Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Dziś znajomy przysłał mi linka do filmiku.
Uśmiałem się. Ale szybko śmiech zastapiła refleksja, że Goebbels mógłby im buty czyścić Senator Stanisław Kogut (PiS) w całej krasie: https://www.youtube.com/watch?v=kvMUG7nijIM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spójrz na to z drugiej strony. W sytuacji , kiedy w największej partii opozycyjnej ktoś zacznie wprowadzać porządek i usuwać ludzi pokroju poseł Pawłowicz czy senatora Koguta poparcie dla tej partii skoczy pewnie o co najmniej kilkanaście procent. Pokusa nie do odparcia , w polityce takie możliwości nie zdarzają się zbyt często.
Ten Kogut to jakiś stary kołtun , jak dla mnie powinien więcej czasu poświęcać wnukom niż polityce! A jak skomentujesz fakt , obściskiwania się ówczesnego szefa MSZ " Zdradka" Sikorskiego z amerykańską sekretarz stanu i zapewnianie o wzorowej współpracy z amerykańskimi partnerami? A w tym samym czasie przy kolacji za półtora klocka stwierdzającego , że wykazujemy " murzyńskość" w stosunku do amerykanów i że jesteśmy ich lachociągiem. Uważasz , że takie zachowanie było ok? Albo ustawka niezależnego szefa niezależnego Banku Centralnego z konstytucyjnym Ministrem Spraw Wewnętrznych odnośnie wspomożenia kampanii partii rządzącej też było ok? Albo prośba ministra Nowaka skierowana do szefa policji skarbowej ,żeby kontrolę firmy żony skierować na ślepe tory? Amerykanie to dziwne społeczeństwo ( dla mnie trochę głupie , a trochę niepojęte) , ale nawet oni dokonali impeachmentu swojego prezydenta.Tylko na podstawie faktu ,że ludzie z jego sztabu dokonali włamania do biura demokratów. Gdyby takie rozmowy jak te z afery podsłuchowej ujrzały światło dzienne w USA , to dla partii rządzącej oznaczałoby to wyrok śmierci. No ale Polska to Polska , tutaj największym problemem jest żarcie sałatki na sali sejmowej i tego typu aferki! To ,że spółka powołana do wybudowania elektrowni atomowej wydała kilkaset milinów złotych i poza naruszeniem prawa unijnego nie przybliżyła tematu o milimetr redaktorzyny z TVN nie informują. Albo o tym , ze pan Kulczyk nabył grupę "CIECH" od Skarbu Państwa i zanim zdążył w niej cokolwiek zrobić zarobił na transakcji 400 mln złotych. No nic , byle do października! |
|
|
|
|
CYTAT Amerykanie to dziwne społeczeństwo ( dla mnie trochę głupie ,Gdyby takie rozmowy jak te z afery podsłuchowej ujrzały światło dzienne w USA , to dla partii rządzącej oznaczałoby to wyrok śmierci. Nie chce się czepiać lapsusu takiego dysonansu opinii i wniosku ale skądinąd podejrzewam ze zaufanie do własnego zdania stawiają wyżej niż zaufanie do mediów? Jak oni to robią? Interpretacje informacji są równie spolaryzowane. Hmm |
|
|
|
|
Najważnejsza ustawa pisu:
Ustawa o kontroli współżycia przez osoby duchowne, w każdym kątku po dzieciątku Ustawy, które wejdą gdy Pis dojdzie do władzy: 1. Ustawa o ochronie każdej miesiączki u kobiet. 2. Ustawa o ochronie każdego plemnika u mężczyzn. 3. Ustawa o pomnikach rodziny Kaczyńskich w kadym mieście 4. Ustawa o portretach Lecha i Marii Kaczyńskich w urzędacj państwowych. 5. Ustawa o kontroli współżycia przez osoby sakralne. Mówimy stanowcze nie dla Pisu i reprezentantów ze Stalowej Woli: 1. analfabety posła Antoniego Bładka, który był działaczem PZPR 2. gówniarza, kolegi Lcjusza Nadbereżnego Webera , który za kolesiostwo z Lucjuszem został Przewodniczącym Rady Miejskiej i Durektorem Wordu w Tarnobrzegu 3. Matce Polce Sagatowskiej Janinie, która gówno dla Stalowej Woli zrobiła zasiadającparokrotnie w senacie Takich kandydatów to ja mam daleko w dupie. |
|
|
|
|
Super partia , kur.o!
|
|
|
|
|
Co tu dodać ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Dokładnie tak , o tą babcię mi chodziło! Super ,ze wrzuciłeś filmik , jakby ktoś nie widział! Dzięki , pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Moderowano przez: el.Banan HDMI ? czy jakiś inny problem ?
|
|
|
|
|
Chyba nie będziesz nas katował poziomem palikota?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nie wiem Banan czy wiesz, ale ta babcia z filmiku to wielka zwolenniczka LPR i Giertycha, czyli wielkiego kolegi i przyjaciela PO obecnie, który ma żal do Kaczora, że ten go puścił w skarpetach. No w każdym bądź razie wracając do Giertycha to pcha się na listy do Twojej ulubionej partii
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem Banan czy wiesz, ale ta babcia z filmiku to wielka zwolenniczka LPR i Giertycha, czyli wielkiego kolegi i przyjaciela PO obecnie, który ma żal do Kaczora, że ten go puścił w skarpetach. No w każdym bądź razie wracając do Giertycha to pcha się na listy do Twojej ulubionej partii Nie będę się za tą panią wypowiadał ale "moherowe berety" to elitarna jednostka rydzyka a co za tym idzie PiSowskiej tuby ... to że w tamtych czasach broniła LPR-u jak cnoty (i przy okazji Romka) sojusznika PiS to fakt ...co robiły jednostki rydzyka na Jasnej Górze chyba nie muszę przypominać ? I co mówił rydzyk o szambie i czarownicach chyba też nie ? Co do ulubionej partii ...bawisz się w PiSd... ? Jeżeli bym już musiał na kogoś zagłosować z przekonania to zapewne najbliżej mi do Petru (zapewne na niego nie zagłosuję bo szkoda głosu ale może za 5 lat) ... Petru proponuje coś co sprawiłoby że nie musiałbym już patrzeć na wredne ryje Macierewicza czy Kaczyńskiego ale teraz to i tak już za późno o 10 lat ... A PO gwarantuje odstawienie PiSu od koryta (resztę zalet pomijam) ... Na ten czas jednak opcja druga jest bardziej realna "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ja Cię nie rozumiem i generalnie trochę jakieś sprzeczności wypisujesz. Jak PIS ma być odstawiony jak przy głównym korycie jest PO od 8 lat. Nie rozumiem człowieka, któremu bardziej przeszkadza opozycja niż partia, która na aferach wydoiła kraj do ostatniej kropli
Co do Petru to jedyną gwarancją jest to, że bogatsi będą jeszcze bogatsi, a biedniejsi jeszcze bardziej biedniejsi. Przecież Petru to PO bis i po to została stworzona żeby głosy zostały wśród swoich. Co do zmarnowego glosu... tak myślą ludzie od kilkunastu lat i dlatego Ci sami ludzie są u władzy cały czas. Nie tylko PIS i PO istnieje! |
|
|
|
|
Niech będzie źle się wyraziłem ... Trzymanie oszołomów z dala od koryta to podstawa ... Myślałeś kiedyś co by się stało gdyby socjaliści z PiSu spełnili swoje obietnice ?
Weź tylko przykład z naszego podwórka ... Pierwsze co poszło to mieszkania za 1 % ... Czemu Szlęzak u nas przegrał ? Bo praktycznie nic nie obiecywał a tylko mówił jak jest ... Ludziom się nie podoba słuchania jak jest ... PO też w zasadzie zaczyna mnie przerażać Pomoc dla "frankowiczów" i tak można wyliczać ... co do afer PO to podaj ze 3 które tak wydoiły ten kraj tylko nie pisz o zegarku Nowaka i nieścisłościach w zeznaniach podatkowych ... please Nie żebym chciał ich bronić tylko tak z ciekawości takie wiesz "najsoczystsze" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Gdzie jest ten co wrzucał linki odnośnie wycofania się Andrzeja Dudy ze swoich obietnic wyborczych? ciach
http://biznes.onet.pl/emerytury/wiadomosci/duda-ustapie-z-urzedu-jesli-nie-zloze-projektow-dot-wieku-emerytalnego-i-kwoty-wolnej/507hhb Chodzi mi o tego człowieka , który rozliczał prezydenta-elekta z obietnic wyborczych , zanim on objął urząd! Takie rzeczy to tylko w parówka.pl! Moderowano przez: el.Banan
|
|
|
|
|
3 afery,ktore wydoili ten kraj ? Autostrady,stadiony,info afera. wszędzie poszły grube miliony z budżetu,ktore pójść nie musiały.
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT 3 afery,ktore wydoili ten kraj ? Autostrady,stadiony,info afera. wszędzie poszły grube miliony z budżetu,ktore pójść nie musiały. Irkuck z ilu ty kont piszesz ? A jakieś konkrety wyliczenia ...oj Irkuck postarał byś się nie dość piszesz z ich konta to jeszcze jak przedszkolak ... tyle było tych afer ... tyle kasy wydoili a u zero konkretów ? grube miliony ... ? Działalność SKOK. Majątek na ratowanie kas wyprowadzono poza ich strukturę? Majątek SKOK, wart ponad 77 milionów złotych, który mógłby posłużyć do ratowania kas, wyprowadzono poza ich strukturę. Przewodniczący Komisji Nadzoru Finansowego Andrzej Jakubiak napisał w tej sprawie list, między innymi do premier Ewy Kopacz. Rzecznik Kasy Krajowej SKOK odpiera te zarzuty, chociaż oficjalnie nie zna treści listu do premier, która właśnie zabrała głos w tej sprawie. Twórca SKOK-ów, senatorPrawa i Sprawiedliwości Grzegorz Bierecki został zawieszony w prawach członka klubu parlamentarnego. źródło "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
sam podalem Ci 3 afery nie czekajac na odpowiedz Irkucka, jesli chodzi o Skoki to akurat najwieksza afera i bankructwo bylo w SKok Wolomin,w co zamieszani sa ludzie Wsi i byly juz prezydent. A co do wrabiania Pis w Skoki to juz niedlugo sie okaze,ze sprawa bedzie umorzona. Nie szukaj afer na sile,jak twoja PO ma ich kilkanascie na koncie. Jest partia,ktora doi ten kraj od 8 lat,a ten łyka zastepczy temat Skokow,ktory PO i media pompuja,bo chca by PO zostala przy wladzy... Taki bystry jestes i tego nie widzisz ?
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Po pierwsze , Banan ma wiedzę na temat afery SKOK i w ogóle całej polityki, gospodarki itp. jak ja np. w kwestii fizyki kwantowej!
Po drugie tłumaczenie czegokolwiek takiemu osobnikowi to strata czasu. On tak się z Wami droczy ( mam na myśli nenada i irkucka ) , ponieważ nabija tym samym frekwencję na forum. Prowokując takie nic nie wnoszące dysputy solidnie pracuje na swoją wypłatę. To jest jak z filmikami na YouTube , im więcej odsłon , tym większa kasa dla autora. Koleś bardziej zmąci , tym wyższą ma prowizję. Jeżeli do tego dołożymy doktrynalne zacietrzewienie i niski iloraz inteligencji to mamy iście wybuchową mieszankę. ? Takie połączenie debila i kapo obozowego! Więc wrzućcie luz chłopaki i przystopujcie z tematem. Bo Wy się produkujecie , a jego gaża rośnie! |
|
|
|
|
O dzięki dobroczyńco że nie kazałeś mi czekać na Irkucka ... Była jeszcze 3 PiSowskie afery (od czasu jak zamieściłem ostatnią wiadomość) Glutowa ...Mirabelkowa i Szczawiowa ... Na każdej naród stracił po jakieś 50 dużych baniek napisze podobnie jak ty ..a kubus prowizje mi wskakuje tylko za nowe IP jak wy piszecie z jednego to lipa ... niestety ... jeszcze kiedyś się upominałem dlaczego za "was" płacą tylko ćwiartkę ale wytłumaczyli mi raz i już się nie upominam (teraz to się dziwię że aż ćwiartkę)
ps. Jak gadała babka kubusia ... Kowal ukradł a Cygana powiesili ... bidny Biernacki "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Więc wrzućcie luz chłopaki i przystopujcie z tematem. Bo Wy się produkujecie , a jego gaża rośnie! I zostanie 21 raz modemem miesiąca |
|
|
|
|
CYTAT O dzięki dobroczyńco że nie kazałeś mi czekać na Irkucka ... Była jeszcze 3 PiSowskie afery (od czasu jak zamieściłem ostatnią wiadomość) Glutowa ...Mirabelkowa i Szczawiowa ... Na każdej naród stracił po jakieś 50 dużych baniek napisze podobnie jak ty ..a kubus prowizje mi wskakuje tylko za nowe IP jak wy piszecie z jednego to lipa ... niestety ... jeszcze kiedyś się upominałem dlaczego za "was" płacą tylko ćwiartkę ale wytłumaczyli mi raz i już się nie upominam (teraz to się dziwię że aż ćwiartkę) ps. Jak gadała babka kubusia ... Kowal ukradł a Cygana powiesili ... bidny Biernacki Powinieneś chyba pisać te posty ( skoro już musisz) na trzeźwo! Te kilka browarków niby niewiele , ale jednak. Zrozum , że użytkownicy forum mają problemy ze zrozumieniem Twojego bełkotu jak piszesz bez wspomagaczy, a co dopiero po spożyciu! A w ogóle za moderowanie pod wpływem , to nie ma żadnej kary? |
|
|
|
|
Najważnejsza ustawa pisu:
Ustawa o kontroli współżycia przez osoby duchowne, w każdym kątku po dzieciątku Ustawy, które wejdą gdy Pis dojdzie do władzy: 1. Ustawa o ochronie każdej miesiączki u kobiet. 2. Ustawa o ochronie każdego plemnika u mężczyzn. 3. Ustawa o pomnikach rodziny Kaczyńskich w kadym mieście 4. Ustawa o portretach Lecha i Marii Kaczyńskich w urzędacj państwowych. 5. Ustawa o kontroli współżycia przez osoby sakralne. Mówimy stanowcze nie dla Pisu i reprezentantów ze Stalowej Woli: 1. analfabety posła Antoniego Bładka, który był działaczem PZPR 2. gówniarza, kolegi Lcjusza Nadbereżnego Webera , który za kolesiostwo z Lucjuszem został Przewodniczącym Rady Miejskiej i Durektorem Wordu w Tarnobrzegu 3. Matce Polce Sagatowskiej Janinie, która gówno dla Stalowej Woli zrobiła zasiadającparokrotnie w senacie Takich kandydatów to ja mam daleko w dupie. |
|
|
|
|
Banan odszczekaj te oskarżenia o kilka kont bo dobrze wiesz, że mam tylko jedno i tylko z niego piszę, a nr IP mogą być widoczne 3: ze stelli, t-mobile i jeszcze jedno ale to trzecie najrzadziej. Ja mogę wiele rzeczy tolerować ale pi....e nieprawdziwych rzeczy przez człowieka, który ma dostęp do numerów IP jest po prostu wredne i żenujące.
|
|
|
|
|
Do odszczekiwania to raczej zły adres ... ja ze swojej strony mogę tylko przeprosić ... dziwi mnie że nawet kubuś wyczaił ironie z mojej strony no ale ... więc jeśli coś zmieni to nie myślę i nigdy nie myślałem że Ty i nenad to jedna osoba
A o "aferach PO" zapomnij ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Moze ty zapomnisz,ale narod pamieta i POGoni dziadow juz niedlugo...
|