|
|
|
CYTAT Uczcijmy minutą ciszy bohaterski czyn oficera BORu Opona Andrzeja Dudy 2016 Przeładowany samolot Szydło 2016 Wypadek polskiej delegacji w Izraelu Szydło 2016 Kraksa Macierewicza 2017 Opona Gowina 2017 Wypadek Beaty Szydło Oświęcim 2017 Ile jeszcze tego będzie do końca kadencji? Złośliwość rzeczy martwych? Zacytuję: "Bo tory były złe" Mimo tego Beatka wracaj do zdrowia Niestety efekty wypadków nie spełniły moich oczekiwań. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT (EdoZChabzin ) Kartofla to ty masz zamiast mózgu. Twoja analiza rzeczywiście mnie rozpierdol.ła. A jaka siła argumentów! Może i mam. Tak czy inaczej cały ten twój wywód w pi.du ;-) Traktowanie wszystkich z góry to raczej domena ludzi małych i zakompleksionych takich jak ty. Analiza? To forum dla tzw, zwykłych zjadaczy chleba. Nawet jak ktoś jest korpoludkiem to po godzinach nim nie powinien być. Nawet dla higieny powinien sobie darować. No ale jak się jest nikim i trzeba sie dowartościować, to pisze się takie wywody w formie pytań. Daje to pewnie poczucie wyższej wartości. Można, we własnej ocenie być kimś lepszym. Innych nazwać baranami, itd, itp. Tylko po co, na forum stalowego miasta? Chcesz poważnych analiz idź na fora branżowe. Tam się wykażesz ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT (mirek777) A pamiętasz Andrzeju focha Angeli za agentkę Sztazi? Polityka. Dzięki mirek777, kolejny dowód na obalenie tezy edka, który nie wie o czym pisze ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT (mirek777 ) PO ma w swoich szeregach lepszych komuchów. Ich listę swego czasu opublikował Kukiz, wkurzony obłudą działaczy PO. Ten przynajmniej jako prokurator nie zeszmacił się wbrew temu co próbowali ludziom wciskać posłowie "opozycji" i media głównego ścieku. Nie zeszmacił się? Co powiesz o sprawie księdza pedofila? To pokazuje jak wygląda polityka prawdziwków. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
"PO ma w swoich szeregach lepszych komuchów.
Ich listę swego czasu opublikował Kukiz, wkurzony obłudą działaczy PO." nie oszukujmy się w każdej partii jest pełno działaczy byłego ustroju. czy to pis, po czy psl. kto myśli inaczej sam siebie oszukuje. może za 20 czy 30 lat ten element zniknie z rządu, ale i tak młodzi partyjni karierowicze przesiąknięci naukami swoich mentorów będą kontynuować ich dzieło. nadzieją są młodzi niezależni od nikogo. może i to mrzonki, ale nadzieja umiera ostatnia. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Sądzę, że w PiS nie ma TW i OZI.
Osobiście jestem zdania,że każdy kto należał do PZPR, powinien zniknąć z polityki. Dotyczy to również Pana Piotrowicza. Andrzeju - szukałem informacji na temat tej sprawy z księdzem - pedofilem - wszędzie wyświetla się Wybiórcza lub jej internetowy klon czyli gazeta."pl" - tyli kłamliwe ścieki. Z innej beczki: "- To jest jednak premier rządu polskiego, ochraniana przez BOR i to nie powinno mieć miejsca - obwieścił na antenie TVN24 "ekspert". Okazał się nim Marian Janicki. Ten sam, który w kwietniu 2010 roku kierował Biurem Ochrony Rządu i nie zapobiegł katastrofie rządowego samolotu. Po Janickiego - "eksperta" sięgnęła także Edyta Żemła, wpółpracowniczka onet.pl" No tak - on był lepszy. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Piloci i samoloty podlegają BORowi? Ok, pewnie się nie znam.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A komu teraz podlegają piloci - po spektakularnej likwidacji 36-go spec pułku przez PO-PSL?
Bo ja nie wiem. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Teraz Lotowi i przepisom ;-) Dlatego pilot nie wystartował w Brukseli i może dlatego nie było kolejnej tragedii ;-)
Faktycznie za PO/PSL piloci, samolot i cały spec pułk podlegali Janickiemu? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Teraz Lotowi i przepisom ;-) Dlatego pilot nie wystartował w Brukseli i może dlatego nie było kolejnej tragedii ;-) Faktycznie za PO/PSL piloci, samolot i cały spec pułk podlegali Janickiemu? - "kolejnej tragedii - i uśmieszek" - tyle dla Ciebie znaczy życie ludzi? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Czy ktoś jechał z was 50km/h i hamowal?
Przy takiej prędkości to może by ledwo zderzak się uszkodził. Poza tym to bez przesady. Co to za komandos driver jak nie umiał opanować auta przy prędkości 50😆😊 ... ciekawe ile dostanę za taki heyt |
|
|
|
|
Masakra. Dzisiaj mój ulubieniec straszył mnie ze zamknie za pisanie głupot na temat pis... ze to do tragedii doprowadza...żałosne
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Teraz Lotowi i przepisom ;-) Dlatego pilot nie wystartował w Brukseli i może dlatego nie było kolejnej tragedii ;-) Faktycznie za PO/PSL piloci, samolot i cały spec pułk podlegali Janickiemu? - "kolejnej tragedii - i uśmieszek" - tyle dla Ciebie znaczy życie ludzi? czepiasz się. Choć życie naszych VIPów nie jest dla mnie szczególnie ważne. Może dlatego, że nie czuję by oni dbali o moje? TRICK 50 to on miał w momencie uderzenia i po wyhamowaniu. Ile jechał to nigdy się nie dowiemy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Błaszczak mój ulubieniec powiedzial że auto jechało 50km/h
W |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzej, ona miała racje, jesteś ta rybka.
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Chyba borowiki się pogubili
https://zycieumyslowe.wordpress.com/2017/02/11/wypadek-premier-szydlo-podwojna-ciagla/ rozgryzamy krzyżówkę ? Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
A gdyby "sejczento" było wyładowane C4?
|
|
|
|
CYTAT Chyba borowiki się pogubili https://zycieumyslowe.wordpress.com/2017/02/11/wypadek-premier-szydlo-podwojna-ciagla/ rozgryzamy krzyżówkę ? Jesli podajesz informacje to podawaj z polskich gazet ,a nie polsko jezycznych. Jak wynika z badan media ma ogromny wplyw na myslenie ludzi co moze miec wplyw na nasze wybory polityczne. W rekach niemieckich jest 98% prasy w Polsce . Rok temu wyszlo na jak spotkanie Merkel z przedstawicielami prasy niemieckiej w Polsce,gdzie byla omawiana sytuacja wplywania tych mediow na nasze poglady. http://ohsis(...)icznych/ |
|
|
|
|
CYTAT Jesli podajesz informacje to podawaj z polskich gazet ,a nie polsko jezycznych. Jak wynika z badan media ma ogromny wplyw na myslenie ludzi co moze miec wplyw na nasze wybory polityczne. W rekach niemieckich jest 98% prasy w Polsce . Rok temu wyszlo na jak spotkanie Merkel z przedstawicielami prasy niemieckiej w Polsce,gdzie byla omawiana sytuacja wplywania tych mediow na nasze poglady. mario1938 chyba przesadzasz, mi chodziło tylko o krzyżówkę, nie chciało mi się szukać na street viev i wklejać Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Zdjęcie w artykule jest z polskojęzycznego Oświęcimia, czy Polskiego Oświęcimia?
|
|
|
|
CYTAT "98% kapitału mediów jest w rękach zagranicznych (głównie niemieckich). Podczas zaborów było lepiej, bo chociaż była cenzura, to większość prasy była w rękach polskich. I było wiadomo, kto jest kim. Wiadomości choć były cenzurowane, to informacje i poglądy były przemycane, tak jak robiły to kabarety w czasach PRL-u." Z powyższego cytatu, z podesłanego artykułu wynika, że gazety za PRLu były OK, bo swoje Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT "98% kapitału mediów jest w rękach zagranicznych (głównie niemieckich). Podczas zaborów było lepiej, bo chociaż była cenzura, to większość prasy była w rękach polskich. I było wiadomo, kto jest kim. Wiadomości choć były cenzurowane, to informacje i poglądy były przemycane, tak jak robiły to kabarety w czasach PRL-u." Z powyższego cytatu, z podesłanego artykułu wynika, że gazety za PRLu były OK, bo swoje Chodzilo mi aby Ci pokazac jaki mniejwiecej media sa w rekach zagranicznych |
|
|
|
|
Wiadomo kto jest kto, czy klakierzy się z tym kryją?
|
|
|
|
|
CYTAT Chodzilo mi aby Ci pokazac jaki mniejwiecej media sa w rekach zagranicznych Aha, to niech repolonizują, ale obawiam się że nie zdążą, wcześniej gazety popadają (wersje papierowe) A według tego nie jest źle. http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/media-w-polsce-do-kogo-nalezy-prasa-,138,0,1988746.html Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|