|
|
|
CYTAT Witamy nowego członka w grupie młodych , wykształconych i hojnie obdarzonych przez naturę. Faktem jest, że jestem młody, piękny, coś o świecie tam wiem i jestem hojnie obdarzony przez naturę ale ja się tutaj nie zapisywałem do żadnego klubu. Jest mi z natury obce i obrzydliwe myślenie kategoriami plemiennymi, sitwy, partii czy innej zgrai. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witamy nowego członka w grupie młodych , wykształconych i hojnie obdarzonych przez naturę. Faktem jest, że jestem młody, piękny, coś o świecie tam wiem i jestem hojnie obdarzony przez naturę ale ja się tutaj nie zapisywałem do żadnego klubu. Jest mi z natury obce i obrzydliwe myślenie kategoriami plemiennymi, sitwy, partii czy innej zgrai. W takim razie bardzo mi przykro! Z takim podejściem jeszcze długo ,długo nie uda nam się odsunąć PiSu od władzy! |
|
|
|
|
Urzekło mnie postępowanie pana(?)p/osła Kurskiego.
Ten pitbul,pudzian, heros(no może cyklop,bo trzeba go traktować z przymróżeniem oka),polskiej polityki,wraca na łono Jarka. Doprawdy trzeba nie mieć honoru,godności i ogólnie zejść na psy. Ale i tak znajdą się tacy,którzy zagłosują na polityczne popłuczyny... CYTAT [cytat] @Kubus28 (...) to podtrzymuję zdanie ,że dopóki kurdupel nie wyhoduje sobie takiego przyrodzenia jak nasz friend Jusek , nie będziemy traktować go poważnie. No way! Moja orientacja jest powszechnie znana,w przeciwieństwie do parametrów "technicznych".To jak z premierem technicznym. Dzięki za reklamę,ale "to" się ma,a nie hoduje. No chyba że ktoś jest "tym"czymś...co ja sądzę ,miałeś na myśli ,Companero... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
No cóż moi drodzy!
Przykro wam patrzeć jak prawica jednoczy się,a tuskolandia odchodzi z aferami w niebyt/odbyt.Na wyjaśnienia nie mam ochoty tracić czasu,bo i tak wielu z was,PO złej stronie mocy,niewiele z tego zrozumie.Powiem tylko,że cała tuskolandia boi się PiSu jak diabeł święconej wody!A dlaczego diabeł boi się święconej wody?Bo przeskrobał diablisko nieziemsko i czuje,że ta święcona jest karą za jego głupote i niefrasobliwość,więc się wścieka i wszystkich dookoła zadręcza! Życzę więc wam miłych wsPOmnień o tym,jak to kiedyś w tuskolandii było! Adieu!!! WJ |
|
|
|
|
Na "Adieu" się nie skończy i oni o tym wiedzą i to ich boli. Jak taki Donald czy Radek ma zeznawać przed sądem, tyle lat trzęśli krajem, a tu taki prokuratorzyna, który zresztą jest "zerem" będzie ich przesłuchiwał, zero szacunku dla mężów stanu. O nie, trzeba cos wymyśleć panowie...
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ja to widze tak
Przebierze się miarka ! CBŚ CBA itd... Zaczyna wychodzić smród z chlewa! i bedzie jak w stanach WTC mam nadzieje ze trafi na Wiejską |
|
|
|
|
Co do europ/osła Mikkego:
Powiem szczerze- sam bym dał plaskacza Boniemu. W końcu przyznał się,że był agentem wiadomych służb. Nawet jeśli brać pod uwagę kolejność alfabetyczną,to ten pan nie byłby jednym z pierwszych,albowiem "mój" alfabet zaczyna się na "K" ,"Z" czy "P". Teoretycznie byliby to(ale teoretycznie!!!),np.Kaczyński-"Polskę zbaw",Kurski-"ratlerek pitbulowany",Ziobro-"zero,zero",Miller"ten który zaczął,a nigdy nie skończy",Paligłup-"który pali kota"... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jusek ty gadasz o honorze i godności,a sam jesteś za PO i straszysz PiSem,nie bądź śmieszny...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
No tak Jusek zapomniał, że godność honor i dodajmy do tego patriotyzm (ten prawdziwy) należy się tylko wyznawcom PiSu. Pis to już chyba faktycznie stan umysłu lub jego brak
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT No tak Jusek zapomniał, że godność honor i dodajmy do tego patriotyzm (ten prawdziwy) należy się tylko wyznawcom PiSu. Pis to już chyba faktycznie stan umysłu lub jego brak No tak,Tusk ze swoją świtą "prawdziwie patriotyczną","prawdziwie kulturalną" i z brakiem jakiegokolwiek umysłu na nagraniach pokazali prawdziwe oblicze. Zwolennik PiSu to chociaż jeszcze trochę myśli,a wyznawca Tuska myśleć nie potrafi ni cholery.Tusk ze swoją switą robi wszystkich w ch*j,a jego wyznawca bije mu brawo. To jest stan umysłu,albo jego brak!!!! WJ |
|
|
|
|
CYTAT Jusek ty gadasz o honorze i godności,a sam jesteś za PO i straszysz PiSem,nie bądź śmieszny... @Nenad Nie straszę PiS-em. Po prostu wykazuję,że "lider"największej partii opozycyjnej jest polityczny karłem i impotentem. Każda władza musi mieć kogoś, kto ją pilnuje,wykazuje błędy,zmusza do przestrzegania prawa ect. Jednak opozycja musi być konstruktywna.Prezes nie może być jak niektóre mężatki(i nie tylko)i robić fochy. Tego nie ma w polityce. Nie jestem za "PełO",ale alternatywą jest teoretycznie tylko Jarek.To jak wpaść z deszczu nie pod rynnę,a do kanalizacji burzowo-ściekowej. Przykładem mojej "sympatii"do rządzących, jest ocena słów Radka Applebaum Sikorskiego.Tylko polityczny debil mówi iż kogoś do ministerstwa nie wpuści,dokąd on tam jest szefem. Radosławie-To da się załatwić(np.wybory) i Mikke będzie tam kiedyś częściej niż Ty teraz. Nie będziesz zawsze ministrem,tak jak rzekomym dziennikarzem a nie agentem CIA w Afganistanie. Korwin jako funkcyjny"jeuroposeł",będzie mógł wejść,nawet kiedy będziesz miał"okres". P.S.Nie jestem zwolennikiem Korwina.To tak dla "memory". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT (wladek5413) No tak,Tusk ze swoją świtą "prawdziwie patriotyczną","prawdziwie kulturalną" i z brakiem jakiegokolwiek umysłu na nagraniach pokazali prawdziwe oblicze. Zwolennik PiSu to chociaż jeszcze trochę myśli,a wyznawca Tuska myśleć nie potrafi ni cholery.Tusk ze swoją switą robi wszystkich w ch*j,a jego wyznawca bije mu brawo. To jest stan umysłu,albo jego brak!!!! Przeprasza. Zapomniałem, że jak się coś napisze w temacie o PiS i jeszcze coś co nie jest pochwałą to z automatu jest się lemingiem PO. Tak wladek5413 to stan umysłu lub jego brak. Graty za oryginalność. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jusek,to moze mnie oświecisz i powiesz na kogo byś głosował, bo na razie jedzIesz po Jarku i Korwinie,a od PO sie niby odżegnujesz ?
Jarek byłby gorszy od Tuska ? Nie sądzę... Wolę jak płacą 8 zł za dorsza kartą,niż za wino 800 zł... Opozycja musi byc konstruktywną ? Jak nie ma większości to moze sobie nagwizdać... Moze ma Tuskowi doradzać i go chwalić za machloje ? Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT Jusek,to moze mnie oświecisz i powiesz na kogo byś głosował, bo na razie jedzIesz po Jarku i Korwinie,a od PO sie niby odżegnujesz ? Opozycja musi byc konstruktywną ? Jak nie ma większości to moze sobie nagwizdać... Moze ma Tuskowi doradzać i go chwalić za machloje ? "Nie ujawniam swoich myśli.Z zasady"-Marek Konrad-film"Pułkownik Kwiatkowski". Co do Jarka. To co wygaduje nie jest nawet śmieszne. To co planuje zrobić przenosi go poza kabaretowa listę,na listę pacjentów. Chciał swego czasu zrobić z nas drugie Węgry,były Chiny ale z Koreą Północna to walnął jak łysy grzywką o parapet. Przypomina mi ( pewnym sensie)Adolfa Hitlera,kiedy dochodził do władzy. Chciał budować mocarną III Rzeszę i jak bardzo był zauroczony Mussolinim. Adolf oficjalnie nie miał żadnej kobiety(plotki o kuzynce),gdyż jak twierdził-"poślubił III Rzeszę". Jarek też nie ma kontaktów w płcią piękną(bajdy o posłance),a swoje życie oddał...IV RP. Lubi dyktaturę,co już raz pokazał. Jeden miał psa,drugi ma kota,a obaj nie mieli i nie mają konta ani prawa jazdy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Z powodu tak żałosnych myśli,jakie jusek tutaj głosi,żal d*pę sciska.Chłopie,wpisujesz sie w żałosną,ogólnopolską histerię,że PO mogłoby utracić władzę.Władzę nad waszymi gnuśnymi umysłami,których nie chce się wam używać,a jedynie powtarzacie wkoło głupoty,jakbyście się szaleju opili.Nienawiść zżera waszą niezależność.Aż dziw bierze,że można dać się tak ogłupić!Żal mi was,wszyscy obrońcy Tuska,żal mi was,bo pochłonęła was machina pogardy,pogardy dla ludzi o odmiennych poglądach.
Mogę tylko powtórzyć za pewnym klasykiem:"Nie idźcie tą drogą" WJ |
|
|
|
|
CYTAT Z powodu tak żałosnych myśli,jakie jusek tutaj głosi,żal du*ę sciska.Chłopie,wpisujesz sie w żałosną,ogólnopolską histerię,że PO mogłoby utracić władzę. Słowne obietnice Jarka są tak prawdziwe, jak orgazmy żony Zbyszka. Zal mi niczego nie ściska. Po prostu -piszę co myślę,a myślę podstawie tego co widzę,słyszę-krótko mówiąc-Jarek sam się wykłada. "Leży i kwiczy".Na stojąco. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Zielone światło dla komisji śledczej ws. likwidacji WSI
Projekt uchwały, powołującej komisję śledczą ws. likwidacji WSI, trafił do dalszych prac w komisji ustawodawczej. W Sejmie przepadł wniosek PiS o odrzucenie projektu uchwały. Komisja śledcza miałaby zbadać, czy były wiceminister obrony Antoni Macierewicz i były premier Jarosław Kaczyński nie przekroczyli uprawnień przy likwidacji WSI. ... więcej TU lepiej późno niż wcale ....jeszcze tylko Jara i mr.Zero przed trybunał i gitara "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Zielone światło dla komisji śledczej ws. likwidacji WSI Projekt uchwały, powołującej komisję śledczą ws. likwidacji WSI, trafił do dalszych prac w komisji ustawodawczej. W Sejmie przepadł wniosek PiS o odrzucenie projektu uchwały. Komisja śledcza miałaby zbadać, czy były wiceminister obrony Antoni Macierewicz i były premier Jarosław Kaczyński nie przekroczyli uprawnień przy likwidacji WSI. ... więcej TU lepiej późno niż wcale ....jeszcze tylko Jara i mr.Zero przed trybunał i gitara Może lepiej przed pluton egzekucyjny! Po co tracić czas na Trybunał Stanu? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
"Chory" Hofman bawił w Krynicy. A do sądu...
Rzecznik PiS Adam Hofman zawiadomił sąd, że nie jest w stanie pojawić się na środowej, wczorajszej, rozprawie, bo jest chory. Zwolnienie lekarskie, które przedstawił, nie przeszkodziło mu jednak w wyjeździe tego samego dnia do Krynicy, a w czwartek w wizycie w Sejmie... więcej TU i te ćwoki w nazwie mają prawo i sprawiedliwość ...żenada ... ale to przecież winny jest Tusk bo rządzi od 7 lat "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT "Chory" Hofman bawił w Krynicy. A do sądu... Rzecznik PiS Adam Hofman zawiadomił sąd, że nie jest w stanie pojawić się na środowej, wczorajszej, rozprawie, bo jest chory. Zwolnienie lekarskie, które przedstawił, nie przeszkodziło mu jednak w wyjeździe tego samego dnia do Krynicy, a w czwartek w wizycie w Sejmie... więcej TU i te ćwoki w nazwie mają prawo i sprawiedliwość ...żenada ... ale to przecież winny jest Tusk bo rządzi od 7 lat To może jego też przed pluton egzekucyjny? Po co się bawić w przewód sądowy. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Jest więcej młodych, zdolnych, prawych, sprawiedliwych i ... wygrywających konkursy :
http://rzesz(...)okRzeTxt |
|
|
|
|
Podobała mi się wypowiedź Jarka,na wieść o wygranej Tuskacza.
Żałosny komentarz,że jak chcą to niech go sobie biorą do Brukseli. Zresztą. O tym zakompleksionym facecie,z którym nikt z polityków Europy i Świata nie,chce się spotkać,na jakiś czas,nie będę pisał. No bo i o kim. Ale dla równowagi,aby sie nikt do mnie nie doyebał... http://demot(...)/W-koncu http://demot(...)remierem http://demot(...)e-lepiej SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jarosław Kaczyński odejdzie? Politycy nie wierzą
Czy Jarosław Kaczyński ustąpi z funkcji prezesa po przegranych wyborach parlamentarnych? Tak twierdzi dzisiejszy "Newsweek", powołując się na rozmowę z trzema osobami z władz Prawa i Sprawiedliwości. ... więcej TU I Ty możesz pozwolić Kaczyńskiemu odejść na śmietnik historii ... wystarczy pokazać gdzie PiSu miejsce to nie aż tak dużo !! ... może przynajmniej raz Kłamczyński dotrzyma słowa "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Wspaniały opis elektoratu PiS. Dla Banana , Juska i mnie sprawa od dawna znana , ale dla niektórych czcicieli sekty smoleńskiej niekoniecznie.
"Z zaciekawieniem obserwowałem tradycyjne podkarpackie zagrody. Widziałem chylące się chałupy, na dachy których wspinały się wychudzone kobyły i krowy, walcząc o ostatnią na wpół uschniętą gałąź, wyrosłą wbrew nadziei i światu na zamszonej, pordzewiałej rynnie. Miejscowi gromadzili się przy progach, obserwowali mnie z nieskrywaną nienawiścią. Na szczęście byłem bezpieczny dzięki chyżości i zręczności mojej holenderki. Czułem się trochę jak na safari, jakbym jechał wśród półdzikich stworzeń, w istnienie których nie uwierzą frendzi z korpo. Przy każdej walącej się chałupie stołował się gruby i rumiany ksiądz. Wychudzeni i zabiedzeni tubylcy znosili mu co chwilę kolejne półmiski z parującymi skwarkami, kapustą i cebulą. Zerkali przy tym tęsknie na pożywienie, które jednak od razu niknęło w przepastnej paszczy agenta Watykanu. Przy każdej z chałup wąsaty miejscowy janusz bił kablem od żelazka osobożonę, oczywiście końcówką z żelazkiem, i zmuszał osobodzieci do lektury "Pana Tadeusza". W pewnym momencie jeden z januszów wrzasnął, wskazując na holenderkę: "ramę się na złom sprzeda, a opony stary Maciej wymieni na dwie flaszki!" Jego ziomkowie rzucili się natychmiast w moim kierunku, łapiąc w biegu kosy, kłonice, glebogryzarki i rozrzutniki gnoju. Nie tracąc czasu pomknąłem przed siebie, próbując zachować świeckość myśli, w których wołałem Unię o opiekę." Paulo Coelho, Brzegiem Wisłoka uciekałem i truchlałem Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków -Facebook |
|