|
|
|
CYTAT Tak czytam i pomyślałem, że pewnie jesteś przeciwny prezerwatywom i w ogóle antykoncepcji? A Ty Andrzejku? Jak widzi to Twój zapewne wybiórczy katolicyzm? (a może jestem w błędzie?) - Napiszesz, że Twoja wiara jest Twoją sprawą? Chcesz rozliczać ze światopoglądu i postawy moralnej innych, skrupulatnie ukrywając swój? Dla mnie jest to grzech. A ja jestem grzesznikiem. Ale nigdy nie zabiłbym nienarodzonego dziecka. A co do lotów Premier Szydło - chciałbym poznać liczby, koszty... - zobaczyć porównanie z tym co "nabił" donaldu tusku. I przypominam, że tuskaszenko "weekend" zaczynał w piątek przed południem, a kończył nierzadko we wtorek. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT A Ty Andrzejku? Jak widzi to Twój zapewne wybiórczy katolicyzm? (a może jestem w błędzie?) Dla mnie jest to grzech. A ja jestem grzesznikiem. Ale nigdy nie zabiłbym nienarodzonego dziecka. A co do lotów Premier Szydło - chciałbym poznać liczby, koszty... I przypominam, że tuskaszenko "weekend" zaczynał w piątek przed południem, a kończył nierzadko we wtorek. Plemnik to nie dziecko. I na tym zakończę dyskusję w tym temacie ;-) Szydło przyznała na konferencji, że w piątek leciała samolotem Casa do Kraków-Balice, a tam przesiadła się do samochodu i w kolumnie 3 aut jechała do domu. Wszystko zgodne z instrukcją HEAD. Czyli zaangażowano w to 3 samoloty i 3 załogi. Zapewne powrót był w ten sam sposób i nie był to pierwszy raz. No ale to już moje domysły. Prawda zapewne wyjdzie lada dzień. Jakie chciałbyś liczby. I jakie znaczenie ma kiedy zaczyna lub kończy weekend? Tusk latał jednym samolotem rządowym i pisiory miały pretensje teraz mamy 3 załogi i 3 maszyny. Jakaś cisza w temacie. Zakłamani Hipokryci. Kolejny kwiatek ;-) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sp51656TUBs Hipokryta ;-) PS. tyuskaszenko. Jak słyszysz o premierce brocha a o pRezydencie Du(p)a to cie to wkurza ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Dlaczego nazywasz mnie kłamcą? Nie potrafisz policzyć? Masz problem z lotami Beaty Szydło? Nie masz nic do powiedzenia więc atakujesz personalnie? Dla mnie tez jesteś kłamcą Andriusza, bo każdy lichwiarz to kłamca Z tym memem o 500+ i podatkach to się wkopałeś, ciekawe jak z tego wybrniesz ? Sam jestem ciekaw jakimi wyliczeniami to podeprzesz. |
|
|
|
|
Nie mam problemów z lotami Beaty, sam się nad tym rozczulasz, bardziej interesuje mnie jak wyliczyłeś że gdyby nie wydatki na program 500+ to można by podatki tak drastycznie obniżyć.
|
|
|
|
|
CYTAT Dla mnie tez jesteś kłamcą Andriusza, bo każdy lichwiarz to kłamca Z tym memem o 500+ i podatkach to się wkopałeś, ciekawe jak z tego wybrniesz ? Sam jestem ciekaw jakimi wyliczeniami to podeprzesz. Dla mnie tez.... przelogowałeś się? ;-) lichwiarz? To już oklepane ;-) Wkopałem się bo nie potrafisz policzyć? A podeprzeć to można kalkulatorem Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Nie mam problemów z lotami Beaty, sam się nad tym rozczulasz, bardziej interesuje mnie jak wyliczyłeś że gdyby nie wydatki na program 500+ to można by podatki tak drastycznie obniżyć. szybko zmieniasz loginy ;-) A z lotami Tuska miałeś problem?? A te wyliczenia to w zasadzie matematyka na poziomie 5 albo nawet 4 klasy szkoły podstawowej. Nie jestem tak wybitnym pedagogiem i nie mam tyle cierpliwości by ci to tłumaczyć. PS. dzięki że mnie tak doceniasz i uznałeś, że tabela jest mojego autorstwa. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT A z lotami Tuska miałeś problem Naprawde? Aż nie dowierzam https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] A co do lotów Premier Szydło - chciałbym poznać liczby, koszty... - zobaczyć porównanie z tym co "nabił" donaldu tusku. I przypominam, że tuskaszenko "weekend" zaczynał w piątek przed południem, a kończył nierzadko we wtorek. tusk latał to beatka nie chce być gorsza? to jakaś paranoja. ile jeszcze będziecie odwracać kota ogonem. bo tusk to, bo po tamto. ich nie ma i za swoją pychę zostali rozliczeni przez wyborców. a zwolennicy pisu dalej tłumaczą skandaliczne zachowanie swoich pupili zachowaniem poprzedników? Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Piket dokładnie.
A jak szybko problemy z lotami tuska się skończyły Jakbym nawet jakąś partię kochał to bym potrafił powiedzieć że w tym temacie dali ciała. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Czyli standardowo Andrzejku? Mataczenie to twoja specjalność. Przyparty do mury miotasz się i wykręcasz. Zrobisz wszystko byle by tylko przyćmić swoją wtope. Widzę że nie potrafisz w żaden sensowny sposób uzasadnić swojego kłamliwego wpisu.
Ta "tabelka" była z du.y wzięta Nie mierz wszystkich swoją miarą, skoro Ty masz kilka kont to nie znaczy że wszyscy tak mają. |
|
|
|
|
A na jakiej podstawie twierdzisz, że tak jest? Pokaż te wyliczenia na forum i udowodnij mi, że tabelka jest z du.y wzięta
To ile tych kont posiadasz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jak z tymi drzewami
http://www.pap.pl/aktualnosci/news,813582,kaczynski-przepisy-dot-wycinki-drzew-na-prywatnych-posesjach-beda-zmienione.html https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manipulacje wp....
Chodzi o propozycję, posła Artura Szałabawki, żeby przeprowadzić w mediach akcję informacyjną o zagrożeniach jakie niesie słuchanie muzyki podczas jazdy rowerem, na łyżworolkach czy deskorolce. W dalszej perspektywie byłby rozważany zakaz, poseł jednak zaznaczał, że ze względu na kontrowersyjność pomysłu, wolałby właśnie akcję informacyjną. Ale nie..... - wp kłamie, że w grę wchodzi tylko zakaz!!!!! I ten nagłówek: " Nowy zakaz to absurd? Policja będzie uganiać się za rowerzystami." A ja popieram wprowadzenie właśnie zakazu - szczególnie dla rowerzystów. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Manipulacje wp.... Chodzi o propozycję, posła Artura Szałabawki, żeby przeprowadzić w mediach akcję informacyjną o zagrożeniach jakie niesie słuchanie muzyki podczas jazdy rowerem, na łyżworolkach czy deskorolce. W dalszej perspektywie byłby rozważany zakaz, poseł jednak zaznaczał, że ze względu na kontrowersyjność pomysłu, wolałby właśnie akcję informacyjną. Ale nie..... - wp kłamie, że w grę wchodzi tylko zakaz!!!!! I ten nagłówek: " Nowy zakaz to absurd? Policja będzie uganiać się za rowerzystami." A ja popieram wprowadzenie właśnie zakazu - szczególnie dla rowerzystów. To są tytuły które mają zapewnić jak największą liczbe odsłon. Jakby tytuły były normalne i zdradzały całe meritum sprawy portale zarabiały sporo mniej. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Manipulacje wp.... Chodzi o propozycję, posła Artura Szałabawki, żeby przeprowadzić w mediach akcję informacyjną o zagrożeniach jakie niesie słuchanie muzyki podczas jazdy rowerem, na łyżworolkach czy deskorolce. W dalszej perspektywie byłby rozważany zakaz, poseł jednak zaznaczał, że ze względu na kontrowersyjność pomysłu, wolałby właśnie akcję informacyjną. Ale nie..... - wp kłamie, że w grę wchodzi tylko zakaz!!!!! I ten nagłówek: " Nowy zakaz to absurd? Policja będzie uganiać się za rowerzystami." A ja popieram wprowadzenie właśnie zakazu - szczególnie dla rowerzystów. No już nie przesadzaj z tymi zakazami. Dla kierowców samochodów też zakażesz słuchania muzyki w aucie? Co wy prawdziwki macie z tymi zakazami? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ciepło się robi to i można sie spodziewać inwazji facetów w rajtkach pędzących po chodnikach naszego miasta na swych pedalskich rowerkach
|
|
|
|
|
Andrzej - jeśli jeździsz rowerem, to wiesz o co chodzi i tylko stajesz okoniem we wszystkim, bo Ci głupio przyznać rację "drugiej stronie"
M70 - więcej tolerancji - nie obrażaj bez powodu. Ja osobiście bardzo się bronię przed założeniem obcisłych leginsów z poduszką - ale jak ktoś się nie wstydzi - jego sprawa. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Jeżdze w słuchawkach na rowerze od kilkunastu lat. Po prostu zawsze trzeba się oglądnąć przy jakimś manewrze a nie wsłuchiwać się i zgadywać czy coś jedzie. Teraz gdy mamy ścieżki i nie musimy jeździć po ulicach a jezdnie pokonujemy jak piesi jest jeszcze łatwiej z jazdą rowerem. Kiedyś zakazu nie było a rowerzyści zazwyczaj jeździli po ulicach. A walkmany kasetowe też były modne.
M70 ale wam ten Andrzej jest nie wygodny. Na wszystkie sposoby go próbujecie i nic https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Klemens - jako nastolatek też jeździłem z walkanem. Teraz nie odważyłbym się jechać z muzyką na uszach.
Po Stalowej za dużo pieszych nie respektuje ścieżek, a poza Stalową, już kilka razy brak słuchawek w uszach uratował mnie przed przywaleniem rowerem w samochód wyjeżdżający z posesji - dzięki temu, że usłyszałem silnik i pomyślałem za kierowcę. Inny problem, to młodzież jadąca rowerem i patrząca w smartfona - to jest dopiero zagrożenie dla otoczenia. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Z wyjazdami z posesji tak. Tu racja. Ja w miejscach w których musze słyszeć zanim wjade daje pauze.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Wracając do tematu:
Szetyna dziś pół godziny produkował się z mównicy sejmowej, a Kaczyński zaorał go w 5 minut. Mina Szetyny bezcenna - Kopaczki tak samo Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Jest to gdzieś na Youtube? Chętnie zobaczyłbym to.
|
|
|
|
|
CYTAT (mirek777 ) Andrzej - jeśli jeździsz rowerem, to wiesz o co chodzi i tylko stajesz okoniem we wszystkim, bo Ci głupio przyznać rację "drugiej stronie" M70 - więcej tolerancji - nie obrażaj bez powodu. Ja osobiście bardzo się bronię przed założeniem obcisłych leginsów z poduszką - ale jak ktoś się nie wstydzi - jego sprawa. Mirek, jeżdżę z muzyką na uszach ale słucham tak by słyszeć otaczające dźwięki. Głośne słuchanie może uszkodzić słuch. Zakaz byłby dla mnie krzywdzący. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|