|
|
|
Na bank to On nie wie o moim istnieniu.
Myślę, że ma większy szacunek do ludzi niż ty. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT M70 pisząc 15% miałem na myśli Kukiza. No ale ty dalej o partyjniakach. Powyżej pewnego poziomu nie ogarniasz. Przykre. Nadzieja w myślących. Miriam post wyżej obraziłeś Banana nazywając go bezdennym, a teraz taki tekst? CYTAT bananku nie potrafisz bez obrażania co? To za trudne dla ciebie? Zawsze to było za trudne dla ciebie. Taki poziom człowieka. Czy sam potrafisz bez obrażania innych? Według ciebie to była obraza? Kolega stwierdził fakt, wystarczy poczytać wpisy tego bana(na). |
|
|
|
|
WHO w ten sposób zawsze można sie licytować. Banan nie stwierdził faktu?
W mojej ocenie Banan obraził ale inni nie są bez winy. Również obrażają. Możesz to interpretować, że stwierdzają fakty. Uznaj więc, że Banan również to robi. Dalej możemy się [moderowano]. Partyjniakom to na rękę ;-) Moderowano przez: magpie Bez wulgaryzmów, proszę
|
|
|
|
|
CYTAT Na bank to On nie wie o moim istnieniu. Myślę, że ma większy szacunek do ludzi niż ty. Kukiz do ludzi ma oczywiście szacunek, ale Ciebie z racji tego że jesteś lichwiarzem który czerpie kożysci finansowe z ludzkiej krzywdy śmiało można nazwać kanalią. pewnie nie wiesz że Kukiz ma projekt likwidacji firm typu Prowident. Poszedł dalej niż Jarek w swym zamyśle. Teraz pewnie to i Kukiza nie będziesz lubił. |
|
|
|
|
CYTAT WHO w ten sposób zawsze można sie licytować. Banan nie stwierdził faktu? W mojej ocenie Banan obraził ale inni nie są bez winy. Również obrażają. Możesz to interpretować, że stwierdzają fakty. Uznaj więc, że Banan również to robi. Dalej możemy się napierdalać. Partyjniakom to na rękę ;-) Tylko, że banan robi to w sposób bardzo chamski, wręcz skandaliczny. |
|
|
|
|
CYTAT Kukiz do ludzi ma oczywiście szacunek, ale Ciebie z racji tego że jesteś lichwiarzem który czerpie kożysci finansowe z ludzkiej krzywdy śmiało można nazwać kanalią. pewnie nie wiesz że Kukiz ma projekt likwidacji firm typu Prowident. Poszedł dalej niż Jarek w swym zamyśle. Teraz pewnie to i Kukiza nie będziesz lubił. Cała twoja wiedza to zwykłe plotki. Niech likwidują Prowidenta i tego typu firmy co mnie to obchodzi? Nie mam tam pożyczek i nie pracuję tam. Nie czerpię korzyści z ludzkiej krzywdy. Możesz nazywać mnie kanalią, tyle możesz. Twoje życie to permanentny hejt, obrażanie i obrzucanie innych obelgami? Jak nazwał byś siebie? |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Proszę o dyskusję na temat |
|
|
|
|
CYTAT (WHO) Tylko, że banan robi to w sposób bardzo chamski, wręcz skandaliczny. No tak, waga się liczy ;-). Dla mnie liczy się fakt i nikt tu nie jest bez winy. Oczywiście masz prawo do swojej oceny i nie musisz się ze mną zgadzać. Jak widzisz na mnie też są ataki. Są ludzie, którym zwyczajnie sprawia to przyjemność. Piszesz, że On robi to w chamski sposób. Powiem tak, mało widocznie widziałeś na tym forum. Poziom chamstwa skierowany w moją oraz Banana stronę często był i jest większy. No ale to kwestia oceny. Ja już nie mam zamiaru się szarpać. Banan jak widzę odpowiada adekwatnie do rozmówcy. Jego wybór. Tak czy inaczej. Nie jest tak, że On jest zły a inni są święci. |
|
|
|
|
magpie skoro moderujesz przekleństwa i podajesz punkty regulaminu
2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku To dlaczego tolerujesz obrażanie innych? To co robisz to kpina z moderacji. Daruj sobie taką robotę albo rób to porządnie. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (WHO) Tylko, że banan robi to w sposób bardzo chamski, wręcz skandaliczny. No tak, waga się liczy ;-). Dla mnie liczy się fakt i nikt tu nie jest bez winy. Oczywiście masz prawo do swojej oceny i nie musisz się ze mną zgadzać. Jak widzisz na mnie też są ataki. Są ludzie, którym zwyczajnie sprawia to przyjemność. Piszesz, że On robi to w chamski sposób. Powiem tak, mało widocznie widziałeś na tym forum. Poziom chamstwa skierowany w moją oraz Banana stronę często był i jest większy. No ale to kwestia oceny. Ja już nie mam zamiaru się szarpać. Banan jak widzę odpowiada adekwatnie do rozmówcy. Jego wybór. Tak czy inaczej. Nie jest tak, że On jest zły a inni są święci. "bananku dla mnie jesteś bezdenny..... good" "Czasami się zastanawiasz kto by się liczył ze zdaniem takiej kaleki intelektualnej jak ty ?" Twoim zdaniem to ten sam poziom? |
|
|
|
|
Dla niego liczy się fakt,a pamiętasz słynne bananowe "usr... po pachy, załóż pampersa... " ?
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
WHO potrzebujesz to się czepiaj. Dla mnie to jedno. Atak, obelga, obrażanie. Nie ma znaczenia waga. Jak mnie zaatakuje koleś z nożem a ja akurat go nie będę miał ale będę dysponował pistoletem to go po prostu zastrzelę. Nie będę się zastanawiał czy to ten sam poziom. Jest akcja jest reakcja.
|
|
|
|
|
Dla mnie Andrzejek i Banan to poziom Kijowskiego i Petru z językiem Niesiołowskiego
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT Nie ma znaczenia waga,hahaha powiedz Bananowi,ze nie ma racji,a on ci odpowie,ze sie usra...ś po pachy i zmień pampersa,rzeczywiście ta sama skala... Banan może zły, bo go Kijowski przekręcił na kasę. |
|
|
|
|
CYTAT Dla mnie Andrzejek i Banan to poziom Kijowskiego i Petru z językiem Niesiołowskiego Zapomniałeś o Jojo Brudzińskim, Pawłowicz. Można wymieniać. Partyjniacy sie cieszą ;-) |
|
|
|
|
Pawłowicz,wasz stały argument obok Jasińskiego,Kryże i Rydzyka....
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dla mnie Andrzejek i Banan to poziom Kijowskiego i Petru z językiem Niesiołowskiego Zapomniałeś o Jojo Brudzińskim, Pawłowicz. Można wymieniać. Partyjniacy sie cieszą ;-) Dlaczego myślisz, że jak ktoś nie popiera PO,KODU i króla Madery od razu jest za Pisem? Poza tym, Petru czy Kijowski są liderami, a głupia Pawłowicz jest tylko posłanką w trzecim szeregu. |
|
|
|
|
CYTAT (Antylewak) Pawłowicz,wasz stały argument obok Jasińskiego,Kryże i Rydzyka.... Taki sam stały jak ci co ty ich wymieniłeś? No i co to wnosi i zmienia? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Dla mnie Andrzejek i Banan to poziom Kijowskiego i Petru z językiem Niesiołowskiego Zapomniałeś o Jojo Brudzińskim, Pawłowicz. Można wymieniać. Partyjniacy sie cieszą ;-) Dlaczego myślisz, że jak ktoś nie popiera PO,KODU i króla Madery od razu jest za Pisem? Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT (WHO) Dlaczego myślisz, że jak ktoś nie popiera PO,KODU i króla Madery od razu jest za Pisem? Poza tym, Petru czy Kijowski są liderami, a głupia Pawłowicz jest tylko posłanką w trzecim szeregu. Nie myślę tak. Antylewak wiele razy pokazywał, że jest za PiS ;-) Poszukaj sobie na poprzednich stronach. Pawłowicz może tak ale Jojo to już pierwsza liga ;-) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (WHO) Dlaczego myślisz, że jak ktoś nie popiera PO,KODU i króla Madery od razu jest za Pisem? Poza tym, Petru czy Kijowski są liderami, a głupia Pawłowicz jest tylko posłanką w trzecim szeregu. Nie myślę tak. Antylewak wiele razy pokazywał, że jest za PiS ;-) Poszukaj sobie na poprzednich stronach. Pawłowicz może tak ale Jojo to już pierwsza liga ;-) Brudzinski to taki Niesiolowski pisu;) |
|
|
|
|
CYTAT (Antylewak ) Zostaw chłopa,on ma obsesję antypisowską,po nocach mu się śni kurdupel bez konta w banku,a jeszcze jest mu tak źle,że PO-PSL straciło władzę, a po obniżce emerytur Sbeków "szkoda mu tych chłopaków"... Dlaczego myślisz, że ktoś nietrawiący PiSu jest zwolennikiem PO czy innej partii? |
|
|
|
|
CYTAT Brudzinski to taki Niesiolowski pisu;) dokładnie tak ;-) |
|