|
|
|
A świadczą o tym referenda w poszczególnych państwach które chcą wyjść
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niech sie sypnie
ale za 5 lat teraz bedzie ostatnia transza pieniedzy dla nas trzeba brac jak daja |
|
|
|
|
Wy tu o sprawach pryncypialnych, a najważniejsze, żeby to przechodzenie na emeryturę w 67 roku życia znieść co nam Peło zafundowało.
Ja tam bym chciał na działeczce z motyczką jeszcze przed śmiercią parę latek sobie popracować. |
|
|
|
|
CYTAT Czasami się zastanawiam jak wy sami trafiacie do domu Powiedz mi lepiej jak podoba Ci się taka możliwość ... Pierwsza dama Polski jest Żydówką (z faktami się nie dyskutuje) wiesz tak a od Michnika ... Geremka ... Jak wy "patrioci" to przełkniecie ? W to że Duda coś robi samodzielnie to wierzą chyba tylko myślący inaczej ...Marionetka tępaka kaczora ma coś zmienic ? ...owszem może ale tylko na gorsze Która Pierwsza Dama ? Bo obecna na pewno jest potomkiem Abrahama ! Czy przyszła też nim jest to bym nie powiedział , tłumaczyłem to już kiedyś w temacie Andrzej Duda, ludziom Twojego pokroju , co mówi Talmud w kwestii dziedziczenia przynależności do Narodu Wybranego.Mam to wkleić jeszcze raz? Chociaż nie sądzę ,że coś to zmieni, dla co poniektórych żaden argument nie jest w stanie podważyć tezy , w którą ślepo wierzą! Podoba mi się każda możliwość , która spowoduje odsunięcie od władzy Prezydenta z PO i całej tej zakłamanej formacji. Nie było w historii III RP nic gorszego niż te zmarnowane 8 lat rządów. Właściwie już po pierwszej czterolatce ludzie powinni byli podziękować tym oszustom ,ale media reżimowe zrobiły robotę i dały szansę powtórnych rządów tym kłamcom i oszustom. W tym momencie internet dał możliwość przełamania tej nierówności i stąd szykuje się zmiana. Tusk , który mimo wszystkich zastrzeżeń był politykiem inteligentnym ze sporym wyczuciem , zrozumiał to jakiś czas temu. Dlatego dał nogę do Brukseli ,żeby uniknąć kompromitacji przy wyborach w tym roku. Wyczucie mam nadzieję go zawiedzie , bo podobno jego ucieczka był obliczona na to ,że wróci za 5 lat i wystartuje w kolejnych wyborach prezydenckich. Mam nadzieję ,że Polacy nie zapomną i ten plan obrócą w niwecz. Czas tej wielkiej lury politycznej mija , a zegar odlicza już ostatnie chwile tej partii. Nawet gdyby Komorowski wygrał drugą turę , wybory parlamentarne szykują spore zmiany w Sejmie i Senacie. Po przegranych wyborach zaczną się waśnie i spory , i to w niedługim czasie powinno rozwalić od środka ten dziadowski twór. Jeżeli się łudzisz ,że tak się nie stanie , to zalecam Ci szykować się na taki scenariusz! |
|
|
|
|
Armia internetowych trolli Andrzeja Dudy zalewa komentarze spamem. Sztab przyznaje, że to jego ludzie
http://natemat.pl/138625,armia-internetowych-trolli-andrzeja-dudy-zalewa-komentarze-spamem-sztab-przyznaje-ze-to-jego-ludzie PS. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
He he i oto jest ,pierwszy troll stalowegomiasta andrzej b.(b jak?)
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Troll? A dlaczego tak sądzisz? Dlatego, że wklejam artykuły i zdjęcia? To znaczy, że ty też jesteś trollem?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT He he i oto jest ,pierwszy troll stalowegomiasta andrzej b.(b jak?) Nie przesadzaj, żaden z niego troll. Co do tego co wkleił Andrzejek - armia internetowa to teraz podstawa. Zdziwiłbym się mocno jeżeli znalazłby się ktoś kto myśli, że takowej nie ma Komorowski Internet to teraz największe medium. W wyborach do Europarlamentu na internecie skupił się bardzo Zemke, dzięki czemu zrobił kosmiczny wynik u siebie i z palcem w tyłku się dostał. Zresztą on nie krył, że miał ludzi "do internetu". |
|
|
|
|
Kurde , to ja się tak produkuje za free, a są goście co mają z tego kasę?
Dajcie tam jakieś namiary na ludzi co to wszystko organizują, muszę do nich napisać ze skargą! Niech mi wypłacą od razu zaległe uposażenie za kilka lat wstecz. Dodatkowo zażądam dodatku za pracę w warunkach szkodliwych za użeranie się z Bananem i Andrzejkiem! Ktoś ma z tego kasę a ja to robię za darmo- niesłychane! A tak na poważnie to jakim trzeba być ignorantem ,żeby uwierzyć ,ze tylko jedna strona polskiej sceny politycznej podejmuje takie działania? Odkąd internet stał się masowym źródłem informacji jest wykorzystywany min. do takich celów przez wszystkich zainteresowanych. Jest nawet podział na portale gdzie komentują zwolennicy jednej lub drugiej opcji. Czasem ma to zabawny kształt , kiedy np. na jakimś prawicowym portalu uaktywnią się zwolennicy PO albo wcześniej Palikota. Tak bywało , że kilkaset negatywnych komentarzy ni stąd ni zowąd pojawiało w miejscu najmniej spodziewanym. Nawet ten portalik, parówka.pl nazywany natemat.pl jest bez przerwy atakowany przez ludzi związanych z PiS lub z JKM. Wystarczy poczytać komentarze pod artykułami Lisa albo jego przydupasów. Czasem nawet to przeglądam , bo te komentarze są naprawdę śmieszne i potrafią dość dobrze podsumować tego manipulatora i jego bandę. Np. ostatnio ktoś pod kolejnym propagandowym produktem Lisa wrzucił wszystkie jego teksty z ostatniego półrocza odnośnie wyborów prezydenckich i dał obraz jak bardzo ten człowiek pomylił się w ocenie wyników wyborów . Oczywiście oceny internautów szły w setki głosów! Reasumując ta walka w necie o głosy wyborców jest faktem , kogo to dziwi? |
|
|
|
|
O rety, oni też do nas strzelają z łuku i stosują maszyny oblężnicze, ależ oni sa wredni
|
|
|
|
|
CYTAT He he i oto jest ,pierwszy troll stalowegomiasta andrzej b.(b jak?) Czemu obrażasz innych ? "zbotowali" ci dysk i dodali opcje obrażaj na tych szkoleniach ? Duda "blokuje etat"? Rzecznik UJ zabrał głos - Andrzej Duda od blisko dziesięciu lat z roczną przerwą jest na urlopie bezpłatnym - potwierdza Informacyjnej Agencji Radiowej rzecznik Uniwersytetu Jagiellońskiego Adrian Ochalik. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Andrzej Duda blokuje etat na UJ? W końcu jest wykładowcą uniwersyteckim wybranym najpierw do Sejmu a potem do Europarlamentu .Nie pierwszy i nie ostatni ,ale Misiu Kamiński jeszcze jak służył Kaczyńskiemu był najbardziej znany właśnie z przygotowywania haków na oponentów. Podobno dziadek z Wermachtu to również jego dzieło. Złośliwi twierdzą ,że obecny Prezydent blokuje miejsce w radzie nadzorczej fundacji "Pro Civili"! Swoją drogą , dziwną taktykę mają sztabowcy Dudy ? Wystarczyło by jedno pytanie w trakcie debaty o związki Prezydenta z WSI i właśnie z w/w fundacją i Bronisław by się zabulgotał ( w TVN zaczął obrażać Rymanowskiego za podobne pytanie). Chyba właśnie chodzi o to ,żeby kulturalny i grzeczny Duda spokojnie odpowiadał na pytania , a podkręcony Komorowski straszył PiS-em i konsekwencjami powrotu Macierewicza. Cóż, powrotu Macierewicza oczekujemy jak najszybciej. Miejsca masowych straceń dla polityków PO i ich wyborców już wstępnie przygotowane , czekamy tylko na zielone światło.
I zaczynamy melanż! A i jeszcze odnośnie parówkowego portalu i jego właściciela , Tomasza Lisa. W sieci krąży nowa ksywka właściciela natemat.pl . Brzmi ona " deep throat". Czyli głębokie gardło , to chyba dlatego ,że pan redaktor jest znany z częstego robienia " łaski" obecnej ekipie rządzącej. Moim skromnym zdaniem pasuje jak ulał ! Władzom chyba też pasuje jak ulał! Takie robienie "łaski" bywa użyteczne. |
|
|
|
|
Przełożony Andrzeja Dudy na UJ: Oceniam negatywnie jego pracę w Poznaniu
- Nie wiedziałem, że Andrzej Duda pracuje na innej uczelni. Dowiedziałem się z mediów. Było to dla mnie wielkie zaskoczenie - mówi nam prof. Jan Zimmermann, kierownik Katedry Prawa Administracyjnego Uniwersytetu Jagiellońskiego, w której zatrudniony jest kandydat PiS na prezydenta. Andrzej Duda w 2005 r. obronił na krakowskiej uczelni doktorat. Rok później poszedł na urlop bezpłatny, na którym przebywa - z niewielką przerwą - do dziś. Obowiązki polityczne (był m.in. wiceministrem sprawiedliwości, posłem i europosłem) przeszkadzały mu pracować na Uniwersytecie Jagiellońskim, ale nie przeszkadzały dorabiać w Wyższej Szkole Pedagogiki i Administracji w Poznaniu. To jedna ze słabszych prywatnych uczelni w Polsce. Piszemy o tym od wtorku. Andrzej Duda twierdził, że informował o tym władze UJ. Ale rzecznik uczelni Adrian Ochalik zaprzeczył. Stwierdził, że w aktach osobowych Dudy nie ma śladu po takim piśmie. Rektor UJ nie wyrażał też zgody na dodatkową pracę Dudy. więcej TU "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Profesor , Jakub Stelina,dziekan Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdańskiego, specjalista prawa pracy , rozwiewa wątpliwości sztabu Komorowskiego.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,124400,title,Ekspert-prawa-pracy-o-dodatkowej-pracy-Dudy-nie-naruszyl-przepisow,wid,17560078,wiadomosc.html Ja mam takie pytanka do zwolenników obecnego Prezydenta: Jakie są związki Pana Prezydenta RP z byłymi WSI i fundacją " Pro Civili"? Kto odzyskał na początku lat dziewięćdziesiątych w imieniu Pana Prezydenta jego " oszczędności" zainwestowane w parabanku Palucha? Jak to możliwe ,że z tysięcy ludzi oszukanych tylko dwóch odzyskało pieniądze? W tym Prezydent Najjaśniejszej RP! Dlaczego jako szef MON , Bronisław Komorowski , promował takiego człowieka jak gen Izydorczyk albo gen Rusak? Dlaczego po jego wyborze na urząd Prezydenta RP , gen Marek Dukaczewski otwierał szampana? Dlaczego nasłał służby specjalne na swojego zastępcę w MON , Romualda Szeremietiewa ? Jak ktoś ze zwolenników Komorowskiego udzieli mi przekonujących odpowiedzi na te pytania , składam deklarację zagłosowania na obecnego Prezydenta w niedzielę! Piszę poważnie , czy ktoś się podejmie wyzwania? |
|
|
|
|
kubus28 pewnie nikt się nie podejmie, ty przecież wiesz najlepiej
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Gdzie jest stefek niesiołowski?
Jak wieść niesie Od kilkunastu dni intensywnie zbiera szczaw i zapyla mirabelki. Taki to oralny stefan. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT I co zaszkodziło ? Nie zaszkodziło , a może nawet pomogło! |
|
|
|
|
Prawdziwy klucz do zwycięstwa kandydata PiS. Tzw. koń trojański po drugiej stronie pomógł w zwycięstwie Dudy :
Gdzie jest ten , co to pisał nie tak całkiem dawno ,że druga tura to max dla Dudy? Ktokolwiek widział , ktokolwiek wie? |
|
|
|
|
J. Zelnik o in vitro: Rodzą się z tego liczne dzieciaki jakieś koszmarnie chore, połamane
Dla niektórych coś takiego małego to nie jest człowiek. Dla mnie to jest człowiek. To jest DNA, z którego później rodzi się ktoś, kto zadziwia świat, a my traktujemy to jak jakiś śmieć. Rodzą się z tego in vitro liczne dzieciaki jakieś koszmarnie chore, połamane - powiedział aktor Jerzy Zelnik Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Bój się Polaku ... Bój się ... nadciąga IV RP "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Bój się Polaku ... Bój się Polsko... Drobne mutacje dodają urody, czyż nie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z cyklu Jarosław na wesoło :
Wszelkie analogie ze słynnym zdjęciem Führera ze spotkania z młodymi ludźmi w pijalni piwa , świadczyć mogą jedynie o wybujałej wyobraźni i niezrozumieniu tematu! |
|
|
|
|
A to ukryli go w szopie na strychu .... perfekcyjny schowek ... zapewne dobrze przetestowany w czasie stanu wojennego (w zasadzie on nie musiał się chować ) a to "piwko" jakieś białe specjalna odmiana dla prezesa prosto od krowy?
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Mylisz się , Bananie ! Jarosław stan wojenny przeleżał pod kołderką mamusi! Musisz się do-edukować , czyli się dokształcić w temacie. Na stronce spieprzajdziadu.pl albo z materiałami z tzw. szafy Lesiaka znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania! Wszystko jest w internecie , więc szukaj aż poznasz prawdy świadectwo!
Jak już będziesz wiedział wszystko, to z łaski swojej wrzuć odpowiedź na moje pytanie : Dlaczego SB zamknęła Lecha , a nie zatrzymała Jarosława ? Przeczytałem w życiu tysiące książek i naprawdę czasy "Solidarności" i stanu wojennego mam zajebiś..e obcykane , a tego akurat nie wiem! Z tego co zdążyłem się zorientować Ty przeczytałeś ich niewiele ( zaryzykował bym stwierdzenie ,że nawet ani jednej), ale w tym wypadku nie musi to być jakaś większa przeszkoda. Czasem takie podejście wiejskiego głupka =chłopka-roztropka , może się okazać ważniejsze niż walory intelektualne! Gdzie naukowiec nie daje rady , dajcie bystrego kmiotka - jak mawiał mój kolega! Po prostu może znajdziesz coś , czego inni nie potrafią! W każdym razie dawaj na forum jak już będziesz wiedział. |
|