|
|
|
AFERY patologicznej Platformy Obywatelskiej.
-Afera hazardowa (szacowane straty na 12 mld zł); -Afera taśmowa (Belka-Sienkiewicz Gate; utrata zaufania do instytucji państwowych); -Afera Amber Gold -Afera stoczniowa (kilkaset milionów zł straty); -Afera stadionowa (kilkaset milionów zł straty); -Afera autostradowa (kilkaset milionów zł straty); - Afera z Pendolino -Afera z informatyzacją MSW (kilkaset milionów zł straty); -Afera z budową gazoportu w Świnoujściu oraz dostawami gazu z Kataru (około 1 mld zł straty); -Afera z opóźnioną publikacja ustawy ograniczającej możliwości transferowania podatków do rajów podatkowych przez Rządowe Centrum Legislacji (około 3 mld zł straty); -Afera z niekorzystną umową gazową (najdroższy gaz w Europie - około 2 mld zł rocznie straty); (...) Afera 3 posłów PiS, którzy w podróż służbową do Madrytu zamiast samochodem polecieli samolotem (szacunkowa strata ok. 5 tys. zł) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@NIEdlaSzlęzaka ... zadam ci proste pytanie bo na trudne widzę że brak ci "rozumku" ... dla czego łżesz? dlaczego pomimo tego że ktoś ci udowadnia że kłamiesz dalej to powtarzasz ? Czy twojego szefa nie stać na lepszego klakiera ? gdybyś dla mnie robił to już dawno byś nie robił bo brak ci kompetencji ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT @NIEdlaSzlęzaka ... zadam ci proste pytanie bo na trudne widzę że brak ci "rozumku" ... dla czego łżesz? dlaczego pomimo tego że ktoś ci udowadnia że kłamiesz dalej to powtarzasz ? Czy twojego szefa nie stać na lepszego klakiera ? gdybyś dla mnie robił to już dawno byś nie robił bo brak ci kompetencji ... Pewnie nie był drogi. Ale fakt, ostatnio to więcej działa na korzyść Szlęzaka, niż przeciwko jemu tymi wpisami. A taki bystry, że sam nie widzi tego. Ja już myślę czasem, czy on nie jest od Grubego |
|
|
|
|
To nie jest śmieszne to je już jest żałosne :/
|
|
|
|
CYTAT To nie jest śmieszne to je już jest żałosne :/ Ja na tą stronę wchodzę pośmiać nie wiem jak ty |
|
|
|
|
Ciekawe czy Jarek brał % od Adama ? przecież każdy wie że nic tam się nie dzieje bez guru ... a teraz Adamowi nikt nie chce ręki podać ps, nie tam miało być ... a ja poprawić humor ;) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
elBanan-odpowiem w twoim stylu...powinienes sie nazwać elBaran,bo strasznie lubisz ubliżać,wszystkim,którzy nie są twojej myśli...trudno ci napisać coś,żeby PiSowcowi łatki nie przypiąć,żeby go nie opluć
Chłopcze,jesteś i żałosny i niewychowany! WJ |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawe czy Jarek brał % od Adama ? przecież każdy wie że nic tam się nie dzieje bez guru ... a teraz Adamowi nikt nie chce ręki podać ps, nie tam miało być ... a ja poprawić humor ;) Na pewno odpalał mu ze 20 procent , w końcu Jarek musiał wziąć kredyt na leczenie kota Alika. Poza tym , tak jak piszesz Kaczyński musi odpalać działę Rydzykowi z każdej przestępczej działalności. A przez lata trochę się tego nazbierało. FOZZ , Art-B, spółka Telegraf i w końcu umorzenie długów PC , z którego również musiało coś skapnąć. Ty ,Bananie pierwszy to rozgryzłeś. Twoja wybitna inteligencja (o której niewątpliwie świadczą Twoje posty) połączona z dedukcyjnym , analitycznym umysłem daje takie efekty . Trzeba jeszcze wspomnieć o Twoim niezłomnym zaangażowaniu w tropieniu wszelkich przekrętów pisiorów. Chylę czoła przed Tobą i oczekuję na więcej . Co do obsadzenia Hofmana w roli bohatera " Fast and furious" , muszę stwierdzić, że widzę ewentualną rolę dla Ciebie. Mam na myśli remake filmu "Piękny umysł" i to oczywiście jako profesora Nasha. Ten stalowowolski oddział Pudelka , który miałbyś poprowadzić to zdecydowanie za niski poziom jak na Twoje możliwości. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
@ Edo w swoim stylu tylko zminimalizować "zasługi" ... dzięki za troskę ale nie szukam roboty ;) (niedoszkolony w moich wpisach a gdzie oscylator ... srebrna ... itd ? )
CYTAT (wladek5413) elBanan-odpowiem w twoim stylu...powinienes sie nazwać elBaran,bo strasznie lubisz ubliżać,wszystkim,którzy nie są twojej myśli...trudno ci napisać coś,żeby PiSowcowi łatki nie przypiąć,żeby go nie opluć Chłopcze,jesteś i żałosny i niewychowany! p.wladek5413 nie wiem gdzie w p. wypowiedzi jest odpowiedz ale mniejsza (no chyba że p. wpis mam uznać za odpowiedz ?) komu tak naubliżałem jeśli mogę wiedzieć ? Nie każdy na tym forum jest od tego by wielbić "zbawiciela" Polski Jarosława i jego partię ... to nie np. niezależna.pl tylko jak na ten czas wolne miejsce do wyrażania swoich opinii ... jeśli napisałem gdzieś nieprawdę to proszę napisać gdzie a z miłą chęcią odniosę się do p. "zarzutów" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT @ Edo w swoim stylu tylko zminimalizować "zasługi" ... dzięki za troskę ale nie szukam roboty ;) (niedoszkolony w moich wpisach a gdzie oscylator ... srebrna ... itd ? Bananie , z całą pewnością muszę stwierdzić , że Ty sam jesteś niedoszkolony w Swoich tekstach. Sprawa oscylatora to nic innego jak afera Art-B , którą przecież wymieniłem w moim poście. Nazwiska polityków czynnych i emerytowanych , w nią zaangażowanych porażają. Nie wiem tylko i chyba nigdy się od Ciebie nie dowiem dlaczego ze wszystkich ludzi zamieszanych w tę sprawę , to właśnie Jarosława Kaczyńskiego upatrujesz jako głownego beneficjenta Art-B. Kestia druga. Spółka " Srebrna" to pozostałość po majątku dawnej PC , co również zamieściłem w swoim poście . Co świadczy , że opisujesz sprawy , o których nic nie wiesz i mylisz je ze sobą. Rzekome przekręty , o których coś tam slyszałeś jak rozumiem , mają dotyczyć likwidacji spółdzielni RSW Prasa-Książka-Ruch. I znowu jak w przypadku powyżej wybiórczo dokonałeś ludzi, którzy rzeczywiście zrobili na tym wielkie pieniądze. Gdybyś zadał sobie trochę trudu na temat nieprawidłowości przy likwidacji RSW , to odszuakałbyś zupełnie inne nazwiska niż to, ojca wszystkich afer i przekrętów III RP, umiłowanego przez Ciebie , Jarosława Kaczyńskiego. I znowu z różnych nazwisk i firm wybierasz jedno i już wiesz, że to był on. I na koniec kwestia trzecia. W pewnym momencie sprawowania urzędu Prezydent Lech Wałęsa rozkazał funkcjonariuszom UOP inwigilację prawicy. Była nielegalna operacja skierowana min. w ówczesne PC i samego Jarosława. Z tego okresu smutnego dla naszej demokracji ( służba specjalna operacyjnie rozpracowuwała partię polityczną) pochodzi pojęcie tzw szafy Lesiaka. Była to przechowalnia sfabrykowanych kwitów , które miały zniszczyć karierę Kaczyńskiego. Płk Lesiak , tylko dlatego uniknął odpowiedzialności za działania z naruszeniem prawa , sprawa po prostu się przedawniła. Jarek w sądzie min udowodnił sfałszowanie tzw lojalki podpisanej w stanie wojennym. Wiem ,że prawda do Ciebie nie dociera i nie jesteś nią specjalnie zainteresowany, ale zapewniam Cię , że Ty opisując rzekome przekręty Jarka dosłownie posługujesz się materiałami z szafy Lesiaka. Dla człowieka rozgarniętego te argumenty są bardzo niewiele warte, Ty nadajesz im niemalże rangę świętości. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Afera 3 posłów PiS, którzy w podróż służbową do Madrytu zamiast samochodem polecieli samolotem (szacunkowa strata ok. 5 tys. zł)[/cytat]
zapomniałeś do tej 5 dodać zero to będzie już około 50 tys. zł i jeszcze zapomniałeś pomnożyć razy 3 to już jest 150 tys. zł , a nie 5 tys. (za Szlezakiem nie jestem). A to są cyfry już znane, a ile jest jeszcze tych co poznamy dzięki np. Zbigniewowi Stonodze zobacz filmy http://www.youtube.com/channel/UCdfRZ1u4b1pT68er47tb5vA |
|
|
|
|
Czemu uważasz że za głównego beneficjenta ? dla mnie jeśli wziął nawet 1 zł z tego procederu to jest tak samo winien ... Pan Jarosław miał w tamtych czasach dziwnych znajomych np pana Macieja Z. nie chcę się rozpisywać bo zapewne wiesz czemu wspominam o tym panu ...
"IV Spółka Srebrna’ To coś działa do dziś i zawiadują tym ludzie PiS, którzy wynajmują budynki partii PiS, te same, które zostały przekazane Fundacji Prasowej Solidarność i te same, które Fundacja wynajmowała BPH. W spółce zasiadali działacze PiS, tacy jak towarzysz, członek PZPR Jasiński i pan Lipiński jako prezes, ten od taśm Renaty Beger . Ciekawostką towarzyską jest fakt, że w radzie nadzorczej była też posłanka Szczypińska. Srebrna wygenerowała kolejne szemrane podmioty jednym z nich jest założona przez Kaczyńskiego i Dorna Fundacja Nowe Państwo, to coś z kolei wygenerowało `Srebrną media’. " więc chyba mamy inne informacje ... wiesz co po co mam się wysilać wejdź np. TU lub TU przeczytaj (oczywiście jak chcesz) jeśli się z czymś nie zgadzasz wolno Ci ... Od razu napisze nie mam na nic kwitów dlatego wolę pisać dla "pudelka" bo na to mają kwity inni ...sam na siłę odkopujesz stare tematy ... mi wystarczy to co PiS robi na bieżąco ps. Oczywiście te dwie strony to tylko przykład nie chce mi się szukać bardziej opisujących ten proceder "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Czemu uważasz że za głównego beneficjenta ? dla mnie jeśli wziął nawet 1 zł z tego procederu to jest tak samo winien ... Pan Jarosław miał w tamtych czasach dziwnych znajomych np pana Macieja Z. nie chcę się rozpisywać bo zapewne wiesz czemu wspominam o tym panu ... "IV Spółka Srebrna’ To coś działa do dziś i zawiadują tym ludzie PiS, którzy wynajmują budynki partii PiS, te same, które zostały przekazane Fundacji Prasowej Solidarność i te same, które Fundacja wynajmowała BPH. W spółce zasiadali działacze PiS, tacy jak towarzysz, członek PZPR Jasiński i pan Lipiński jako prezes, ten od taśm Renaty Beger ... " więc chyba mamy inne informacje ... wiesz co po co mam się wysilać wejdź np. TU lub TU przeczytaj (oczywiście jak chcesz) jeśli się z czymś nie zgadzasz wolno Ci ... Od razu napisze nie mam na nic kwitów dlatego wolę pisać dla "pudelka" bo na to mają kwity inni ...sam na siłę odkopujesz stare tematy ... mi wystarczy to co PiS robi na bieżąco ps. Oczywiście te dwie strony to tylko przykład nie chce mi się szukać bardziej opisujących ten proceder Te Twoje linki , to ma być źródło informacji? Jeżeli to nie żart z Twojej strony, to weź to chłopie usuń i nie rób idioty ze mnie i przede wszystkim z siebie. Cała Twoja wiedza nt przekrętów Jarka czerpiesz z takich źródeł? Muszę przyznać ,że uważam Cię za człowieka o bardzo ograniczonych horyzontach myślowych, teraz sądzę ,że i tak oceniałem Cię zbyt wysoko. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Widzisz robisz to co najlepiej Ci wychodzi ... wolno Ci jak już pisałem wcześniej tak ze mną jak i z tym co tam pisze nie zgodzić ... nie chce mi się specjalnie dla Ciebie szukać bardziej wiarygodnych źródeł bo mam lepsze zajęcia ...
ps.Może jeszcze przed zamieszczeniem czegoś powinienem wcześniej się z tobą konsultować i pytać czy nie jest napisane zbyt trudnym językiem lub czy źródło jest wiarygodne ? i tak dla rozluźnienia "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz robisz to co najlepiej Ci wychodzi ... wolno Ci jak już pisałem wcześniej tak ze mną jak i z tym co tam pisze nie zgodzić ... nie chce mi się specjalnie dla Ciebie szukać bardziej wiarygodnych źródeł bo mam lepsze zajęcia ... ps.Może jeszcze przed zamieszczeniem czegoś powinienem wcześniej się z tobą konsultować i pytać czy nie jest napisane zbyt trudnym językiem lub czy źródło jest wiarygodne ? i tak dla rozluźnienia Gdybym założył bloga i napisał ,że Jarosław Kaczyński jest zoofilem i pucuje kozy albo lepiej koty . Powiedzmy ,że mój blog stałby się znany i wielu ludzi o mentalności żula , zaczęło by się tym ekscytować i powtarzać te brednie w swoich żulerskich środowiskach. Załóżmy , że Kaczyński by się o tym dowiedział i po konsultacji z adwokatem , odpuściłby ewentualny proces ze względu na absurdalność oskarżeń. A wtedy jakiś inny żul o niskim ilorazie inteligencji , ale za to pełen dogmatycznego zacietrzewienia, napisałby na jakimś forum , że to musi być prawda. Bo gdyby , Kaczyński wiedział ,że ktoś wypisuje na jego temat nieprawdziwe rzeczy , na stówę , podałby go do sądu. Zbieżność charakterologiczna bohaterów mojego opisu , jest całkowicie przypadkowa,a opisane zdarzenia są fikcyjne. Wszelkie analogie są za to jak najbardziej prawidłowe. Co do zamieszczonych przez Ciebie materiałów to nasuwa mi się takie pytanie. Gdyby to było opisane zbyt trudnym językiem , to czy nie miałbyś problemów ze zrozumieniem o co w tym chodzi? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Sejm ujawnił wszystkie szczegóły dot. podróży byłych posłów PiS
Z dokumentów opublikowanych na oficjalnej stronie Sejmu wynika, że Adam Hofman, Mariusz Antoni Kamiński i Adam Rogacki najczęściej przy wyjazdach zagranicznych wybierali podróż samochodem. Średnio na każdą z takich podróży z kasy sejmowej pobierali około 3 tysiące złotych. ... Łącznie wyjazdy wszystkich trzech posłów kosztowały Kancelarię Sejmu prawie 200 tys. złotych. Ponadto Kancelaria Sejmu poinformowała, że wszyscy trzej posłowie pobrali dietę za wyjazd do Madrytu - 1180,33 zł na osobę. ... Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Tylko 3 oszustów wydarło blisko 200 k na same bilety a gdzie reszta wydatków ... Dziś Jarosław był w Jarosławiu i powiedział nowy tekst (coś w ten deseń) to że "Banda" Hofmana wyłudziła kasę to wina Kopacz jako marszałek mogła coś wcześniej zrobić ... @Edo człowieku ty wierzysz ekipie Macierewicza i jego ekspertom ... jeden jest ekspertem bo ... dużo latał samolotami .... inny bo sklejał modele ... jeszcze inny bo wysadził w powietrze 3 puszki po piwie a najlepszy z nich (jak nic nie pokręciłem) niejaki profesor Jacek Rońda w TV Trwam przyznaje że "blefował" (to chyba wiarygodne dla Ciebie źródło) nie wierzysz TVNowi i Ch... wie jeszcze komu więc wybacz ... co do trudnego języka to nie czytasz tego tylko Ty ps. Ciekawią mnie Twoje źródła na poparcie tez Macierewicza ... i dam Ci jeszcze jeden fajny link na bloga ...Głos Rydzyka ludzie się poświęcają by i do mnie dotarł jego głos...doceń to !! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT @Edo człowieku ty wierzysz ekipie Macierewicza i jego ekspertom ... jeden jest ekspertem bo ... dużo latał samolotami .... inny bo sklejał modele ... jeszcze inny bo wysadził w powietrze 3 puszki po piwie a najlepszy z nich (jak nic nie pokręciłem) niejaki profesor Jacek Rońda w TV Trwam przyznaje że "blefował" (to chyba wiarygodne dla Ciebie źródło) nie wierzysz TVNowi i Ch... wie jeszcze komu więc wybacz ... co do trudnego języka to nie czytasz tego tylko Ty ps. Ciekawią mnie Twoje źródła na poparcie tez Macierewicza ... i dam Ci jeszcze jeden fajny link na bloga ...Głos Rydzyka ludzie się poświęcają by i do mnie dotarł jego głos...doceń to !! Jak rozumiem w sprawie przekrętów Kaczyńskiego , przyznajesz mi rację! Bo bardzo szybko przeszedłeś od oscylatora do Macierewicza . Wracając do Smoleńska i profesora Rońdy to odpowiem Ci tak: Jako dziecko puszczałem latawce. I podczas tych zabaw nabrałem wiedzy na temat zasad techniki, mechaniki i fizyki, stwierdzam z całą stanowczością ,że wybuch ładunku wybuchowego na pokładzie Tupolewa to jedyne racjonalne wytłumaczenie katastrofy. Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze rozpylona sztuczna mgła , albo jeszcze działanie sił pozaziemskich. Może obce formy życia też czytają Wyborczą i oglądają TVN. Po lekturze tego shitu , nawet ufoludki mogą nieźle odjechać. Posłuchały , poczytały i pomyślały : Precz z kaczyzmem! A jeszcze jak zażyły zakupione w internecie dopalacze ( oczywiście nie w Polsce , bo Donald powiedział kiedyś STOP Dopalaczom i u Nas problem zniknął) to dopiero ich wzięło na hece! Co jeszcze chcesz wiedzieć? Ja tak mogę bardzo długo , a TY? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Ty chcesz wszystko połączyć do kupy... o Srebrnej pisałem wcześniej napisałem dość kulturalnie że mamy inne informacje teraz napisze (wg. mnie) mijasz się z prawdą ... Oscylator kręcił kasą miedzy bankami ... kasą bez pokrycia ... czesząc na tym niemałe zyski ( to tak w skrócie ... zgadza się ?) ... To może Edo ty rozwiniesz temat o co biegało w aferze Art-B a reszta oceni czy to ta sama sprawa ??? napisałem też wcześniej że jeśli miał z tego nawet 1 zł on lub PC bo to jedno i to samo w końcu był jednym z szeryfów ... jeśli uznajesz to co tu napisałem za zgodzenie się z tobą to powodzenia w dalszym użytkowaniu forum
Mam wrażenie że bardzo szybo uciekłeś nie ujawniając żadnego źródła od Macierewicza i jego ekspertów i jak zwykle odbijasz pałeczkę bagatelizując sprawę i wrzucasz temat GW i TVNu a to dla was (podobnie myślących) normalne ps. Czytałeś w Naszym Dzienniku że 33% rodaków ogląda TV Trwam a oglądalność badało stowarzyszenie założone przez posła PiS ... pewne źródło ... wszystko by was do końca ogłupić "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Ty chcesz wszystko połączyć do kupy... o Srebrnej pisałem wcześniej napisałem dość kulturalnie że mamy inne informacje teraz napisze (wg. mnie) mijasz się z prawdą ... Oscylator kręcił kasą miedzy bankami ... kasą bez pokrycia ... czesząc na tym niemałe zyski ( to tak w skrócie ... zgadza się ?) ... To może Edo ty rozwiniesz temat o co biegało w aferze Art-B a reszta oceni czy to ta sama sprawa ??? napisałem też wcześniej że jeśli miał z tego nawet 1 zł on lub PC bo to jedno i to samo w końcu był jednym z szeryfów ... jeśli uznajesz to co tu napisałem za zgodzenie się z tobą to powodzenia w dalszym użytkowaniu forum Mam wrażenie że bardzo szybo uciekłeś nie ujawniając żadnego źródła od Macierewicza i jego ekspertów i jak zwykle odbijasz pałeczkę bagatelizując sprawę i wrzucasz temat GW i TVNu a to dla was (podobnie myślących) normalne ps. Czytałeś w Naszym Dzienniku że 33% rodaków ogląda TV Trwam a oglądalność badało stowarzyszenie założone przez posła PiS ... pewne źródło ... wszystko by was do końca ogłupić Bananie, afera Art-B i afera FOZZ to dwie największe afery w początków III Rzeczypospolitej. Afera Art-B polegała właśnie na wykorzystaniu tzw. oscylatora . Wpisz sobie w google to słowo i poczytaj trochę na ten temat. Sam Bogusław Bagsik, jeden z prezesów Art-B jest powszechnie uważany za jego twórcę. Nie wiem ,skąd Ty czerpiesz swoje info , ale masz linki i posprawdzaj sobie do woli. Wrzuciłem Ci różne linki , ale jeden jest z TVN-u , więc może sprawdź tylko ten. Skoro w TVN o tym mówili, to musi być prawda. http://wyborcza.pl/1,75478,15814275,Art_B_24_lata_pozniej__Gasiorowski_umorzony__a_Bagsik.html http://tvn24bis.pl/informacje,187/koniec-afery-art-b-ale-gasiorowski-nie-odpowie-ze-oscylator,474516.html http://forsal.pl/artykuly/692135,afera_art_b_najslynniejszy_oscylator_w_krotkiej_historii_iii_rp.html http://pl.wikipedia.org/wiki/Art-B Co do Macierewicza , to dopóki wierzysz w każdą bzdurę , którą serwuje Ci TVN, nie dogadamy się . Taka ewentualna wymiana argumentów , i to jeszcze z Tobą , nie wchodzi w grę. Nawet ten durny przykład z oscylatorem świadczy ,że jesteś kompletnie zielony w temacie politycznym ( jak możesz interpretować to co się dzieje w polityce bez znajomości historii ludzi , partii , afer?). Potrafisz tylko wrzucać zebrane z sieci , często zupełnie pozbawione znaczenia, pierdoły i każdemu nadajesz rangę super ważnego. Nie potrafisz myśleć samodzielnie! Z TV TRWAM to już mnie kompletnie rozwaliłeś! Banan i o czym ma świadczyć ten Twój news? Te 33 % to za dużo czy za mało , bo nie wiem jak to oceniasz? Może wydaje Ci ,że ten sondaż jest rażąco niesprawiedliwy , dla ojca Rydzyka. Wyślij mu parę stówek , to może sobie poprawisz nastrój. Ojciec Dyrektor na pewno nie pogardzi ! Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
pół godziny pisania cytaty z 10 stron z linkami (z cytatami co pisałem) i przez pomyłkę zamykam stronę ... żenada ... zakręciłeś mnie jak cukierka
CYTAT (GW) Karierę zaczęli w 1988 r. w Cieszynie od importu czekolady, kawy, puchowych kurtek. Po kilkunastu miesiącach kierowali holdingiem ok. 200 spółek zatrudniających 15 tys. ludzi. Uchodzili za cudowne dzieci raczkującego polskiego biznesu. Tym się zajmowała sama spółka ...handlem wszelkiego rodzaju badziewiem żeby działało Art-B zrobili sobie Oscylator CYTAT (GW) ... Biznesmeni wykorzystali przestarzały polski system bankowy, który wymieniał się informacjami o transakcjach w czasie kilku, kilkunastu dni. To wystarczyło, żeby zakładać konta w wielu bankach, pobierać czeki, na które wypłacano gotówkę, a następnie lokowano je na lokatach w kolejnych bankach. Łańcuszek lokat był długi... mniej więcej tak to opisałem wcześniej (był cytat ale nie będzie) CYTAT (TVN) ... Andrzej Gąsiorowski odpowie nie za słynny oscylator, tylko za przywłaszczenie pieniędzy własnej spółki ... A p. Gąsiorowski może pójdzie siedzieć za to ... i tu powinny pokazać się inne linki ale nie pamiętam jakie i po co ... i co ja Ci chcę niby udowodnić ... wiem że miało być coś kto dał im cynka żeby zwiewali i dlaczego lody z tego miał wiesz kto no i o p. Macieju Z. ale już mi się nie chce ... bo dojdziemy jutro w to samo miejsce ...nawet nie odpiszę Ci dlaczego wg. tego co pisze ND wybory wygra PiS w granicach 90% a miałem taki plan ;( CYTAT (EdoZChabzin) Ja tak mogę bardzo długo , a TY? Jak widać chyba nie :( ps. Jedno Ci przyznam bez bicia ... powinieneś zastąpić Hofmana potrafisz jak mówił klasyk wmówić że czarne jest białe "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT ps. Jedno Ci przyznam bez bicia ... powinieneś zastąpić Hofmana potrafisz jak mówił klasyk wmówić że czarne jest białe teraz to juz całkowicie nieopłacalna fucha - mają zakaz jazdy w delegacje prywatnym autem |
|
|
|
|
CYTAT pół godziny pisania cytaty z 10 stron z linkami (z cytatami co pisałem) i przez pomyłkę zamykam stronę ... żenada ... zakręciłeś mnie jak cukierka CYTAT (GW) Karierę zaczęli w 1988 r. w Cieszynie od importu czekolady, kawy, puchowych kurtek. Po kilkunastu miesiącach kierowali holdingiem ok. 200 spółek zatrudniających 15 tys. ludzi. Uchodzili za cudowne dzieci raczkującego polskiego biznesu. Tym się zajmowała sama spółka ...handlem wszelkiego rodzaju badziewiem żeby działało Art-B zrobili sobie Oscylator CYTAT (GW) ... Biznesmeni wykorzystali przestarzały polski system bankowy, który wymieniał się informacjami o transakcjach w czasie kilku, kilkunastu dni. To wystarczyło, żeby zakładać konta w wielu bankach, pobierać czeki, na które wypłacano gotówkę, a następnie lokowano je na lokatach w kolejnych bankach. Łańcuszek lokat był długi... mniej więcej tak to opisałem wcześniej (był cytat ale nie będzie) CYTAT (TVN) ... Andrzej Gąsiorowski odpowie nie za słynny oscylator, tylko za przywłaszczenie pieniędzy własnej spółki ... A p. Gąsiorowski może pójdzie siedzieć za to ... i tu powinny pokazać się inne linki ale nie pamiętam jakie i po co ... i co ja Ci chcę niby udowodnić ... wiem że miało być coś kto dał im cynka żeby zwiewali i dlaczego lody z tego miał wiesz kto no i o p. Macieju Z. ale już mi się nie chce ... bo dojdziemy jutro w to samo miejsce ...nawet nie odpiszę Ci dlaczego wg. tego co pisze ND wybory wygra PiS w granicach 90% a miałem taki plan ;( CYTAT (EdoZChabzin) Ja tak mogę bardzo długo , a TY? Jak widać chyba nie :( ps. Jedno Ci przyznam bez bicia ... powinieneś zastąpić Hofmana potrafisz jak mówił klasyk wmówić że czarne jest białe Banan , wrzuciłem Ci takie linki , po otwarciu , których mogłeś przeczytać , że Art-B = oscylator . I że Bogusław Bagsik jest twórcą oscylatora. I to są fakty niepodważalne. Jeżeli tego nie czaisz , to mi w tym momencie ręce opadają. Brak słów , szkoda czasu na takie głupoty. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Sulik: Prezes Kaczyński po raz kolejny antagonizuje społeczeństwo
Jarosław Kaczyński po raz kolejny antagonizuje społeczeństwo. Tak rzeczniczka rządu Iwona Sulik komentuje wywiad prezesa Prawa i Sprawiedliwości dla tygodnika Wprost. Kaczyński nazywa w nim premier Ewę Kopacz "Urbanem w spódnicy", a PSL - partią prorosyjską. Jego zdaniem, szefowa rządu odmawia opozycji prawa do krytyki procedury liczenia głosów po wyborach samorządowych. W tej sytuacji Jarosław Kaczyński mówi, że "musi się zastanowić", czy nadal zapraszać premier na posiedzenie klubu. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Czy ten Hitler bez wąsów zaczął znowu brać jakieś prochy ? Ten człowiek co miesiąc powinien mieć obowiązkowe badania lekarskie . "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Sulik: Prezes Kaczyński po raz kolejny antagonizuje społeczeństwo Jarosław Kaczyński po raz kolejny antagonizuje społeczeństwo. Tak rzeczniczka rządu Iwona Sulik komentuje wywiad prezesa Prawa i Sprawiedliwości dla tygodnika Wprost. Kaczyński nazywa w nim premier Ewę Kopacz "Urbanem w spódnicy", a PSL - partią prorosyjską. Jego zdaniem, szefowa rządu odmawia opozycji prawa do krytyki procedury liczenia głosów po wyborach samorządowych. W tej sytuacji Jarosław Kaczyński mówi, że "musi się zastanowić", czy nadal zapraszać premier na posiedzenie klubu. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Czy ten Hitler bez wąsów zaczął znowu brać jakieś prochy ? Ten człowiek co miesiąc powinien mieć obowiązkowe badania lekarskie . Ty a ta Sulik , to ta sama której córka dostała pracę w PGE? Pewnie nie , bo słyszałem ,że PO nie załatwia roboty dla swoich . To pewnie jakaś inna osoba. Co do Jarka to słyszałem ,że nowy kot prezesa zrobił kupkę w jakimś publicznym miejscu. Prezydent zarządził z tego powodu posiedzenie Rady Bezpieczeństwa Narodowego ! Tylko ,że Jarek po raz kolejny odmówił udziału ! Ale się szykuje heca! Myślisz ,że będzie afera? A co na to Pudelek ? Już coś podali? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Wczoraj o pieskach dziś o kotku i pudelku ... nie wiem jakie masz preferencje ale powinieneś się zastanowić czy aby te wywody kogoś interesują i czasami ktoś nie poczuje się zgorszony
|