|
|
|
Nic nie wylewam, nie zajmuje sie agitacja. Oceniam wyNiki rzadow POPSLSLD.
Sa nieudolni i im nie wychodzi. To po stronie Panstwa. Sa bardzo sprawni w realizacji interesow europejskich. Sa dyspozycyjni. Komplementow nie pisalem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Banan,prędzej zniosa wizy do Usa,niż Ziobro trafi przed Trybunał Stanu. Niedoczekanie twoje,a Pis wygra wybory. Ps. Jak tam twoja teoryjka w temacie śmierci Leppera,po tym co ujawnił Stonoga ? Co do wiz i "Zera" się okaże ... Co do "teoryjek" to ja opieram się na faktach nie tak jak właśnie wy ... "teoryjki" i "gdybanki" ... to że macie problemy z interpretacją tekstu pisanego to też fakt niezaprzeczalny ... więc poproszę o wrzucenie cytatu gdzie napisałem w ostatnim czasie jakąś "teoryjkę" nt. śmierci Leppera ... to że się wykluczyłeś ostatnim wpisem z wszelkiej dyskusji to inna sprawa "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Dwie strony wstecz pisałeś : "jak to biedny Lepper popełnił "samobojstwo" prze to zle PO..." Otóż Lepper został powieszony,a wcześniej chciał przekazać Kaczyńskiemu dowody na zamach w Smoleńsku... Ale ty przecież i tak w to nie uwierzysz. Jak to odpisales Zumbie : "to ze Pis nie rządzi od 8 lat to twoje zdanie". To nie jego zdanie,to fakt !
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Wrzucił bym śmiech ale mi się nie chce ... i to ma być ta "teoryjka " wg. ciebie ... To już nie braki ... A mózg już nie tylko wyprany ...
Czyli wg. ciebie w Stalowej człowieku nie rządzi PiS ? przykładowy gaz to nie pokłosie rządów PiSu ... czytaj drogi gaz to i droższe produkty wykonane z jego użyciem ... itd "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ktos jest na gazie..
|
|
|
|
|
jaki wpływ na to co się dzieje w kraju ma rząd,a jaki prezydent i rada miejska jednego z miast ? O wypranym mózgu to juz Ci Irkuck napisał jak jest. Szkoda klawiatury na pisanie z Toba. Coby PO nie zrobiła zawsze Pis gorszy...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT (kubus28/weber) Andrzejku ponawiam pytanie : Odgadłeś ,że ja to Weber. Pytam więc pod jakim nickiem ukrywa się Kudłaty? Taki jesteś dobry i w zgadywaniu ,i wynajdowaniu wszelakich afer pislamistów , więc może byś przeciął spekulację? No nie daj się prosić i odpisz , bo zaczynam nabierać przekonania , że tylko się droczysz! Myślałem , że figlarzem jest Twój przyjaciel , ale chyba obaj sobie lubicie pofiglować i pohasać , co? Jak to jest z Wami dwoma ? Walczycie czasami na miecze? Czy tylko tak się naigrawacie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Wiesz że twoja erekcja (bo zapewne nie jest to "euforia" ) powyborcza może być szkodliwa ...pierwsze objawy już są ... Nie wiem co sprawia że np. myślisz że "Paweł" może zadać się z takimi mendami jak PiS ? a najważniejsze ... że PiS może wygrać jakieś wybory ? To że schowali wszystkie gnidy nie znaczy że ich w PiSie nie ma ... no chyba że Kaczyński Macierewicz i cała reszta nie znajdzie się na listach wyborczych ... ale czy po sobocie jest niedziela ... no i kto wy*ymał by Szydło jak Marcinkiewicza ? (oczywiście nie daj Boże) Gdybyś rozumiał tekst pisany to właśnie mr. Zero zapewne trafi przed TS zapewne do niego dołączy i "zbawiciel" ... i na koniec ...dbaj o erekcje ...niech nie mija ... ps. Wiesz że Szydło kiedyś klęczała u chyba Grasia i chciała startować z list PO ? Było by mi znacznie prościej , gdybyś używał trochę mniej znaków interpunkcyjnych . Jednym postem dokonałeś gwałtu na zasadach stylistyki języka polskiego. Zasady logicznego myślenia i zdrowego rozsądku gwałcisz już od wielu lat , ale te kropki i inne znaki drażnią mnie niemiłosiernie! Najpierw muszę się męczyć z czytaniem , potem dopiero staram się zrozumieć ( co chyba stanowi największy problem w przypadku Twoich wypocin) , a dopiero na końcu mam solidną dawkę dobrego humoru! Najlepsze zawsze zostawiasz na koniec figlarzu czy szelmo , czy jak Cię tam określano. Jak widzę zaczynasz posługiwać się trudnymi wyrazami takimi jak erekcja i euforia , to ładnie ,ze w tym wieku zaczynasz rozszerzać swoje horyzonty intelektualne i powiększasz swój zasób słownictwa. Nie rozumiem czemu akurat te słowa na początek ( czyżbyś sugerował jakieś problemy ?) , ale może się czepiam. W każdym razie to fajnie , że się dokształcasz . Jak już poznasz nowe trudne słówka i zechcesz się tym pochwalić dawaj na forum. Oczywiście , zawsze możesz się skonsultować gdybyś zechciał o coś spytać w tym zakresie! Tyle tytułem wstępu , przejdźmy do meritum. Rzeczywiście od czasu ostatnich wyborów prezydenckich jestem taki nabuzowany ,że aż sam się dziwię. W dalszym ciągu nie mogę w to uwierzyć ,że ponad osiem milionów dorosłych Polaków mogło poprzeć Bronisława Komorowskiego. Im więcej o tym myślę, to tym bardziej zachodzę w głowę jak mogło do tego dojść. Wiem ,że Ty do końca wierzyłeś w sondaże CBOS-u i nie masz takich dylematów. Wiem , że Lis i Michnik utwierdzali Cię w przekonaniu ,że druga tura to czysta formalność! Całe szczęście ,że wśród tej całej medialnej głupoty znalazło się choć trochę ludzi światłych , którzy pokazali prawdziwe oblicze Bredzisława. To czy moja euforia ma coś wspólnego z erekcją , nie wiem , jak zapytam żony to Ci napiszę . Co do Pawła Kukiza to wyrażasz, jak sądzę, tak zwane myślenie życzeniowe. To że Ty sobie czegoś nie życzysz, wcale nie oznacza ,że jest fakt obiektywny. Zapewniam Cię "mistrzu ciętej riposty i swobodnie pojmowanej interpunkcji" , że bliżej Pawłowi Kukizowi do Kaczyńskiego niż np. do Tuska czy Kopacz. Piszę to w oparciu o dotychczasowe wypowiedzi Pawła dotyczące aktualnej sytuacji w Polsce w wywiadach czy w końcu o jego wpisy na Facebooku , które bardzo dużo mówią jakie ten gość ma poglądy. Nie dalej jak kilka dni temu wrzucił taki komentarz: "Platforma ma szanse. Na Trybunał Stanu. Pupcie drżą ze strachu!" Jak dla mnie sprawa jest dość prosta w interpretacji! Gdyby w przyszłym Sejmie znalazły się tylko trzy partie ( PiS, PO i partia Kukiza) z notowaniami na ,mniej więcej ,obecnym ( sondażowym) poparciem , taki scenariusz nabiera realnych kształtów. Oczywiście są to teoretyczne rozważania , niemniej taki scenariusz jest możliwy i ze wszech miar potrzebny dla Polski. Co do postawienia przed TS ,w obecnej kadencji Sejmu wybitnego męża stanu - Jarosława Kaczyńskiego i ambitnego narwańca - Zbigniewa Ziobry, nie widzę takiej możliwości. Politycy PO gadają o tym pomyśle już od kilku lat , i chyba tylko Ty w to wierzysz. Naprawdę słyszałem te zapewnienia już co najmniej kilkanaście razy. Zresztą nawet arytmetyka sejmowa nie daje szans powodzenia. Jeżeli upierasz się przy swoim , to przypomnij sobie głosowanie sejmowe w sprawie pozbawienia immunitetu Mariusza Kamińskiego. Tak by to wyglądało! Co do Beaty Szydło nie posiadałem informacji przez Ciebie zamieszczonych. Jedyne co mi przychodzi do głowy ,ze skoro jednak znalazła się listach wyborczych PiS , to że chyba lepiej klękała przed Kaczyńskim niż przed Grasiem. Ewentualnie Jarosław był bardziej ukontentowany po tym całym klękaniu. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (kubus28/weber) Andrzejku ponawiam pytanie : Odgadłeś ,że ja to Weber. Pytam więc pod jakim nickiem ukrywa się Kudłaty? Taki jesteś dobry i w zgadywaniu ,i wynajdowaniu wszelakich afer pislamistów , więc może byś przeciął spekulację? No nie daj się prosić i odpisz , bo zaczynam nabierać przekonania , że tylko się droczysz! Myślałem , że figlarzem jest Twój przyjaciel , ale chyba obaj sobie lubicie pofiglować i pohasać , co? Jak to jest z Wami dwoma ? Walczycie czasami na miecze? Czy tylko tak się naigrawacie? Fajne , ale liczyłem na więcej , Andrzejku! Po raz kolejny zawiodłem się na Tobie , Ty murzyńska ladacznico! |
|
|
|
|
(kubus28/weber) czepiasz się znaków interpunkcji a sam w każdym poście pokazujesz, że nie wiesz jak ich używać. Wracaj gdzie twoje miejsce czo*ku Aborygena
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT jaki wpływ na to co się dzieje w kraju ma rząd,a jaki prezydent i rada miejska jednego z miast ? O wypranym mózgu to juz Ci Irkuck napisał jak jest. Szkoda klawiatury na pisanie z Toba. Coby PO nie zrobiła zawsze Pis gorszy... Dla mieszkańców tego miasta ? To ja już czekam na wygraną PiS i jak tu przyjeżdża Kaczyński i robi ze Stalowej II Las Vegas ...chociaż jak sobie przypominam Stalowa już głosowała na PiS a Jarek na was wystawił ... (wpisz sobie brakującą część ciała którą Jarek na was wystawił ;) )i jakoś nie pamiętam tego dobrobytu spływającego z Wa-ay ... (idąc twoim tokiem myślenia) ... tylko przyomne bo zapewne zapomniałeś przez nieuwagę odpowiedzieć na pytanie z poprzedniej strony ... Może powiesz/napiszesz ile zarabia teraz i jaką to trzeba być mendą żeby w coraz bardziej wyludnionym mieście zarabiać taką kasę ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ciut przeczyściłem ...
Andrzejku nie daj się sprowokować ... prostackie teksty po prostu zlewaj Karczewski: Jeśli przejmiemy władzę, zmienimy ustawę o in vitro Jeśli przejmiemy władzę, to zmienimy ustawę o in vitro - zapewnił w piątek wicemarszałek Senatu, szef sztabu wyborczego PiS Stanisław Karczewski. Uchwaloną w czwartek przez Sejm ustawę o leczeniu niepłodności nazwał "wielką klapą". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Nieuchronnie" nadciąga IV RP a z nią średniowiecze ... dobrze że jeszcze nie straszą inkwizycją i paleniem na stosie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie znam programu PIS i nie wiem kto go zna ale sądzę, że będzie to; 1.próba zmiany konstytucji w części praambuły i odwołanie do Boga bo to jest partia O. Rydzyka i biskupów oraz umocnienia prezydenta -bo Duda jest z PIS,
2.umocnienie religii w szkołach ,kosztem innych przedmiotów oraz wprowadzenie krzyży wszędzie tam gdzie jest to miejsce publiczne ,bo tolerancji wobec nie wierzących i innych wiar być nie może, 3. Przekazanie kościołowi ok. 1/3 powierzchni Polski w zamian za zabrane po wojnie Kościołowi mienie i ważniejsze a dobrze utrzymane budynki, 4. Zmiany wszystkich ceremoniałów w tym świeckich ,które rozpoczynać się będą od modlitwy i śpiewania pieśni kościelnych , 5. Rozbudowa istniejących i budowa nowych zakładów karnych ,dla aferzystów, niepoprawnych politycznie, zwolenników aborcji, in vitro i manifestujących swoją inną orientację seksualną a także dla kobiet które nie będą chciały rodzić po gwałcie lub dzieci kalekie. 6. Obsadzenie szpitali ludźmi tylko z klauzulą sumienia-typu Chazan, zakaz badań planetarnych i porody naturalne bez znieczulenia i carskich cięć, nawet gdyby kobieta miała się przy tym wykończyć, 6.Budowa pomników L. Kaczyńskiego, w każdym mieście na wlocie i wylocie i dobudowa kolejnych 700 pomników JPII, 7. Zwiększenie radykalne Funduszu Kościelnego, bo ten 100mln /rocznie dla Kościoła jest kroplą w morzu potrzeb, 8. Zastepcą dyrektora szkoły i przedszkola z urzędu będzie katechetka, dla prawidłowości przebiegu procesu wychowawczego przyszłych podatników, a w powiatach i województwach przy kuratorium musi powstać stanowisko koordynatora nauczania religii w szkołach tak by na maturach można było zdawać religie jako przedmiot obowiązkowy, ocena z religii negatywna będzie oznaczać powtórzenie roku, 9. Na wszystkich uczelniach powołane zostaną wydziały teologiczne opłacane przez państwo czyli nas wszystkich, 10. Kobieta ciężarna będzie inwigilowana przez system medyczno-policyjny tak by nie mogła czasem wyjechać poza granice państwa przeprowadzić aborcję, dla cierpiących powstaną hospicja prowadzone przez siostry zakonne w których będzie można oddac dusze Bogu im szybciej tym lepiej. A ponad to PIS zrealizuje to co zapowiada oficjalnie ; -zmniejszy z 67 lat przejście na emeryturę do 65 lat dla mężczyzn i 60 dla kobiet - bo to nic nie kosztuje a ta ustawa jest zwykłym bublem -nikt nie przyjmuje 60 -latków do pracy, -zmniejszy nasze podatki z 19% na 18%, -zwiększy progi podatkowe- bo jest to eksperyment, który zawsze można zmienić jak nie wyjdzie, -zwiększy ilość służb specjalnych i policyjnych i lepiej uposaży w sprzęt i środki do inwigilacji by władza miała lepsza orientację kto jej nie lubi, -obsadzi wszystkie spółki skarbu państwa swoimi ludźmi -miernymi ale wiernymi i oczywiście katolikami bo nie katolik to wróg. Kto wie więcej o programie PIS to proszę dodać bo ja nie mam większej wiedzy -nie słyszałem -oprócz pustych i kosztownych obietnic bez wskazania źródeł finansowania A umiejętności podbierania pieniędzy obywatelom jak widać- nawet na wycieczki zagraniczne wcale przedstawiciele tej nacji nie maja mniej jak w PO i przodujące PSL. Gdyby PIS doszedł do władzy również w parlamencie nacjonalizm i klerykalizm stał by się politycznym systemem. Co przypominało by społeczno -polityczny system islamu katolickiego . Jeszcze nie doszli do władzy a już się odgrażają |
|
|
|
|
CYTAT Ciut przeczyściłem ... Andrzejku nie daj się sprowokować ... prostackie teksty po prostu zlewaj Karczewski: Jeśli przejmiemy władzę, zmienimy ustawę o in vitro Jeśli przejmiemy władzę, to zmienimy ustawę o in vitro - zapewnił w piątek wicemarszałek Senatu, szef sztabu wyborczego PiS Stanisław Karczewski. Uchwaloną w czwartek przez Sejm ustawę o leczeniu niepłodności nazwał "wielką klapą". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Nieuchronnie" nadciąga IV RP a z nią średniowiecze ... dobrze że jeszcze nie straszą inkwizycją i paleniem na stosie Szczerze powiem, że invitro to jedna z najmniej ważnych rzeczy w tej chwili i nie rozumiem ekscytacji tą ustawą. Generalnie nie zgadzam się z poglądem PiS-u na tą sprawę, jak i z masą innych poglądów, ale co jak co invitro to w tym momencie jest tak ważnym problemem dla tego kraju jak inwazja żółwi czerwonolicych, o której pisano nie tak dawno. |
|
|
|
|
Właśnie Andrzejku nie daj się sprowokować! Ale nawet jak już dasz się sprowokować, to pamiętaj , że masz jeszcze koło ratunkowe. Czyli telefon do przyjaciela. Taki przyjaciel to fajna sprawą. Wyslucha , pocieszy , usunie posta jak będzie trzeba. Same korzyści! Pozostaje tylko do wyjaśnienia , jak się potem rozliczacie za to wsparcie. Mam pewne podejrzenia , ale obawiam się ,że przekracza to granicę mojej ciekawosci.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Krążą plotki na Nowym Świecie ze lobby farmaceutyczne chce lekarzy nabrać na dynamiczny rozwój genetyki w Polsce. Klienci czekają w całej europie na wyjątkowo liberalne prawo a nasi potrafią brać nawet za opłacane już przez NFZ usługi. Środowisko jest dobrze przygotowane i czeka.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT (EdoZChabzin ) Właśnie Andrzejku nie daj się sprowokować! Ale nawet jak już dasz się sprowokować, to pamiętaj , że masz jeszcze koło ratunkowe. Czyli telefon do przyjaciela. Taki przyjaciel to fajna sprawą. Wyslucha , pocieszy , usunie posta jak będzie trzeba. Same korzyści! Pozostaje tylko do wyjaśnienia , jak się potem rozliczacie za to wsparcie. Mam pewne podejrzenia , ale obawiam się ,że przekracza to granicę mojej ciekawosci. Rozliczamy sie tak samo jak ty z Weberem a jak coś wykracza po za granice twojej ciekawości to sie tym nie interesuj. Nie zmuszaj swojego umysłu do tak wytężonej pracy. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Żarty, żartami , ale jak Weber Cię pozwie za pomówienie, to ta wazelina w tubce może rzeczywiście się przydać! Na ułaskawienie Prezydenta RP nie masz co liczyć , z powodów wiadomych.
Lepiej się pokajać zawczasu , niż potem płakać. Zrób rachunek sumienia i żałuj za grzechy , a nuż otrzymasz rozgrzeszenie! To nie żart , tak to wygląda: Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Tak naprawdę to powinno mnie to walić , ale lubię się z Tobą podroczyć. Jak cię zamkną to zostanie tylko Banan. A ta perspektywa jest niezbyt kusząca. |
|
|
|
|
CYTAT (kubus28/weber) Żarty, żartami , ale jak Weber Cię pozwie za pomówienie, to ta wazelina w tubce może rzeczywiście się przydać! Na ułaskawienie Prezydenta RP nie masz co liczyć , z powodów wiadomych. Lepiej się pokajać zawczasu , niż potem płakać. Zrób rachunek sumienia i żałuj za grzechy , a nuż otrzymasz rozgrzeszenie! To nie żart , tak to wygląda: Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Tak naprawdę to powinno mnie to walić , ale lubię się z Tobą podroczyć. Jak cię zamkną to zostanie tylko Banan. A ta perspektywa jest niezbyt kusząca. No, to jeszcze tylko brakuje pomówienia. Na razie to ty pomawiasz mnie i el.Banana. PS. i co ty z ta wazeliną. jak mnie pozwie to mnie proces czeka. Co ma wazelina z tym wspólnego? Dorośnij. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT No, to jeszcze tylko brakuje pomówienia. Na razie to ty pomawiasz mnie i el.Banana. PS. i co ty z ta wazeliną. jak mnie pozwie to mnie proces czeka. Co ma wazelina z tym wspólnego? Dorośnij. Jak zwykle , Andrzejku w Twoim wykonaniu , całkowite niezrozumienie sytuacji. Kiedy piszemy posty i wymieniamy uwagi , nie podpisujemy się imieniem , nazwiskiem czy jakimiś innymi danymi. Posługujemy się nickami i zachowujemy w jakimś sensie anonimowość. Kiedy piszę ,że Ty i Twój friend kombinujecie na boku i zużywacie przy tym sporo wazeliny , stawiając przy tym emotikona , to niewiele się stało . Użytkownik o nicku kubus napisał ironicznie ,że wydaje mu się , że użytkowników o nickach Banan i Andrzejek łączy coś więcej niż przyjaźń. Posługując się nickiem , nie ujawniamy swoich danych i takie podejrzenie nie powoduje szykan , szkodliwych następstw np. ze strony innych użytkowników. Analogicznie działa to w drugą stronę , kiedy Wy wytaczacie swoje argumenty , usiłując mnie zbluzgać. Ja się na to nie obrażam , a nawet napiszę więcej. Im bardziej obserwuję Waszą spinkę , jestem więcej zadowolony. Nie chowam urazy , po mnie to spływa. Mam na Wasz temat określone zdanie , i nic tego nie zmieni. Mnie to prostu zajebiście bawi! Wasze wkurwi.nie = moja dobra zabawa! Jeżeli wymieniasz z nazwiska człowieka funkcjonującego w polityce , swoim wpisem możesz powodować np. utratę zaufania jego wyborców czy uderzasz w jego dobre imię! Tym samym realny człowiek , podany z nazwiska ma podstawę odnieść wrażenie , że został , przez użytkownika forum internetowego w jego rodzinnym mieście, pomówiony. Jeżeli nie ogarniasz tego niuansu , to ja pasuję. Jest piątkowy wieczór ( czeka mnie bardzo długi wyjazd) , mam inne plany niż tłumaczenie tak oczywistych rzeczy niezbyt lotnemu człowiekowi. O ile nie robisz ze mnie wała , to chyba i tak zbyt wysoko Cię oceniałem, jeżeli tego nie pojąłeś. W razie co , gdyby doszło do procesu macie moje IP , więc mogę nawet zeznawać . I to nawet na Twoją korzyść. Powiem ,ze to były takie głupie żarciki , naigrawanie się -nic więcej! |
|
|
|
|
Po co Ty z nim "dyskutujesz" Andrzejku ?
Swoją drogą ciekawi mnie po co ludzie piszą z kilku nicków i to zawsze z jednej słuszne strony ... zapewne wchodzą w jednym mieszkaniu lub biurze ... a może tylko zapominają zmienić IP? (jeśli już o IP "mowa") ale tego zapewne nigdy się nie dowiem ... prawda ? irkuck ... co takiego oczekujesz w tym momencie że zrobi "Kopaczowa" może oczekujesz jak pewna część lokalnego społeczeństwa że postawi tu ze 2 huty ... jakąś stocznie z gazoportem no i może by zaczęli wydobywać ropę i gaz łupkowy ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ja, od Kopaczowej? Nic nie oczekuję, a co?
|
|
|
|
|
"Szczerze powiem, że invitro to jedna z najmniej ważnych rzeczy w tej chwili i nie rozumiem ekscytacji tą ustawą. "
Pomyślałem że czegoś od niej/rządu/PO oczekujesz skoro tak piszesz no ale ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie, nie oczekuję. Niech już skończy się ten szopkowaty rząd i niech lepiej już nic nie robią Niech sobie przyznają te odprawy i niech idą trawę na zielono malować
Co do invitro to po prostu zdziwiłem się, że tyle emocjo niesie ze sobą ta sprawa. |
|
|
|
|
To dobrze nie mieć oczekiwań bo to tłumaczy chyba wszystko. I tez się nie zdziwię bo za rok przegłosują odwrotnie invitro/genderowa, emocji nie oczekuje.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|