|
|
|
CYTAT ... Może dla tego że ludzkość jeszcze nie dorosła by ogarnąć intelekt "zbawiciela" Całkiem możliwe ,że tak jest. "Jarosław Polskę zbaw" bywa przez wielu mniej uświadomionych ludzi nierozumiany . Może dlatego , że jeszcze do tego nie dorośli. A może dlatego ,że ogólnie mają problemy ze zrozumieniem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT (Witalij) Dziwi mnie tylko, że ludzie są tak głupi i myślą, że PiS to prawica... Dokładnie Już kilka lat temu Rydzyk szkolił u siebie brygady terrorystów internetowych w moherze na głowie ... irkuck ... to pełne zaskoczenie ... jeszcze przed wyborami królował w tej dyscyplinie niepodzielnie Jarosław ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Spokojnie Banan, już w październiku bedziesz mógł psioczyć jacy to głupi ludzie,że nie chcieli fajnej Platformy,a wybrali zaściankowy Pis... hehhe
Kryże,Jarek,Macierewicz koszmar powraca.... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Ja to z niecierpliwoscia czekam na kwiecień nast. roku. Gdy Pan Prezydent RP wraz z swoja świta i ochroną BOR wyjdzie do ludzi pod krzyż się pomodlić przed pałacem prezydenckim, to pewni ludzie spod znaku tęczy dostaną histerii i piana wystąpi im na ustach.
No takie działanie ma niestety krzyż i czasem święcona woda, haha |
|
|
|
|
CYTAT Ja to z niecierpliwoscia czekam na kwiecień nast. roku. Gdy Pan Prezydent RP wraz z swoja świta i ochroną BOR wyjdzie do ludzi pod krzyż się pomodlić przed pałacem prezydenckim, to pewni ludzie spod znaku tęczy dostaną histerii i piana wystąpi im na ustach. No takie działanie ma niestety krzyż i czasem święcona woda, haha I znowu suflerka Jowita będzie musiała wysłać kogoś pod krzyż by grał schizola,by zwalić to na Pis... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Bezrobotny 30-letni bogacz został posłem http://pieniadze.fakt.pl/finanse/posel-przemyslaw-czarnecki-ma-majatek-wart-blisko-milion-zlotych-,artykuly,469446.html?utm_source=Interakcja PS. Kubuś/Weber, Lucek ci nie zapomni, że nazwałeś go Kudłatym "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek,tym nie przykryjesz afer Platformy...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Marek370 prosiłem Cię o wrzucenie całej rozmowy o tych idiotach pracujących za 6 tyś o kogo tak dokładnie chodzi ... w sumie nie musisz ale czyżby to była kolejna PiSowska ściema ? Coś gdzieś usłyszał ... ktoś coś powtórzył ? Te wasze "afery" ...
nenad ja nie ty i na ludzi nie mam zamiaru psioczyć a tylko na kretynów jakich wybrali (i tak zapewne wybory będą sfałszowane ) no i na ich klakierów za jakis czas znów pojawią się nowe nicki lub odgrzebie się stare ale do tego można przywyknąć "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
oj Banan,tylko wyzywanie od kretynów i klakierów ci pozostało... Ulzyj sobie... Jeszcze pislamistow nie wymieniłeś,he
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
[cytat]Marek370 prosiłem Cię o wrzucenie całej rozmowy o tych idiotach pracujących za 6 tyś o kogo tak dokładnie chodzi ... w sumie nie musisz ale czyżby to była kolejna PiSowska ściema ? Coś gdzieś usłyszał ... ktoś coś powtórzył ? Te wasze "afery" ...
cytat] Pamiętam, ale nie spełniam wszystkich próśb kierowanych do mnie, więc musisz poszukać sobie tego sam Ale co innego co wrzucę Siemoniak: słowa Bieńkowskiej były katastrofalne Wicepremier, Tomasz Siemoniak, uznał, że słowa Elżbiety Bieńkowskiej dot. pracy za 6 tys. zł. były "katastrofalne", a sama komisarz "powinna się za nie wstydzić". - Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek w prywatnej rozmowie mógł tak oceniać rzeczywistość – powiedział szef MON w TVN24 w "Kropce nad i". Zdaniem Siemoniaka, Elżbieta Bieńkowska powinna wziąć przykład z premier Ewy Kopacz i przeprosić za swoje słowa. – Elżbieta Bieńkowska powinna się bardzo wstydzić tego, co mówiła. To zdanie o pracy za sześć tysięcy złotych obiegło Polskę i jest katastrofalne. Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek nawet w prywatnej rozmowie mógł tak oceniać rzeczywistość. Bieńkowska powinna przeprosić – powiedział wicepremier w rozmowie z Moniką Olejnik. http://wiado(...)e/6nsf9j |
|
|
|
|
I co Banan ? Ten Siemoniak też pislamista ?
|
|
|
|
CYTAT PS. Kubuś/Weber, Lucek ci nie zapomni, że nazwałeś go Kudłatym Mi wolno , za to się nie obrazi. Kudłaty go nie rusza , ale za Aborygena od razu daje w ryja! No i co Andrzejku , już zgadłeś pod jakim nickiem się ukrywa? |
|
|
|
|
Widzę ciężko znaleźć ... uuu śmiem twierdzić że to taka prawda jak to że Kaczyński to 2 metrowy szatyn ... Klakierzy już dawno by wrzucili gdyby nie fakt że PiSlamiści wycieli to z kontekstu dla potrzeb kampanii i po raz kolejny wyprali mózgi A prawda objawiona została ;)
Co do Siemoniaka każdy ma jakieś zdanie na ten temat ... jego jest takie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Teraz kazda głupota wypowiedziana przez członka PO bedzie "wyrwana z kontekstu..." o lasce robionej Amerykanom też wyrwane z kontekstu ? O tym,ze budkę przy ambasadzie kazał spalić SIenkiewicz tez ? A o państwie,ktore istnieje teoretycznie ?
|
|
|
|
Wymiotować się chce na to Wasze pisanie. Z jednej strony jakieś klony uwielbienia PiS-u ,a z drugiej strony gość z wypranym mózgiem przez TVN albo jakiś cichacz z młodzieżówki PO. Normalnie naplułby mu Sikorek czy Ela na twarz, a ten napisze, że pada i szczaw z nasypu to super przegrycha...
Tego się nie da czytać. Wracając do uwielbienia, to normalnie kampania Lucka mi się przypomina, pewnie to Ci sami ludzie co odpowiadają za profile fb "Nie dla Szlęzaka", zero jakiejś samokrytyki - taka postawa nie zachęca, ale qrewsko zniechęca do pisiorów. Ja mam proste podsumowanie, nikt nie jest święty i wielu PiS-owców ma za paznokciami różne rzeczy z tym, że po 2 latach rządzenia to i tak jest kropla w morzu tego co ma za paznokciami obecna ekipa. Być może jakby PiS rządził 8 lat to podobnie by to wyglądało, ale tego nie wiem. Za to każdy normalny, choć odrobinę myślący człowiek, choć na koniec palca, któremu pół neurona w łepetynie zostało nie będzie klepał litanii w obronie bandy złodzieji, w obronie ludzi, którzy z normalnego obywatela mieli przez 8 lat polew, którego doili. To my obywatele jesteśmy ich pracodawcami i to za nasze pieniądze tam siedzą. W historii postprlowskiej Polski nikt tak nie namnożył afer jak obecna ekipa, jak można w ogóle pisać cokolwiek w obronie tych ludzi, sorry, ale dla mnie trzeba nie mieć nawet pół tego neurona w łepetynie. Pewnie na jesieni zmieni się ekipa (na którą i tak nie będę pewnie głosował bo mam trochę inne przekonania), będę tak samo patrzył im na łapska i śledził poczynania, a za 5 lat powiem sprawdzam... |
|
|
|
|
Irkuck,zgadzam się całkowicie. Nie popieram Pis,ale śmiać mi się chce jak wyszukuje im się na sile afery,gdy rządzący maja ich bez liku.
|
|
|
|
CYTAT Irkuck,zgadzam się całkowicie. Nie popieram Pis,ale śmiać mi się chce jak wyszukuje im się na sile afery,gdy rządzący maja ich bez liku. Teraz doj*ebałeś do pieca jak typowy PiSowiec To już się przekreśliłeś a to wyszukiwanie na siłę afer ... bezcenne Fakty same się bronią jeżeli nie wyrwane to wrzuć cwaniaczku ... co jest ? irkuck ... Trzy zdania do Ciebie ... Ja jej nie bronie bo dowaliła do pieca jak nenad w tej chwili ... Czegoś takiego nie da się obronić ... ale niech piszą prawdę ... tyle Ziobro: To odwet za walkę z korupcją Sejmowa komisja odpowiedzialności konstytucyjnej przyjęła sprawozdanie z przeprowadzonego postępowania wraz z wnioskiem o pociągnięcie do odpowiedzialności konstytucyjnej Zbigniewa Ziobry - poinformował szef komisji Robert Kropiwnicki (PO). Zdaniem Zbigniewa Ziobry to odwet za walkę z korupcją. "Komisja odpowiedzialności konstytucyjnej przyjęła sprawozdanie w sprawie pociągnięcia Zbigniewa Ziobry przed Trybunał Stanu i zakończyła pracę nad tym wnioskiem. Teraz decyzję będzie podejmował Sejm" - powiedział w środę po posiedzeniu komisji jej szef Robert Kropiwnicki. Jak dodał, za przyjęciem sprawozdania było 8 posłów, 5 było przeciw. Kropiwnicki podkreślił, ze "sprawozdanie komisji stanie się tak naprawdę aktem oskarżenia, które zostanie przekazane przez Sejm do Trybunału Stanu ... Takie same zarzuty stawiane są Jarosławowi Kaczyńskiemu. Platforma złożyła wnioski o postawienie Ziobry oraz Kaczyńskiego przed Trybunałem Stanu w 2012 roku. ... Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Z jednej strony jakieś klony uwielbienia PiS-u ,a z drugiej strony gość z wypranym mózgiem przez TVN albo jakiś cichacz z młodzieżówki PO. Normalnie naplułby mu Sikorek czy Ela na twarz, a ten napisze, że pada i szczaw z nasypu to super przegrycha... No to podsumowałeś Banana... nie za ostro? |
|
|
|
|
Chyba nie, oceniamy wyniki rzadow. 8 miu lat rzadow wlaczajac Bronislawa. Ludzie nie wrocili bo nie bylo powodu. Ludzie wyjezdzali bo byl powod.
A powod ten jest tematem dywagacji. PiS nie rzadzil, mial zero do gadania porownywalne do wplywu spoleczenstwa ktore wysluchano dopiero po wywaleniu na twarz Bronislawa. Zero+zero=partia wladzy. Dywagacje, !$& dywagacje: dlaczego PO powinno dalej rzadzic? Dlatego ze PiS i Kukiz ma zla prase i najwyzsze zaufanie spoleczne? Jak dla mnie to wystarczy. Gdy PO rzadzilo to tez mialo zaufanie spoleczenstwa, znaczy mandat. Ale juz nie ma. Gdyby PSL i SLD mialo dobra prase to PO mogloby przegrac. Oczywiscie bo to Jeden wal. Ale gdy wladza wyslizguje sie z rak kolesi do opozycji to juz zle. Ile stron mozna to samo pisac? Dajcie zyc i cos nowego... Nie chodzi o przekonania bo emigracja za chlebem rosnie. Chodzi o prywatne intetesy ludzi nie-do-przekonania. Komus strach zaglada w oczy. |
|
|
|
|
CYTAT (nenad ) Andrzejek,tym nie przykryjesz afer Platformy... Dlaczego sądzisz, że mi na tym zależy? Czyli dalej krytyka jednych tylko w zestawie z krytyką drugich? Inaczej nie wolno? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejku ponawiam pytanie : Odgadłeś ,że ja to Weber. Pytam więc pod jakim nickiem ukrywa się Kudłaty? Taki jesteś dobry i w zgadywaniu ,i wynajdowaniu wszelakich afer pislamistów , więc może byś przeciął spekulację? No nie daj się prosić i odpisz , bo zaczynam nabierać przekonania , że tylko się droczysz! Myślałem , że figlarzem jest Twój przyjaciel , ale chyba obaj sobie lubicie pofiglować i pohasać , co? Jak to jest z Wami dwoma ? Walczycie czasami na miecze? Czy tylko tak się naigrawacie? |
|
|
|
|
Może powiesz/napiszesz ile zarabiają teraz i jaką to trzeba być mendą żeby w coraz bardziej wyludnionym mieście zarabiać taką kasę ? Też dla przypomnienia ... zegarek tyka a ludzie nie ... jak to gadał guru Kurski ? ps. Zumba czy jak Ci tam ...masz temat do wylewania gorzkich żali o PO ? to je wylewaj nikt Ci nie broni a to że PiS "nie rządzi" od 8 lat to twoje zdanie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Bananie człowieku małej wiary, nadchodzą głębokie zmiany w tym kraju! Wszelkie Twoje obecne urojenia z całą pewnością nasilą się po jesiennych wyborach parlamentarnych. Kiedy podziękujemy nieudacznikom i złodziejom z PO za osiem lat zmarnowanych rządów ! Wystawimy im ciężki rachunek , bo nazbierało się tego bardzo dużo . Paweł Kukiz pisze o Trybunale Stanu dla polityków PO , a to już nie są przelewki. W swoim czasie chciałeś postawić polityków PiS przed Trybunałem Konstytucyjnym ( jest to ładnie opisane w temacie Andrzej Duda strona nr 4), nie wiem po co , ale chyba właśnie TS miałeś na myśli? W tym momencie ten pomysł jest jak najbardziej realny , tyle , że z innymi aktorami w roli głównej. Nie tak dawno przed wyborami prezydenckimi napisałem Ci w lutym lub w marcu,że druga tura zaczęła być pewna odkąd osoby o Twojej proweniencji zaczęły się angażować w kampanię Komorowskiego. Ponieważ miałem rację , a nawet nie do-szacowałem ile głosów może zyskać Andrzej Duda czytając przemyślenia osobnika o tak podejrzanej reputacji. Myślę , że dzięki Tobie ileś osób w okolicy Stalowej Woli przeglądających to forum miało łatwiejszy wybór w poparciu Dudy. W każdym razie , mogę Cię jedynie zachęcić i prosić o więcej , a o wynik jesiennych wyborów już jestem spokojny. Więc , o ile swoja działalnością nie nabijasz frekwencji na forum , to prosimy o jeszcze więcej. I z całego serca dziękujemy za dotychczasowy wysiłek w zohydzaniu wielkiej lury politycznej , nazywanej przez pomyłkę Platformą Obywatelską!
A i Webera zostaw w spokoju , bo Twój przyjaciel Andrzejek ( ten od wzajemnej walki na miecze) , twierdzi ,że on to ja. Jeżeli on to ja , a Ty to Ty , a Andrzejek to Andrzejek , to pofolguj trochę bo będę mieć wkrótce połapane znajomości w Pałacu Prezydenckim. No wiesz , taka zawoalowana groźba! A jeszcze jak Kudłaty będzie zatrudniony w Kancelarii Prezydenta RP to myślę ,że sam rozumiesz ..... |
|
|
|
|
Wiesz że twoja erekcja (bo zapewne nie jest to "euforia" ) powyborcza może być szkodliwa ...pierwsze objawy już są ... Nie wiem co sprawia że np. myślisz że "Paweł" może zadać się z takimi mendami jak PiS ? a najważniejsze ... że PiS może wygrać jakieś wybory ? To że schowali wszystkie gnidy nie znaczy że ich w PiSie nie ma ... no chyba że Kaczyński Macierewicz i cała reszta nie znajdzie się na listach wyborczych ... ale czy po sobocie jest niedziela ... no i kto wy*ymał by Szydło jak Marcinkiewicza ? (oczywiście nie daj Boże)
Gdybyś rozumiał tekst pisany to właśnie mr. Zero zapewne trafi przed TS zapewne do niego dołączy i "zbawiciel" ... i na koniec ...dbaj o erekcje ...niech nie mija ... ps. Wiesz że Szydło kiedyś klęczała u chyba Grasia i chciała startować z list PO ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Banan,prędzej zniosa wizy do Usa,niż Ziobro trafi przed Trybunał Stanu. Niedoczekanie twoje,a Pis wygra wybory. Ps. Jak tam twoja teoryjka w temacie śmierci Leppera,po tym co ujawnił Stonoga ?
|