Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Dziwne, że PiS jeszcze nie przegłosował ustawy o tym iż wszystkie wybory wygrywa PiS. To byłaby demokracja Znalazłoby się paru "demokratów", którzy poparli by ten pomysł ) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT oczy jakby Biedronia... No i przeważnie z tyłu stoi Od patrzenia. |
|
|
|
|
CYTAT Mirku, czy to oznacza że w sądach pracują tylko złodzieje? Bardzo uogólniasz ale jak idiota z UE powiedział, że ulicami Warszawy przeszło 60T faszystów to się oburzyłeś. To też uogólnianie. Twoją logiką. Skoro kilku sędziów kradło to wszyscy są złodziejami. Skoro w MN szło kilku faszystów to wszyscy uczestnicy są faszystami. Pasuje? Ale kto chcę zwalniać wszystkich sędziów i kto ich broni a kto broni nazioli? Są sędziowie którzy ułaskawili oszustów i złodziei bezprawnie utrudniali życie obywateli chronili aferzystów i urzędników państwowych i tych broni kasta PRL i reżimowe dynastie. Faszystów nikt nie broni tylko zniesławienia normalnych ludzi którzy manifestowali swoją polskość a ta kasta skrwsnw targowiczan śmie nazywać ich faszystami. W MN idą wszyscy z wyjątkiem tej kasty. Zdurnienie tego trola na poziomie opozycji. |
|
|
|
|
Ja nie słyszałem by ktoś bronił sędziów, którzy łamali prawo.
Za to nawet na tym forum widziałem obronę faszystów z ONR. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
To wiemy, jesteś Apaczem a nie widzisz.
|
|
|
|
|
CYTAT To wiemy, jesteś Apaczem a nie widzisz. A konkretnie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
niemiecki patriota? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mozę i repolonizacja była by ok ale repislamizacja na pewno już nie.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Ze wszystkich cytatów Paulo Coelho ten jest najbardziej doniosły. Ze wszystkich czereśniaków na tym forum ty rogerst jesteś najbardziej wyrazisty. Ty a te cymbały z PiS co organizowali to wysłuchanie publiczne w sprawie Smoleńska to chcieli jakichś sankcji dla Polski? Tak pytam bo nie pamiętam. A poza tym nie przypominam sobie żeby wtedy Timmermans albo jakiś inny owczarek niemiecki nas tak boleśnie kąsał. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT niemiecki patriota? Ach ten to rozumie wolność inaczej |
|
|
|
|
Głęboko, rozumie.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
I dlatego Nowoczesna powinna już zejść ze sceny politycznej ...
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT I dlatego Nowoczesna powinna już zejść ze sceny politycznej ... Suweren zdecyduje. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jędrek tez się nawróci
|
|
|
|
|
O najjaśniejszy przeca to pochwała z twoich ust,Nie bój się nie zniżę się do twojego poziomu .Pierwsze miejsce na piedestale jest twoje.Wyraziście?
Ps daruj sobie jakiekolwiek komentarze nie chce mi się twoje banialuki czytać. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
To bardzo szkoda. Nic tak nie umila dnia jak wypociny czereśniaka zaczerpnięte ze studni mądrości. Newsweek/natemat czy tego typu dziadostwo bardzo ładnie komponuje się o poranku z debilizmem. Czysta poezja.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
A tak z innej beczki. Czuję w kościach że właśnie wygrywam.
https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/nadwyzka-budzetu-panstwa-po-pazdzierniku-2017/c6yf3h8 I pomyśleć że to wszystko dzięki poprzednim rządom i ogólnoświatowej koniunkturze. Ale ten Jaro ma szczęście że zawszę trafia. Prawie takie samo jak Wałęsa i jego regularne wygrane w totka. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
No to jest zasługa tylko i wyłącznie tuska, kopacz i rostowskiego
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A to Krysia pocisnęła CYTAT (Paweł Kukiz) W życiu by mi do głowy nie przyszło, że komunista Piotrowicz będzie ... dekomunizował sądy. Cóż, taki klimat
Mam nadzieję, że PiS nie zastąpi składu KRS kolegami prokuratora Piotrowicza z czasów PRL. Chociaż... kto wie? Propaganda sukcesu w tzw. "publicznych" mediach jak za Gierka, podejście do gospodarki wyraźnie socjalistyczne (czyli horrendalne podatki przy jednoczesnej zapaści w "budżetówce"- Służbie Zdrowia, ZUS, Policji itd), traktowanie resztek klasy średniej jak "kułaków", potencjalnych oszustów i krwiopijców, itp., itd. Naprawdę - nie piszę tego ani złośliwie, ani dla uzyskania jakiś celów politycznych. Po prostu taka poranna refleksja. Komuna USTROJOWO i gospodarczo wraca. W glorii i z przyzwoleniem społecznym... Jeszcze tylko PiS ustawi pod siebie ordynację wyborczą i PZPR może im buty czyścić. W ciągu kolejnych 2-4 lat Państwo zostanie tak zawłaszczone przez jedną partię, że okaże się iż gierkowska komuna była ustrojem liberalno-demokratycznym w porównaniu z PiS-owskim krajem. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Życie jest pełne niespodzianek. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ze wszystkich cytatów Paulo Coelho ten jest najbardziej doniosły. Ze wszystkich czereśniaków na tym forum ty rogerst jesteś najbardziej wyrazisty. Ty a te cymbały z PiS co organizowali to wysłuchanie publiczne w sprawie Smoleńska to chcieli jakichś sankcji dla Polski? Tak pytam bo nie pamiętam. A poza tym nie przypominam sobie żeby wtedy Timmermans albo jakiś inny owczarek niemiecki nas tak boleśnie kąsał. Edo ja zdecydowanie wolę ten..... Kazik - Coście skurwysyny uczynili z tą krainą..... https://www.youtu(...)fEdJG7ig Bez komentarza.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Życie jest pełne niespodzianek. Rozmawiałem z Pawłem kilka razy i zapewniam Cię, że dobro Polski ma na pierwszym miejscu.... Nie, jak twoje zakapiory z pisuaru.... Rzygać się po prostu chce, jak się posłucha pisuarowej tv..... Totalne dno..... |
|
|
|
|
Czy ja kontestuje słowa czy czyny Delta?
CYTAT W życiu by mi do głowy nie przyszło,,,, Ja podałam oczywisty przykład na to ze są rzeczy które mu się nie śniły - i nic to nie znaczy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Delta - dobro służb zapewne tez jest bliskie jego sercu...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|