NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 50 51 52 53 54 55 56 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 16 Gru 2014r. 19:14  
CYTAT

EdoZChabzin dowiedz się koleżko co przezywały rodziny AK'owców i zestaw to z życiem naszych pieszczochów umiech Wystarczy?

Masz na myśli co przeżywała konkretna rodzina członka AK np , Rajmunda Rajmundowicza Kłamczyńskiego , czy chodzi Ci ogólnie o to pokolenie z jakże trudnych czasów?

Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana!
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Gru 2014r. 19:14  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 16 Gru 2014r. 20:07  
A jak myślisz? umiech

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2014r. 20:33  
CYTAT
A jak myślisz? umiech

No ja nie wiem i dlatego chcę żebyś doprecyzował.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2014r. 21:39  
CYTAT
Kasandra nie, nie mogę ale nie tylko ja o tym pisałem. Nie będę teraz leciał do rodziców by ci udzielić informacji.
Nie potrafisz zrozumieć że niesprawiedliwa była sama zasada bo nie dotyczyła wszystkich? Nie ogarniasz tego?

doktor to nie dyskutuj, ja nie będę tęsknił. Zająłeś sie pierdołami a nie ogarniasz zasady. Podobnie zresztą jak Kasandra.

Kasandrze nie możesz odpowiedzieć bo nie wiesz.Piszesz żeby pisać i żeby każdy myślał jaki to z Ciebie"fachowiec",a Ty jesteś zwykłym dyletantem i laikiem w tym akurat temacie jak Ci to udowodniłem swoimi wpisami i Twoimi cytatami.To Ty zajmujesz się pKasandrzeierdołami i nie potrafisz przyznać się do swojej niewiedzy w danym temacie a zabierasz głos.Tak jak wcześniej napisałem typowe dla pokolenia Nadbereżnego.
CYTAT
Ja już w temacie nie zabieram głosu.

W związku z Twoją wypowiedzią EdoZChabzin zadał C i pytanie,a Ty go pominołeś,może łaskawie odpowiesz teraz?
CYTAT
To jak Andrzejku z tobą jest , straszysz czy obiecujesz z tym niezabieraniem głosu? Przyjąłeś już pewne rzeczy do wiadomości , czy dalej będziesz się upierać przy swoim?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 08:06  
doktor widzę koleżka ma większy problem. Teraz będziesz rzecznikiem forum? Coś w życiu osobistym nie wyszło doktorku? Okres przedświąteczny podnosi poziom stresu? Nawet nie zapytam cie czego dotyczył temat mieszkań bo widzę, że nie złapałeś i czepiałeś sie pierdół.
Pogadał bym, z tobą ale nie jesteś uczciwy w swoich stwierdzeniach. Nie czytasz wszystkiego tylko tak samo wybiórczo jak twój przyjaciel EdoZChabzin.
Nie stresuj sie bo nie warto. policz do 10, idź na spacer. Będzie dobrze umiech

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 08:07  
CYTAT (EdoZChabzin)

No ja nie wiem i dlatego chcę żebyś doprecyzował.

Pieszczochy to Jarek i jego brat Lech. Wystarczy?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 08:27  
Andrzejek problem to masz Ty ze sobą.Nie dopuszczasz myśli,że ktoś ma większą wiedze w temacie i próbujesz udowodnić wszystkim,że jesteś nieomylny.Jeżeli martwisz się o moje życie osobiste to Ci dziękuje,ale ja mam już z górki i dobrze ułożone i jestem z niego zadowolony.Koleżki szukaj sobie wśród swojego otoczenia,a przyjaciół dobieram sobie sam bez Twojego wsparcia.Ja na odwrót do Ciebie nie stresuje się tylko nie lubię jak ktoś wypisuje bzdury i nie potrafi przyjąć rzetelnych i sprawdzonych informacji tylko upiera się przy swoim.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 08:46  
CYTAT (doktor)
Andrzejek problem to masz Ty ze sobą.Nie dopuszczasz myśli,że ktoś ma większą wiedze w temacie i próbujesz udowodnić wszystkim,że jesteś nieomylny.Jeżeli martwisz się o moje życie osobiste to Ci dziękuje,ale ja mam już z górki i dobrze ułożone i jestem z niego zadowolony.Koleżki szukaj sobie wśród swojego otoczenia,a przyjaciół dobieram sobie sam bez Twojego wsparcia.Ja na odwrót do Ciebie nie stresuje się tylko nie lubię jak ktoś wypisuje bzdury i nie potrafi przyjąć rzetelnych i sprawdzonych informacji tylko upiera się przy swoim.

czepiasz sie i to wyraźnie. Nie piszesz na temat. Piszesz by sie przypieprzyć. Tak samo jak w temacie radaru. Tonie stresuj sie nadal i odpuść sobie śledzenie każdego mojego wątku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 10:15  
CYTAT

Piszesz by sie przypieprzyć.

Przecież Ci to potwierdzilem w temacie"Odpowiedz
Kamera złapie za czerwone na Rondzie,"I będe to robił dalej jak będziesz pisał bzdury

CYTAT

A ja będę korzystał ze swojego prawa i pisał o czym chcę umiech

Byle mądrze i bez swoich fantazji tylko według posiadanej wiedzy,a na pewno nie jeden z forumowiczów na tym skorzysta.Jak nie posiadasz wiedzy w danym temacie to po prostu się nie wymądrzaj a zyskasz tym szacunek innych użytkowników.
P.s
Wiem,że masz stresującą prace,ale spokojnie policz do 10 to Ci na pewno pomoże.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 10:47  
CYTAT

Pieszczochy to Jarek i jego brat Lech. Wystarczy?

No teraz przynajmniej wiem na czym stoję. Niezmiernie mnie cieszy Twoja troska o Jarosława i jego świętej pamięci ,brata Lecha Alexandra.

Andrzejku , w sprawie wykupu mieszkań spółdzielczych może powinieneś przyznać się do błędu i nie brnąć dalej w swoim uporze. Jeżeli uważasz , że takie bicie się w pierś świadczy o słabości, to chyba nie do końca tak jest. Błądzić jest rzeczą ludzką i takie przyznanie się do pomylki nikomu nie umniejsza. Zamiast odszczekiwać się na prawo i lewo , może lepiej powiedzieć : moja wina , pomylilem się. Pomijam fakt, że przy okazji obrazasz innych , i tylko kumplowaniu z Bananem zawdzięczasz brak ostrzeżeń.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 19:23  
Śledztwo ws. "kilometrówek" 11 posłów

Warszawska Prokuratura Okręgowa wszczęła śledztwo dotyczące 11 posłów, m.in. marszałka Sejmu Radosława Sikorskiego, wicemarszałka Marka Kuchcińskiego i wiceministra zdrowia Sławomira Neumanna, ws. "kilometrówek"; chodzi o rozliczenia ryczałtów za dojazdy prywatnym autem.

W tej sprawie prokuratura badała pięć zawiadomień od osób prywatnych - dwa dotyczyły ewentualnego przekroczenia uprawnień przez Sikorskiego oraz Neumanna; kolejne trzy posłów: Wojciecha Jasińskiego (PiS), Krzysztofa Jurgiela (PiS), Karola Karskiego (obecnie europoseł), Beaty Kempy (KPSP), Bolesława Piechy (PiS), Sławomira Kłosowskiego (PiS), Krystyny Pawłowicz (PiS), Jolanty Szczypińskiej (PiS) oraz wicemarszałka Sejmu Marka Kuchcińskiego (PiS).

...

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Jarek będzie miał co wywalać ...zapewne kolegi Jasińskiego nie ruszy ale reszta ...placze

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 20:22  
CYTAT

P.s
Wiem,że masz stresującą prace,ale spokojnie policz do 10 to Ci na pewno pomoże.

Nie mam pracy neutralny

EdoZChabzin co mam przyznać w sprawie wykupu mieszkań spółdzielczych? Sprecyzuj.

Co w sprawie pieszczochów?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 21:12  
CYTAT

Nie mam pracy neutralny

Naprawdę mi przykro z tego powoedu i teraz rozumię Twoje zestresowanie.Ale głowa do góry jutro będzie lepszy dzień.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 21:16  
doktor O jej ale ty dobry jesteś. Niestety, nie z polskiego umiech

el.Banan Ty moderujesz temat o liderze SM? http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=34295#skomentuj Co to za jaja z tą akceptacją?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 22:19  
Nie jestem tam modem widzę kto moderuje wykasowane posty ale nie mogę skarcić łobuzów ... a co do akceptacji to nie wiem o co "kaman"

Krystyna Pawłowicz do reporterki TVN24: pani jest idiotką

- Pani jest zwykła kłamczucha i nie ma pani żadnych kompetencji - w ten sposób Krystyna Pawłowicz zwróciła się na sejmowym korytarzu do reporterki TVN24 Agaty Adamek. Posłanka PiS zarzuciła dziennikarce kłamstwo, nazwała idiotką i przypisała słowa innego polityka.

...

Co tak zbulwersowało posłankę PiS? Otóż, Pawłowicz przypisała reporterce TVN24 słowa wiceministra zdrowia Sławomira Neumanna, który skrytykował opozycję za tezy dotyczące fałszowania wyborów samorządowych.
- Ja rozumiem, że radni PiS, którzy przyjęli mandaty, nie powinni byli ich przyjmować. Powinni z obrzydzeniem je odrzucić, bo brali udział w fałszerstwie. To jest idiotyzm po prostu. To jest co, co niszczy polskie państwo. To już nie jest równoległa rzeczywistość, tylko to już jest niszczenie tej naszej rzeczywistości i to już jest niebezpieczne dla państwa - powiedział Neumann 3 grudnia.

...

więcej TU

No to pani posłance zwieracz nie wytrzymał i chyba rozumu brakło ... potluczony chyba trzeba jakiś marsz organizować

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2014r. 23:01  
CYTAT

EdoZChabzin co mam przyznać w sprawie wykupu mieszkań spółdzielczych? Sprecyzuj.

Co w sprawie pieszczochów?

A chociażby nie był możliwy zakup mieszkania za 1% wartości , przez rodzinkę , która go zadłużyła. Warunkiem wykupu był brak zaległości z opłatami. Więc Twój przykład o rodzinie , która nie płaciła czynszu a potem wykupiła i sprzedała go , żeby później wyprowadzić się do domku nie jest chyba realny.
Kwestia druga , jeżeli główny najemca- lokator zmarł , to nawet nabycie prawa członka spółdzielni nie upoważniało jeszcze do wykupu mieszkania. Innym z warunków wykupu mieszkania był określony ustawowo okres stażu i oplacania czynszu wewnątrz spółdzielni. To nie jest tak , że wnusio z dnia na dzień mógł zostać właścicielem mieszkania .
Kwestia najważniejsza ,wykup mieszkań komunalnych to wewnętrzna sprawa gminy , miasta itp. Ustawa pisowska dotyczyła wyłącznie mieszkań spółdzielczych. W takich sytuacjach lokatorzy spółdzielni wplacali bardzo wysoki wkład i przez kilkanaście albo kilkadziesiąt lat spłacali te mieszkania. Twoje wyliczenie ile z czynszu szło na spłatę kredytu zaciągniętego przez spółdzielnie na budowę mieszkań to taka sama prawda , jak i lojalka Kaczyńskiego. A sam Jarosław ma tyle wspólnego z wykupem komunalek co ja i Ty!
Jak rozumiem widzisz problem w tym , że Twoi rodzice wykupili na własność mieszkanie od spółdzielni za więcej niż 1% wartości. Tak było przed wejściem tej pisowskiej ustawy w życie. W tym momencie miej pretensje do rodziców, że tak się z tym wykupem pospieszyli albo do siebie , że wcześniej nie głosowałeś na PiS. Wykup mieszkań spółdzielczych za 1% wartości ta partia postulowała od początku swojego istnienia. Po dojściu do władzy , to co obiecali to zrealizowali i to im się chwali.Nie było w tym żadnego rozdawnictwa ,własność tych mieszkań dla ludzi którzy te mieszkania użytkowali i przez lata splacali to tzw.sprawiedliwość dziejowa .

Tak się wymęczyłem , że o pieszczochach jutro.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Gru 2014r. 08:52  
EdoZChabzin
Gdzie pisałem, że zadłużone mieszkania mozna było wykupywać za 1%? To nie ja pisałem o tej rodzinie. Sprawdź umiech Nie kompromituj się umiech

Wnusio nie został właścicielem na drugi dzień po śmierci babci. Tego też nie pisałem. Został głównym lokatorem a po jakimś czasie wykupił mieszkanie.

Nie neguje, że spółdzielcy spłacali kredyt. Pisałem o tym wielokrotnie. Spółdzielcy zapłacili za swoje mieszkania. Ja pisałem tylko o lokatorskich, zakładowych, potem gminnych/miejskich.

Cały ten twój wywód niewiele warty.

Pisałem o niesprawiedliwości partii, która w nazwie ma sprawiedliwość. Takie Prawo i Sprawiedliwość dla wybranych umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Gru 2014r. 10:16  
CYTAT
EdoZChabzin
Gdzie pisałem, że zadłużone mieszkania mozna było wykupywać za 1%? To nie ja pisałem o tej rodzinie. Sprawdź umiech Nie kompromituj się umiech

Wnusio nie został właścicielem na drugi dzień po śmierci babci. Tego też nie pisałem. Został głównym lokatorem a po jakimś czasie wykupił mieszkanie.

Nie neguje, że spółdzielcy spłacali kredyt. Pisałem o tym wielokrotnie. Spółdzielcy zapłacili za swoje mieszkania. Ja pisałem tylko o lokatorskich, zakładowych, potem gminnych/miejskich.

Cały ten twój wywód niewiele warty.

Pisałem o niesprawiedliwości partii, która w nazwie ma sprawiedliwość. Takie Prawo i Sprawiedliwość dla wybranych umiech

Z tą rodzinką Twoja racja , napisał to irkuck. Cała reszta to sama prawda i nie napisałeś nic , co mogło by to podważyć. Co złego zrobiła partia PiS w sprawie wykupu za jeden % wartości mieszkań spółdzielczych przez lokatorów? To ,że dała taką ,możliwość , czy to ,że nie dała takiej możliwości kilka lat wcześniej chociażby Twoim rodzicom? To drugie to raczej było trudne do wykonania ze względu na rządy w tym czasie innego ugrupowania, ale to chyba pamiętasz? Komunalki to inna bajka , w przypadku Stalowej Woli ewentualne pomyje =roszczenia w tej kwestii , wylewaj na Shreka.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 18 Gru 2014r. 11:13  
Zachowanie Krystyny Pawłowicz (PiS), która podczas środowych głosowań jadła na sali obrad Sejmu wywołało uwagi niektórych posłów. Andrzej Rozenek (TR) prosił, by posłanka wyniosła brudne naczynia; Jarosław Kaczyński (PiS) apelował do marszałka, aby przywołał do porządku "grubiańską część sali".

Zachowanie Krystyny Pawłowicz (PiS), która podczas środowych głosowań jadła na sali obrad Sejmu wywołało uwagi niektórych posłów. Andrzej Rozenek (TR) prosił, by posłanka wyniosła brudne naczynia; Jarosław Kaczyński (PiS) apelował do marszałka, aby przywołał do porządku "grubiańską część sali".

...

Pawłowicz zaapelowała z kolei do marszałka Radosława Sikorskiego o zwrócenie uwagi "lewej stronie" i pouczenie. Takie prześladowanie, odzywki i tego typu zaczepiania nie powinny mieć miejsca. Pan powinien zwrócić uwagę - podkreśliła

Żreć w sejmie ? Tego to jeszcze chyba nie było potluczony pani "profesor" miała chyba wczoraj sex w głowie bo cały dzień dawała "d..." i jeszcze bredziła o prześladowaniu good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Gru 2014r. 09:29  
Z Facebooka na wesoło :

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Gru 2014r. 08:56  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Gru 2014r. 09:58  
No ale zachowanie, obraziła Majestat Sali Sejmowej, szczególnie Marszałka wyłudzającego kilometrówki.

Sama sobie zresztą winna, gdyby tak zaciekle nie krytykowała PO to media przymknęłyby na to oko.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Gru 2014r. 12:12  
Wpiszcie sobie w wyszukiwarkę Niesiołowski dłubie w nosie tylko nie przy jedzeniu.
Banan powiedz proszę co jest gorsze, Pawłowicz jak je widelcem sałatkę, czy Niesiołowski jak spożywa, że się tak wyrażę, osobisty produkt z nosa?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Gru 2014r. 13:28  
Czy chcesz mi powiedzieć że ty takich rzeczy nie robisz ? (pisze o dłubaniu w nosie umiech )

Obrazek

Wasza walka o panią "profesor" jest co najmniej śmieszna ... już dawno człowiek by zapomniał ale nie ... smiech2

" Niesiołowski jak spożywa, że się tak wyrażę, osobisty produkt z nosa?"

Da mi pani namiar na linka wystarczy skopiować i wkleić żebym miał porównanie co gorsze ... bo ja niestety nie umiem poruszać się po tych "waszych" stronach i odnaleźć tego typu filmik/fotki a nie chce posądzać pani o łganie

ps.Marku ja wiem że Sikorski to bandzior co tam że z PiSu wyłudzili 3 x więcej ... czyżby to była zemsta na Sikorskim za to że Jarek całował go po rękach ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Gru 2014r. 13:41  
Pani "profesor" zwyczajnie dała dupy. I jak dla mnie to się skompromitowała. Dodatkowo zamiast przeprosić. Wszystkich w koło zwyzywała. To świetny przykład, że wykształcenie nie idzie w parze z kulturą.
Czy to zastępczy temat? Nie wiem. W dzisiejszych czasach ciężko zalać facebooka jakimiś zastępczymi informacjami. O lasach, protestach w Belgii i innych bez problemu dowiaduję sie z FB. Nie potrzebuje Republiki TV ani innych za.....stych mediów.

Tak czy inaczej Pawłowicz to zwykła prostaczka i nie ma w tym winy TVN'u. jezyk

Prywatna wiadomość 

«« « ... 50 51 52 53 54 55 56 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »