|
|
|
CYTAT Ha Ha, tanie państwo Nie przeszły podwyżki to mamy premie Antylewak co ty z tym Johnym Sinsem, twój ulubiony bohater? Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Mi wesoło kiedy widzę że anty-lewacy wspierają lewackie rządy
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
wystarczy nie kraść. jak to mawiają pisowcy. ludzkie paniska nie kradną. oni dają sobie nagrody za ciężka pracę.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Dobrze że za po nie kradli i uczciwie sluzyli. To były takie cudowne i wspaniałe rządy bardzo uczciwych ludzi, tylko dla czego przegrali w wyborach? Hmm, to wina pisu, sfalszowali wybory na100%
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Dobrze że za po nie kradli i uczciwie sluzyli. To były takie cudowne i wspaniałe rządy bardzo uczciwych ludzi, tylko dla czego przegrali w wyborach? Hmm, to wina pisu, sfalszowali wybory na100% Dobrze rozumiem? Skoro PiS robi dla siebie identycznie jak PO to znaczy, że PO dobrze robiło dając sobie premie i nagrody? Skoro teraz uczciwi dają sobie nagrody to poprzednicy też, skoro tak robili byli uczciwi? Antylewaku, wiesz kim był Johny Sins? Wpisz w google. Dlatego pytałem czy to twój bohater. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Mi wesoło kiedy widzę że anty-lewacy wspierają lewackie rządy Bo nie masz pojęcia co znaczy słowo "lewak" Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Bo nie masz pojęcia co znaczy słowo "lewak"goodgoodgood Oczywiście w twoim mniemaniu. Szanuję twoje zdanie. Masz prawo się mylić socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Obywatele prezydent was pozdrawia
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bo nie masz pojęcia co znaczy słowo "lewak"goodgoodgood Oczywiście w twoim mniemaniu. Szanuję twoje zdanie. Masz prawo się mylić No to czekam na twoją wersję znaczenia słowa "lewak" Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dobrze że za po nie kradli i uczciwie sluzyli. To były takie cudowne i wspaniałe rządy bardzo uczciwych ludzi, tylko dla czego przegrali w wyborach? Hmm, to wina pisu, sfalszowali wybory na100% Dobrze rozumiem? Skoro PiS robi dla siebie identycznie jak PO to znaczy, że PO dobrze robiło dając sobie premie i nagrody? Skoro teraz uczciwi dają sobie nagrody to poprzednicy też, skoro tak robili byli uczciwi? Antylewaku, wiesz kim był Johny Sins? Wpisz w google. Dlatego pytałem czy to twój bohater. Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Ja wszystko rozumiem.
Ale aby na poziomie stalowemiasto.pl tak próbować odwracania od prawdy i problemu. Ja mało jestem na SM Ale kilka razy zadałem pytania odnośnie PiS i co... ciągle ucieka jeden z drugim od tematu bo co... nawet napisać prawdy się boi bo co... bo wie że ktoś sprawdzi co naprawdę myśli o PiS?. Jak na poprzedników to suchej nitki nie zostawiła jedna czy druga osoba A tu ma ludzi co sami sobie dają mega kasę już nic tylko zmiana tematu i jakieś tam wyzwanie od lewaków. A prawdę mówiąc to nawet nie umie jeden z drugim napisać kto to lewak? |
|
|
|
|
Tu "jakiś Mirek777" - a czy to nasza wina, że nie rozumiesz odpowiedzi?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
TRICK żaden z forumowych funkcjonariuszy nie podejmie trudnego tematu dotyczącego partii. Tak samo nie podejmują tematu miasta i Prezydenta. Coś tam piszą, wkleją jakieś materiały. Obrażą lub wyśmieją ale gdy pojawiają się konkretne pytania to cisza.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT TRICK żaden z forumowych funkcjonariuszy nie podejmie trudnego tematu dotyczącego partii. Tak samo nie podejmują tematu miasta i Prezydenta. Coś tam piszą, wkleją jakieś materiały. Obrażą lub wyśmieją ale gdy pojawiają się konkretne pytania to cisza. . Dobrze, ze na miejscu jest 24 godziny na dobę antypisowski funkcjonariusz z Nowoczesnej.
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Taki nius
CYTAT Jest nowy dokument Komisji Europejskiej dotyczący przyszłego, unijnego budżetu, a w nim uzależnienie wypłaty funduszy od praworządności |
|
|
|
|
CYTAT . Dobrze, ze na miejscu jest 24 godziny na dobę antypisowski funkcjonariusz z Nowoczesnej. Już z nowoczesnej a nie PO? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
http://natemat.pl/229909,nowenna-niepodleglosci-patriotyczne-disco-polo-w-kosciele
A przecież Kościół zabronił gitar elektrycznych i perkusji ... A haaaa. Tu gra pisowska policja...😂😂😂😂😂 |
|
|
|
|
Jedność w różnorodności.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dobrze, ze na miejscu jest 24 godziny na dobę antypisowski funkcjonariusz z Nowoczesnej.[/cytat]
Dla czego twierdzisz że z N. W sumie to daleko mi do jakiej kolwiej partii. Ale jako wykształconego psychologa mam pytanie... po czym stwierdziłem że jestem z Nowoczesnej? A nie np. Innej partii? Antylewak... kto to jest? Rozwiń to. Dla czego nazwałem się antylewak. Kim taki człowiek jest. Przeciwko czemu. Przeciwko komu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe jak UE zakwalifikuje tę grupę? Faszyści? Narodowcy? Naziści?, A może lewacy na tym forum się wypowiedzą, TRICK co o tym sądzisz?
|
|
|
|
|
Ja nie jestem politykiem.
Głupota ... to dotyczy wszystkich Ale moje pytania były apolityczna tylko takie z klasy piątej nic skomplikowane. A są tu fanatycy to niech podpiszą mi na forum. |
|
|
|
|
Ja nie jestem politykiem.
Głupota ... to dotyczy wszystkich Ale moje pytania były apolityczna tylko takie z klasy piątej nic skomplikowane. A są tu fanatycy to niech podpiszą mi na forum. |
|
|
|
|
CYTAT Ja nie jestem politykiem. Głupota ... to dotyczy wszystkich Ale moje pytania były apolityczna tylko takie z klasy piątej nic skomplikowane. A są tu fanatycy to niech podpiszą mi na forum. Ty a jakie w ogóle miałeś pytania? Dopiero wróciłem z odprawy służbowej pisowskich trolli internetowych i nie jestem w temacie. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|