Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Z takim wykształceniem takie postępowanie tej osoby jest karygogne i poniżej krytyki.Udowania,że nie tylko wykształcenie tworzy charakter człowieka.TVN...?
Wykorzystał sytuacie....przecież od tego są media,jak nie zrobiłby tego TVN to pewnie jakaś inna stacja by to wykorzystała.Sądze,że człowiek z dużo mniejszym wykształceniem by się zawstydził i przeprosił za zaistniałą sytuację,a nie jeszcze atakowałby wszystkich na około. PS Niejednokrotnie bywa tak,że człowiek bez wykształcenia okazuje się większą kulturą od dużo bardziej wykształconego. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zgadzam się z wami, jeść na sali sejmowej i jeszcze nie przeprosić to brak kultury, na który brak słów.
Żarty ze śmierci pary prezydenckiej typu kaczka po smoleńsku i krwawa mary to przy tym pikuś. Zresztą inteligentni ludzie powinni mieć czasem poczucie humoru. |
|
|
|
|
No i widzicie,teraz wieczorny pacierz Banana wygląda tak:
FOZZ ,Art-B, Telegraf, spółka Srebrna ,umorzenie długów PC, przetarg na F-16 i okręty podwodne , aniołki Kaczyńskiego ,leczenie kota Alika, afera madrycka no i w końcu afera sałatkowa. Niby fajnie , ale tekstu przybywa a pamięć juz z wiekiem coraz gorsza.Trzeba napisać do spieprzajdziadu.pl , a nuż coś odpuszczą. Osobiście jestem za wykreśleniem okrętów podwodnych,bo ta sałatkowa jest bardzo poważna , skoro przyjaciele zTVN tyle o niej gadają. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Feniks - problem jest taki że w PiSe w języku Wolaków takie słowo jak "przepraszam" nie istnieje ... wręcz odwrotnie teksty o prześladowaniu ... Kaczyński zamiast wyjść przeprosić i powiedzieć Kryśka pałka się przegła to jeszcze jej broni
Edo - Naprawdę nie znajdziesz w necie jednego linka na szanującym się portalu żeby potwierdzić swoje brednie na temat Wałęsy (może jakiś wyrok że skłamał podczas lustracji) tylko po raz kolejny próbujesz zamaskować swoje braki nudnym już tekstami ? Przynajmniej w jak to mawiał Kaczyński "małpa w czerwonym" ... a nie "spieprzaj dziadu" jest ciut niewygodnej dla co niektórych prawdy a tobie pozostaje tylko ... nadal pajacować ... ale jakoś mi cie nie szkoda ps. Chciało by się napisać jaka partia taki elektorat ... ale ktoś może poczuł by się urażony więc nie wypada tak pisać "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
W sprawie Wałęsy to już się wyjaśniło Bananie , że to wszystko pomyłka. Pani Danuta Wałęsa ujawniła w swojej książce ,że dodatkowe dochody, które były osiągane przez jej męża w latach siedemdziesiątych , to były częste,wygrane w totka. Pomyśl sobie , jaki ten Lechu był prze-gość skoro regularnie wygrywał pieniądze puszczając kupony? Co prawda nie znam drugiej takiej osoby i zakładam ,że nie uświadczysz takiego gagatka w całym układzie słonecznym! Ale na tym między innymi polegał fenomen Lecha, że nawet maszyna losująca czy co tam wtedy wybierało te numerki , tak mu sprzyjało! Niewątpliwie interwencja sił pozaziemskich , jeżeli nie cud!
Bananie , więc pomyśl jaką Ty wystawiasz opinię o swojej partii, pisząc te swoje posty.Myślę ,że odbyło by się to z dużym pożytkiem dla Twojej formacji , gdybyś przestał udzielać się na forum dotyczącym tematów politycznych. Co do Bolka to dostałeś info czarno na białym .Możesz sobie pożyczyć jedną lub drugą książkę i po prostu ją przeczytać! Fakt cienkie nie są i nie mają dużo obrazków , chociaż kserokopie dokumentów też zawierają.To że , w TVN takich info nie usłyszysz to już jest kwestia Twojego wyboru. Czy do końca świadomego , głowy bym na to nie postawił , ale ważne ,że Ty czujesz się dobrze wypisując takie brednie. Ty się czujesz spełniony , a nam sprawiasz ( przynajmniej mi ) kupę śmiechu! Tak trzymaj! Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Edo coś takiego jak "moja partia" nie istnieje ... nie raz to powtarzałem ale ciężko trybisz więc cie o myślenie cię nie oskarżę ...Jeśli zaś idzie o te książki to chcesz mi powiedzieć że w całym necie nie ma nic żeby ud*pić "Bolka" a w tych książkach to jest ...
... Edo czy ty mnie masz za .... wyborce PiSu ? Agent Tomek oskarżony o przekroczenie uprawnień. Chodzi o sprawę "willi Kwaśniewskich" Były agent CBA Tomasz Kaczmarek został oskarżony o przekroczenie uprawnień podczas czynności operacyjnych CBA. Chodzi m.in. o sprawę "willi Kwaśniewskich". Grozi mu do 8 lat więzienia. - Jestem nad wyraz spokojny, jeśli chodzi o to postępowanie - zapewnił Kaczmarek w rozmowie z tvn24.pl. W piątek Prokuratura Okręgowa Warszawa Praga podała, że skierowała akt oskarżenia przeciw Tomaszowi Kaczmarkowi i Mirosławowi G. do Sądu Rejonowego dla Warszawy Śródmieścia. Jak podała rzeczniczka prokuratury Renata Mazur, obu oskarżonym prokurator zarzucił przekroczenie uprawnień przy wykonywaniu czynności służbowych w ramach operacji prowadzonej w 2009 r. przez CBA i nakłanianie prezesa Zarządu Wydawnictw Naukowo-Technicznych do przyjęcia korzyści majątkowej. Tomasza Kaczmarka oskarżono dodatkowo o przekroczenie uprawnień przy realizowaniu w 2009 r. czynności służbowych związanych z zakupem kontrolowanym nieruchomości w Kazimierzu Dolnym. Uzasadnienie aktu oskarżenia utajniono z uwagi na informacje niejawne, na których jest oparte. W maju Kaczmarek (niezrzeszony, kiedyś poseł PiS) usłyszał zarzuty w tej sprawie. W lutym br. sam zrzekł się immunitetu w sprawie zarzutów, jakie prokuratura zamierzała postawić jemu i byłemu szefowi CBA Mariuszowi Kamińskiemu (PiS). Immunitetu Kamińskiego Sejm jednak nie uchylił. ... więcej TU Już za niedługo wśród "Prawych i Sprawiedliwych" może zabraknąć Kamińskich "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Edo coś takiego jak "moja partia" nie istnieje ... nie raz to powtarzałem ale ciężko trybisz więc cie o myślenie cię nie oskarżę ...Jeśli zaś idzie o te książki to chcesz mi powiedzieć że w całym necie nie ma nic żeby ud*pić "Bolka" a w tych książkach to jest ... ... Edo czy ty mnie masz za .... wyborce PiSu ? Agent Tomek oskarżony o przekroczenie uprawnień. Chodzi o sprawę "willi Kwaśniewskich" Były agent CBA Tomasz Kaczmarek został oskarżony o przekroczenie uprawnień podczas czynności operacyjnych CBA. Chodzi m.in. o sprawę "willi Kwaśniewskich". Grozi mu do 8 lat więzienia. - Jestem nad wyraz spokojny, jeśli chodzi o to postępowanie - zapewnił Kaczmarek w rozmowie z tvn24.pl. W piątek Prokuratura Okręgowa Warszawa Praga podała, że skierowała akt oskarżenia przeciw Tomaszowi Kaczmarkowi i Mirosławowi G. do Sądu Rejonowego dla Warszawy Śródmieścia. Jak podała rzeczniczka prokuratury Renata Mazur, obu oskarżonym prokurator zarzucił przekroczenie uprawnień przy wykonywaniu czynności służbowych w ramach operacji prowadzonej w 2009 r. przez CBA i nakłanianie prezesa Zarządu Wydawnictw Naukowo-Technicznych do przyjęcia korzyści majątkowej. Tomasza Kaczmarka oskarżono dodatkowo o przekroczenie uprawnień przy realizowaniu w 2009 r. czynności służbowych związanych z zakupem kontrolowanym nieruchomości w Kazimierzu Dolnym. Uzasadnienie aktu oskarżenia utajniono z uwagi na informacje niejawne, na których jest oparte. W maju Kaczmarek (niezrzeszony, kiedyś poseł PiS) usłyszał zarzuty w tej sprawie. W lutym br. sam zrzekł się immunitetu w sprawie zarzutów, jakie prokuratura zamierzała postawić jemu i byłemu szefowi CBA Mariuszowi Kamińskiemu (PiS). Immunitetu Kamińskiego Sejm jednak nie uchylił. ... więcej TU Już za niedługo wśród "Prawych i Sprawiedliwych" może zabraknąć Kamińskich ... a opisywanie tej sytuacji mogłeś sobie darować potluczony z kilku przyczyn umiech znam ją i zwisa mi centralnie kim był/jest Wałęsa To jak to Bananie z tobą jest , zwisa Ci Bolek czy nie ? Bo nie wiem , kiedy jesteś poważny , a kiedy się ze mną droczysz, figlarzu? A może od oglądania TVN , dostałeś pomroczności jasnej? Niby nic poważnego ,ale nieleczona może się rozwinąć w coś gorszego! Co do Mariusza Kamińskiego , to rozważ to ,że nawet kilku posłów wielbionej przez Ciebie PO ( a nawet SLD) zagłosowało przeciw ( bądź wstrzymało się od głosu) w sprawie odebrania immunitetu dla wspaniałego i uczciwego człowieka , jakim jest bez wątpienia były szef CBA . Ale nie martw się , Bananie , wszystko na tym świecie ma swój kres . Tak i władza Platformy też kiedyś się skończy, a wtedy nie ma żadnych przeciwwskazań , żeby jakiś usłużny prokurator przedstawił zarzuty obecnemu szefowi CBA ( chociażby za aferę podsłuchową) panu Wojtunikowi . Kiedyś tą metodę zastosował szczery demokrata Donald Tusk właśnie wobec Mariusza Kamińskiego przy pomocy prokuratury z Rzeszowa. I wtedy po odwołaniu Wojtunika , pan Kamiński wróci na stołek , ku naszej wspólnej radości. Co Ty na to ,figlarzu? Jest faktem ,że liczba Kamińskich w PiS spada. Było ich trzech ale pierwszy przeszedł do PO , drugi poleciał za aferę madrycką i teraz został tylko jeden. Jeden ale za to jaki ! Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Co powiecie o darowiznach dla Posła Girzyńskiego?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
To samo co o kasynie Piskorskiego i totolotku Wałęsy. Raczej to wałek.
|
|
|
|
|
To w sumie dobrze dla PiS, że z niego sam odszedł.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Co Wy na to:
http://www.sfora(...)e-s73580 |
|
|
|
|
UWAGA!!! Proszę wklejać gdzie się da. W nocy 18 grudnia, o godz. 0:45 koalicja rządząca próbowała zmienić Konstytucję RP. Chcieli wprowadzić zapisy, które umożliwiłyby wyprzedaż Lasów Państwowych. Na szczęście dla nas wszystkich projekt przepadł, bo ekipie Kopacz zabrakło pięciu głosów. W mediach pro-rządowych standardowe embargo informacyjne na ten temat. Lasy Państwowe, zajmujące niemal 1/4 terytorium kraju, są dobrem ogółu. Dobrem wszystkich Polaków. Obecnie obowiązujące prawo uniemożliwia przejęcie polskich lasów przez podmioty prywatne. Ekipa Platformy Obywatelskiej chciała to zmienić. Co ciekawe - sprytnie to sobie zaplanowali. Po osłoną nocy wprowadzili do porządku obrad Sejmu projekt zmiany Konstytucji. Chcieli dopisać do niej artykuł o następującej treści: "Lasy stanowiące własność Skarbu Państwa nie podlegają przekształceniom własnościowym, z wyjątkiem przypadków określonych w ustawie.". Kluczowe słowa to "z wyjątkiem przypadków określonych w ustawie". Ten "wytrych" prawny daje szeroki wachlarz możliwości. Nic bowiem nie stałoby na przeszkodzie, aby ekipa PO-PSL uchwaliła ustawę, w której umożliwiłaby wyprzedaż Lasów w ręce prywatne. Kluczowe głosowanie odbyło się o godzinie 0:45. Do zmiany Konstytucji władza potrzebowała 296 głosów. Na szczęście dla nas wszystkich ekipie Kopacz zabrakło pięciu głosów. Za niekorzystną zmianą głosowali posłowie PO, PSL, SLD i TR. Przeciwko głosowali członkowie PiS i KPSP. Nocna próba zmiany Konstytucji została oczywiście przemilczana przez główne media prorządowe. Przekazanie Polakom prawdy na temat trybu prac (pod osłoną nocy) oraz zamiaru władzy (umożliwienie wyprzedaży Lasów Państwowych) mogłoby niekorzystnie wpłynąć na wizerunek obozu rządzącego. Stąd embargo na te informacje w głównych wydaniach serwisów informacyjnych
zwiń |
|
|
|
|
A ja o tym słyszałem w TVN 24. Jak widać oglądamy różne media. Może te, które oglądasz to przemilczały, stąd to zaskoczenie.
|
|
|
|
A ja myślałem , że w Tusk Vision Network 24 , cały czas pokazywali tylko sałatkę pani Pawłowicz! No patrz znaczy nie są tacy najgorsi, jak co niektórzy uważają! Mówią ,że w Święta zwierzęta mówią ludzkim głosem. To może i redaktorom z bardzo obiektywnej i rzetelnej telewizji ( wg Banana wyznaczyli nowe standardy - tylko nie wiem o jakie standardy chodzi) przyszło do głowy ,żeby dla odmiany pokazać coś prawdziwego. Powiem szczerze nie widziałem tego, więc podchodzę do tego z dużym dystansem. W każdym razie już po Świętach , więc i pewnie panowie redaktorzy z TVN wrócą do starych sprawdzonych metod ! A o Lasach Państwowych to Andrzejku widziałeś we " Wstajesz i łżesz " czy jakiejś innej zacnej audycji na antenie tej tv?
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
" .. Mówią ,że w Święta zwierzęta mówią ludzkim głosem. ..."
Szkoda że po świętach tak szybko się to zmienia no ale ... Dziwne że w ten sam dzień jak pani profesor żarła "sałatkę" wszyscy widzieli ... a kibicujących gajowych to już nikt ... może Trwam myślało że to ozdoba sejmu zamiast choinek ... Sałatka Pawłowicz, czyli polityczno-medialny spisek To był spisek. Musiał być. Władza pod osłoną nocy próbowała zmienić konstytucję. Zmienić tak, by móc rozdawać i rozprzedawać dobro całego Narodu (oczywiście z dużej litery!), jakim są Lasy Państwowe? W ten skrytobójczy spisek zamieszane były „mainstreamowe media”, które ów ponury pomysł „przykrywać” miały sałatką posłanki Pawłowicz. Na szczęście ani jednym, ani drugim się nie udało… W sieci pączkuje legenda. Pączkuje i rośnie. Wtajemniczeni już doskonale wiedzą, że omal nie doszło do tragedii, do skoku na kasę, do wyprzedaży narodowego majątku, do zbrodni wymierzonej w grzybiarzy, myśliwych, w zbieraczy chrustu, jagód i borówek. Przerażony wizją niemożności zbierania miłych memu sercu i podniebieniu darów leśnego runa i ja postanowiłem zakrzyknąć swoje "no pasaran", ale - nim wydałem okrzyk - postanowiłem (mam wrażenie, że w odróżnieniu od wielu uczestników tej dyskusji) przyjrzeć się sprawie bliżej. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Lepiej Banan przeczytaj stenogram z posiedzenia sejmu, kiedy to nieszczęsna Pawłowicz sałatkę jadła. Wtedy zobaczysz, że kiedy rozpoczęto dyskusję o sałatce ona dawno /po uwagach z sali/już nie jadła. Media pokazywały to tak: równocześnie głos oburzenia Rozenka z mównicy i Pawłwicz jedząca dalej sałatkę. To jest manipulacja i wciskanie wcześniejszych zdjęć jedzącej posłanki między późniejsze wypowiedzi p osłów. I oczywiście są stenogramy jak było nasprawdę, ale media zrobiły z tego inny film. Gdyby nie ta sałatka, coś by musieli na przykrywkę tego nocnego głosowania wymyśleć.
|
|
|
|
|
Podaję za w polityce
A co koalicja, wraz z SLD, chciała zrobić? Rzekomo zwiększyć ochronę lasów. W jaki sposób? Wpisując do Konstytucji zakaz przekształceń własnościowych lasów zarządzanych przez państwo z wyjątkiem - uwaga - „uzasadnionego celu publicznego”. Nie minęło kilkadziesiąt godzin i dowiedzieliśmy się jak jest naprawdę, co to za „uzasadniony cel publiczny” mają na widoku. Sprawę opisał portal wPolityce.pl na podstawie słynnych wycieków dokumentów (Wikileaks) z amerykańskiej administracji. Fot. wPolityce.pl Fot. wPolityce.pl CZYTAJ: Już w 2009 Platforma planowała skok na Lasy. Komorowski chciał je spieniężyć, by wypłacić odszkodowania za mienie pożydowskie Jak wynika z notatki wysłanej przez ówczesnego ambasadora Victora Ashe’a w styczniu 2009 r. Amerykanie zaczęli wywierać presję na rząd PO w sprawie reprywatyzacji. Podczas jednego ze spotkań z amerykańskim ambasadorem Komorowski obiecał mu, że sprawa zostanie rychle rozwiązana. A pieniądze na pokrycie kosztów restytucji rząd zamierza zdobyć sprzedając „państwowe nieruchomości oraz lasy”. Jeśli chodzi o regulację kwestii restytucji mienia odebranego w czasie II wojny światowej i epoce komunizmu, Komorowski wyraził zaniepokojenie związane z kryzysem finansowym, który według niego zmienił nieco okoliczności. Niemniej jednak powiedział, że premier Tusk zmusi niepokornych ministrów, m.in. rolnictwa i ochrony środowiska, do tego by „dołożyli się do rekompensat” sprzedając państwowe lasy i nieruchomości — głosi notatka. Jak twierdzi ambasador USA, Komorowski zapewniał go, że „Tusk jest zdeterminowany, by jak najszybciej uchwalić odpowiednią ustawę” . CZYTAJ NOTATKĘ W ORYGINALE Spiskowa operacja okradzenia Polaków z własności publicznej lasów, ostatniego narodowego skarbu w pełni w narodowych rękach, na razie się nie udała. Dlaczego? Powód wydaje się prosty: ogromny opór społeczny, alarm podniesiony w mediach niezależnych, determinacja i sprawne działanie opozycji. Zaangażowanym w to politykom Prawa i Sprawiedliwości, zwłaszcza Januszowi Wojciechowskiemu, Zbigniewowi Kuźmiukowi i prof. Janowi Szyszko, należą się wielkie podziękowania, a nam wszystkim przypomnienie: spiski naprawdę istnieją. Widzisz Banan jakie fajne swięta. Świnie mówią ludzkim głosem. Za plecami rząd Polskę kradnie, a ty za jakimś aparatczykiem powtarzasz coś o runie leśnym. Można nie lubić PiSu, ale czy naprawdę nie przychodzi ci do głowy, że coś jest niehalo? Że po co to w nocy zmiany do konstytucji głosować? Nie widziałeś filmu Nocna zmiana? |
|
|
|
|
Stenogramy z mlaskaniem też są ? Mieli to nadawać sekunda po sekundzie łącznie z konsumpcją pani "profesor" ? Ciekawi mnie jak manipulowało Trwam ? i jak pokazało to sekunda po sekundzie
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Można nie lubić PiSu, ale czy naprawdę nie przychodzi ci do głowy, że coś jest niehalo? Że po co to w nocy zmiany do konstytucji głosować? Nie widziałeś filmu Nocna zmiana?
Odpowiedz proszę Banan na moje pytania. |
|
|
|
|
Nie odpowiem Ci bezpośrednio ale już Europa zachodnia miała wykupować polskie ziemie po wejściu do unii ... do dziś Niemcy powinni już wykupować Podkarpacie ale niestety nie ma tak dobrze :( ...
Fakt godzinę sobie wybrali ... może ksiądz dał im pokutę żeby coś popracowali przed świętami ? ps. Jak ktoś ma inne zdanie to od razu jest aparatczykiem ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Stenogramy z mlaskaniem też są ? Mieli to nadawać sekunda po sekundzie łącznie z konsumpcją pani "profesor" ? Ciekawi mnie jak manipulowało Trwam ? i jak pokazało to sekunda po sekundzie Dokładnie tak jak napisałeś , Bananie! TRWAM puszczało całe zajście sekunda po sekundzie , bez efektów mlaskania , ale za to z komentarzem jakiegoś pisiora i drugiego posła chyba z Solidarnej Polski ( więc był jak najbardziej zapewniony udział wszystkich stron tego konfliktu). Tym od Rydzyka chyba spodobało się jak podobne sztuczki w TVN robi np Jarek Kuźniar, który lubi sobie zaprosić do dyskusji np. prof. Krzemińskiego i prof. Czapińskiego , i tak sobie w całkowitej zgodzie rozmawiają , oczywiście z zachowaniem tych najwyższych TVN-owskich standardów.Obaj dobrze wiemy ,że samo naśladowanie Jarka Kuźniara to za mało ,żeby z tej niszowej telewizji dla starych oszołomów zrobić perłę polskiego dziennikarstwa , jaką bez wątpienia jest Tusk Vision Network. Wracając do TV TRWAM , tam naprawdę wybielili tą całą Pawłowicz , a przecież afera sałatkowa dzięki zaprzyjaźnionym korespondentom z zagranicy , odbiła się głośnym echem w całej Europie. I nie może być inaczej , gdyż ciężar gatunkowy tej sprawy poraża zwykłego obywatela. Myślę ,że aferę sałatkową można z całą pewnością stawiać na równi z kupczeniem stanowiskami i korupcją polityczna w wykonaniu Adama Lipińskiego i posłanki Beger! Temat znasz , więc nie będę przynudzał ! Pamiętamy i nigdy nie zapomnimy , co nie , Bananie? I jak tam z Bolkiem , już się zdecydowałeś czy jego osoba Cię interesuje, figlarzu ? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Jak to mówią mądrzy ludzie ... wróg mojego wroga jest moim przyjacielem ;) ... przecież to oczywista oczywistość ... jak i to że PiS to nie wrogowie ... od dziwni ...często śmieszni i zakłamani ludzie
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
EdoZChabzin po co? W jakim celu?
|
|
|
|
CYTAT Jak to mówią mądrzy ludzie ... wróg mojego wroga jest moim przyjacielem ;) ... przecież to oczywista oczywistość ... jak i to że PiS to nie wrogowie ... od dziwni ...często śmieszni i zakłamani ludzie A jest jeszcze druga wersja tego powiedzenia: " przyjaciel mojego wroga jest moim wrogiem" ,ale to już pewnie znałeś ,figlarzu , co nie? Musisz stawiać nieco mniej znaków interpunkcyjnych bo Twój wywód zrobił się zupełnie tak niezrozumiały jak tłumaczenia Bolka ze współpracy z SB! Z tego Twojego bełkotu zrozumiałem tyle ,że masz swojego przyjaciela Andrzejka i że możecie zawsze na siebie liczyć. Czy to właśnie miałeś na myśli ,figlarzu? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Edo wydaje mi sie że Banach nie jest figlarzem. To inne cóś.
|
|