|
|
|
No nie wiem , jego ostrzeżenia zostały przez kogoś anulowane. Myślę że on na tym forum pracuje na frekwencję. Tym bardziej że lubi innym zarzucać rzekomy płatny trolling. To może być jakaś metoda w tym przepełnionym pustką czereśniackim umyśle
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT No nie wiem , jego ostrzeżenia zostały przez kogoś anulowane. Myślę że on na tym forum pracuje na frekwencję. Tym bardziej że lubi innym zarzucać rzekomy płatny trolling. To może być jakaś metoda w tym przepełnionym pustką czereśniackim umyśle Popatrz na wklejki artdeco i cdn jak przekopiowywują z niezależnej non stop i sami siebie komentują i przytakują z podkreśleniem na idealność pisu i straszność innych partii |
|
|
|
|
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2017-11-07/oznaczyc-na-paragonach-polskie-produkty-tego-chce-posel-pis/?ref=kafle
Dobry pomysł czasem okaże się po zakupach, że wszystko kupiliśmy zagraniczne. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No nie wiem , jego ostrzeżenia zostały przez kogoś anulowane. Myślę że on na tym forum pracuje na frekwencję. Tym bardziej że lubi innym zarzucać rzekomy płatny trolling. To może być jakaś metoda w tym przepełnionym pustką czereśniackim umyśle Popatrz na wklejki artdeco i cdn jak przekopiowywują z niezależnej non stop i sami siebie komentują i przytakują z podkreśleniem na idealność pisu i straszność innych partii Paradoks - zapomniałeś o mnie Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mirek nie kręć i nie wybielaj nicków przytakujących samym sobie. Podobno tego nie lubisz, czy może zarzucasz to tylko andrzejkowi a na innych przymykasz oko bo budują nieskazitelny wizerunek partii którą tak lubisz.
|
|
|
|
|
Paradoksalnie uważam że ludzie mogą się ze sobą zgadzać. Popatrzmy na zakodowanych, co proponujesz z nimi zrobić Paradoks? Andrzejka nie pytam bo on nie potrafi uzasadnić tego, czym się z nami dzieli. Czyżby nie podzielał opinii które nam przedstawia?
Jestesmy na tropie największego paradoksu! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Paradoksalnie uważam że ludzie mogą się ze sobą zgadzać. Popatrzmy na zakodowanych, co proponujesz z nimi zrobić Paradoks? Andrzejka nie pytam bo on nie potrafi uzasadnić tego, czym się z nami dzieli. Czyżby nie podzielał opinii które nam przedstawia? Jestesmy na tropie największego paradoksu! Be...t |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Paradoksalnie uważam że ludzie mogą się ze sobą zgadzać. Popatrzmy na zakodowanych, co proponujesz z nimi zrobić Paradoks? Andrzejka nie pytam bo on nie potrafi uzasadnić tego, czym się z nami dzieli. Czyżby nie podzielał opinii które nam przedstawia? Jestesmy na tropie największego paradoksu! Madziu nikt nie uzasadnia tak jak ty,,,,,,,,,,, w każdej z osób i postaci ;-) CYTAT (mirek777) On żyje we własnym świecie. Jest samowystarczalny w dyskusji jaką prowadzi sam ze sobą.potluczony Miruś, swoimi wypowiedziami wnosisz tyle co pele. Różnica jest tylko w języku i doborze słów. EdoZChabzin, zapytaj tych co anulowali te punkty. Reszta szkoda komentować. kryśka60, już dziś można używać aplikacji POLA. Skanujesz kod i wszystko wiesz. To bardzo dobre narzędzie do zakupów. Na paragonie widzisz już po zapłaceniu, a tu masz przed. https://www.facebook.com/zwiazekprzedsiebiorcow/videos/2154812101211725/ Tu coś jeszcze dla myślących. Pelele nie musisz zaglądać ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie podlizuj się urwisie
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie podlizuj się urwisie źle mnie odebrałaś ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzej2.0 dzięki. Nie znałam tej aplikacji.
|
|
|
|
|
CYTAT Mirek nie kręć i nie wybielaj nicków przytakujących samym sobie. Podobno tego nie lubisz, czy może zarzucasz to tylko andrzejkowi a na innych przymykasz oko bo budują nieskazitelny wizerunek partii którą tak lubisz. Wizerunek tej partii nie jest nieskazitelny. Po prostu wypadają fantastycznie wręcz w konfrontacji z PO, PSL, "nowoczesną", KOD-em - czy innymi tworami zewnętrznymi. Kukiz też jak dla mnie nie ma nic do zaoferowania. Jak pojawi się realna alternatywa to na pewno ją rozważę. Co do "nicków przytakujących samym sobie" - widzę różnicę pomiędzy nimi (nie popieram obrażania) a betonem który wyśmiewają. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mirek nie kręć i nie wybielaj nicków przytakujących samym sobie. Podobno tego nie lubisz, czy może zarzucasz to tylko andrzejkowi a na innych przymykasz oko bo budują nieskazitelny wizerunek partii którą tak lubisz. Wizerunek tej partii nie jest nieskazitelny. Po prostu wypadają fantastycznie wręcz w konfrontacji z PO, PSL, "nowoczesną", KOD-em - czy innymi tworami zewnętrznymi. Kukiz też jak dla mnie nie ma nic do zaoferowania. Jak pojawi się realna alternatywa to na pewno ją rozważę. Co do "nicków przytakujących samym sobie" - widzę różnicę pomiędzy nimi (nie popieram obrażania) a betonem który wyśmiewają. Żeby zauważyć co Kukiz15 ma do zaoferowania trzeba najpierw poczuć się obywatelem, częscią suwerenu. Nie śledzić informacji tylko w sensie ringu: tvn kontra tvp, tvn kontra trwam, onet kontra niezależna czy inna republika. Podzielać: lewaki prawaki liberały Bo wtedy zawsze będziemy tylko kibicami "drużyny" a nie obywatelem który ma coś do powiedzenia I jak się horyzonty otworzą to poczucie potrzeby pana nad sobą ze smyczą powoli znikają. |
|
|
|
|
Gdyby zasiadający w KRS/SN cie posłuchali a KOD zaakceptował to byłoby fajnie. Jestem za.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Gdyby zasiadający w KRS/SN cie posłuchali a KOD zaakceptował to byłoby fajnie. Jestem za. Nie ogłupiaj. |
|
|
|
|
źle mnie zrozumiałeś ;-)
Powinieneś kierować swoje prośby do totalnej opozycji. Jestem za. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Paradoks ja bardzo uważnie śledzę co mają do powiedzenia politycy Kukiza i sam Kukiz.
Dużo populizmu, dużo znaków zapytania itd. O swoich wątpliwościach w związku z różnymi zagrywkami tego ugrupowania już pisałem. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Paradoks ja bardzo uważnie śledzę co mają do powiedzenia politycy Kukiza i sam Kukiz. Dużo populizmu, dużo znaków zapytania itd. O swoich wątpliwościach w związku z różnymi zagrywkami tego ugrupowania już pisałem. Pisu nie przebiją. Szczególnie populizmem. |
|
|
|
|
paradoks międzynarodówki i islamistów Członkowie Antify z Francji i Niemiec wybierają się do Poznania na zaproszenie swoich polskich kompanów. Razem zamierzają urządzić demonstrację przed lokalem, gdzie odbędzie się spotkanie z posłem Robertem Winnickim. – Należy zapobiec temu, żeby bojówki anarchistyczne Antify były w stanie zorganizować rozruchy w mieście – mówi portalowi Niezalezna.pl poznański poseł Prawa i Sprawiedliwości Bartłomiej Wróblewski. Teraz wiemy ze Targowica liże dno od spodu. pluralizm islam i lewica Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Paradoks ja bardzo uważnie śledzę co mają do powiedzenia politycy Kukiza i sam Kukiz. Dużo populizmu, dużo znaków zapytania itd. O swoich wątpliwościach w związku z różnymi zagrywkami tego ugrupowania już pisałem. Mirek prosty np. kamerki dla policji Art2deco szybko |
|
|
|
|
CYTAT Żeby zauważyć co Kukiz15 ma do zaoferowania trzeba najpierw poczuć się obywatelem, częscią suwerenu. Nie śledzić informacji tylko w sensie ringu: tvn kontra tvp, tvn kontra trwam, onet kontra niezależna czy inna republika. Podzielać: lewaki prawaki liberały Bo wtedy zawsze będziemy tylko kibicami "drużyny" a nie obywatelem który ma coś do powiedzenia I jak się horyzonty otworzą to poczucie potrzeby pana nad sobą ze smyczą powoli znikają. No jest szybko: Którzy ludzie Kukiza aktywnie protestuje przeciwko przyjazdowi Antify? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Żeby zauważyć co Kukiz15 ma do zaoferowania trzeba najpierw poczuć się obywatelem, częscią suwerenu. Nie śledzić informacji tylko w sensie ringu: tvn kontra tvp, tvn kontra trwam, onet kontra niezależna czy inna republika. Podzielać: lewaki prawaki liberały Bo wtedy zawsze będziemy tylko kibicami "drużyny" a nie obywatelem który ma coś do powiedzenia I jak się horyzonty otworzą to poczucie potrzeby pana nad sobą ze smyczą powoli znikają. No jest szybko: Którzy ludzie Kukiza aktywnie protestuje przeciwko przyjazdowi Antify? A widziałaś jak ich zapraszają W największej liczbie spraw są zwolennikami referendum. Mało co chcą robić na siłę. |
|
|
|
|
Czyli za większością. Co większość ludzi uważa o sprowadzaniu Antify i reformie sądów?
Napisano kto zaprosił Antife. Nie pierwszy raz Targowica. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Czyli za większością. Co większość ludzi uważa o sprowadzaniu Antify i reformie sądów? Napisano kto zaprosił Antife. Nie pierwszy raz Targowica. Większość ludzi ma to na razie w 4 literach. Co widać po frekwencji wyborczej i poparciu polityków. Jak partia ma 50% A frekwencja 50% To tylko 1/4 wyborców ich popiera a nie jak podchwytliwie mówią połowa. |
|
|
|
|
CYTAT Kolejna po Polskiej Fundacji Narodowej, "pompa" publicznych pieniędzy. Obecna ekipa nie bawi się w kwestie detaliczne, oni biorą hurtowo. Zapewne kolejny fejk, a wystarczy nie kraść. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|