Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Taki to obraz wyborcy PiS.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Tak.Należy dodać soli do wywaru z onucBędzie smaczna grzybowa na Nowy Rok !Szczesliwego Nowego Roku Fiedia!!Od calego PiS+u Oby nagniotki nie przeszkadzaly Ci w pracy Obraz nędzy i rozpaczy "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Taki to obraz wyborcy PiS. Hehehehe Gotujcie dalej.Może wam nie zaszkodzi.Nowy Rok bieży!! Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak.Należy dodać soli do wywaru z onucBędzie smaczna grzybowa na Nowy Rok !Szczesliwego Nowego Roku Fiedia!!Od calego PiS+u Oby nagniotki nie przeszkadzaly Ci w pracy Obraz nędzy i rozpaczy Znowu widocznie PIsowskie nagniotki cie uciskają.Poluzuj onucki!!Szczęśliwego Nowego Roku!!! Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Pelele - daj im cierpieć w spokoju.....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Pelele - daj im cierpieć w spokoju..... To nie jest tego typu człowiek.Daj mu swoje trzy minuty,nie odbieraj mu tego "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Pelele - daj im cierpieć w spokoju..... Już sie nie odezwę.Niech cierpią w piwnicy Lichwiarza i tam narzekają jaki to PiS niedobry Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Pelele - daj im cierpieć w spokoju..... Już sie nie odezwę.Niech cierpią w piwnicy Lichwiarza i tam narzekają jaki to PiS niedobry Ale nie słuchaj go,nie powstrzymuj swojej weny twórczej.Jak tylko przyjdzie ci coś do łepetyny to dawaj "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
MArtwie sie jedynie tym,jak to sie na Sylwestrowym balu będzie sie tańczyło czerśniakowi w onucach.
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT MArtwie sie jedynie tym,jak to sie na Sylwestrowym balu będzie sie tańczyło czerśniakowi w onucach. "Jak to się,będzie się "-i ktoś tu kiedyś pisał o poprawnej polszczyźnie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Skoncentruj sie Fiedia na meritum sprawy.Ot akrobata w onucach.Tańcur z Berdyczowa
|
|
|
|
CYTAT Skoncentruj sie Fiedia na meritum sprawy.Ot akrobata w onucach.Tańcur z Berdyczowa Ale że robisz za pożytecznego idiotę tutaj to nie da się ukryć "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Hehehehehehe
Życzę ci z całego serca miłej zabawy sylwestrowej,dobrego tańca i oby ci sie onuce nie rozwinęly w czasie pląsow.Szczęśliwego New Year 2018 A jeśli chodzi o pożytecznego idiotę jakim mnie nazywasz to niestety ale mylisz sie,bo w tej dziedzinie konkurencja z twojej strony i innych czereśniaków nie pozwala mnie nim być.Za duża konkurencja Fiodor Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
1-go stycznia nad ranem usłyszałem pod blokiem wyzwiska pod adresem PiS,przekleństwa i śpiew;Oj wy moje łapcie,ukraińskie szłapcie,a onucki moje aksamitne zwoje." Na ławce odpoczywał typ w onucach bez butów i cos mruczał po ukraińsku na PiS.
|
|
|
|
|
CYTAT Hehehehehehe Życzę ci z całego serca miłej zabawy sylwestrowej,dobrego tańca i oby ci sie onuce nie rozwinęly w czasie pląsow.Szczęśliwego New Year 2018 A jeśli chodzi o pożytecznego idiotę jakim mnie nazywasz to niestety ale mylisz sie,bo w tej dziedzinie konkurencja z twojej strony i innych czereśniaków nie pozwala mnie nim być.Za duża konkurencja Fiodor jesteś, jesteś. wystarczy poczytać twoje teksty. nie tylko pożytecznym idiota ale i głupkiem internetowym. i pewnie niczym więcej nie będziesz. |
|
|
|
|
Poczytaj innych. Zmieni Ci się perspektywa i skala.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT 1-go stycznia nad ranem usłyszałem pod blokiem wyzwiska pod adresem PiS,przekleństwa i śpiew;Oj wy moje łapcie,ukraińskie szłapcie,a onucki moje aksamitne zwoje." Na ławce odpoczywał typ w onucach bez butów i cos mruczał po ukraińsku na PiS. A kto to mógł być?wzburzony Fiedia,Feniks,Andrzejek,heniek czy teZ inny Dr wsiechnauk? Do wzburzony:Nie pij więcej sztajmesu bo cos nie za bardzo kumasz,Polecam ci Jim Beam,lub Jasia wędrowniczka.Smaczne i nie szkodzi na głowę.Serdecznie pozdrawiam!Widzę że nowy konkurent/stary pod nowym Nickiem/DO MIANA IDIOTY FORUMOWEGO USIŁUJE MNIE POZBAWIC TEGO TYTUŁUjako ZWOLENNIK PiS życzę Ci powodzenia w walce o ten tytuł Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Czasami powinno się cytować el.BANana - żeby przypomnieć niektórym na czym polegało chamstwo i bezczelność.
|
|
|
|
Chyba banan też pisze pod innym Nickiem na forum.
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (podpora) 1-go stycznia nad ranem usłyszałem pod blokiem wyzwiska pod adresem PiS,przekleństwa i śpiew;Oj wy moje łapcie,ukraińskie szłapcie,a onucki moje aksamitne zwoje." Na ławce odpoczywał typ w onucach bez butów i cos mruczał po ukraińsku na PiS. CYTAT (Pelele) A kto to mógł być?wzburzony Fiedia,Feniks,Andrzejek,heniek czy teZ inny Dr wsiechnauk? Naprawdę nie pamiętasz jak się darłeś? Nie zgrywaj się. Nie pij tyle bo szybko film i się urywa a jeszcze szybcieə tracis z kontrole nad tym co mówisz a to najlepszy przykład. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (podpora) 1-go stycznia nad ranem usłyszałem pod blokiem wyzwiska pod adresem PiS,przekleństwa i śpiew;Oj wy moje łapcie,ukraińskie szłapcie,a onucki moje aksamitne zwoje." Na ławce odpoczywał typ w onucach bez butów i cos mruczał po ukraińsku na PiS. CYTAT (Pelele) A kto to mógł być?wzburzony Fiedia,Feniks,Andrzejek,heniek czy teZ inny Dr wsiechnauk? Naprawdę nie pamiętasz jak się darłeś? Nie zgrywaj się. Nie pij tyle bo szybko film i się urywa a jeszcze szybcieə tracis z kontrole nad tym co mówisz a to najlepszy przykład. Po co Feniks kopiesz się z koniem. to ignorant, który od samego początku zachowuje się poniżej krytyki. Od założenia konta bredzi jakby miał zaburzenia psychiczne. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
CYTAT Chyba banan też pisze pod innym Nickiem na forum. Tak zakładam. Ale spuścił z tonu po kilku banach. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Masz racje pikiet kopanie się z koniem nie ma sensu ale robię to od czasu do czasu z nudów dla rozrywki a Pelele się gotuje.
|
|
|
|
|
CYTAT Czasami powinno się cytować el.BANana - żeby przypomnieć niektórym na czym polegało chamstwo i bezczelność. Pamiętam,pamiętam,Pelele dorównuje mu chamstwem i głupotą,uwierz "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Dla mnie Fiodor nie ma nić głupszego niż Ukrainiec w onucach założonych na giczały,ale wcześniej w te onuce trabę wycierałTo sposób Fioedia aby sklejone dobrze sie trzymały?
|