałbyś co idzie źle ?
CYTAT
Właśnie dlatego mimo całej masy zastrzeżeń nie wyobrażam sobie rozstrzygnięcia ulicznego - czyli próby obalenia tych rządów wskutek puczu , zamachu stanu - jak zwał tak zwał!umiech

W te rozwiązanie siłowe to chyba sam nie wierzysz umiech

CYTAT
Kibice i "psy" w jednym szeregu? Jestem skłonny to sobie wyobrazić.

Czyli honor na chwile zawieszą umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 21:12  
CYTAT
A może zacytujesz te kłamstwa czy tępota to ogranicza ?

Każdy wasz wpis to łgarstwo śmierdzące umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 21:15  
CYTAT

Po ostatnich wyborach wypłynął FAKT opłacania trolli przez PiS. Umknęło ci? PiS/PO jedno zło ;-)

Gdzie ty żyjesz? W przedszkolu? - metoda dyskusji: nie! - bo ty! - a nieprawda - bo ty!

Żałosne. mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 21:29  
CYTAT
Ed jak pisałem wcześniej (patrz wyżej) ... ponoć niemieccy naukowcy robią już przeszczepy od kozy ... No ale co na to używający ? Skomlenie i zaklinane rzeczywistości niewiele pomoże ... Będą kleksy jak nic cool girl Wspomniesz święte słowa

Obrazek

Ed a tak między nami wracając do tematu ... Wyjaśnij mi gdzie jest problem ? Czy Pan Kijowski nie zapłacił podatku od tego jak niejaki rydzyk ... a może wziął kasę od państwa jak biernacki ? Bo na wszystkich portalach wyznawcy pisu w rui ... zakładam że nowa kasa wpadła do sztabów ... to mają za co trolli opłacać nie wiem Nie zmienia to faktu w czym problem co

Figlarzu tak między nami kup sobie tego kaktusa i Baja-bongo!umiech Obyś zdechł w lochu na srakę.smiech2

Nic mnie nie obchodzą finanse KOD. Jak dla mnie kodowcy-ormowcy mogą legalnie wypłacać pensje swojej wierchuszce. Tym bardziej że robią to z dobrowolnych składek i jest to ich wewnętrzna sprawa czy fundują iPhone dla Ojca Mateusza czy realizują jakieś inne szczytne cele.uśmiech To że koleś kombinował z kasą potwierdziło tylko to ,co wiedziałem dużo wcześniej o nim i o całej tej śmiesznej organizacji. KOD był sztucznym tworem wykreowanym przez ojców założycieli kondominium rosyjsko -niemieckiego . Dzięki dojściom w mediach mainstreamowych udało się wypromować to dziadostwo ( zwłaszcza wśród byłych SB-eków i WSI-oków oraz części społeczeństwa owładniętej anty-pisowską psychozą). Jednakowoż nie da się na kłamstwie i oszustwie niczego trwałego zbudować. KOD jest trupem i to co nastąpi w ciągu następnych dni to tylko przedłużanie agonii. Jak mi przykro.umiech

Twoja grafika ma tyle wspólnego ze stanem faktycznym że PiS po przejęciu sterów przekazał środki na fundację Elbanowskich . W kwocie znacznie niższej niż jest podane. Tak poza tym same kłamstwa . A już pisałem jak kończą kłamczuchy.umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 21:31  
KOD do potęgi .N tej zarumieniony

recydywa regresu intelektualnego

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 21:52  
CYTAT

To napisałbyś co idzie źle ?

Mnie najbardziej wnerwia podnoszenie podatków. Wszelkie daniny w Polsce są i tak za wysokie. Dobrze że trochę ukrócili przekręty na VAT, ale kluczem do sukcesu jest właśnie zmniejszanie fiskalizmu i stopniowa obniżka podatków. Dopóki PiS tego nie zrozumie , dopóty będę ich krytykował.

CYTAT

W te rozwiązanie siłowe to chyba sam nie wierzysz umiech

Posłuchaj tych durniów z KOD i sam się zastanów.umiech Oglądałeś relacje spod Sejmu w WSI24 ? No wiesz ,ostatnio jak Milicja użyła broni.smiech2

CYTAT

Czyli honor na chwile zawieszą umiech

Czyj honor ? Kiboli czy policjantów?umiech Grupy decyzyjne w największych kibolskich bojówkach to nie są młode dresy wypisujące CHWDP na każdym napotkanym murze. Tacy ludzie mocą swojego autorytetu mogą nakazać /zakazać określonych czynności. A także zawiązywać sojusze o których się filozofom takim jak ty nie śniło. umiech

Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Przyjaciel mojego wroga jest moim wrogiem.

Historia zna nie tak egzotyczne koalicje. Weź na ten przykład sojusz Hitlera i Stalina, a po jego zakończeniu Stalina z Rooseveltem i Churchillem. Z naszego podwórka też można by coś przytoczyć.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2017r. 22:10  
CYTAT
[Mnie najbardziej wnerwia podnoszenie podatków. Wszelkie daniny w Polsce są i tak za wysokie. Dobrze że trochę ukrócili przekręty na VAT, ale kluczem do sukcesu jest właśnie zmniejszanie fiskalizmu i stopniowa obniżka podatków. Dopóki PiS tego nie zrozumie , dopóty będę ich krytykował.

500 kosztuje, i wszelkie rozdawnictwo
CYTAT
Posłuchaj tych durniów z KOD i sam się zastanów.umiech Oglądałeś relacje spod Sejmu w WSI24 ? No wiesz ,ostatnio jak Milicja użyła broni.smiech2

Nie robią nic innego, niż to co pis robił jak był w opozycji. A wyobraź sobie co robiłby pis, gdyby rząd PO / PSL rozwalił trybunał. Wbrew pozorom TK sporo ustaw im zablokował.
CYTAT
Czyj honor ? Kiboli czy policjantów?umiech

Honor kibiców, nie wąchania się z policją umiech
CYTAT
Historia zna nie tak egzotyczne koalicje. Weź na ten przykład sojusz Hitlera i Stalina,

Szumowina z szumowiną się dogada
CYTAT
a po jego zakończeniu Stalina z Rooseveltem i Churchillem. Z naszego podwórka też można by coś przytoczyć.

Nie mieszaj, Roosvelt był chory i naiwny, Churchillem za słaby umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 390 391 392 393 394 395 396 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »