|
|
|
CYTAT @Sz1982 ...Ta sama prokuratura ustaliła też że nie było wybuchów ... ale jakoś zapomniałeś o tym wspomnieć czyżby mała manipulacja z twojej strony ? Jakoś też przegapiłem to że Błasika nie było w kokpicie ale to juz mniej istotne ... istotne jest to że twój guru chce stawiać pomniki generałowi za to ze nie pił (to ustaliła prokuratura) i tu się nasuwa pytanie czy nasi generałowie tak chleją że jeden okazał się trzeźwy i trzeba mu stawiać pomnik ? ja o egzorcyzmach ty o Smoleńsku jakiś uraz ? .... "Innymi słowy , większość społeczeństwa nie wierzy ani w trotyl Macierewicza jak i obłudny rapot Millera i pseudo ustalenia PKBWL pana Laska"... podoba mi się jak sobie umiesz przetłumaczyć pewne sprawy Fakty ... ponad 1/3 polaków uwierzyła Millerowi a nawet nie 1/4 w pierdoły Macierewicza ....nazywaj fakty po imieniu (nie wiem skąd masz te dane ale mniejsza) a tak miedzy nami to te 3 osoby co przeżyły ten "zamach" to najnowsza wersja terminatora ... tyle gazów ... wybuchów ... kiedyś nakręcą o tym film Banan , nie chce mi się z Tobą gadać... Masz linki do sondażów i sobie przeanalizuj do woli. http://www.rmf24(...)filter=2 http://wybor(...)ona.html http://www.tvn24(...)865.html http://bizne(...)ci-detal http://wiado(...)osc.html http://www.tvn24(...)865.html Jeżeli 24 czy 25 % procent społeczeństwa wierzy w zamach a 60 % nie , a reszta nie ma zdania to świadczy o tym ,że większość Polaków nie wierzy Macierowiczowi w jego teorie ( w tym jak już skromnie pisałem ja również, co nie przeszkodzi mi w następnych wyborach poprzeć PiS. Ogarniasz to ,ze nie uważam ,że w Smoleńsku doszło do zamachu , a jestem elektoratem Jarka. Ilu takich ludzi jest jeszcze w tej grupie , tego nie wie nikt). Przez analogię , jeżeli we wiarygodność raportu Millera , wierzy trzydzieści kilka procent ludzi , tzn.że większość Polaków nie uważa go rozstrzygający. Wg wszystkich sondażach ok 50 % procent społeczeństwa , stwierdza ,że na temat katastrofy , a raczej jej przyczyn , nie poznali wszystkich odpowiedzi. Reasumując : 1) 24-25 % procent Polaków wierzy ,że w Smoleńsku doszło do zamachu 2) 34-35 % procent Polaków wierzy ,że raport Millera obiektywnie wyjaśnił przyczyny katastrofy 3) ok 50% Polaków , twierdzi ,że nie udało się wyjaśnić przyczyn katastrofy 4) ok 40% Polaków , uważa inaczej ,że w sprawie Smoleńska wszystko już wiemy 5) ok 10 % Polaków ma na to wyjebane i nie interesują ich ani przyczyny ani żadne raporty. Tak to wynika , z sondaży opinii publicznej , do których linki Ci podałem. zrobiłem ci swoją analizę , bo nie byłem pewny czy obczajasz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Banan , nie chce mi się z Tobą gadać... "
Myślałem że jesteś bardziej konsekwentny ... sam mnie "zaczepiasz" a po 1 poście tak tekst czyżby brakowało argumentów ? a tak między nami te 24 czy 25% wyznawców PiSu gdyby Macierewicz nagle stwierdził że w Smoleńsku z Tuskiem współpracowało UFO poparcie dla "zamachu" nie spadło by nawet o 1 % natomiast gdyby Lasek stwierdził (i miał na to dowody) że wypadek był spowodowany przez Anioła posłanego przez Boga by pokarać PiSlamistów to ci sami stwierdzą jednym głosem że niema Boga ... w sondaże wierze tak samo jak "Jarkowi" ... no nie teraz to przesadziłem sondażom wierze bardziej ;) Przedwyborcza pyskówka na Twitterze: Joachim Brudziński vs. Jacek Kurski "Ależ wysyp Ziobrów, Kurskich, Cymańskich na listach Solidarnej Polski do PE. To kabaret, a nie polityka. Zbigniew Ziobro i JacekKurski widać myślą, że Polacy to barany" - zagaił Joachim Brudziński (PiS) do Jacka Kurskiego (SP) na Twitterze. Na odpowiedź nie musiał czekać. "Baranami są ci, którzy Ziobrów i Kurskich, posłów i senatorów, wyrzucili z PiS. Lubię Jojo, jak cykor ci d... ściska" - odparował Kurski. "Jacuś nie pitol. Twoją mamę i syna Cymana też wyrzuciliśmy? Podlicz euro, strzel se "breaka" i pakuj się z tej Brukseli" - dodał Brudziński. "Dokładnie - moja mamę, 2 razy senatora PiS, sanitariuszkę Powstania Warszawskiego, działaczkę "S" z Lechem Kaczyńskim wyrzuciliście" - zauważył Kurski. A to odpowiedź Brudzińskiego: "Jacuś nie chlip, weź na klatę jak na Kaszuba przystało, że brukselskie eldorado się kończy i czas za uczciwą robotę się brać)". źródło bezcenne "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Zastanawiałem się,jak nisko można upaść.
Wydaje mi się,że kiedy osiagnąłbym dno,to i tak, od spodu, słychać będzie brednie Kaczyńskiego. Podobała mi się relacja z wizyty ,w gospodarstwie jakiegoś rolnika. Kiedy przechodził na tle trzody chlewnej,miałem problem z rozróżnieniem kto jest kim. Dobrze iż w tym czasie mówił. Niemal nieważne co,ale inne gatunki ssaków hodowlanych tego nie potrafią. A co powiedział? A to iż-(cytat jaki zapamiętałem)"I dzieciństwie bodnął mnie baran i straciłem przytomność". Odnoszę wrażenie,graniczące z pewnością,że albo Pan prezes jest w traumie po tym wypadku,albo dalej trwa w stanie urazu. Medycyna jednak wiele potrafi. Ot chociażby jego stan po "katastrofie smoleńskiej". Niby na prochach, a mówił jak inteligentny polityk. Ps.Dostęp do kart po głosowaniu,ma tylko Państwowa Komisja Wyborcza i ewent.Sąd uznający legalność wyborów,(kiedy chciałby sprawdzić nieprawidłowości). Jak Jarek chce sobie cos liczyć,niech policzy bakterie w pojemniku"jogobelli". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Zastanawiałem się,jak nisko można upaść. Wydaje mi się,że kiedy osiagnąłbym dno,to i tak, od spodu, słychać będzie brednie Kaczyńskiego. Podobała mi się relacja z wizyty ,w gospodarstwie jakiegoś rolnika. Kiedy przechodził na tle trzody chlewnej,miałem problem z rozróżnieniem kto jest kim. Dobrze iż w tym czasie mówił. Niemal nieważne co,ale inne gatunki ssaków hodowlanych tego nie potrafią. A co powiedział? A to iż-(cytat jaki zapamiętałem)"I dzieciństwie bodnął mnie baran i straciłem przytomność". Odnoszę wrażenie,graniczące z pewnością,że albo Pan prezes jest w traumie po tym wypadku,albo dalej trwa w stanie urazu. Medycyna jednak wiele potrafi. Ot chociażby jego stan po "katastrofie smoleńskiej". Niby na prochach, a mówił jak inteligentny polityk. Ps.Dostęp do kart po głosowaniu,ma tylko Państwowa Komisja Wyborcza i ewent.Sąd uznający legalność wyborów,(kiedy chciałby sprawdzić nieprawidłowości). Jak Jarek chce sobie cos liczyć,niech policzy bakterie w pojemniku"jogobelli". A tak tak eksperci z PKW to profesjonaliści najwyższej klasy! W czerwcu 2012 roku w PKW gościł Władimir Czurow – szef rosyjskiej Centralnej Komisji Wyborczej. Media rosyjskie opisywały cel wizyty Czurowa jako szkoleniowy ( on miał szkolić naszych urzędników). Po takim szkoleniu nikt nie powinien mieć wątpliwości co do umiejętności pracowników PKW. |
|
|
|
|
Jarosław Kaczyński jest przeciwny Unii Energetycznej, do której Donald Tusk przekonał w czwartek prezydenta Francji a w piątek Angelę Merkel. Oznacza ona „wspólne negocjacje (zasada wspólnotowa) przy zakupach gazu; inwestycje z unijnego budżetu w infrastrukturę energetyczną (m.in. interkonektory gazowe); lepsze wykorzystanie lokalnych źródeł energii; wzmocnienie mechanizmu solidarności na wypadek embarga lub blokady gazowej oraz otwarcie na innych dostawców energii niż Rosja, zwłaszcza na dostawy z USA czy Australii” [Euractiv.pl].
Całość TU "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A tam przekonał, nie bądź naiwny.
Przy kontraktach paliwowych nie ma sentymentów ani przyjaźni z Polakami. |
|
|
|
|
Tym bardziej to dziwne, że Kaczyński jest przeciwny. W tak ważnej sprawie wszyscy powinni mówić jednym głosem a interesy osobiste odstawić na bok.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A na co im Kaczyński? Przecież maja większość w sejmie i przegłosują co chcą, jeśli oczywiście ten plan to nie jakieś mrzonki i ściema przedwyborcza, Wkrótce się okaże.
|
|
|
|
|
CYTAT Jarosław Kaczyński jest przeciwny Unii Energetycznej, do której Donald Tusk przekonał w czwartek prezydenta Francji a w piątek Angelę Merkel. Oznacza ona „wspólne negocjacje (zasada wspólnotowa) przy zakupach gazu; inwestycje z unijnego budżetu w infrastrukturę energetyczną (m.in. interkonektory gazowe); lepsze wykorzystanie lokalnych źródeł energii; wzmocnienie mechanizmu solidarności na wypadek embarga lub blokady gazowej oraz otwarcie na innych dostawców energii niż Rosja, zwłaszcza na dostawy z USA czy Australii” [Euractiv.pl]. Całość TU Za umowę gazową z Rosją, Tusk i Pawlak powinni byli zostać potraktowani jak przestępcy w Iranie. No wiesz pooglądali by świat z wysokości. A tak na marginesie zgoda Angeli Merkel w świecie dyplomacji ( zgadzamy się z ideą , ale trzeba dopracować szczegóły ) , oznacza grzeczne " pocałujcie się w dupę". |
|
|
|
|
Jarek im do niczego nie potrzebny, to prawda. Podaje to jako przykład polityka, który neguje wszystko co nie jest jego pomysłem.
A czy Angela się zgodzi czy nie, nie jest powodem by o czymś mówić i coś proponować czy nie. Można ją przekonywać aż do skutku. Materiały do elektrowni atomowych już od 50 lat UE kupuje wspólnie to i z gazem da się zrobić. No ale trzeba próbować, samo się nie zrobi. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Przypominam Ci, że Niemcy z Rosjanami wybudowali sobie Nord Stream omijając naturalne kraje tranzytowe - Polske i republiki bałtyckie. Kosztowało to więcej niż budowa po lądzie i z pewnych względów sie na to zdecydowali.
A z jakich to sam pomyśl. |
|
|
|
|
Czyli co, nie warto zaczynać tematu bo się nie da. Ehhh.....
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Przypominam Ci, że Niemcy z Rosjanami wybudowali sobie Nord Stream omijając naturalne kraje tranzytowe - Polske i republiki bałtyckie. Kosztowało to więcej niż budowa po lądzie i z pewnych względów sie na to zdecydowali. A z jakich to sam pomyśl. A kto jest prezesem Nord Stream'u? Zgaduj-zgadula:Bodajże wczoraj obchodził urodziny w towarzystwie pana Putina.Całowali się i macali jak Breżniew z Honeckerem. Nie ma obaw. Ruskie z Niemcami zawsze się dogadają. Tylko dla +18.OCHYDZTWO... Wpiszcie frazę w google-honecker breżniew pocałunek... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Przypominam Ci, że Niemcy z Rosjanami wybudowali sobie Nord Stream omijając naturalne kraje tranzytowe - Polske i republiki bałtyckie. Kosztowało to więcej niż budowa po lądzie i z pewnych względów sie na to zdecydowali. A z jakich to sam pomyśl. A kto jest prezesem Nord Stream'u? Zgaduj-zgadula:Bodajże wczoraj obchodził urodziny w towarzystwie pana Putina.Całowali się i macali jak Breżniew z Honeckerem. Nie ma obaw. Ruskie z Niemcami zawsze się dogadają. Tylko dla +18.OCHYDZTWO... Wpiszcie frazę w google-honecker breżniew pocałunek... Jusek, a tak z innej beczki. Kiedy przestałeś straszyć ludzi dramatyczną sytuacją na Węgrzech? Bo tak pisałeś ,pisałeś i nagle przestałeś. |
|
|
|
|
Sz1982 po raz kolejny pier..lisz jak potłuczony ("Za umowę gazową z Rosją, Tusk i Pawlak powinni byli zostać potraktowani jak przestępcy w Iranie") dlaczego ?
WOJCIECH JASIŃSKI z PiS: Przez niego mamy najdroższy gaz w Europie Wojciech Jasiński (64 l.), minister Skarbu Państwa w rządzie PiS, skazał Polaków na najdroższy gaz w Europie! Jak to możliwe? W 2006 roku szef resortu zgodził się podpisać umowę gazową z Rosją bez dokładnej analizy dokumentu! Efekt? Do 2022 roku Polska zapłaci o około 18 miliardów złotych za gaz więcej niż inne państwa europejskie, które kupują ten surowiec z Rosji. ... wiecej TU więc przestań bredzić i siać zamęt bo rząd Tuska renegocjował tylko niekorzystną umowę dzięki czemu płacimy ciut mniej za gaz ... wiem że bardzo modne jest pisanie ze narzekam na PiS a oni od tylu lat nie rządzą ... Ale za błędy oszołomów niestety płacimy do dziś ... i już nigdy więcej !! ps. zapewne jusek swoje ci odpisze ale napisz jak to jest że lizod*up Jarek tak chwalił Orbana a ten woli całować po tyłku Putina niż Kaczora w twarz ? ps2. to jak powinni być potraktowani Kaczyński i Jasiński ? może jak pedofile w Polsce ? ale nie ty masz leprze pomysły ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
~titi napisał
Jak czytam te komentarze to włos na głowie mi się jeży. Tylko PiS, bo tylko PiS może coś zmienić! Tylko PO, bo Kaczyński to faszysta! Czy Wy już wszyscy upadliście na głowy, czy tak Wam mózgi wyprano? Nie dociera do Was, że to co jest robione na górze jest robione w jednym celu? Przez trzy lata pracowałem jako asystent jednego z posłów. Nazwisk nie będę pisał bo nie chcę mieć nieprzyjemności. Mam polityki i polityków powyżej uszu, ale jak widzę co się wyprawia to po prostu krew mnie zalewa. Wbijcie sobie do głowy jedną najważniejszą zasadę rządzenia wielką masą ludzi - "Jeżeli nie jesteś w stanie lub nie chcesz dać ludziom tego czego chcą to musisz ich ze sobą skłócić ". Naród nie może być jednomyślny, bo byłby w stanie obalić każdy rząd, który działa na szkodę kraju i ludzi. Teraz dośpiewajcie sobie resztę - czyli dlaczego tylko PO i PiS lub inne PSL czy SLD? Uważacie, że oni się nawzajem nienawidzą i najchętniej by się pozabijali? No i macie rację - WYDAJE WAM SIĘ !!! Ma się Wam wydawać, że ze sobą walczą o każdy jeden głos, a powód jest jeden. Ograniczyć w jak największym stopniu możliwość ingerencji innych partii w to co się tu wyprawia. Tęgie głowy pracują nad tym jak utrzymywać taką sytuację, bo w grę wchodzą takie sumy pieniędzy, że byliby w stanie sprzedać własną matkę byle ich ktoś od tego koryta nie oderwał. Rozumiesz? Przed kamerami wyszydzają z siebie, wytykają sobie błędy po to, żeby wam się WYDAWAŁO, a potem wieczorem siedzą razem przy alkoholu i zastanawiają się jak przepchnąć kolejne ustawy pod firmy które płacą majątki żeby prawo działało na ich korzyść. Świadomie tworzą luki prawne i kruczki w ustawach które można obejść. W ciągu 5 lat kadencji poseł wyższego szczebla w partii jest w stanie zapewnić utrzymanie sobie i swojej rodzinie do końca życia swojego i swoich wnuków, a jak dzieci dobrze zainwestują to i dłużej. Służby bezpieczeństwa czuwają nad tym żeby ten system się nie rozleciał likwidując wszystkich którzy za dużo się dowiedzieli. Oczywiście najlepsze są samobójstwa - przykład gen. Petelicki i poseł Lepper. Petelicki bo za dużo wiedział i zaczął krytykować rząd, a Lepper bo dotarł do niewygodnych informacji odnośnie prywatyzowania rządowych spółek za śmiesznie niskie sumy począwszy od czasów SLD, PiS do PO. Dobrzy ludzie anonimowo mu podrzucali fakty. Przejrzyjcie w końcu na oczy i zobaczcie co oni z Wami robią. Każdy Wasz głos oddany na PO i PiS jest wodą na młyn tego co się wyprawia z tym krajem od 25 lat. Jesteście skłóceni ze sobą czy lepiej głosować na PO czy na PiS i o to im właśnie chodzi, bo przestajecie widzieć inne opcje wyboru i w ten sposób przechwytywany jest elektorat z pozostałych ugrupowań więc dostają więcej mandatów i więcej stołków to obsadzenia. Ja z tego kraju wyjechałem ale moje dzieci tu zostały i chciałbym żeby żyły w normalnej Polsce, a nie robiły jak woły na utrzymanie tej złodziejskiej bandy postokrągłostołowej i aparatczyków z Magdalenki, która wysysa każdą możliwą ciężko zarobioną w dodatku na "umowie śmieciowej" złotówkę z ich kieszeni. Nie po to mój dziadek zginął walcząc za wolność Polski żeby teraz ktoś ten kraj sprzedawał z Waszą pomocą, bo tymi kłótniami właśnie najzwyczajniej im pomagacie. Z wyrazami szacunku dla wszystkich którzy nie są ślepi i próbują coś zmienić w tym kraju. Hej! Nic dodać nic ująć, pomyślcie zanim zagłosujecie. |
|
|
|
|
Hehe, co za gość, chciałby żeby dzieci żyły w lepszym kraju a olał wszystko i wyjechał. Nie wdał się w dziadka raczej, który za ten kraj walczył. Samo się tu nic na lepsze nie zmieni.
Zostawił tylko rodakom pouczenia, dziękujemy ci mistrzu, jedź na Ukrainę, tam jest dużo lepiej niż tu. |
|
|
|
|
Marek370 ale o "walce" partyjnych watażków ma rację. Wybory co 4 lata, politycy obiecują i nic sobie nie robią z tych obietnic. Nikt tego nie rozlicza. Kradzież takich środków z OFE praktycznie przeszła bez echa. Nie jest dobrze.
Znów polecam film poniżej. Przemyśl, Ty i każdy który go obejrzy. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
OFE, lasy państwowe, zadłużanie państwa i podniesienie progu ostrożnościowego do 55%. Dlatego trzeba pójść do wyborów i odsunąć ich od władzy i zagłosować na PIS.
|
|
|
|
|
Marek370 to powodzenia. PIS obiecał jeszcze przywrócenie poprzedniego wieku emerytalnego. Aż dziw bierze, że są jeszcze ludzie którzy w to wierzą.
|
|
|
|
Dzięki, to co proponujesz?
|
|
|
|
|
Andrzejek ty serio wierzysz że pan" "Mucha" coś zmieni i band z pod znaku ONR i MW ? no to widoczne zmiany mamy co roku 11 listopada ... ja Ci podziękuje za takie zmiany ... może i nie podoba mi się tak jak jest ale bardziej nie podoba mi się to co robią co niektórzy 11 więc ja odpadam ... mam tylko nadzieje że po kolejnej porażce Kaczyński głąb się ogarnie ... pójdzie na emeryturę i może powstanie coś nowego
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
I to jest właśnie polska tragedia narodowa, PO albo PIS.
Masa młodych inteligentnych, wykształconych ludzi wyjeżdża, w Anglii, Francji, Niemczech harują od rana do nocy, rodzą dzieci, bo nie boja się, że im na lekarstwa zabraknie. A strumien pieniędzy przesyłanych do kraju z każdym rokiem się zmniejsza. Polska się wyludnia, coraz mniej dzieci się tu rodzi, a politycy zachowują się wg zasady po nas choćby potop. Za komuny w Polsce było 150 tys. urzędników, teraz jest 700 tys. Społeczeństwo jest tak zdesperowane, że nawet Kaczyński z Macierewiczem i z tymi swoimi niedorzecznymi smoleńskimi teoriami maja większe poparcie niż koalicja rządząca. Panowie to się dobrze dla Polski nie skończy. |
|
|
|
|
CYTAT Tym bardziej to dziwne, że Kaczyński jest przeciwny. W tak ważnej sprawie wszyscy powinni mówić jednym głosem a interesy osobiste odstawić na bok. @Anrzejek I tu masz rację. Wystarczy zobaczyć, kto z zagranicznych polityków spotkał się w ciągu ostatniego roku z Kaczyńskim. Nikt. Nawet ci ze średniego szczebla go olewają-albo on ich ignoruje... Prezes największej partii opozycyjnej, praktycznie jest nikim. I sam to osiągnął,przy wsparciu swoich politycznych przeciwników. Ziobro,nazwany przez Millera zerem,ma przy nim wartość dodatnią. @sz1982 Nie piszę o Węgrzech, z prostej przyczyny-Są poważniejsze sprawy w których mam ochotę zabrać głos,niż to co się tam dzieje,a nie ma wpływu na moje poglądy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
A propos Węgrzech, Orban tak jak i Kaczyński ma bardzo wysokie poparcie swoich wyborców, a pupilkiem międzynarodowego establishmentu politycznego nie jest.
Powody tego zjawiska byłyby na pewno ciekawym tematem do dyskusji. Media jakoś dziwnie nabierają wody w usta jeśli chodzi o to co się tam dzieje. |
|