|
|
|
Ale do Polski już raczej nie wróci.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Tacy jak on nie mają honoru i przypuszczam że ten niemiecki pachołek zrobi jeszcze dużo złego w naszym kraju. Obym się mylił i niech ta łajza siedzi w tej Brukseli do końca swojego żywota.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Mam nadzieję, że będzie musiał prosić o azyl....w Peru.
|
|
|
|
Spotkanie Otwarte z Ministrem Nauki i Szkolnictwa Wyższego Jarosławem Gowinem
15 listopada (środa), godz 18:00 Hotel Zimowit Rzeszów, ul. Armii Krajowej 4b (koło parku papieskiego) Spotkanie adresowane szczególnie do środowisk zainteresowanych budową nowej siły politycznej. #Porozumienie to koalicjant PiS, dlatego nie tworzę specjalnie nowego wątku. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Mam nadzieję, że będzie musiał prosić o azyl....w Peru. A dlaczego miałby prosić o azyl? Gdziekolwiek? No tak cały dzień w sejmie, każdy minister mówił jakie winy poprzedników znalazł, sprawy już wpływały do prokuratury. No i.... nic. A le jak widać są tacy co wierzą propagandzie i skazywaniu polityków. PS. W Sondażu CBOS dla PiS 45%, spadło? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Chyba spadło cos komuś na łeb
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Na wp, jak poparcie dla PiS spada o 1% to podpisują że to są katastrofalne wieści dla Kaczyńskiego i Szydło.
Widać kto wierzy w te brednie. Zaklinają rzeczywistość Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Andrzejku co ty pitolisz? Nie chodzi o skazanie tej rudej łajzy , ale maksymalne odsunięcie od granic naszego kraju. Był ślizgaczem i tak naprawdę ciężko mu będzie udowodnić jakieś przestępstwo ( no może z wyjątkiem zaniedbań przy katastrofie smoleńskiej). Zupełnie inaczej wygląda wiarygodność tego rudego oszusta. Wszyscy pamiętamy z czym szła PO do wyborów w 2007. Miały być niższe podatki , wyższe zarobki . Miała być druga Irlandia i skok cywilizacyjny. Potem niestety przyszedł światowy kryzys i trzeba było nieco skorygować własny program. W każdym razie nazwisko : Tusk u każdego normalnego człowieka wywołuje jednoznacznie negatywne emocje. Zwykły oszust i kłamca który dzięki usłużnym mediom z TVP i TVN zapewnił sobie drugą kadencję. Kiedy trójka kelnerów nagrała najbardziej prominentne osoby w jego rządzie musiał salwować się ucieczką do Brukseli. Wiem że masz sentyment do tego typa ( był to w końcu twój idol przez wiele lat i pewnie dalej jest tylko się tego wyprzesz), ale nawet kiedy postawił na Ewę Kopacz jako swojego następcę również piałeś z zachwytu. Że niby taka stanowcza i pisiorom da popalić. No to im dała popalić - min. dzięki niej PiS wygrał rządy samodzielne. Więc jesteś kretynem i czereśniakiem bez żadnego pojęcia o polityce. Czasem jesteś zabawny , generalnie jednak wali od ciebie swądem buractwa. Znalazł się komentator ( twarda pani Kopacz he he). Także skończ się ośmieszać.
|
|
|
|
Aktualny sondaż:
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Pamiętaj Rsta że to tylko sondaż.
Nie wierzyłem w ich wiarygodność za rządów PO-PSL i również teraz patrzę na to z przymrużeniem oka. Martwią lub cieszą się ci, którzy znają prawdziwe dane anie te podawane do wiadomości publicznej. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Polacy nie mają powodu do zmartwień, widzicie co przeżywa opozycja. Bul bul i bul.
A następnie utrata żłoba w samorządach i PSL stanie sie partią męczenników. A potem wybory do parlamentu i znowu bul bul i bul. Zycie oszustów i złodziei to nie je bajka. |
|
|
|
|
Edzio, ale ty zajebisty gość jesteś............................................
Tylko po co do mnie piszesz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Sorry Andrzejku widzę że zadziałał mechanizm wyparcia. Nigdy nie popierałeś Tuska ani tym bardziej Kopacz.
|
|
|
|
CYTAT Sorry Andrzejku widzę że zadziałał mechanizm wyparcia. Nigdy nie popierałeś Tuska ani tym bardziej Kopacz. Ahh, Edzio. jakie ma to znaczenie? W twoim blasku wszystko blednie. Szczęściarz z ciebie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Aj tam bez przesady Andrzejku . Stare powiedzenie głosi: nocne piękności bledną o świcie!
Muszę jednakowoż przyznać że w czasie kiedy ty śpiewałeś pochwalne pieśni ku czci Donalda , ja już wtedy wiedziałem że to się źle skończy. A ty pewnie po dziś dzień sądzisz że lepszego premiera nie było.. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Aj tam bez przesady Andrzejku . Stare powiedzenie głosi: nocne piękności bledną o świcie! Muszę jednakowoż przyznać że w czasie kiedy ty śpiewałeś pochwalne pieśni ku czci Donalda , ja już wtedy wiedziałem że to się źle skończy. A ty pewnie po dziś dzień sądzisz że lepszego premiera nie było.. Edzio, taki z ciebie super gość. Wiesz co sądzę, wiesz co myślę. Po co do mnie piszesz? sam sobie zadajesz pytania i odpowiadasz. Po co ci ja jako rozmówca? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Pamiętaj Rsta że to tylko sondaż. Nie wierzyłem w ich wiarygodność za rządów PO-PSL i również teraz patrzę na to z przymrużeniem oka. Martwią lub cieszą się ci, którzy znają prawdziwe dane anie te podawane do wiadomości publicznej. Masz rację, przyjdą wybory i wszystko może się pozmieniać. Może to być też taka podpucha, żeby uśpić czujność PiS-u. Niemniej jednak jakiś pozytyw jest. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Spoko Andrzejku wiem że zachowałem się jak gówniarz. Obiecuję że to był mój przedostatni raz.
A propos ( przedostatniego razu)) Kulsona widziałeś w TVN ( znaczy w Polsacie bo podobno TVN nie oglądasz)? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Spoko Andrzejku wiem że zachowałem się jak gówniarz. Obiecuję że to był mój przedostatni raz. A propos ( przedostatniego razu)) Kulsona widziałeś w TVN ( znaczy w Polsacie bo podobno TVN nie oglądasz)? Edzio taki szczęściarz, inteligentny facet nie wie? Nie jesteś w stanie sam sobie odpowiedzieć? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ale śmieszne.Humorek dla ubogich
|
|
|
|
|
Czego się spodziewałeś po tak obscenicznym prostaku ?
|
|
|
|
|
Andrzejku a co głosi narracja dnia w sprawie rezolucji Parlamentu Europejskiego? Jakie wnioski wyciąga człowiek taki jak ty ( nie oglądający TVN) po obejrzeniu wczorajszych Faktów?
|
|
|
|
Jaki forumowicz taki poziom "humoru"
|
|
|
|
Milczenie gwiazdora jest wymownym potwierdzeniem szoku
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Przekaz z PE jest jasny: wybraliście sobie niezależny rząd, to my was za to ukażemy. Reszta otoczki to jest teatrzyk dla głupich.
|
|