|
|
|
Nie zmuszam jedynie zachęcam Andrzejku. Mam nadzieje ze twoja aplikacja nie została odrzucona tak jak w przypadku naszego przedsiębiorstwa komunalnego. Wiesz jak to jest w życiu, czego się Jaś nie nauczy,,,
CYTAT Andrzejek jest anty-systemowy, krytykuje każdy system ale pod jednym warunkiem. Sama nie mogę tego rozgryźć, jak to możliwe ze w ruchu społecznym w którym każdy na czole ma niezależne własne zdanie, niektórzy jakby nie mogli mieć własnego zdania i odchodzą. Może Andrzejek przybliży nam meandry odpowiedzialności przed wyborcami zamiast przed szefem ruchu? To trudne i może potrzebuje trochę czasu zanim podzieli się z nami samodzielnymi przemyśleniami. Jest tez temat o Tyszce jako kontr-kandydat dla Patryka. Tyle się dzieje a on znowu się dzieli się z nami wiadomościami o cudzych pieniądzach. Zawodowe skrzywienie? Dla dobrej stymulacji na nowej stronie: http://telewizjarepublika.pl/andruszkiewicz-kukiz15-nie-wie-w-ktora-strone-isc-nie-bylo-mi-po-drodze,56410.html Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Nie zmuszam jedynie zachęcam Andrzejku. Mam nadzieje ze twoja aplikacja nie została odrzucona tak jak w przypadku naszego przedsiębiorstwa komunalnego. Wiesz jak to jest w życiu, czego się Jaś nie nauczy,,, Jaka aplikacja? Co ma z tym wspólnego nasz zakład komunalny? Mam wrażenie, że tak kombinujesz bo sam "Jasio" w twoim przypadku niczego sie nie nauczył. Człowiek od Gowina dostaje po za konkursem 50 tysięcy zł/m-c a ty wyjeżdżasz z klientami providenta i naszym zakładem komunalnym? Po co? Wystarczy nie kraść nie głupio ci? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kwota 1,87 mln powala na kolana, ale może takie właśnie są ceny za tego typu bajery ? Ludzie się domagali to będą mili. przedstaw Andrzejku znacznie tańszą propozycje cenową i wtedy możesz ujadać, nawet będę Cię popierał, a teraz to zwykłe sienie propagandy. Kolego, ujadanie? Pomyśl, że już są zamontowane czujnika za niezła kasę, które miały badać natężenie ruchu. GDKiA już raz wydała pieniądze. Jaki jest efekt wszyscy widzą. Można popełniać błędy ale tylko pod warunkiem, że się na nich uczymy. Sekundniki to bardzo dobre rozwiązanie ale nie za te kasę. Naprawdę nie widzisz tego że właśnie ktoś kradnie te pieniądze? Jesteś tak zaślepiony, że nie myślisz logicznie? Nie spodziewam się, że ta nędza intelektualna która po tobie napisała komentarz to ogarnie. Ale stawiać się w jednym szeregu z takimi myślicielami to dramat. EdoZChabzin to i tak powyżej wartości zakładanych przez ciebie i sporo poniżej zera ;-) A wystarczy nie kraść ;-) Dobra zmiana Świń przy korycie. A głupi wyborca wierzy ;-) Inni, gdzie byłeś do tej pory? Siedziałeś schowany w oczekiwaniu na instrukcje? Jak widać nic nie dotarło więc nic nie wnosisz do tematu, jak zwykle. Przybij piątkę z tą nędzą intelektualną. CYTAT (Tomasz Rzymkowski) "Chcemy, żeby w Polsce ideologie komunistyczna, nazistowska i banderowska były absolutnie zabronione. Ale PiS po raz kolejny zablokowało nasz projekt zakazujący propagowania banderyzmu! Skąd ten opór?! Czy w kierownictwie PiS jest tak wielki lobbing banderowski?!" Wystarczy nie kraść, Dobra zmiana Nic ciekawego nie wypocił Jedrus podczas pobytu w klopie.Marazm ijednokomórkowe myślenie.Mam nadzieje,ze przy okazji wypróżniłes się bez kłopotow i bez niczyjej ....pomocyDramat Jędrusia to obstrukcja Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Madzia, dużo takich jak ten wyżej macie w swoich szeregach?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Jest jeszcze Ernescik który jawnie przyznał się do współpracy z Andrzejkiem.
Jakim trzeba być draniem, aby za pieniądze popierać opozycje? Chyba takim samym jak pracownik Providenta. |
|
|
|
|
No cóż.... jak nazwać płatny trolling na szkodę własnego kraju?
Albo raczej kraju którego obywatelstwo się posiada... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Andrzejku należy zatem zadać pytanie skoro ci też kradną, to jak musieli kraść tamci? Na mój rozum dużo , dużo więcej. Edo i ty taka propaganda Widać w całej Europie mniej kradną i ministrowie finansów sami geniusze, na tle których nasz minister wypada średnio Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Ma średnie wyniki?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Edo i ty taka propaganda Widać w całej Europie mniej kradną i ministrowie finansów sami geniusze, na tle których nasz minister wypada średnio Może i masz rację. Ku utrapieniu GW pisiory zawsze trafiają na koniunkturę. Tylko co będzie jak oddadzą władzę na tych co zawsze trafiają na światowy kryzys? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
No, to jest argument aby władza została tu gdzie jest
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Pełna zgoda. Byle nie tamci. Od wielu lat powtarzam historię jak ryży kundel Frau Merkel stał na przerwanych wałach Tarnobrzega i ogłaszał : ja i mój rząd zrobimy wszystko żeby ten dramat już nigdy się nie powtórzył. Za dwa tygodnie przyszła tzw. druga fala i zalała ten sam wał z którego Tusk tak dziarsko przemawiał . Jego słowo się w gówno obróciło ( nie po raz pierwszy ani tym bardziej ostatni).
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Andrzejku, piszesz z zazdrości czy samotności. Przynajmniej udawaj mężczyznę i nie płacz że jesteś dyskryminowana mniejszość.
Ale skoro to wszystko czym Paweł może się pochwalić, ja jednak uważam że wiele tam ostatnio chrumkania, jeżeli chodzi o Gowina to klasyczne liberalne skrzydło? Takie mam skojarzenia, a ty? PS Aplikacja to podanie o pracę innymi słowy. Zycze sukcesow na kurczącym się rynku. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Pełna zgoda. Byle nie tamci. Od wielu lat powtarzam historię jak ryży kundel Frau Merkel stał na przerwanych wałach Tarnobrzega i ogłaszał : ja i mój rząd zrobimy wszystko żeby ten dramat już nigdy się nie powtórzył. Za dwa tygodnie przyszła tzw. druga fala i zalała ten sam wał z którego Tusk tak dziarsko przemawiał . Jego słowo się w gówno obróciło ( nie po raz pierwszy ani tym bardziej ostatni). Edo od cudów jest koś inny Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku, piszesz z zazdrości czy samotności. Przynajmniej udawaj mężczyznę i nie płacz że jesteś dyskryminowana mniejszość. Ale skoro to wszystko czym Paweł może się pochwalić, ja jednak uważam że wiele tam ostatnio chrumkania, jeżeli chodzi o Gowina to klasyczne liberalne skrzydło? Takie mam skojarzenia, a ty? PS Aplikacja to podanie o pracę innymi słowy. Zycze sukcesow na kurczącym się rynku. Madziu, na jakiej podstawie odebrałaś, że płaczę z powodu dyskryminacji? Madziu funkcje takich prostytuujących się za kasę bez ideologii albo z ideologią za kasę nie są moim marzeniem. Mamy tu kilka takich prostytutek na forum. Widać ich gołym okiem. Jeden nawet przyznaje się do tego wprost. O tobie pisał nawet konkurencyjny portal. Madziu nigdy nie składałem żadnej aplikacji do MZK. Sam sobie radzę na rynku pracy z niemałymi sukcesami. Nie potrzebuję dawać doopy za pieniądze. Wiesz o czym piszę. Rynek sie kurczy tylko dla nic nie wartych partyjnych prostytutek. Dla fachowców jest rozkwit. No ale ty nie masz o tym pojęcia. Madziu jakie dostałaś instrukcje w sprawie likwidacji JOW w samorządowych wyborach? Co tam napisali w Gazecie Polskiej, tylko z nazwy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja dostałem Andrzejku taką instrukcję: w 2015 roku w UK odbyły się wybory do Izby Gmin. Partia Niepodległości Zjednoczonego Królestwa uzyskała w nich 12,5 % wszystkich głosów. I otrzymała jeden mandat. Na 650 możliwych. W polskich realiach dzięki ordynacji proporcjonalnej ta partia uzyskałaby od 50 do 80 posłów. To tyle o zaletach JOW.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Ja dostałem Andrzejku taką instrukcję: w 2015 roku w UK odbyły się wybory do Izby Gmin. Partia Niepodległości Zjednoczonego Królestwa uzyskała w nich 12,5 % wszystkich głosów. I otrzymała jeden mandat. Na 650 możliwych. W polskich realiach dzięki ordynacji proporcjonalnej ta partia uzyskałaby od 50 do 80 posłów. To tyle o zaletach JOW. Czyli PiS zmienia ordynację dla naszego dobra Leżę i turlam się ze śmiechu Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dla naszego dobra Ryży foxtrott okradł OFE.LeŻę i turlam się ze smiechu!!
Dla naszego dobra zmniejszył zasiłek pogrzebowy,zwiekszył VAT,i uciekł przed odpowiedzialnoscia za przekręty do Brukseli.Dla naszego wspólnego dobra. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Dla naszego dobra Ryży foxtrott okradł OFE.LeŻę i turlam się ze smiechu!! Dla naszego dobra zmniejszył zasiłek pogrzebowy,zwiekszył VAT,i uciekł przed odpowiedzialnoscia za przekręty do Brukseli.Dla naszego wspólnego dobra. Komu zajumał temu zajumał. Moje pieniądze dalej są w OFE. Ale faktycznie większość nie wiedziała co zrobić więc ich pieniądze zasypały dziurę w ZUS. Skok na kasę w białych rękawiczkach. Byli nawet tacy inteligenci, którzy twierdzili, że w ZUS będą mieli wyższą stopę zwrotu. No ale głupich nie sieją. Morawiecki ma już plan na te pozostałości, które zostały w OFE. Ciekawe jak wtedy będziesz pisał PiS zwiększył zasiłek pogrzebowy i obniżył VAT. Nikt go nie ściga za przekręty. No i to na tyle jeśli chodzi o fakty Dobra, zmiana Tylko idioci widzą różnicę A miała być dobra zmiana. Wystarczy nie kraść Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Czyli PiS zmienia ordynację dla naszego dobra Leżę i turlam się ze śmiechu Tyle z tego zroumiałeś? To niewiele zrozumiałeś. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Wystarczy nie kraść Tylko idioci nie widza zmian na lepsze bo im płacą za fake newsy.Przodownik pracy socjalistycznej Lichwiarz na czele.Jutro do bankomatu Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Czy nazywanie pedofilem jest zgodne z regulaminem?Czy obrażanie innych jest dla jednych dozwolone a dla innych karane?NAzywanie idiota,głupkiem to jest zgodne z regulaminem? Czyli 2.1 i 2.2 jest dla niektórych.Smutne to.Ironizowanie z postów innych dla jednych bezkarne,dla innych karane. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Ziemkiewicz musiał delikatnie odciąć się od 'zaśpiewu' Pawła Kukiza. Tego już nie da się ukrywać bo odchodzenie od ruchu, otwartego na posłów reprezentujących poglądy wyborców to puste hasło bez pokrycia. Krytyka partii za to ze jest partią polityczną, to tylko wygodna wymówka do krytyki wybranej partii. Gdy mamy w Sejmie tylko partie, to możemy je dowolnie zrównywać..
O ile pamiętam to jego anty-systemowość została ogłoszona wpierw w TVN, tam tez zawsze ogłaszają kto jest ze skrajnej prawicej - to negatyw. Jestem prawie na 100% pewien ze oni nie używają innego niż skrajna określenia dla prawicy. Tylko liberalizm i lewica nie jest skrajna w TVN. JOW-y oczywiscie wrócą w "krytyce" reform wyborów samorządowych. Rozpoznajecie już sznyt narracji ? CYTAT Czyli PiS zmienia ordynację dla naszego dobra Leżę i turlam się ze śmiechu
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wystarczy nie kraść Tylko idioci nie widza zmian na lepsze bo im płacą za fake newsy.Przodownik pracy socjalistycznej Lichwiarz na czele.Jutro do bankomatu No to wymieniaj te fake newsy Potrafisz przecież Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Czyli PiS zmienia ordynację dla naszego dobra Leżę i turlam się ze śmiechu Jesteś zabawny Jędrek. |
|