|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
LGBT lobby w natarciu
Biedroń podnosi samoświadomość społeczną... normalni ludzie to margines http://www.tvn24.pl/piotr-guzial-i-robert-biedron-w-tak-jest-o-pawle-kukizie,558845,s.html Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tomasz Lis: Prezydent jest kompletnie zagubiony. Jeśli jego wątpliwości przed podpisaniem ustawy o in vitro są spowodowane chęcią demonstracji pretensji wobec PO i braku pomocy partii w wyborach prezydenckich, to nie jest racjonalna droga do ich wyrażania
Koledzy opuścili a zostało sumienie.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bo wiesz ze bedziesz placil alimenty
|
|
|
|
|
Andrzejku , jedno pytanie odnośnie Twojej grafiki. Wolałbyś przerżnąć posłankę Wróbel , czy może posłankę Grodzką?
Gdyby mi ktoś przystawił pistolet do głowy to bym się brał za Marzenkę. No , ale ja to nie Ty. Taka Anka na ten przykład może posiadać inne zalety, nieprawdaż? |
|
|
|
|
CYTAT (kubus28) Andrzejku , jedno pytanie odnośnie Twojej grafiki. Wolałbyś przerżnąć posłankę Wróbel , czy może posłankę Grodzką? Gdyby mi ktoś przystawił pistolet do głowy to bym się brał za Marzenkę. No , ale ja to nie Ty. Taka Anka na ten przykład może posiadać inne zalety, nieprawdaż? Poczucie humoru na poziomie zera? No ale nie powinno mnie to dziwić, jako czopek w tyłku kudłacza nie masz lekko "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Czopek nigdy nie ma lekko . Ty, jako typ pasywny pewnie dobrze rozumiesz takie niuanse!
Masz na osłodę: |
|
|
|
|
CYTAT Czopek nigdy nie ma lekko . Ty, jako typ pasywny pewnie dobrze rozumiesz takie niuanse! Masz na osłodę: Jak piszą internauci te drwiące memy spływają po Jarku jak po kaczce! |
|
|
|
|
PO palikociarni juz nic nie szokuje. Pozostala tylko swiadomosc ze i tacy sie rodza.
|
|
|
|
|
kubus28 cytujesz sam siebie? szkoda że nie ma "lubię to", pewnie byś polubił
|
|
|
|
Czym zajmuja sie lewaki w Kalifacie?
|
|
|
|
|
CYTAT kubus28 cytujesz sam siebie? szkoda że nie ma "lubię to", pewnie byś polubił Zapewne zapomniał zmienić nick ... Zastanawiam sie jak jakiemuś PiSowskiemu ćwokowi bez szkoły ręce nie uschną po stworzeniu czegoś takiego (a może jednak ?)... Większa profanacją jest chyba tylko pochowanie Kaczyńskich na Wawelu przy Józku "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Czemu tak mówisz? To porównanie ma sens.
Wielu ludzi ma nadzieję, że Dudzie tak jak kiedyś Piłsudskiemu Polska będzie zawdzięczać swoje zmartwychwstanie. |
|
|
|
|
CYTAT Czym zajmują się lewaki w Kalifacie? zajmują szafy ... |
|
|
|
|
Banan - problem z tym, że nie wiesz kto ulepił ten obrazek. Mając w pamięci kobite w spazmach spod krzyża to po Pełowcach wszystkiego się można spodziewać. Zresztą nie zdziwiłbym się jakbyś nawet Ty coś takiego zmajstrował ;)
|
|
|
|
|
Jest logo Niepoprawni.pl to "obiektywny" portal piowski . Niezłe wejścia ma Banan skoro potrafi tam zdjęcia umieszczać
|
|
|
|
CYTAT kubus28 cytujesz sam siebie? szkoda że nie ma "lubię to", pewnie byś polubił Masz jakieś doświadczenia w tym temacie? Jakiś ksiądz ewangelizował Cię poprzez "zły dotyk" ? Wiesz , takie rzeczy podobno zostają w człowieku do końca życia. Może warto rozważyć udanie się do terapeuty , który pomógłby Ci uporać się z tą traumą? Z drugiej strony to tłumaczy Twoje zażyłe relacje ze swoim przyjacielem. Wiele osób molestowanych w dzieciństwie ,wykazuje potem skłonności homoseksualne. W każdym razie fajnie , że zawsze możecie na siebie liczyć i potraficie okazywać sobie tyle wsparcia. |
|
|
|
|
CYTAT Jest logo Niepoprawni.pl to "obiektywny" portal piowski . Niezłe wejścia ma Banan skoro potrafi tam zdjęcia umieszczać Oglądałem na smartfonie i nie dojrzałem na szybko tego logo |
|
|
|
|
kubus28 tylko ty wykazujesz skłonności homoseksualne. Jest coraz bardziej zrozumiałe dlaczego tak o tym homoseksualizmie piszesz. Chciałbyś podzielić sie z nami jakąś informacją chciałbyś zrzucić z siebie tę tajemnicę?
|
|
|
|
CYTAT Zapewne zapomniał zmienić nick ... Zastanawiam sie jak jakiemuś PiSowskiemu ćwokowi bez szkoły ręce nie uschną po stworzeniu czegoś takiego (a może jednak ?)... Większa profanacją jest chyba tylko pochowanie Kaczyńskich na Wawelu przy Józku Bananie , już to kiedyś tłumaczyłem Twojemu przyjacielowi. We wtorki i czwartki piszę jako kubus. W poniedziałki , środy i piątki jako Edo. W soboty i niedziele mamy wolne bo urzędy pozamykane. A jeszcze jeden kolega z biura czasami loguje się jako sz. Więc z tym nickiem wszystko było jak trzeba! W naszym lokalnym oddziale PiS teraz mamy kupę roboty , rozumiesz , wybory parlamentarne przed nami . Hejtowanie, trollowanie i tego typu historie. Nie każdy ma czas tak jak Wy na chwilę relaksu przy tubce wazeliny! Z tym Józkiem to chyba trochę przesadziłeś! Co to jakiś Twój kolega z "Gejowskiej dumy" ,że tak Go określasz? Bądź co bądź Marszałek Piłsudski był przez kilkanaście lat "niekoronowaną" głową Państwa. Akurat pod tym względem łączą postać Piłsudskiego pewne analogie z Kaczyńskim. No sam pomyśl za kilka miesięcy Jarek będzie miał na stanowisku Prezydenta i Prezesa Rady Ministrów dwie całkowicie zależne od siebie osoby. Jarek każe skakać, i zarówno Szydło jak i Duda , tylko pytają : jak wysoko? Marszałek miał tak samo , nie pełniąc pod koniec życia ważnych funkcji państwowych , decydował o obsadzie wszystkich głównych stanowisk ministerialnych. W tym sensie obie te postacie wykazują wspólne cechy. I nawet taki nihilista jak Ty musi to dostrzegać! Gdybyś był bardziej zorientowany w tematach i historycznych i politycznych , zapewne posiadłbyś wiedzę ,że Kaczyńscy od początku swojej działalności politycznej powoływali się na "tradycję piłsudczykowską". Jarek regularnie od wielu , wielu lat 11-go listopada składa wieńce pod pomnikiem Marszałka. Ale , że Twoje pojmowanie wiedzy o świecie nie sięga tak daleko , to nie musisz tego weryfikować. A i na koniec coś zabawnego. Podobno przedstawiciel nowego amerykańskiego właściciela TVN na spotkaniu z pracownikami tej telewizji zadał pytanie: ..."Czy Wy tu należycie realizujecie dziedzictwo Jana Pawła II ?"... Milczenie , które zapadło było ponoć bardzo wymowne! |
|
|
|
|
CYTAT Czemu tak mówisz? To porównanie ma sens. Wielu ludzi ma nadzieję, że Dudzie tak jak kiedyś Piłsudskiemu Polska będzie zawdzięczać swoje zmartwychwstanie. Fakt dwóch socjalistów ... jeden co prawda głęboko zakamuflowany no ale jednak lewak ... Prawicowe partie na całym świecie wydały głównie "bohaterów" pokroju Hitlera ... Bandery itd (nie wspomnę o Kaczyńskim żeby nikogo nie obrażać) więc może dlatego tak piszę ... Co do Wawelu to jedno z pytań w referendum powinno być o usunięcie Kaczyńskich z tego miejsca ... Już Obama dostał pokojową nagrodę nobla za nic (no może za to że jest Afroamerykaninem) następny również za nic dostał miejscówkę na Wawelu "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Dziecko z gwałtu tak z próbówki nie Prawo I Sprawiedliwość.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Widzisz Banan, masz dziwne problemy życiowe. Polska szambem płynie przez te "elyty" rządzące, a Twoim największym problemem, który spędza Ci sen z powiek jest para Kaczyńskich na Wawelu. Ja też nie byłem zwolennikiem tego pochówku, pewnie sama leżąca tam para by tego nie chciała, ale powiem szczerze wisi mi to całkowicie teraz. Ani na tym njc nie straciłem, ani nie zyskałem. Tak się stało i tyle. W szoku jestem, że przez takie duperele nie możesz spać...
rogerst - dokładnie i to jest przerażające, chore ambicje kleru ponad zdrowy rozsądek. |
|
|
|
|
Irkuck co ja poradzę że dla Ciebie jest ważniejsze czy np. na prywatnej imprezie Komorowski powiedział ku*wa to że ktoś niby chce sprzedać lasy lub niby ktoś chce wprowadzić w Polsce euro ... masz jakieś tam priorytety i gitara ... dla mnie osobiście ważniejszą sprawą jest to kto leży na Wawelu obok wybitnych ludzi a jeśli chodzi o "elyty" to jakoś nikt do tej pory nie przekonał mnie że będzie lepiej jak wygra kto inny ... a wrzucanie ściem z "osiągnięciami" PiSu tym bardziej mnie utrwala w przekonaniu że ci ludzie nic nie zrobili a Ziobro zachwalający nowe plany PiSu względem prowokacji wręcz mnie przeraża
CYTAT No sam pomyśl za kilka miesięcy Jarek będzie miał na stanowisku Prezydenta i Prezesa Rady Ministrów dwie całkowicie zależne od siebie osoby. Jarek każe skakać, i zarówno Szydło jak i Duda , tylko pytają : jak wysoko? twoja wyobraźnia płata widzę figle ale ciut jej pomogę ... Jedzie Jarek do Brukseli i klęka przed Tuskiem i pyta tylko ile razy (napiszę tak tylko w waszych klimatach) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|