|
|
|
Edo nie możesz wiedzieć jakie historie działy by się z dzikami. Larmo jakie podniosło społeczeństwo w związku z ta sprawą ostudziło zapał szaleńców.
Na sylwestrze w Rzeszowie człowiek zespołu muzycznego pokazał serdeczny palec widzom i dziennikarzom TVP. Do tych życzeń noworocznych się dołączam się zarówno ja jak i naprawdę spora część narodu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Dzielisz z wielkim serduchem.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Edo różnica między TVP a TVN jest taka, że TVN sobie jest. A na TVP płacę. I inni płacą. Płacimy aby nas za nasze pieniądze traktowano jak ... TVN nie powołano dla robienia pieniędzy (chociaż to dziecinne łatwe gdy Łosi i Dzików nie brakuje) tylko dla robienia wody. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Gdyby było tak jak piszesz to połowa dorosłych Polaków by miała potrącenia na rzecz egzekucji niezapłaconego abonamentu. Ile takich przypadków znasz w kręgu rodziny/znajomych? A to że w skali całego kraju ktoś tam zapłacił ( pewnie zrezygnował z platformy cyfrowej i go zakablowali) nie jest wyznacznikiem w tej sprawie. Równie dobrze kiedyś widziałem w Fakcie ( kupując długopis w kiosku) że pies odebrał sobie życie. I jaki na podstawie tego mam wysnuć wniosek? Myślę że musisz nabrać dystansu zarówno do świata nas otaczającego jak i natłoku informacji spływających bez przerwy. Będzie ci łatwiej znosić trudy dnia codziennego.... Edzio, słabsze dni? Czy w ogóle okres Straszne głupoty piszesz. Z tym abonamentem to o jakieś lata świetlne mijasz się z prawdą. Niby jak mieliby zakablować swojego abonenta, nawet byłego Która korporacja tak jawnie dała by argument do odszkodowania za nielegalny obrót danymi osobowymi . No ale to pokazuje jakie masz pojęcie o życiu i w ogóle. Nakazy płatności faktycznie są wystawiane. Nie ma w tym masówki i ściągają tylko ostatnie 5 lat. A skąd wiedzą od kogo? To bardzo proste Tusk ogłosił, że nie trzeba płacić abonamentu i średnio rozgarnięty typowy Mirek przestał płacić. Nierozgarnięty więc z reguły nie wyrejestrował odbiorników. Teraz mu naliczają. Znam takich Mirków, którzy do dziś spłacają dług. Jeden głupio powiedział drugi głupio zrobił. Jak zwykle tylko typowy Mirek ponosi odpowiedzialność. "Bezkarni" są tylko ci, którzy nigdy nie rejestrowali odbiorników. "Bezkarni" bo nie ma przepisów by ich skontrolować. Do czasu Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Gdzieś czytałem że platformy cyfrowe u których klient nie przedłużał abonamentu wysyłały zawiadomienia do określonych organów. Nie wiem ile w tym prawdy , być może tyle samo co w zarządzonej przez PiS eksterminacji dzików. W każdym razie nie podważam faktu że pojedyncze przypadki się zdarzają
Gdybyś Andrzejku przeczytał dalej to zobaczyłbyś że napisałem coś takiego. Tyle że prawda dla ciebie nie ma znaczenia , nie sądzisz? Piszesz o ludziach którzy nie zgłosili rezygnacji z abonamentu. Równie dobrze ktoś mógł nie wyrejestrować pojazdu i też by musiał opłacać np OC. Ale za taką "pomysłowość" to chyba powinny być jakieś kary , jak można być tak naiwnym? Jak można było wierzyć rudemu , za to powinien być jakiś domiar podatku... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Gdzieś czytałem że platformy cyfrowe u których klient nie przedłużał abonamentu wysyłały zawiadomienia do określonych organów. Nie wiem ile w tym prawdy , być może tyle samo co w zarządzonej przez PiS eksterminacji dzików. W każdym razie nie podważam faktu że pojedyncze przypadki się zdarzają Gdybyś Andrzejku przeczytał dalej to zobaczyłbyś że napisałem coś takiego. Tyle że prawda dla ciebie nie ma znaczenia , nie sądzisz? Piszesz o ludziach którzy nie zgłosili rezygnacji z abonamentu. Równie dobrze ktoś mógł nie wyrejestrować pojazdu i też by musiał opłacać np OC. Ale za taką "pomysłowość" to chyba powinny być jakieś kary , jak można być tak naiwnym? Jak można było wierzyć rudemu , za to powinien być jakiś domiar podatku... Nie no spoko Powołałeś się na własne słowa No leżę ze śmiechu No własnie dla takich Mirków są te kary Co poradzisz Każdy ma prawo być typowym Mirkiem. No ale z tym powołaniem się na własne słowa to mnie rozwaliłeś Miałem dziś świetny dzień i nie spodziewałem się takiego kabaretu pod koniec dnia Dziękuję Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Proszę Andrzejku dla ciebie i twoich kolegów bliźniaków wszystko...
Dobrze Andrzejku że w tym trudnym momencie dziejowym naszego Bantustanu ( łamana praworządność itp) odnajdujesz jeszcze radość dnia codziennego. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Edo mam komuś z rodziny prosić o jego papier który jest dla niego wstydliwy i robić tu wklejki.
Jest to głupie. Ale obiecuje że zrobie ci to na pw w jakimś nie długim czasie. |
|
|
|
|
CYTAT Edo nie możesz wiedzieć jakie historie działy by się z dzikami. Larmo jakie podniosło społeczeństwo w związku z ta sprawą ostudziło zapał szaleńców. Na sylwestrze w Rzeszowie człowiek zespołu muzycznego pokazał serdeczny palec widzom i dziennikarzom TVP. Do tych życzeń noworocznych się dołączam się zarówno ja jak i naprawdę spora część narodu. Nie pierd.l regres. Czytałeś ten link który wrzuciłem EkoGrażynce? Polskim dzikom nie groziło nic ekstra nadzwyczajnego . Kilku idiotów rozdmuchało temat z niczego i tak poszło. Min dzięki takim ludziom jak ty , krugej , Andrzejek czy inni EkoJanusze... Co do TVP pisałem EkoGrażynce : nie oglądaj i nie płać. I tyle! Tak naprawdę publiczna nie ma nic do zaoferowania poza tępą propagandą. Gdyby wszyscy przestali płacić może w końcu ktoś by się wziął za to konkretnie i rozgonił na cztery wiatry... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Edo mam komuś z rodziny prosić o jego papier który jest dla niego wstydliwy i robić tu wklejki. Jest to głupie. Ale obiecuje że zrobie ci to na pw w jakimś nie długim czasie. Jeżeli to taki przypadek o którym pisał Andrzejek ( że ktoś przestał płacić bez wyrejestrowania ) to wierzę ci na słowo. Skoro to ktoś z twojej rodziny to tym bardziej. Współczuję... Zawsze wykazywałem sporo empatii dla ludzi nie potrafiących sobie radzić we współczesnym świecie... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Edo nie możesz wiedzieć jakie historie działy by się z dzikami. Larmo jakie podniosło społeczeństwo w związku z ta sprawą ostudziło zapał szaleńców. Na sylwestrze w Rzeszowie człowiek zespołu muzycznego pokazał serdeczny palec widzom i dziennikarzom TVP. Do tych życzeń noworocznych się dołączam się zarówno ja jak i naprawdę spora część narodu. Nie pierd.l regres. Czytałeś ten link który wrzuciłem EkoGrażynce? Polskim dzikom nie groziło nic ekstra nadzwyczajnego . Kilku idiotów rozdmuchało temat z niczego i tak poszło. Min dzięki takim ludziom jak ty , krugej , Andrzejek czy inni EkoJanusze... Co do TVP pisałem EkoGrażynce : nie oglądaj i nie płać. I tyle! Tak naprawdę publiczna nie ma nic do zaoferowania poza tępą propagandą. Gdyby wszyscy przestali płacić może w końcu ktoś by się wziął za to konkretnie i rozgonił na cztery wiatry... Edzio, wpływy z abonamentu maleją, Kurski chciał ponad miliard zł dotacji. Szczęśliwie nawet w pis nie wszyscy to typowe Mirki więc na razie spadło Na razie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Sam nie wiem. Piszesz że ludzie posłuchali ryżego ( w kwestii niepłacenia abonamentu). To chyba trzeba poszukać tych artystów po drugiej stronie sporu politycznego. Mirek jako zwolennik PiS raczej nie słuchał rudego chu.a. Np. bracia B. ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców to już brzmi bardziej realnie....
Powtarzam jeszcze raz ( Boże z kim ja tu muszę się użerać): Nikt nie zmusza nikogo do opłacenia abonamentu radiowo-telewizyjnego. Jak się komuś nie podoba przekaz płynący z TVP idzie na pocztę ( przynajmniej tak było kiedyś) wypełnia formularz. Mój ojciec dwadzieścia lat temu jak to robił wpisał powód: Brak zainteresowania programem! Nie oglądasz , nie płacisz i nikt ci za to głowy nie urwie. Jeżeli są ludzie , którzy nie zgłosili tego faktu a zaprzestali płacenia , to powinni może spróbować drogi sądowej. Debilizm jest okolicznością łagodzącą i sąd powinien to uwzględnić przy wydawaniu wyroku... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli to taki przypadek o którym pisał Andrzejek ( że ktoś przestał płacić bez wyrejestrowania ) No Edo a można kogoś windykować za abonament Rtv w innym przypadku Jakich ten pis ma trolli Rano jeszcze nie windykowali |
|
|
|
|
CYTAT Sam nie wiem. Piszesz że ludzie posłuchali ryżego ( w kwestii niepłacenia abonamentu). To chyba trzeba poszukać tych artystów po drugiej stronie sporu politycznego. Mirek jako zwolennik PiS raczej nie słuchał rudego chu.a. Np. bracia B. ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców to już brzmi bardziej realnie.... Nie wiem musisz zapytać braci B. i typowego Mirka. Typowy Mirek nie ma barw politycznych. Idzie węchem korzyści. Typowy Mirek z reguły nie myśli. On się zgadza Czasem sam zachowujesz się jak typowy Mirek Przyzwyczajasz się i nie czujesz ucisku na odbycie CYTAT Powtarzam jeszcze raz ( Boże z kim ja tu muszę się użerać): Nikt nie zmusza nikogo do opłacenia abonamentu radiowo-telewizyjnego. Jak się komuś nie podoba przekaz płynący z TVP idzie na pocztę ( przynajmniej tak było kiedyś) wypełnia formularz. Mój ojciec dwadzieścia lat temu jak to robił wpisał powód: Brak zainteresowania programem! Nie oglądasz , nie płacisz i nikt ci za to głowy nie urwie. Piszesz głupoty. Jesteś jak Tusk, którego nazywasz Ryżym Jak typowy Mirek To opłata za posiadanie telewizora lub radia, ( Boże z kim ja tu muszę się użerać) nie za odbieranie kanałów radiowych czy telewizyjnych. Doczytaj i nie kompromituj się CYTAT Jeżeli są ludzie , którzy nie zgłosili tego faktu a zaprzestali płacenia , to powinni może spróbować drogi sądowej. Debilizm jest okolicznością łagodzącą i sąd powinien to uwzględnić przy wydawaniu wyroku... Bycie typowym Mirkiem nie zwalnia z odpowiedzialności. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Litości Andrzejku wystarczy na dziś!
Piszesz na poczcie wniosek o wyrejestrowanie odbiornika i tyle... Dwadzieścia lat temu ojciec podawał uzasadnienie nie wiem jak to wygląda teraz. Jakie to ma znaczenie? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Zawsze można sięgnąć po chwilówkę gdy brakuje,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Zawsze można sięgnąć po chwilówkę gdy brakuje,,, Albo podjąć dodatkową prace w zawodzie internetowy marketing szeptany. |
|
|
|
|
Tez, wolnomyślicieli nie brakuje Ja nie oglądam, to mam na extra buty i zasypiam jak niemowlę.
EDO przywołał uczciwe rozwiązanie dla chcących, nie lubisz nie korzystasz nie płacisz = DE-MO-KRA-CJA! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Tez, wolnomyślicieli nie brakuje Ja nie oglądam, to mam na extra buty i zasypiam jak niemowlę. EDO przywołał uczciwe rozwiązanie dla chcących, nie lubisz nie korzystasz nie płacisz = DE-MO-KRA-CJA! Ci co zasypiają jak niemowlę nie muszą codziennie koło północka pisać jeszcze w temacie partii. |
|
|
|
|
Miał być program cela+. Złodzieje z PO mieli siedzieć w więzieniu. Po 3 latach rządów "dobrej zmiany", jak na razie sami się wsadzają
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Streszczenie "afery" Srebrna Gate.
I znów kapiszon pffffffff. "Wszystko wiem, przecież ja nie chcę nikogo oszukiwać. Ja wiem, że to wszystko było robione dla nas. Ja bym chciał zapłacić, tylko muszą być do tego podstawy w papierach. Gdyby do tych wszystkich opracowań, które tu są, były dołączone rachunki. Ile to kosztowało, znaczy, jaka firma za to bierze". Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Tak z innej beczki.
"Dzień 17 stycznia 2019 r., w którym uległy Trybunał Konstytucyjny na wniosek prezydent RP Andrzeja Dudy ocenzurował ustawę o IPN, jest dniem kolejnej krzywdy wyrządzonej rodzinom ofiar ludobójstwa przeprowadzonego przez nacjonalistów ukraińskich na Wołyniu i Lubelszczyźnie oraz w Małopolsce Wschodniej." https://www.youtube.com/watch?v=h0y-fu3sQ6E |
|
|
|
|
A wszystko w imię dobrych stosunków z kimś, kto tych dobrych stosunków nie chce. Bo inaczej pchalibyśmy Ukrainę w ramiona Rosji...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Czy jakiś element animalny , będący gorszym sortem , podkarpacki dewiant , bezpartyjny wolnościowiec czy jakikolwiek inny gałgan zapatrzony w TVN mógłby mi wytłumaczyć tak spokojnie jaka jest prawda o Kaczyńskim?
Cały czas słyszałem że to stary bezzębny dziadek nie mający konta bankowego ani prawa jazdy a co za tym idzie bez pojęcia o dzisiejszych realiach. Właśnie się dowiaduję że to gość z wizją , jeden z najbogatszych Polaków na podatek developer przeprowadzający milionowe/miliardowe inwestycje.... Ja zbaraniałem... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
A jak laski zarywa.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|