NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 78 79 80 81 82 83 84 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 14:46  
otoz bzdury opowiadasz ! Wybory falszuje PSL,a nie PO. Nawet przy falszerstwach Pis wygra,ku twojemu rozczarowaniu. Ps. a propos "gnid Pisowskich" pieknie sie wyrazasz. Macierewicz to czyta i na pewno nie zapomni po wyborach jezyka milosci.

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 14:46  

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 16:09  
Ta Wasza dysksusja z Bananem przypomina mi tą scenę https://youtu.be/oqwzuiSy9y0
Poziom rozmówców i dyskusji mnien więcej taki sam...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 18:18  
To taki problem by przytoczyć wypowiedź Kukiza o tym iż zamierza wejść w koalicję z PiS? nenad podaj linka lub wklej jakiś artykuł i po sprawie.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 19:57  
CYTAT
Twórca imperium SKOK Grzegorz Bierecki będzie kandydować w jesiennych wyborach. PiS nie wystawi przeciwko niemu kontrkandydata, czyli w praktyce utoruje mu drogę do reelekcji. Duże szanse na start z listy PiS ma też główny ekonomista kas Janusz Szewczak

A tu małe co nieco o skokach http://biznes.newsweek.pl/o-co-chodzi-ze-skok-ami-,artykuly,359707,1.html

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 20:33  
cytujesz Newsweeka,ktorego naczelny puszcza w obieg teksry z falszywych kont na twitterze ? Newsweek publikuje takie brednie,ze szkoda slow. Wiekszosc artykulow na zasadzie : ktos anonimowy twierdzi,ze Pis to,Pis tamto..." Daj pan spokoj... Ktos dobrze opisal sytuacje PO: statek tonie,a oni maluja poklad... Ps. Andrzejek,czy ty do cholery do wszystkiego musisz miec linka ? Nie umiesz czytac miedzy wierszami ? Nie cierpi PO i Psl oraz lewakow,z kim wejdzie w koalicje ? Z Petru ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 20:50  
nenad Wiesz, gdybym tak czytał miedzy wierszami to wystarczy, że SLD zdobędzie więcej głosów a PiS z nimi urządzi nam koalicję wszech czasów. Myślałem, że masz coś do powiedzenia ale niestety, szkoda mojego czasu.

PS.: Co ten Duda wymyślił? Projekty ustaw realizujące jego obietnice ma pisać rząd PO/PSL? Na to też masz pewnie wytłumaczenie?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 21:42  
Kurde zapewne u was "fakty powszechnie znane" (przez was) są wiarygodniejsze od tego co piszą portale ... szkoda że to tylko dla "was" ...

Kurde ty nenad uważaj co piszesz PO nie fałszowało wyborów ? :szok: wywalą cię z roboty a ja nie wiem czy teraz mogę potwierdzić że żyjesz według PiSowskiego talmudu wazne

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 21:51  
CYTAT
Ta Wasza dysksusja z Bananem przypomina mi tą scenę https://youtu.be/oqwzuiSy9y0
Poziom rozmówców i dyskusji mnien więcej taki sam...

dokładniegood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 21:57  
Nie Andrzejek,nie rzad ma pisac ustawy,a prezydent ? Ile to Bronek tych ustaw napisal ? Nie wiesz co moze prezydent,a co rzad w tym kraju ? Ps. Banan, Psl falszowal wybory przy zgodzie PO,bo to Psl uroslo z 7 do 23 procent Aha Andrzejek,uwazasz,ze Pis do Sld jest tak blisko swiatopogladowo,ze stworzyliby koalicje ? Bullshit !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2015r. 22:54  
Czytać każdy potrafi ale ze zrozumieniem jeżeli się zakłada ,że jest to nie po myśli jest już trudniej. Poniżej fakty , które są nie do podważenia zbiór wypowiedzi stwierdzeń (no chyba ,ze się z góry założy ze to ktoś inny powiedział podszywając się pod osobę)
https://pl.wikiquote.org/wiki/Jarosław_Kaczyński

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 00:19  
Gdy popatrzycie na twarze reklamujace teraz sojusz na lewicy, to tylko deprecha, alkoholizm i seryjny samobojca sie snic po nocach. Ta banda jeszcze tylko nie siegnela po bezdomnych na swoje sztandary.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 07:00  
nenad Nie porównuj Komorowskiego do Dudy. Duda to nowy lepszy prezydent. Z jasnym planem i konkretnymi obietnicami. Uważasz, że nie ma możliwości by napisał projekt ustawy? Obiecał, że jeśli w pierwszym roku swojej prezydentury nie złoży tych projektów to odejdzie. Kolejna ściema? Ciemny lud i tak to kupi.

Co do PiS i SLD. Jarek światopogląd spuszcza w ubikacji. kasa i władza sie liczy. Jeśli czytamy między wierszami to Jarek od 5 lat daje do zrozumienia że PRL nie był taki zły, a politycy SLD są spoko.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 07:35  
Z projektami Dudy to dla mnie jest jasna sprawa. Jeżeli będzie chciał zrealizować te 2 sprawy to poczeka z projektem do listopada bo może będzie łatwiej o realizacje. Jeżeli jednak będzie chciał tylko odrobić pańszczyznę to projekty przygotuje teraz po to żeby PO je uwaliła i gitara. Jeżeli nic nie zrobi i temat umrze śmiercią naturalną to jest głupi umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 07:39  
Andrzejek,tyle,ze mowil konkretnie o dwoch projektach dot. wieku emerytalnego i kwoty wolnej od podatku. Jesli tego nie zlozy odejdzie. A jesli chodzi o poglady Jarka to twierdze inaczej. Na pewne rzeczy sie nigdy nie zgodzi. Swiatopogladowo jest daleko od Sld. Mnie tez dziwi jedna rzecz. Lis i reszta mainstreamu domagaja sie bezwzglednego spelnienia obietnic przez Dude jednoczesnie wychwalajac Bronka,Tuska i Kopacz,ktorzy swoich obietnic nie spelnili.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 08:06  
nenad , ja mam inne zdanie. I tak to własnie jest z czytaniem między wierszami. Każdy widzi to co chce widzieć. Lisa i resztę mam gdzieś i tobie też tak radzę.

irkuck , ma rok niech czeka na zmianę władzy ale projekty przygotowuje. Tylko po co zabiera głos w temacie i przerzuca robotę na rząd.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 09:07  
Niby tak,ale codziennie na onecie pojawiaja sie artykuly z Newsweeka,jakos akurat wszystkie nieprzychylne Pis i Dudzie. A potem ludzie maja takie poglady,bo drugiej strony nie widza....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 09:16  
nenad w Gazecie Polskiej jest odwrotnie, tam piszą głównie źle o PO. takich mamy dziennikarzy. Zawsze powtarzam, że tylko analiza informacji i własne myślenie. Nie sugerowanie się opiniami dziennikarzy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 09:52  
Zgodze sie,ale dlaczego np. nie dac na onet 2 artów z Newsweeka i Wyborczej i dwoch z GP i W sieci ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 11:05  
Jest tuba Rydzyka Tuba PiSu wiele wydawnictw im tylko sprzyjających i jest takiego coś jak rozum ,którym się można kierować (co poniektórzy o tym nie wiedzą) w ocenie i wyciąganiu wniosków.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 11:20  
gowno prawda rogerst ! Jaka ma sluchalnosc Radio Maryja,a jaka Zet,Rmf czy Tok fm sprzyjajace rzadowi ? Jaka ma promocje i naklad Wyborcza,Newsweek,Polityka,Wprost,a jaka W Sieci i Do rzeczy i Gazeta Polska ? Proporcje sa zaburzone grubo. Co slyszysz w autobusie,metrze na stacji benzynowej? Radio Maryja ? Co w empiku lezy na pierwszym planie ? Newsweek ! Kto reklamuje Spolki Skarbu Panstwa ? Wyborcza ! jak bedzie krytykowac rzad,skoro reklamuje te spolki ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 11:32  
CYTAT

irkuck , ma rok niech czeka na zmianę władzy ale projekty przygotowuje. Tylko po co zabiera głos w temacie i przerzuca robotę na rząd.

Jasne, że tak, 100% racji. Tylko warto zastanwoić się, albo niech go wprost media zapytają czy oczekuje od PO, że ten projekt przygotuje czy od nowego rządu, że wspólnie z nim to zrobi. Bo tak na moje oko to pewnie chodziłoby o to drugie, przecież wiadome przed końcem kadencji nikt nie będzie się kwapił do takich rzeczy.

W sumie ja bym się nie jarał ogólnie tym tematem, przyjdzie październik i trzeba zobaczyć jak to będzie wyglądać i co będzie Duda mówił i robił.

rogerst - o używaniu rozumu polskiego społeczeństwa to bym zapomniał. Dla większość najważniejsze jest nażreć się i wypierdzieć, a co do ogólnego poglądu na politykę to łykają to co im media do łbów nakładą. Rzadko kto zadaje sobie trudu, żeby zgłębić temat z kilku źródeł.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 12:02  
CYTAT
Jest tuba Rydzyka Tuba PiSu wiele wydawnictw im tylko sprzyjających i jest takiego coś jak rozum ,którym się można kierować (co poniektórzy o tym nie wiedzą) w ocenie i wyciąganiu wniosków.

Z tym rozumem , jak mniemam , zaliczasz się do grupy z niego korzystającej przy ocenie i wyciąganiu wniosków? Sam fakt , że cytujesz rzeczy typu parówka.pl ( natemat.pl) , czy "Newsweek" , już stawiają Cię w gronie osób o podejrzanej proweniencji. Mogę dużo zrozumieć ( jestem wyjątkowo tolerancyjnym człowiekiem ) , ale posługiwanie się tekstami Lisa czy jego przydupasów jest urągające ludzkiej godności. Nie potrafię zrozumieć , przekracza to możliwości percepcji mojego mózgu, jak można kierując się rozumem i racjonalizmem dawać wiarę temu człowiekowi złej woli. Przecież to medialna ścierka , która z obiektywnym dziennikarstwem rozstała się na dobre jakieś 12 lat temu. Jego teksty i wypowiedzi to propaganda w najgorszym wydaniu. Bynajmniej nie twierdzę , że w TV TRWAM jest sama prawda. Ale jeżeli istnieje jakaś skala manipulacji medialnej , to osoby pokroju Lisa ( Paradowska , Michnik , Żakowski , Wielowieyska itp. ) są na samym jej szczycie. Rydzyk może jedynie pomarzyć o tym poziomie manipulacji , którym posługują się w/w osoby! W każdym razie może powinieneś pomyśleć o pracy w Policji. Dlaczego? Bo o ile posiadasz jakieś walory intelektualne , to potrafisz je dobrze maskować . Jako tajniak w takiej formacji mógłbyś się nieźle ustawić!smiech2

Sam fakt objęcia rządów przez PiS po jesiennych wyborach jest raczej kwestią przesądzoną. Bez względu na czyjeś przekonania czy upodobania, na chwilę obecną jest to fakt obiektywny. To czy wylewanie pomyj na forum jest według Ciebie środkiem mogącym powstrzymać ten proces , jest kwestią wątpliwą. Jeżeli uważasz inaczej , życie zweryfikuje Twoje poglądy. Jeżeli po prostu lubisz oblewać szambem innych to ok ,ale dorabianie do tego intelektualnej legendy to chyba jakieś nieporozumienie! Parzysz się z murzyńską lafiryndą i cymbałem , który ledwo nauczył się dodawać i odejmować ( do dwudziestu smiech2) i już myślisz ,ze wymiatasz! A tymczasem nadajesz sobie takie cechy , które chcesz piętnować u innych! Rozwaga , rozum i pragmatyzm nie maja nic wspólnego z tym na czym w tym momencie opierasz swoje ( ?) poglądy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 14:16  
Nikt nikomu nie zabrania słuchać tego co chce.Tylko jest takie coś jak wolny wybór nikt nikomu nie narzuca słuchania tego czy tamtego.Ja wyrabiając sobie pogląd na jakąś rzecz nie biorę tylko jednej wypowiedzi ,jednego medium czy jednej osoby.Żeby wyrobić sobie zdanie szukam innych wersji i faktów które mnie przekonają.A czy ktoś używa mózgu czy tylko jest fanatykiem lub ślepym wyznawca to już inna sprawa.Jak kiedyś już napisałem z co poniektórymi nie ma sensu dyskutować i zniżać się do tak niskiego poziomu.
Ps. Właśnie włączyłem tv i jest TV TRWAM w radiu , RADIO MARYJA u mojej babci widziałem NASZ DZIENNIK a na TV REPUBLIKA reklamowali promocje na prenumeratę GAZETY POLSKIEJ. WOLNY WYBÓR.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 14:44  
Nie chodzi o to co mozna ogladac/czytac ! ale o to,co wiekszosc czyta i oglada ! Gdyby na onecie byly rozne punkty widzenia z roznych gazet ludzie by mieli porownanie,a tak maja tylko arty z newsweeka i w to wierzą,bo nie chce sie szukac...

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 10 Sie 2015r. 15:00  
Regrest jest pewna część społeczeństwa (z którą starasz się daremnie dyskutować) dla których "fakt powszechnie znany" jest ważniejszy od portali które zawsze można zaskarżyć w sądzie ... tylko kogo zaskarżyć za łgarstwa z PiSlamistycznego talmudu zaklopotany?

Ciekawi mnie po dzisiejszych wystąpieniach "Męża Żydówki" czy ktoś jeszcze uważa że jest normalny zaklopotany ... Swoje obietnice chce spełniać rękami ... PO i to on uważa że rząd z nim nie współpracuje ... ot qwa prezydent wszystkich Wolaków

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

«« « ... 78 79 80 81 82 83 84 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »