|
|
|
Widzę z wami to trzeba dosłownie ... zapomnij w sensie Irkuck niech nie podaje tych "afer" ... szkoda mojego czasu
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Pomnik powinien stanąć koło Pałacu Prezydenckiego 28 maja, najpierw w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej", a później RMF FM Andrzej Duda przekonywał, że pomnik powinien stanąć w miejscu szczególnym. http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/rmf-fm-nie-bedzie-zgody-ratusza-na-pomnik-smolenski-przed-palacem-prezydenckim/256kym I tak będzie wyglądał PiSoland pomniki, monumenty, place "kaczyńskich" ronda "rydzyka".Macierewicz nauczał będzie jedynej słusznej historii .A jak mieli szraka jedni w du.. tak i następni jak nie daj Boże wygrają skupia się tylko wokoło swoich "świętych". Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Wy to kur.... straszyciw tymi pomnikami tylko. PO zawiodla,czas ich pozegnac. Tylko Pis moze to zrobic w tej chwili,niech rzadza z Kukizem. A pomnik ofiarom katastrofy sie nalezy,rozni ludzie tam zgineli. PO tak uczyla historii,zesmy wszystkich za wszystko przepraszali,choc to my jestesmy ofiarami... Aha, najpierw trzeba rozliczyc aferzystow,przetargi,osmiorniczki itp.
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
nenad , tobie nie historia tylko nauka Polskiego się przyda.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Kamiński ma przeprosić Drzewieckiego. Sąd zadecydował
Były szef CBA i wiceprezes PiS Mariusz Kamiński ma przeprosić w TVP i TVN Mirosława Drzewieckiego za naruszenie dobrego imienia i godności ministra sportu w rządzie PO i byłego skarbnika tej partii - orzekł w piątek Sąd Okręgowy w Warszawie. O sądowym rozstrzygnięciu informuje "Gazeta Wyborcza". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Ile wyroków trzeba mieć w tym kraju żeby ludzie zauważyli że to łgarze prostaki i chamy ? I oni mają rządzić tym krajem ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Tyle wyrokow trzeba miec,ile dostana Radek,Biernat,Sienkiewicz i reszta po wyborach za machloje. Aha Banan,gdzie do k... nedzy ten Trybunal Stanu dla Kaczora i Ziobry ? Kadencja sie konczy,a zarzutow brak ?
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
rogerst - PiSlamiści nie mają się gdzie modlić ... zrozum ich
Kamiński za życia wnet zostanie ogłoszony męczennikiem ...tyle to bydle za żywca przeszło ... jeszcze jak odsiedzi wyrok to chyba zostanie świętym (ponoć rydzyk już to rozważa) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Ile wyroków trzeba mieć w tym kraju żeby ludzie zauważyli że to łgarze prostaki i chamy ? I oni mają rządzić tym krajem ? A ten kraj nazywa się Polska, co niektórym kojarzy sie z nienormalnością, jest w większości katolicki, LGBT nie maja tu za różowo i w wyborach parlamentarnych każdy może głosować na kogo chce. A to pech Żegnajcie ośmiorniczki, za swoje już tak nie smakują |
|
|
|
|
Skad u Ciebie Banan taka niechec do Kaminskiego ? Tak ci zal biednej,zaszczutej Sawickiej,ze lodow na sluzbie zdrowia nie moze krecic ? Rozgrzeszasz zlodziei,umniejszasz afery,a tych ktorzy ich scigaja wyzywasz. Typowa mwntalnosc mainstreamowych dziennikarzyn... Swoja droga,pieknie w tym kraju- Kiszczak za stan wojenny wolny,Kaminski za sciganie korupcji 3 lata wiezienia...
|
|
|
|
CYTAT Żegnajcie ośmiorniczki, za swoje już tak nie smakują Dziwne masz kubki smakowe mi tam jak coś jest ok to czy za swoje czy za "cudze" smakuje mi jednakowo ... no ale wy wybitni ludzie macie widocznie jakiś dodatkowy zmysł ... swoją droga ośmiorniczek nie polecam ... jadłem ze 3 razy i najbardziej mi smakowały smażone na głębokim oleju w panierce ( ale to raczej zasługa tej panierki) do browarka zamiast orzeszków ... Uwaga szydło w Stalowej .... chować dzieci "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
chowac glodne dzieci,niech jedza szczaw i mirabelki,jak im radzil Twoj kochany Niesiolowski...
|
|
|
|
Skąd ty chcesz wziąć głodne dzieci na dzikim wschodzie (chyba że przyjechały szydłobusem)... tu rządzi PiS tu takich nie ma same wypasione ... nawet dowieźli przed przyjazdem szydło "Mc Wieśniaki" żeby dla każdego starczyło ... swoją drogą garstka ludzi i jeszcze specjalnie przywożone z całego okręgu (sama szydłowa to powiedziała) ... dość żenujące jak na stolice PiSlamu
co do pana Niesiołowskiego to ten dopiero wycierpiał za komuny ... Recenzowałem ośmiorniczki to i odniosę się do mirabelek i szczawiu ... Kompocik z mirabelek pychota ... szczawiówka rewelacja wszystko co NASZE jest najlepsze ... Więc pan Niesiołowski wie co dobre ... ps.Tylko nie wyskakuj mi z PiSowskim Talmudem i tekstami o panu Niesiołowskim bo już czytać tych bzdetów nie można po raz enty "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
tak wiele wycierpial,ze az musial SB nakapować na wlasna narzeczoną... A kto ludzi zwozil autobusami to pamietam z kampanii Zgody i bezpieczenstwa... Banan,oczywiscie pogody pod uwage na bierze i wakacji,jesli chodzi o uczestnikow spotkania z Szydlo...
|
|
|
|
A prosiłem bez PiSowskiego tlmudu (zapomniałem że to ty ) Ja też mogę pisać pierdoły jak ty że np. Kaczyński zgwałcił kozę a ona się opierała ... Tylko po co ? ehhh ale biorę poprawkę na upały
Ci co mieli "dwa kroki" nie doszli bo był upał a tych biedaków PKSami z całego okręgu ... ze wsi (a są żniwa !!) dowieźli ? Ta wasza logika ... Najlepszy był jeden "Czesiek" koleś wyglądał jakby był za karę lub spadł z czereśni "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Sprawa narzeczonej Niesiolowskiego jest powszechnie znana,ale przeciez ty wypierasz niewygodne fakty ze swiadomosci. Jesli PO ma na koncie grube afery ty zawsze piszesz TYLKO o zegarku Nowaka. Taka wybiórcza pamiec.
|
|
|
|
Jeśli ktoś zapyta bez wahania potwierdzę ... Jesteś wzorowym wyznawcą talmudu ... tu już niema co prać
ps. A o tej kozie nie słyszałeś ?... dziwne powszechnie znany "fakt" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ty za to wzorowym uczniem Lisa i Michnika.Tyle ode mnie.
|
|
|
|
Dzieje się.
Najnowszy sondaż: Kukiz przed PiS i PO. Wygra, jeśli wystartuje w wyborach Czytaj więcej: http://www.polsk(...)cookie=1 "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Działacze Kukiza pobili się podczas spotkania referendalnego. "Mam guza na żuchwie"
Dwaj kołobrzescy działacze ruchu Pawła Kukiza pobili się podczas akcji roznoszenia ulotek w sprawie JOW-ów. Obaj zgłosili sprawę policji. - Podczas wspólnych spotkań nie potrafili ukryć wzajemnej niechęci. Rywalizują o wpływy, bo obydwu marzy się miejsce w parlamencie - opisują lokalne media. żródło Działo się ... Jak przystało na koalicjanta PiS ps. "TurboBot" i te kilka innych nicków to mają postojowe czy były cięcia ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Skąd info że Kukuz wejdzie do koalicji z PiS?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Skąd info że Kukuz wejdzie do koalicji z PiS? od moich zacnych oponentów na forum ... oni zawsze wiedzą wszystko ... no i mają pewne info a jak nie mają to piszą " sprawa jest powszechnie znana" i to chłopie jest jak deklaracja naszego prezydenta podpisana u notariusza ... 105% pewności PiSowscy patrioci ... Dziś w godzinach przyjazdu szydłowej do Stalówki gdyby nie Tusk i nasłane przez niego upały byłoby ich dziś ze 20 tyś ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Narod wspanialy tylko beton slepy.
Co sie z toba wyrabia el@comendante? Gdzie nie zagladne tam slady frustracji. |
|
|
|
|
Pis zmierza do wladzy to i strach w oczy zaglada. A jeszcze PO mogla tyle nakrasc.... I nie klam Banan,ze "jak nie maja pewnego info to pisza,ze sprawa jest powszechnie znana", bo pewne info mam,a ze ty nic o tym nie wiesz to twoj problem. Idz sie spinac dalej o SKoki... Ps. Andrzejek ma problem,bo tak popiera Kukiza,a on z tym strasznym Pisem wejdzie w koalicje..
|
|
|
|
Masz gorszy dzień, odpocznij, Andrzejek jest zaimpregnowany lepiej od najlepszej mumii PZPR. Rozterek ne uzewnętrznia co nie oznacza ze nie ma wątpliwości ideowych :-)
|
|
|
|
|
"Faktem powszechnie znanym" jest to że PO fałszuje wybory więc skąd twoje przekonanie że gnidy PiSowskie wygrają wybory ? I że fałszowanie wyborów nagle miałoby się skończyć
|