|
|
|
Gdyby chodzilo o przekonania to obu Panow fakty by przekonaly juz dawno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chcesz rozliczać IV Rp ? Nie bądź śmieszny,PO z jej usluznymi sędziami i prokuratura jakoś nic nie znalazła oprócz skandalicznego wyroku na Kamińskiego. Co za człowiek ! Kilkanaście grubych afer,co miesiąc coś wychodzi,a ten pierd... o rozliczaniu IV Rp ! Z czego ? Z samobójstwa Blidy uwikłanej w mafie paliwowa ? Z przyjmowania łapówek przez Sawicka i doktora G. Z tego chcesz Pis rozliczać ? A co do orlików to jeden wielki przekręt i mnóstwo lewej kasy,ale cóż? PO zawsze lubiła robić wały...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
"PiS atakuje następującą paczką:
Odnośnie tygodnika WSieci. Prezesem zarządu jest Tomasz Przybek, który wcześniej prezesem w Apelli - agencji interaktywnej należącej do grupy SKOK. Prezesem Apelli jest Romuald Orzeł - prezes TVP za rządów PiS. Apella to największa agencja na pomorzu. Zatrudniają 130 osób, które są na kiwnięcie palca Prezesów, Kaczyńskiego i Biereckiego. To głównie stamtąd idzie cały hejt internetowy, który opowiada się za PiSem. Cała firma praktycznie na komendę wchodzi na wybrane fora i atakuję kogo chce. Za social media odpowiedzialna jest Anna Skóra." profil na Facebooku Zbyszka Stonogi Czekam na więcej Zobaczymy jacy są "prawi" i "sprawiedliwi" |
|
|
|
|
Żaden hejter nie pomoże,jesli partia jest ch... Myslisz,ze facebookowicze tez sa opłacani,zeby cisnąć po PO ? nie, po prostu Polacy widzą co kto obiecał, kto kradł i kto kłamie i dają temu wyraz.
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Zuch chłopaki, żeby wygrać z ta mafią polityczno-biznesowo-medialno-sądową trzeba sięgnąć po nadzwyczajne środki.
Każdy przestępca jak go złapia okazuje sie ekspertem od praw obywatelskich, ale wcześniej gdy chodziło o poszkodowanych jakby o nich nie pamietał. |
|
|
|
|
Witalij
PO ma usłużnych sędziów,prokuraturę,biznes,media, to CI nie przeszkadza ? Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Witalij dlaczego kłamiesz ? Orzeł był prezesem TVP w 2010 i 2011 roku, wtedy rządziła PO !
|
|
|
|
Przyzwyczailiscie sie ze ludziska znosza po cichu propagande PO ze wszystko jest OK i nic sie nie stalo.
To szok. Rytual wysmiewania kaczynskich, ciemnogrodu, katolikow, kosciola, kleru, szarych ludzi, polskosci, patriotyzmu, pracy, troski o los ojczyzny, nawet dekalogu mial koniec u Sowy. Szamanko na koszt wysmiewanych ich wykonczylo. Strach przed wysmianiem utrwalal kompleksy polskosci czyli nienormalnosci. Nie bylo normalnie w kraju, ale jak moglo byc gdy kierowala nim grupa ktora tylko tyle potrafila, wiernie i miernie i pod siebie. Nagrane rozmowy sa tylko potwierdzeniem skundlenia tych elit. I tego ludzie wam nie przepuszcza plazem. Nawet cuda nad urna wyborcza nie doprowadzily do przewrotu od razu. Dopiero nazwanie rzeczy po imieniu przez zwyklego artyste zmiotlo kompleksy. Ale po upadlych kompleksach przychodzi refleksja co zrobic z korwinem, piechocinskim i kopacz. Juz to wiecie i udowadniacie ze to tylko nieusprawiedliwione hejterstwo. Zapewne palikotow macie na mysli , tych zalosnych trolli od wklejania gotowcow od Urbana i Biedronia :-) Ci tak osiagneli szczyty i skonczyli w niebycie. Tralala ;) tu sie zgina dziobek pingwina... Nie trolujta tylko kombinujta jak zyc na zmywaku. |
|
|
|
|
CYTAT (nenad ) Andrzejek twierdzi,ze stadiony,autostrady i orliki to zasluga PO.Zasluga to by była jakby sami znaleźli na to kasę.Jak mieli dotacje to był ich obowiązek to zrobić.Gdzie jest cud gospodarczy,dobrze zarabiający lekarze i nauczyciele ? Gdzie Polacy wracający z emigracji ? To Tusk obiecywał ! Dostali dotacje specjalnie na stadiony, autostrady i orliki. Komisarze europejscy przyjechali, dali furmankę kasy i kazali robić? A dobrze zarabiający lekarze są w szpitalach, a dobrze zarabiający nauczyciele w szkołach. Emigracja była również za PiS. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
To fakt, dobrze zarabiający lekarze są w całej Polsce. Zresztą patrząc na przywileje nauczycieli to też nie mają tak źle.
|
|
|
|
|
Czyli od 2007r. gdy Donek obiecywał tych nauczycieli i lekarzy,aż tak im się poprawiło za rządów PO ? A emigracja jest dużo wieksza,niż za Pis,mimo bredni Bronka. Bo nie chodziło o to,by nie wyjeżdżali,ale MIEli Wracać !
|
|
|
|
CYTAT (nenad) Czyli od 2007r. gdy Donek obiecywał tych nauczycieli i lekarzy,aż tak im się poprawiło za rządów PO ? A emigracja jest dużo wieksza,niż za Pis,mimo bredni Bronka. Bo nie chodziło o to,by nie wyjeżdżali,ale MIEli Wracać ! Już nie wiem o co ci chodzi. Napiszę tak. Policz ilu wyemigrowało w okresie rządów PiS (2 lata) i PO (8 lat). Podziel to na lata lub miesiące i wyciągnij średnią. Zobaczysz do jakich ciekawych wniosków dojdziesz. Ja wiem, że Polska jest w ruinie za sprawą braku PiSu przy władzy. PO tylko psuła i doprowadzała ten piękny kraj do nędzy więc nie napiszę, że rządziła. Patrzę wokół siebie i widzę te obskurne zniszczone ociepleniem i nową elewacją bloki. Widzę te porzucone auta pod galeriami handlowymi. W Mrówce tłumy, pewnie biedni ludzie spacerują, oglądają jakie narzędzia i materiały będą im potrzebne do odbudowy kraju gdy PiS przejmie władzę. Widzę te parkingi pełne samochodów, aż przykro patrzeć. Byłem w Ulanowie i widziałem tych ludzi zmęczonych życiem. Zalegali na trawce moczyli nogi w Tanwi. W restauracji nie było wolnych stolików a w barze kolejka. Totalna ruina. Pamiętam jak w ferie byłem na nartach i biedota blokowała wyciąg narciarski, trzeba było godzinę czekać w kolejce by wyjechać obrzydliwie nowoczesnym krzesłem na górę. W zakopanym na Krupówkach i Gubałówce tłumy gapiów. Tym ludziom z bazarów to chyba TVN płaci za stanie z tym towarem prawdopodobnie wypożyczonym od Niemców. Mógłbym tak bez końca tylko po co? Jak do takich jak Kubuś/Weber nic nie trafi. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Stare ale jare ...
CYTAT Chcesz rozliczać IV Rp ? Wiesz co ... myślałem że to jest śmieszne co piszesz ... ale to jest po prostu przerażające ... jak wy macie wyprane mózgi Fajnie że słyszałeś o Blidzie (co tam Blida stara komuszka)... fajnie że uważasz że największą aferą PiSu jest zajmowanie etatu przez Du*e .. Wiem że zapewne w waszym mniemaniu coś takiego jak np. "Afera Gruntowa" albo nie istniała albo to też afera PO ale jak może pogrzebiesz gdzieś w necie ... to coś doczytasz (jak z PiSowskim gazem)... i jak to biedny Lepper popełnił "samobójstwo" przez to złe PO ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Przyzwyczailiscie sie ze ludziska znosza po cichu propagande PO ze wszystko jest OK i nic sie nie stalo. To szok. Rytual wysmiewania kaczynskich, ciemnogrodu, katolikow, kosciola, kleru, szarych ludzi, polskosci, patriotyzmu, pracy, troski o los ojczyzny, nawet dekalogu mial koniec u Sowy. Szamanko na koszt wysmiewanych ich wykonczylo. Strach przed wysmianiem utrwalal kompleksy polskosci czyli nienormalnosci. Nie bylo normalnie w kraju, ale jak moglo byc gdy kierowala nim grupa ktora tylko tyle potrafila, wiernie i miernie i pod siebie. Nagrane rozmowy sa tylko potwierdzeniem skundlenia tych elit. I tego ludzie wam nie przepuszcza plazem. Brawo Zumba za ten post. I dodam jeszcze, że ludzie nie przepuszcza tych idiotów i złodziei pracujących za mniej niż 6 tys. |
|
|
|
|
Marek a możesz dokładnie i cały tekst zacytować/wrzucić ... czy tylko tak piszesz .. chodzi mi oczywiście o tych 6 tysiącach ... bez wycinania z kontekstu ... o kogo chodzi z tymi 6 tyś dokładnie bo ja osobiście też uważam że za 6 tysięcy w niektórych zawodach pracował by tylko idiota no ale ja tam nie jestem wicepremierem
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Stare ale jare ... . czyli to Pis kazał powiesić służbom Leppera ? Ciekawe... To wy z Andrzejkiem macie wyprane mozgi,jesteście jak ci śmieszni celebryci wydygani przed powrotem strasznego Pis do władzy... aha,czyli jeśli Lepper zginął przez Pis to dlaczego prokuratura tego nie bada ? Przecież tym można by zatopić Pis ! Ale oni wiedza,ze to G.... Prawda
CYTAT Chcesz rozliczać IV Rp ? Wiesz co ... myślałem że to jest śmieszne co piszesz ... ale to jest po prostu przerażające ... jak wy macie wyprane mózgi Fajnie że słyszałeś o Blidzie (co tam Blida stara komuszka)... fajnie że uważasz że największą aferą PiSu jest zajmowanie etatu przez Du*e .. Wiem że zapewne w waszym mniemaniu coś takiego jak np. "Afera Gruntowa" albo nie istniała albo to też afera PO ale jak może pogrzebiesz gdzieś w necie ... to coś doczytasz (jak z PiSowskim gazem)... i jak to biedny Lepper popełnił "samobójstwo" przez to złe PO ... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (nenad) Czyli od 2007r. gdy Donek obiecywał tych nauczycieli i lekarzy,aż tak im się poprawiło za rządów PO ? A emigracja jest dużo wieksza,niż za Pis,mimo bredni Bronka. Bo nie chodziło o to,by nie wyjeżdżali,ale MIEli Wracać ! Już nie wiem o co ci chodzi. Napiszę tak. Policz ilu wyemigrowało w okresie rządów PiS (2 lata) i PO (8 lat). Podziel to na lata lub miesiące i wyciągnij średnią. Zobaczysz do jakich ciekawych wniosków dojdziesz. Ja wiem, że Polska jest w ruinie za sprawą braku PiSu przy władzy. PO tylko psuła i doprowadzała ten piękny kraj do nędzy więc nie napiszę, że rządziła. Patrzę wokół siebie i widzę te obskurne zniszczone ociepleniem i nową elewacją bloki. Widzę te porzucone auta pod galeriami handlowymi. W Mrówce tłumy, pewnie biedni ludzie spacerują, oglądają jakie narzędzia i materiały będą im potrzebne do odbudowy kraju gdy PiS przejmie władzę. Widzę te parkingi pełne samochodów, aż przykro patrzeć. Byłem w Ulanowie i widziałem tych ludzi zmęczonych życiem. Zalegali na trawce moczyli nogi w Tanwi. W restauracji nie było wolnych stolików a w barze kolejka. Totalna ruina. Pamiętam jak w ferie byłem na nartach i biedota blokowała wyciąg narciarski, trzeba było godzinę czekać w kolejce by wyjechać obrzydliwie nowoczesnym krzesłem na górę. W zakopanym na Krupówkach i Gubałówce tłumy gapiów. Tym ludziom z bazarów to chyba TVN płaci za stanie z tym towarem prawdopodobnie wypożyczonym od Niemców. Mógłbym tak bez końca tylko po co? Jak do takich jak Kubuś/Weber nic nie trafi. Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
skoro było tak zaj*biście za czasów PiS to czemu rządzili "2 lata" i czemu do dziś Kaczorowi ( po 8 latach nierządu) najwięcej ludzi nie ufa ? mniejsza to zapewne też g... prawda ... Może dla tego że ludzkość jeszcze nie dorosła by ogarnąć intelekt "zbawiciela"
Swoją drogą jak interpretujecie sobie w PiS dlaczego w/w przechowywał u siebie takich komuchów jak Wasserman , Kryże czy niejaki Jasiński (że o reszcie nie wspomnę) ? z tym ostatnim sytuacja jest dość ciekawa ... (i nie chodzi tu tylko o ten nieszczęsny gaz ) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Twoja PO przechowuje dziesiątki gorszych szumowin,ale to Ci nie przeszkadza. A Pis rządził tylko 2 lata,bo elity i media nie lubią jak się im patrzy na ręce i kontroluje.A przy PO można kraść ile wlezie.
|
|
|
|
Twoja PO przechowuje dziesiątki gorszych szumowin,ale to Ci nie przeszkadza. A Pis rządził tylko 2 lata,bo elity i media nie lubią jak się im patrzy na ręce i kontroluje.A przy PO można kraść ile wlezie.A jak Tobie z tym,ze twoja PO przechowuje Niesiola,który zakapowal SB własną narzeczona ?
|
|
|
|
Nie badzcie zazdrosni :-) Nic nie przebije mentalnosci aparatu PO PSL SLD. Mendy i gieje wszedzie potrafia sie schowac po szafach. Najlepszej rodzinie sie przytrafi Niesiol. Wazne zeby sie odpowiednio zachowac i na "czasie" raczej niz rok pozniej :-)
|
|
|
|
|
CYTAT skoro było tak zaj*biście za czasów PiS to czemu rządzili "2 lata" i czemu do dziś Kaczorowi ( po 8 latach nierządu) najwięcej ludzi nie ufa ? Bo badania na ten poziom zaufania robił CBOS CBOS był również jednym z ojców porażki gajowego - patrona Platformy, uśpił was doskonale swoimi sondażami |
|
|
|
|
CYTAT i czemu do dziś Kaczorowi ( po 8 latach nierządu) najwięcej ludzi nie ufa ? Banan, nie przesadzaj, cosik bardzo stare dane masz http://www.polit(...)kow.read |
|
|
|
|
CYTAT Witalij dlaczego kłamiesz ? Orzeł był prezesem TVP w 2010 i 2011 roku, wtedy rządziła PO ! Potrafisz czytać? Bo z tego co widzę, to napisałem źródło tekstu... Ogólnie to mam wywalone jaja na PO, PiS, SLD, PSL, Palikotów i na inne wynalazki tego złodziejskiego ustroju. Dziwi mnie tylko, że ludzie są tak głupi i myślą, że PiS to prawica... |
|
|
|
|
CYTAT Mógłbym tak bez końca tylko po co? Jak do takich jak Kubuś/Weber nic nie trafi. Ale mnie wyczułeś ! Jak jeszcze zgadniesz pod jakim nickiem kryje się Kudłaty , to dla mnie jesteś gigantem! Jak już zapewne wiesz stalowowolska wierchuszka pisowska udziela się tu na forum pod różnymi , zakamuflowanymi nickami. Musimy tak robić , bo od kilku lat nasza partia prowadzi kampanię w sieci pod nazwą " Troll 2015" . Łączymy przyjemne z pożytecznym , a przy okazji do kieszeni wpada parę groszy.Nam płacą 20 groszy od posta nienawistnego w stosunku do PO , a Tobie ile płaci Platforma? |
|