Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Ja czuję się bardzo dobrze A ten chuj był w odpowiedzi na twoje inwektywy. Jesteś zwykłym trollem, którego całe życie jest na tym forum. Wrzucasz durne memy i myślisz, że wszyscy to łykną ale jak widzisz tylko Mirek się na to nabiera. Jak ktoś wytknie ci manipulację to wijesz się jak piskorz i zaprzeczasz sam sobie. Cienki zawodnik jesteś Ty za to jesteś strasznie twardy zawodnik. Mało mi zwieracze ze śmiechu nie pękają jak czytam twoje posty. Wrzucam co chcę i nic ci do tego... Trolla to poszukaj na półce w salonie w albumie rodzinnym. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Ja bym to nazwał świadomą manipulacją. Deficyt sektora finansów publicznych w Polsce na poziomie 1% PKB nie był notowany chyba od początków transformacji ustrojowej. Ten wynik jednakowoż o niczym nie świadczy bo PiS świadomie i z premedytacją otworzył masowe programy socjalne. Za PO bez 500 + dochodził on do 6% w relacji do PKB. Dodatkowo ta grafika jest manipulacją bo uwzględnia dane za rok 2017. Jeżeli chodzi o np dług publiczny to niemiecki jest dużo wyższy niż polski , i w gruncie rzeczy o czym to świadczy? To że mamy lepszą gospodarkę? Litości! Z drugiej strony pisiory przechwalają się teraz najwyższym wzrostem PKB w UE. To też jest manipulacją bo sam wzrost PKB ( choć cieszy) nie jest jedynym i ostatecznym wyznacznikiem stanu gospodarki. Zatem manipulacja! A Dera z tego co kojarzę jest prawnikiem prezydenckim. Nie jest specjalista od spraw ekonomicznych... Przypuszczam że 99% ludzi w Polsce nie wie ile wynosi deficyt sektora finansów publicznych. Ani tym bardziej jak to wygląda w krajach sąsiadujących. Tyle że sztab bezpartyjnych wolnościowców selektywnie dozuje informacje swoim rozpylaczom - jak widać na załączonym obrazku. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Wklejcie dystrybucje dochodów vs populacja na przestrzeni ostatnich 5 lat.
Eurostat ma takie grafy. Wtedy widać. Wiecie ile wynosi dług hipoteczny Polaków? Głowa boli ze nie w naszych bankach. Nic nie posiadamy, wszystko na procent u bogatej Europy. ;-) Poszukajcie znaczek PL na grafie, pokazuje jaka cześć społeczeństwa ma niskie do kosztów życia dochody (X), oraz stosunkowy poziom oszczędności (Y) https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=File:Scatter_plot_of_the_proportion_of_households_with_difficulties_or_great_difficulties_to_make_ends_meet_and_aggregate_saving_rate.png Słabo jak na 30 lat postępu i demokracji :-) Sa i lepsze grafiki, komu żyje się jak w Europie Zachodniej w Polsce. Nie uwierzycie ci najbardziej narzekają :-) To są dane które mówią o zamożności społeczeństwa i pokazują zaoszczędzony kapitał. Reszta to pogadanki dla pożytecznych. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Koalicja Inter-Galaktyczna leci do Europarlamentu narracją Owsiaka
https://niezalezna.pl/260986-lider-bayer-full-porownany-do-zabojcy-adamowicza-zobacz-co-powiedzial-neumann-wideo Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1824547677651787&id=145999058839999&ref=opera_for_android_speed_dial
Grzesiek Drobiszewski ( działacz PO) wrzuca coś takiego: I niech mi ktoś powie że bezpartyjni wolnościowcy nie ćwierkają z tego samego klucza. W domyśle jeden spec od inżynierii społecznej tym steruje... Grzesiu pewnie nie pamięta że Tusk musiał zajebać pieniądze z OFE bo deficyt sektora finansów publicznych był tak wysoki że Komisja Europejska objęła nas specjalną procedurą. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Rower miejski kosztuje nas 1 660 000,00 zł. No, szeroko jedzie nasz Prezydent
|
|
|
|
Poważnie jeden rower kosztuje ponad 1 milion sześćset tysięcy złotych? To się nadaje do prokuratury...
Skandal! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2148843701842310&id=429109633815734 Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
@Andrzej 2.00 -zdziwiony? Czyli to nie u ciebie był Lucek po kredyty?
Co do obietnic przekupstwa wyborczego PiS - rządzą nami złodzieje a wybierają ich debile. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
PO nie przekupuje zwykłych ludzi, elita wszystko bierze dla sobie
Braun przybliża sprawę układu Gdańskiego i Dulkiewicz. https://www.youtube.com/watch?v=ACGCAHl6VPY |
|
|
|
|
CYTAT @Andrzej 2.00 -zdziwiony? Czyli to nie u ciebie był Lucek po kredyty? Co do obietnic przekupstwa wyborczego PiS - rządzą nami złodzieje a wybierają ich debile. Nie frustruj się tak biedny bo Ci żyłka pęknie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT @Andrzej 2.00 -zdziwiony? Czyli to nie u ciebie był Lucek po kredyty? Co do obietnic przekupstwa wyborczego PiS - rządzą nami złodzieje a wybierają ich debile. Nie frustruj się tak biedny bo Ci żyłka pęknie. Nie martw się o mnie. Ja stawiam na siebie. Stąd wziął się ten mój dziwny nickname. Nie z pobudek politycznych jak mi to implikowaliście. To wy żyjecie polityką i patrzycie ckliwym wzrokiem żeby wam z państwowego stołu coś spadło. Mam do wszystkiego duży dystans a wielu tu z forum ewidentnie go tarci w poparciu dla "swoich" i to jest zabawne. Przepraszam że nazwałem cię debilem. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Mam do wszystkiego duży dystans,,, Tak trzymaj i do przodu! Tymczasem,,, „Głęboko wierzę, że Gdańsk w tę niedzielę wybierze swoją Panią Prezydent. Gdańszczanki i gdańszczanie wciąż pamiętają, dlaczego są te wybory w ten kraj” - napisał na Twitterze Donald - jak zawsze „bezstronny” obserwator interesów polskojęzycznych... Zapewne dlatego że mamy beznadziejnych ochroniarzy i sędziów na jego telefon w Gdańsku Polskie Orły przyleciały ze zlotem i srebrem, kruki wyleciały z Amber i z Gold. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
https://m.youtube.com/watch?v=cPy4_P5j9ow
Pachołki sowieckie dalej powtarzają kłamstwa o bohaterach podziemia niepodległościowego. http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-03-01/zbrodniarze-na-pomnikach-czarzasty-publikuje-grafike-w-dniu-pamieci-zolnierzy-wykletych/ Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT @Andrzej 2.00 -zdziwiony? Czyli to nie u ciebie był Lucek po kredyty? Zdziwiony, bo to strasznie duże pieniądze. W wielu miastach ten system sam się finansuje. No i nie u mnie pożyczył CYTAT Co do obietnic przekupstwa wyborczego PiS - rządzą nami złodzieje a wybierają ich debile. Smutna prawda Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Bogu dzięki za bezpartyjnych wolnościowców , wykształconych ponad własną inteligencję i mądrzejszych ponad własny rozum...
Pizdas czy jak ci tam , poszukaj w otchłaniach internetu czy to prawda czy fałsz? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
wszystko jasne Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Z tych wszystkich szumowin zabrakło najważniejszej TW Oskara...
No wiesz taki mały rudy i brzydki obecnie przebywający w Brukseli... Twoja ulubiona telewizja wprost go uwielbia , a jak Tomek Lis ( też zdaje się twój autorytet ) z nim przeprowadza wywiad to ma podejrzaną wypukłość na wysokości rozporka. https://m.facebook.com/NagrodaZlotegoGoebbelsa/photos/a.447609275444525/986485141556933/?type=3&source=48 Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Bo pisowskiemu ciemnemu ludowi jak nie napisali dużymi literami że oblanie farbą to dewastacja to sami na to nie wpadną 😂
|
|
|
|
|
Roszczeniowcy już tak mają. Szukają do czego można by się przyczepić u drugiego człowieka.
Ponadto od "centrali" oczekują informacji z interpretacją żeby wiedzieć jak się zachować i aby nie skazić umysłu samodzielnym myśleniem. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Tym bardziej trzeba się cieszyć że są jeszcze na świecie takie wybitne i samodzielnie myślące jednostki jak min wy dwaj.
Jest was zresztą znacznie więcej naprawdę podziwiam wasz trud i znój o bezpartyjną wolnościowość... Czy wy również jak oglądacie rudego w swojej ukochanej stacji (TVN) macie podejrzaną wypukłość w okolicy krocza? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Tak jak ty to chyba nikt nie podnieca się na widok Tuska No, może jeszcze Mirek
|
|
|
|
Sam nie wiem Andrzejku. To nie ja oglądam TVN...
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Jak na osobę, która nie ogląda TVN zaskakująco dużo wiesz co tam się mówi i dzieje.
|