|
|
|
Kruger, łyknąłeś
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Polskie żółte kamizelki się objawiły:
Pewnie w gabinecie prezesa na Nowogrodzkiej zapadł blady strach... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Jak już to ustalimy to zdradzę ci w wielkiej tajemnicy że ta czerwona kolumna to podkreślenie ilości dzików przeznaczonych do odstrzału na przestrzeni ostatnich lat. Tylko nie powtarzaj tego nikomu bo EkoJanusze i EkoGrażynki strasznie się nakręcili. Piszą coś o drugiej rzezi wołyńskiej itp... to do odstrzału jest więcej niż stanowi populacja? Janusze i Grażynki kruger to jakieś jaja art2deco nic do powiedzenia? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie Andrzejku. Populacja dzików rozrasta się w tempie ponad tysiąc na dzień. Mimo niezrozumienia sytuacji przez EkoJanuszy i EkoGrażynki nawet planowane przetrzebienie tego gatunku nie spowoduje jego wyparowania z powierzchni Polski. Więc na pewno nie będą wybite wszystkie dziki. A po drugie jak zapewne zdajesz sobie sprawę polowania mogą się odbywać określonych miejscach i czasie - żeby wykonać ten plan eksterminacji trzeba by szczurom Macierewicza (WOT)
wydać broń maszynową i wysłać do lasu... A co Andrzejku , a może lepiej EkoJanuszku jeżeli świerk w puszczy białowieskiej nadgryziony przez kornika owali się na prośną lochę ? Kto wtedy za to odpowie? Zarówno w przypadku Białowieży czy ostatnio dzików rozpętano nagonkę medialną , która nie ma nic wspólnego z merytoryczną dyskusją w temacie. Czy robienie z siebie głupca po raz kolejny nie jest już irytujące? Czy celebrytki które są za prawem do wolnej aborcji a walczą o karpie czy dziki mogą być traktowane poważnie? Andrzejku napisz proszę ile zarabiają dyrektorzy centrali banku w którym pracujesz. Nie musisz podawać ich wykształcenia ( pewnie wszyscy skończyli Yale albo Harvard ) tylko napisz ile zarabiają. Porównajmy to z zarobkami dyrektorów w NBP. Będziesz tak miły czy obowiązuje cię tajemnica służbowa? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Syndrom Bambiego Edo - wszędzie Syndrom Bambiego.
Takiego euro-Bambiego. Bo to są gównoburze inspirowane przez unijne lewactwo. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Syndrom Bambiego Edo - wszędzie Syndrom Bambiego. Takiego euro-Bambiego. Bo to są gównoburze inspirowane przez unijne lewactwo. No nie wiem. Andrzejek zna przyrodę nie tylko z opowieści. Dużo jeździ rowerem po polach i lasach , więc jest EkoJanuszem z wyboru. Kinga Rusin czy Maja Ostaszewska to gorsza sprawa. Tym paniom nikt wyboru nie dawał. Urodziły się bez fragmentu mózgu odpowiadającego za zdrowy rozsądek i tak im zostało... Chociaż jak czytam mądrości celebrytów z póki światowej np Bono to wydaje mi się że nasi rodzimi celebryci nie są tacy najgorsi... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Edzio, wszystko co piszesz to taka typowa twoja teoria
A jak z twoja wiedzą jest to przekonałeś mnie gdy jako przedsiębiorca wykazałeś, że nie masz pojęcia jak liczy się wynagrodzenie pracownika Wybacz ale nie można cie brać na poważnie Januszu ekonomii No i co z tym bankiem, który to mój? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Rozumiem czyli nie porównamy zarobków dyrektorów centrali banku w którym pracujesz do zarobków dyrektorów w NBP? Jaka szkoda...
Dzwoniłeś do mnie ze dwa miesiące temu z oddziału bodajże Alior banku w Nisku... Ja wiem że ty to nie ty , tylko ktoś zupełnie inny. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2069596673088283&id=389264617788172 Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem czyli nie porównamy zarobków dyrektorów centrali banku w którym pracujesz do zarobków dyrektorów w NBP? Jaka szkoda... Dzwoniłeś do mnie ze dwa miesiące temu z oddziału bodajże Alior banku w Nisku... Ja wiem że ty to nie ty , tylko ktoś zupełnie inny. To w końcu ja czy nie ja bo już się gubię Masz jakiś trudniejszy okres? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja wiem że ty i tak powiesz że to nie ty.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2069596673088283&id=389264617788172 Mój pies nie poszedł na sylwestra. A kot JK ? |
|
|
|
|
Poza tym Andrzejku trudniejszy okres to mają teraz EkoJanuszki...
Czyli żarty żartami ale tych dyrektorskich zarobków nie porównamy? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Nie Andrzejku. Populacja dzików rozrasta się w tempie ponad tysiąc na dzień. Mimo niezrozumienia sytuacji przez EkoJanuszy i EkoGrażynki nawet planowane przetrzebienie tego gatunku nie spowoduje jego wyparowania z powierzchni Polski. Więc na pewno nie będą wybite wszystkie dziki. A po drugie jak zapewne zdajesz sobie sprawę polowania mogą się odbywać określonych miejscach i czasie - żeby wykonać ten plan eksterminacji trzeba by szczurom Macierewicza (WOT) wydać broń maszynową i wysłać do lasu... Tak tylko pis chce wytrzebić dziki w środku zimy. Populacja dzika wzrasta na wiosnę, Wtedy jakby na to nie patrzeć zasadniczymi miesiącami kiedy młode przychodzą na świat jest marzec kwiecień i maj. Czyli na wiosnę mamy okrągłą liczbę 0 dzików w pl |
|
|
|
|
CYTAT https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2069596673088283&id=389264617788172 A obok zwierzątek czytających konstytucję siedziały ślepe kreciki i czekały na kolejne 500+ |
|
|
|
|
CYTAT Tak tylko pis chce wytrzebić dziki w środku zimy. Populacja dzika wzrasta na wiosnę, Wtedy jakby na to nie patrzeć zasadniczymi miesiącami kiedy młode przychodzą na świat jest marzec kwiecień i maj. Czyli na wiosnę mamy okrągłą liczbę 0 dzików w pl Rozumiem czyli w okresie od stycznia do kwietnia ( 90 dni) PiS chce wytrzebić 300 tysięcy dzików , tak? Odliczając dni świąteczne i powszednie ( sędzia lekarz czy prokurator nie poluje na tygodniu) zostaje ze 30 dni na wybicie 300 tysięcy osobników. Czyli około 10 tysięcy na dniówkę , i tu dochodzimy z powrotem do szczurów Macierewicza... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
kruger - a nie pomyślałeś, że po prostu polowania zimą są łatwiejsze?
Tu nie chodzi o dreszczyk emocji i podchody, tylko o skuteczność. Nikt nie mówił o wybiciu 100% populacji, mało tego, myśliwi mają oszczędzać "prośne lochy" oraz lochy z młodymi. Twoja niewiedza jest piękna. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Poza tym krugej zdolność abstrakcyjnego myślenia nakazuje rozważyć fakt ( zupełnie inny tak dla przykładu) : III Rzesza Niemiecka rozpoczęła na niewyobrażalną skalę masowe ludobójstwo ludności żydowskiej. Od momentu wszczęcia realizacji ostatecznego rozwiązania do końca wojny zabili ponad 6 milionów kobiet mężczyzn i dzieci pochodzenia żydowskiego. Za pomoc Żydom w Polsce była kara śmierci , więc odważnych było niewielu - trudno się dziwić! Ale nawet na terenie Rzeszy jak i w Generalnym Gubernatorstwie kilkaset tysięcy Żydów przeżyło ten tragiczny okres
Nie porównuję III Rzeszy do naszego Bantustanu ani metod ministra Kowalczyka do tych hitlerowskich. Ale skoro planowana i metodyczna eksterminacja narodu żydowskiego nie udała się to dzięki takim drastycznym porównaniom próbuję uświadomić ludziom twojego pokroju że nie ma takiej możliwości również w przypadku dzików. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Piąte, nie zabijaj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rozumiesz EkoGrażynko że co jakiś czas pisiory wypuszczają taki temat , TVN trąbi o tym bez przerwy a pod stołem wprowadza się coś znacznie gorszego? Czy w twoim życiu jest już tyle satysfakcji że brakuje tylko odwołania zakazu odstrzału dzików do pełni szczęścia?
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Piąte, nie zabijaj Więc nie jedz falsyfikacie. Bóg nas stworzył drapieżnikami. Nie sądzę, żeby Jezus nie jadł mięsa. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Poza tym krugej zdolność abstrakcyjnego myślenia nakazuje rozważyć fakt ( zupełnie inny tak dla przykładu) : III Rzesza Niemiecka rozpoczęła na niewyobrażalną skalę masowe ludobójstwo ludności żydowskiej. Od momentu wszczęcia realizacji ostatecznego rozwiązania do końca wojny zabili ponad 6 milionów kobiet mężczyzn i dzieci pochodzenia żydowskiego. Za pomoc Żydom w Polsce była kara śmierci , więc odważnych było niewielu - trudno się dziwić! Ale nawet na terenie Rzeszy jak i w Generalnym Gubernatorstwie kilkaset tysięcy Żydów przeżyło ten tragiczny okres Nie porównuję III Rzeszy do naszego Bantustanu ani metod ministra Kowalczyka do tych hitlerowskich. Ale skoro planowana i metodyczna eksterminacja narodu żydowskiego nie udała się to dzięki takim drastycznym porównaniom próbuję uświadomić ludziom twojego pokroju że nie ma takiej możliwości również w przypadku dzików. Nie porównujesz ale jednak to robisz, nie próbuj się tłumaczyć. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Dzik jest taką śmieciarką która sprząta w naszych lasach i wybicie całkowite doprowadzić może do nieprzyjemnych dla nas ludzi sytuacji. hehe |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiesz EkoGrażynko że co jakiś czas pisiory wypuszczają taki temat , TVN trąbi o tym bez przerwy a pod stołem wprowadza się coś znacznie gorszego? Czy w twoim życiu jest już tyle satysfakcji że brakuje tylko odwołania zakazu odstrzału dzików do pełni szczęścia? Wszystkie poczynania PiS aprobujesz z wielką radością niczym dzieciak wyjście na hamburgery. I tak co dziennie przez kilka lat. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Rozumiesz EkoGrażynko że co jakiś czas pisiory wypuszczają taki temat , TVN trąbi o tym bez przerwy a pod stołem wprowadza się coś znacznie gorszego? Czy w twoim życiu jest już tyle satysfakcji że brakuje tylko odwołania zakazu odstrzału dzików do pełni szczęścia? Wszystkie poczynania PiS aprobujesz z wielką radością niczym dzieciak wyjście na hamburgery. I tak co dziennie przez kilka lat. Jeżeli tak to oceniasz to nie mam najmniejszego zamiaru cię z tego stanu wyprowadzać. Niemniej każda władza , obecna również , robi czasem takie szacher-macher. Jak w tej zabawie w trzy kubki , kiedy nieświadomy człowiek patrzy na stół a złodziej mu w tym czasie kieszeń opróżnia. Mistrzem w takich zagrywkach była koalicja oszustów z gumofilcami , ale ci obecni też tak robią. Pomijając to wszystko ( że dajesz się manipulować durnotami) czy naprawdę kwestia liczby dzików przeznaczonych do odstrzału jest dla ciebie kluczowa? Byłem w stanie zrozumieć masową panikę ws podwyżek prądu ( też zmyślony temat ale przynajmniej bliższy własnego siedzenia), ale dziki? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Komisja Europejska chwali Polskę za odstrzał dzików
dzisiaj 10:06 - To niezbędny krok w celu ograniczenia bardzo agresywnego rozprzestrzeniania się w ostatnich miesiącach afrykańskiego pomoru świń (ASF) w Polsce i krajach UE oraz w celu ochrony unijnych rolników i konsumentów - powiedział RMF FM przedstawiciel Komisji Europejskiej. Co więcej, Bruksela uważa, że odstrzał powinien objąć także prośne lochy. ciekawe co na to opozycja i TVNy? Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|