|
|
|
CYTAT Widzę, że brakuje argumentów to uderzasz w tony miriam i plotkary Przypadek? Nie sądzę A czy w temacie opiekunów dzieci niepełnosprawnych coś? Nic... A podobno to ja jestem płotkarz. Sporo tych plotek wokół ciebie narosło Andrzejku. Ciekawe dlaczego? A co z tymi opiekunami dzieci niepełnosprawnych? Coś się zadziało bo od dwóch dni nie patrzę w kierat. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Pan Piotrowicz szczerze o TVP Info: https://www.youtube.com/watch?v=nhq52hkCC3E
|
|
|
|
|
No wreszcie ktoś powiedział otwarcie jaki elektorat
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
CYTAT Pan Piotrowicz szczerze o TVP Info: https://www.youtube.com/watch?v=nhq52hkCC3E Słusznie powiedział. |
|
|
|
|
Już dawno powiedział to Kurski "Ciemny lud to kupi" ... "Ciemny lud".
|
|
|
|
|
Zakończył się proces mieszkańców gminy Dobrzeń Wielki oskarżonych przez oficjalnego już kandydata PiS na prezydenta Warszawy, Patryka Jakiego, o „naruszenie miru domowego”. Postępowanie ws. wejścia do biura poselskiego zostało umorzone.
Sąd nie miał żadnych wątpliwości: protestujący nie złamali prawa. Nie zakłócali porządku publicznego ani pracy biura. Są całkowicie niewinni. „Moje dobre myśli się potwierdziły i zostaliśmy uniewinnieni, a postępowanie umorzone. Czuję ogromną ulgę” – powiedział po rozprawie Rafał Kampa, jedna z najaktywniejszych postaci protestów Dobrzenia Wielkiego. https://wolnemedia.net/patryk-jaki-kontra-mieszkancy-gminy-dobrzen-wielki/ https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT No wreszcie ktoś powiedział otwarcie jaki elektorat Andrzejek był pierwszy. To Przodownik. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT No wreszcie ktoś powiedział otwarcie jaki elektorat Jako jeden z większych debili na tym forum pewnie wiesz o czym piszesz. Do końca mojego forumowego życia będę pamiętał jak wrzuciłem tłumaczenie słów Prezydenta Obamy ( pobrane ze strony ambasady USA - wtedy brandzlowaliście się z Andrzejkiem , bobkiem i resztą ferajny nad tym co niby powiedział). Ty zarzuciles mi oszustwo. Po czym na poparcie tej tezy wrzuciłeś to samo tłumaczenie. . I wystarczy się trochę cofnąć w tym temacie żeby to sobie przypomnieć. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Wyraźnie się pobudzili i pączkują jak drożdże. Co ich tak totalnie pobudziło?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Widzę, że coraz większa nerwówka u władzy. Nic tylko wyzwiska
No i niezmordowana art plotkara, w swoim stylu Powstaje nowa państwowa spółka. Będzie zarządzać budową drewnianych domów http://serwisy.gazetaprawna.pl/nieruchomosci/artykuly/1119843,panstwowa-spolka-bedzie-zarzadzac-budowa-drewnianych-domow.html Nowe posady dla kolesi Dojna zmiana Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Zarzucasz mi kłamstwo ? Nie brandzlowałeś się z kolegami nad słowami Obamy , które nie padły? Inaczej , padły w TVN i Newsweeku .
Strony 302-303 tego tematu. Jak tam grillujesz z figlarzem Andrzejku? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Rybko, nie dostałeś 40plus za łamanie regulaminu. Opowiedz nam jak to osiągnąłeś. Kobiety źle się czują na forum. Domy z drewna są tańsze. Deweloperzy z Zachodu narzekają.
|
|
|
|
CYTAT Wyraźnie się pobudzili i pączkują jak drożdże. Co ich tak totalnie pobudziło? Tylko w mamonie widzę odpowiedź. Ktoś dobrze sypnął groszem. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Ja tam nie będę osądzała źródeł finansowania, to sprawa prywatna, tylko te umiejętności :-/
|
|
|
|
Edzio, daruj sobie. Twój język i styl pokazuje że słabo wam idzie. Nerwowa sytuacja w sztabie
Art, dostałem pisząc prawdę o tobie. Jaka jesteś każdy widzi. Ciekawe, że akurat wy piszecie o tej mamonie? Nowy SMS przyszedł? Załapiecie się do nowej spółki na dobrze płatne stołki? PS. W temacie opiekunów i dorosłych niepełnosprawnych nie było sms'a? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
U nas w sztabie majówka w pełni. A u was widzę poruszenie, ściągnęli cię alarmowo z grilla? Coś poszło nie tak? Nie bądź egoistą uchyl rąbka tajemnicy.
Strony 302-303 przejrzałeś ? Przypomniałeś sobie co nieco czy będziesz nadal zarzucał innym plotkarstwo? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Edzio, nikt mnie z niczego nie musiał ściągać. No ale skoro tak piszesz to może u ciebie tak wyszyło, że masz dyżur z Art
Jak tam, klaskałeś z Rubikiem dla Morawieckiego? Swoja drogą to partyjniacy pisiorki pozamieniali główki z głowami, że wymyślili taką imprezę w centrum miasta Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Mamy dyżury zmianowe jak czterobrygadówka - zresztą po co to tłumaczyć. Przecież u was jest to samo.
Nie byłem na rondzie , szczerze mówiąc mam awersję do takich imprez. Rzeczywiście fakt zamknięcia całego centrum był nieco problematyczny , ale że względu na długi weekend ruch był sporo mniejszy niż zwykle. W każdym razie tak sięgam pamięcią kiedy to nasze vipy z poprzedniego rozdania tak przyjeżdżały do naszego miasta ( lub okolic). Tusk stał na wałach przy powodzi ( wtedy co zarobił liścia) a Komorowskiego nie pamiętam w ogóle. W czasie kampanii wyborczej podjechał pod City Park Bronkobus bez Bronka , i to chyba tyle. Wychodzi na to że pisiory to naprawdę ludzkie pany , biorąc pod uwagę wizyty VIP-ów . Sam widzisz że pod każdym względem są lepsi od tamtych. A i przypomniałem sobie że często wcześniej gościł w Stalówce Król Podkarpacia- Janek Bury. Spotykał się nawet z Królem Stalowej Woli . Dla jednego i drugiego te wizyty były chyba pechowe - obu zmuszono do abdykacji. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Musze poszperać ale obrona kornika to mogła być ochrona deweloperów europejskich i bankierów od pożyczek. Po cholerę pozwalać wszystkim drzewom spróchnieć? Andrzejek doniósł interesujący fakt który zupełnie został pominięty wart rozpoznania.
|
|
|
|
Tym razem baloniki były naprawdę duże i ładne.
|
|
|
|
|
CYTAT Mamy dyżury zmianowe jak czterobrygadówka - zresztą po co to tłumaczyć. Przecież u was jest to samo. Nie byłem na rondzie , szczerze mówiąc mam awersję do takich imprez. Rzeczywiście fakt zamknięcia całego centrum był nieco problematyczny , ale że względu na długi weekend ruch był sporo mniejszy niż zwykle. W każdym razie tak sięgam pamięcią kiedy to nasze vipy z poprzedniego rozdania tak przyjeżdżały do naszego miasta ( lub okolic). Tusk stał na wałach przy powodzi ( wtedy co zarobił liścia) a Komorowskiego nie pamiętam w ogóle. W czasie kampanii wyborczej podjechał pod City Park Bronkobus bez Bronka , i to chyba tyle. Wychodzi na to że pisiory to naprawdę ludzkie pany , biorąc pod uwagę wizyty VIP-ów . Sam widzisz że pod każdym względem są lepsi od tamtych. A i przypomniałem sobie że często wcześniej gościł w Stalówce Król Podkarpacia- Janek Bury. Spotykał się nawet z Królem Stalowej Woli . Dla jednego i drugiego te wizyty były chyba pechowe - obu zmuszono do abdykacji. a czy coś od tych wizyt się zmienia. była szydło. pamiętasz jak weber gardło zdarł , był duda, teraz morawiecki. i.... i nic. nadbereżny chciał podbudować sobie ego bo wie, że urząd go przerósł i choć pobawi się za nasze. taki sam pożytek z niego jak był i jakby go nie było. w drugiej opcji przynajmniej zamieszanie mniejsze i pieniędzy byśmy zaoszczędzili. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Z tym "pieniędzy byśmy zaoszczędzili" to się nie zgodzę. Zapytaj znajomych pracujących na Elektrowni o wierzbę energetyczną , która sobie zgniła pod chmurką. Zapytaj o budowę bloku energetycznego. Potem zapytaj wujka google o Elektrownię Kozienice i Króla Podkarpacia. Jak już poznasz mechanizm gdzie ginęły miliony , to może przestaniesz zadawać naiwne pytania.
Właśnie w tym tkwi największy problem przeciwników obecnego rządu. Przypieprzacie się o jakieś pierdoły , a za poprzedników znikały krocie. Bynajmniej nie twierdzę że PiS to idealna opcja ale skoro mam wybór między przeziębieniem a chorobą śmiertelną ja wybieram przeziębienie. Nie jestem przekonany czy Nadbereżnego przerósł urząd. Mało interesuję się lokalną polityką ( a raczej mam na to kompletnie wyje.ane) ale nie widzę jakichś rzeczy b, które by go dyskredytowały. Jeżeli PiS utrzyma władzę to Kudłaty dostanie pewnie jakąś fuchę w Warszawie. Może załatwi coś dla miasta/regionu. W każdym razie nie mogę się zgodzić że stwierdzeniem że jest jakimś kompletnym nieudacznikiem. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Właśnie w tym tkwi największy problem przeciwników obecnego rządu. Przypieprzacie się o jakieś pierdoły , a za poprzedników znikały krocie. Bynajmniej nie twierdzę że PiS to idealna opcja ale skoro mam wybór między przeziębieniem a chorobą śmiertelną ja wybieram przeziębienie .Edo z Chabzin czyli mam patrzeć przez palce na PIS bo PO to też była lipa? Traktat Lizboński CETA - to jest ta SUWERENNOŚĆ To samo PO i .N |
|
|
|
|
CYTAT Edo z Chabzin czyli mam patrzeć przez palce na PIS bo PO to też była lipa? Jeżeli tyle rozumiesz z mojego postu - tzn że niewiele rozumiesz. Zgoła nic. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Jak się realnie coś zmieni na lepsze w kraju to od razu zauważe.
|
|