|
|
|
Irkuck ... takie ustawy pomimo tego że raczej mnie nie dotyczą zawsze będą budzić kontrowersje i emocje ... "pigułki dzień po" ... "aborcja" ... "genderowa" ... "in vitro" ... na świecie coraz więcej krajów legalizują "związki partnerskie" ... Nie chcę się bawić we wróżbiarstwo jak "koledzy" ale na wiosnę po zmianie będzie można dostać do odsiadki 2-4 a może i 8 lat w zasadzie to 2 za in-vitro już zapowiadają to jakie to wróżbiarstwo
Co do oczekiwań to trzeba mieć oczekiwania do wszystkich rządzących bez względu na to czy się na nich głosowało !! Jeżeli np. taki "człowiek" dzwoni do radia ... możliwe że z czyjegoś polecenia ... i żali się jak to dużo zarabia prezydent miasta to ja oczekuje gdy nastanie ktoś z jego ugrupowania że będą mieli jaja i obniżą sobie zarobki ... ale oczekiwać czegoś po PiSie i uważać że będą mieli jaja to tak jak liczyć na szóstkę w lotto "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT (kubus28) Jak zwykle , Andrzejku w Twoim wykonaniu , całkowite niezrozumienie sytuacji. Kiedy piszemy posty i wymieniamy uwagi , nie podpisujemy się imieniem , nazwiskiem czy jakimiś innymi danymi. Posługujemy się nickami i zachowujemy w jakimś sensie anonimowość. Kiedy piszę ,że Ty i Twój friend kombinujecie na boku i zużywacie przy tym sporo wazeliny , stawiając przy tym emotikona , to niewiele się stało . Użytkownik o nicku kubus napisał ironicznie ,że wydaje mu się , że użytkowników o nickach Banan i Andrzejek łączy coś więcej niż przyjaźń. Posługując się nickiem , nie ujawniamy swoich danych i takie podejrzenie nie powoduje szykan , szkodliwych następstw np. ze strony innych użytkowników. Analogicznie działa to w drugą stronę , kiedy Wy wytaczacie swoje argumenty , usiłując mnie zbluzgać. Ja się na to nie obrażam , a nawet napiszę więcej. Im bardziej obserwuję Waszą spinkę , jestem więcej zadowolony. Nie chowam urazy , po mnie to spływa. Mam na Wasz temat określone zdanie , i nic tego nie zmieni. Mnie to prostu zajebiście bawi! Wasze wkurwi.nie = moja dobra zabawa! Jeżeli wymieniasz z nazwiska człowieka funkcjonującego w polityce , swoim wpisem możesz powodować np. utratę zaufania jego wyborców czy uderzasz w jego dobre imię! Tym samym realny człowiek , podany z nazwiska ma podstawę odnieść wrażenie , że został , przez użytkownika forum internetowego w jego rodzinnym mieście, pomówiony. Jeżeli nie ogarniasz tego niuansu , to ja pasuję. Jest piątkowy wieczór ( czeka mnie bardzo długi wyjazd) , mam inne plany niż tłumaczenie tak oczywistych rzeczy niezbyt lotnemu człowiekowi. O ile nie robisz ze mnie wała , to chyba i tak zbyt wysoko Cię oceniałem, jeżeli tego nie pojąłeś. W razie co , gdyby doszło do procesu macie moje IP , więc mogę nawet zeznawać . I to nawet na Twoją korzyść. Powiem ,ze to były takie głupie żarciki , naigrawanie się -nic więcej! Na razie to ty sie tu spinasz. Śmieszny jesteś z tym szkalowaniem. Już ci pisałem, dorośnij. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ludzie miewają poglądy. Ludzie podzielają poglądy.
|
|
|
|
|
CYTAT Co do oczekiwań to trzeba mieć oczekiwania do wszystkich rządzących bez względu na to czy się na nich głosowało !! Jeżeli np. taki "człowiek" dzwoni do radia ... możliwe że z czyjegoś polecenia ... i żali się jak to dużo zarabia prezydent miasta to ja oczekuje gdy nastanie ktoś z jego ugrupowania że będą mieli jaja i obniżą sobie zarobki ... ale oczekiwać czegoś po PiSie i uważać że będą mieli jaja to tak jak liczyć na szóstkę w lotto No trzeba mieć oczekiwania, ale nie na 3 miesiące przed końcem kadencji jak po 8 latach jedyną rzeczą, którą chciałbym ich obdarować jest taczka z gnojem Co do dzwonienia to szkoda gadać... na tego gościa, który dzwonił to brakuje słów. Chciałbym tutaj użyć tony epitetów, ale zaraz naskrobie jakieś paragrafy i będzie straszył ;) |
|
|
|
|
panowie czego się spodziewacie od karierowiczów bez honoru. jedynie w czym są mocni to gęba. ten koleś od dzwonienia powinien wstydzić się spojrzeć w lustro jakim jest ..... tu nie użyję brzydkiego słowa. ale u nich to norma. zero wartości, samokrytyki, dobrego taktu i lojalności do swych słów i obietnic. kto nie szanuję ludzi i danego im słowa jest NIKIM choćby miał magistrów na pół strony.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Oczekiwania, mozna miec. Tylko czego lepszego mozesz sie spodziewac po PO? Wymagania ludzie zalatwiaja w czasie wyborow. Gdy zawodza sa wymieniani.
|
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Co tam Andrzejek, boisz się o swoje nasienie?
Myślę, że jak za Platformy tak i za PISu będziesz mógł z nim robić co chcesz |
|
|
|
|
Akurat takich ciemnogrodowych rzeczy to się nie boję, bo w życiu nikt tego nie wprowadzi w życie bo byłby to gwóźdź do trumny danej partii, a w tym przypadku PiS-u. Z 30% zostałoby 10
Ale fakt, aż ciary po plerach przechodzą, że po ziemi chodzą i zabierają mi tlen takie fanatyczne cymbały bezmózgie. |
|
|
|
|
A co nato prezes "zawsze dziewica" ... prze te wszystkie lata to może sprzedawać to na litry
Swoją drogą jak tam PiSioki ... po konwencji Kukiza czy jak tam to nazwać ? ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Banan, kiedyś trzymałeś jakiś poziom, ale teraz sięgasz dna
Lepiej skasuj ten swój post. |
|
|
|
|
Niektórzy ludzie miewają poglądy.
|
|
|
|
|
To SokzBuraka. To szydera
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Kukiz: To jest jedna z największych tragedii PiS
- Będę robił wszystko, żeby JOW-y zostały wprowadzone w życie. Jestem przekonany, że Polacy opowiedzą się za zmianą ordynacji wyborczej - powiedział Paweł Kukiz, który był gościem "Kropki nad i" na antenie TVN24. Polityk powiedział także, że Joachim Brudziński "jest największą tragedią PiS". ... - Brudziński to jest jedna z największych tragedii PiS. Akurat on jest członkiem tego aparatu PiS, który hamuje ruchy reformatorskie w tej partii - mówił Kukiz w odpowiedzi na słowa Moniki Olejnik, która przypomniała, że polityk PiS nazwał Kukiza "Krzysztofem Kononowiczem". ... Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Pogadali jak dwóch PiSowskich "wicepremierów" ... Ojj Kukiz nie wiesz z kim się zadajesz ... a "hamulcowych" to tam jest w PiS blisko 100% bo kto był bardziej "reformatorski" to już albo odszedł albo został usunięty ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
I żal byłby gdy zabrakło postępowej, nowoczesnej, zawsze skłonnej do reform Platformy.
Tu o losy Polski chodzi, no i kolesiów. |
|
|
|
|
Kukiz ma racje. Brudziński, Błaszczak, Pawłowicz i kilku innych to najgorsza zaraza w tej partii przez co sporo osób na Pis nie głosuje.
|
|
|
|
|
Kukiz musi krytykować PIS i to ostro, bo jak będzie przejawiał jakąś sympatię to nie zdobędzie ani 5% głosów.
Na tym polega jego siła, opozycja do całej skompromitowanej sceny politycznej. I tak robi to za delikatnie nie ruszając głównodowodzących (co o czymś świadczy). No a po wyborach wejdzie w koalicje z kim chce. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Powiem tyle - żenujący "hak" na Dudę
|
|
|
|
|
Amerykańskie spodenki, polskie spodenki. I tak wszystkie szyją Chińczycy!
Swoją drogą spodenki zajebiste , muszę sobie takie zapodać na Allegro. |
|
|
|
|
rozumiem,ze kwas i bronek ubierali sie tylko w polskie ciuchy i jezdzili polonezami ?
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT (irkuck ) Powiem tyle - żenujący "hak" na Dudę Ja to traktuję raczej w kategorii szydery. nenad a ja rozumiem, że brać pisowska nie ma poczucia humoru No to macie dalej "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzej - w kategorii humoru to tak
Co do tej pani, no cóż - w głowie ma styropian |
|
|
|
|
CYTAT Powiem tyle - żenujący "hak" na Dudę + 1 |
|