|
|
|
Czyli uważasz ,że jak tuby pisowskie będą w większości miejsc to będzie ok. Troszeczkę zakrawa mi to na hipokryzje.I to znaczy ze zwalnia z myślenia?
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
PO wzywa Jarosława Kaczyńskiego. Chce wyjaśnień
PO wezwała Jarosława Kaczyńskiego oraz Beatę Szydło, by wyjaśnili, czy PiS nie zamierza wystawić kontrkandydata dla Grzegorza Biereckiego w wyborach do Senatu, a tym samym wesprzeć byłego prezesa SKOK. Jeszcze nie mamy gotowych list - odpowiada rzeczniczka PiS. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Trzeba się odwdzięczyć za sponsoring ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
PO to niech sie zajmie swoimi listami pelnymi aferzystow. Kopacz wywala Arlukowicza z rzadu za tasmy,po czym daje mu jedynke w wyborach. To jest szczyt ! Banan, ty nie potrafisz napisac jednego postu,by kogos z Pis chamsko nie wyzwac ? Jaki ty poziom reprezentujesz ? Maz Zydowki ? A Sikorskiego zona to kim jest ? zal Ci d... sciska,ze Bronek juz nie jest prezydentem... uuuuu a takie mial poparcie 70%, szkoda...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Ja jestem daleki od antysemityzmu itd. po prostu dopasowuje się do waszego poziomu ... co do mojego stylu pisania jak pisze o chamach i prostakach nie umiem jak ty nazywać ich pan czy mąż stanu ... sorry ale do PiSlamu mi daleko ...
Wracając do "męża żydówki" to czy prawda w oczy kole ... ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Maz zydowki to nie jest normalne okreslenie,ma na celu wywolanie negatywnego odczucia. Ja nie pisze o Bronku " Mąż corki Ubeka" a moglbym. Twoje posty to trolling,maja na celu wk... rozmowcy. Jak nie masz nic merytorycznego to obrazasz ludzi. Zegnam. Pisz sobie sam ze soba. I takie cos jest tu modem...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Łgarzu co mnie obchodzi co ty robisz ? Niech wzorują się na tobie ci dla których jesteś autorytetem ... Ja "kilka faktów powszechnie znanych" też mogę napisać ale też tego nie robię ... i ? Zapewne mówią ci coś nazwiska Geremek czy Bartoszewski itd ... zacni ludzie (żeby nie było że jestem jakiś anty )
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT PO wezwała Jarosława Kaczyńskiego oraz Beatę Szydło, by wyjaśnili, czy PiS nie zamierza wystawić kontrkandydata dla Grzegorza Biereckiego w wyborach do Senatu, a tym samym wesprzeć byłego prezesa SKOK. Jeszcze nie mamy gotowych list - odpowiada rzeczniczka PiS. Platforma Obywatelska to może , męża opatrznościowego polskiej polityki-Jarosława Kaczyńskiego, wezwać co najwyżej do narobienia im na klatę If you know, what i mean! A biorąc pod uwagę Wasze figle z ciach , zapewne wiesz! Moderowano przez: el,Banan
|
|
|
|
|
CYTAT Łgarzu co mnie obchodzi co ty robisz ? Niech wzorują się na tobie ci dla których jesteś autorytetem ... Ja "kilka faktów powszechnie znanych" też mogę napisać ale też tego nie robię ... i ? Zapewne mówią ci coś nazwiska Geremek czy Bartoszewski itd ... zacni ludzie (żeby nie było że jestem jakiś anty ) . Chamie,znam te nazwiska. Bartoszewski to czlowiek,ktory za kapowanie kolegow z AK zostal zwolniony z Auschwitz. W wersji politycznie poprawnej ze wzgledu na "zly stan zdrowia". Swoja droga ciekawe,bo w obozach jak ktps byl chory czy slaby od razu szedl na smierc.
|
|
|
|
CYTAT ....Troszeczkę zakrawa mi to na hipokryzje.I to znaczy ze zwalnia z myślenia? Myślenie ma kolosalną przyszłość. Przyszłość przed tobą stoi otworem, możemy to potwierdzi ale to trochę zajmie czasu... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Chamie ? to że ja na ciebie piszę łgarzu to "fakt powszechnie znany" (do dziś mnie nie przeprosiłeś za niesłuszne oskarżenia )... który mogę bardzo szybko udowodnić no ale wybacz chamie ? w normalnych warunkach dostał byś z liścia w twarz ... ale niestety nie mamy normalnych warunków więc mogę tylko apelować żebyś się nawrócił
Bogdan Pęk nie wystartuje z list PiS. Z powodu kompromitujących zdjęć z hotelu poselskiego "SE" twierdzi, że zdjęcie zrobiono 21 lipca późnym wieczorem. Rano miało rozpocząć się posiedzenie Senatu. Widać na nim jedynie, jak ubrany w kurtkę 62-letni Pęk leży w poprzek korytarza w sejmowym hotelu. Ma zamknięte oczy. Co się stało? Pęk w rozmowie z dziennikarzem "Super Expressu" stwierdził, że zasłabł i że nic nie pamięta. Tabloid, pisząc o Pęku, że "leżał sztywny", sugeruje jednak, że senator PiS był pijany. Po publikacji zdjęcia do Pęka dzwonili też dziennikarze PAP. Senator odmówił komentarzy. Cały tekst: http://wybor(...)iQHaCTXc Jednego prostaka mniej "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Myślenie ma kolosalną przyszłość. Przyszłość przed tobą stoi otworem, możemy to potwierdzi ale to trochę zajmie czasu... Bardzo mi przykro ,że Wam schodzi troszeczkę dłużej zrozumienie czegoś ale ja jestem cierpliwy i poczekam powodzenia i nie martwcie się nie każdy może być Einsteinem. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Skoro nazywasz mnie lgarzem nie obrazaj sie za chama. Skonczmy z ta hipokryzja. Nazywa zmarlych kartoflami,prezydenta mezem zydowki i dziwi sie,ze nazywam go chamem ! No zarty chyba.. Za pislamiste tez powinienes dostac i co ? Kim ty jestes ? Cisniesz po innych,a sam sie przeprosin domagasz ?
|
|
|
|
Kim jestem ... dziś może lemingiem ?
Ja nazywam cie łgarzem bo zarzuciłeś mi coś czego nie zrobiłem (i wyjaśniłem dlaczego tego nie mogłem zrobić )... Prosiłem cie przynajmniej 3 razy o zacytowanie czy wrzucenie linka do strony gdzie to "uczyniłem" ... chyba logiczne że nie pozwolę sobie na szerzenie nieprawdy na swój temat ... O kartoflach przypomniałem tylko to co pisały zachodnie gazety i jak to niby "nie przejmujemy" się tym co piszą o "nas" zachodnie gazety ... złe wyrażanie się o zmarłych ? to że zginął w katastrofie samolotowej to mam kłamać na jego temat ? chyba nie o to chodzi ... czy kłamie pisząc o tym z kim żonaty jest wasz rezydent ? czemu ja ci się w ogóle tłumaczę ...ehhh ta moja nienaganna kultura ...tylko w ten sposób mogę sobie wytłumaczyć tą niezręczną sytuacje "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Bo ty oczywiscie nie mozesz napisac Prezydent Kaczynski lub prezydent Duda tylko "kartofel" i "maz zydowki" ? To,ze ktos ich tak okresla nie znaczy,ze musimy to powielac!
|
|
|
|
Jeżeli w następnym życiu wymyślisz coś takiego jak forum to od razu zaznacz że mają w nim padać tylko wpisy zgodne z twoim zdaniem (jak rzecz się ma na niezależnej,pl) a na ten czas po raz kolejny napiszę "odstosunkuj" się od mojej skromnej osoby
Nie musisz czytać / komentować moich wpisów i pozwolisz żeby styl jak i treść moich komentarzy była moja ? Z góry dzięki za wyrozumiałość ... Nie każdy musi pisać komentarze po linii partyjnej ... mam nadzieje że rozwiałem twoje wszelkie wątpliwość "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
wiec ty rowniez nie strzelaj focha. Zegnam. Pisanie na forum wymaga kultury. Nikt nikomu nie broni pidac co uwaza,byle nikogo nie obrazal. Przeciez to PO ciagle opowiada o walce z mowa nienawisci.
|
|
|
|
Prosze bardzo. Cierpliwość bedzie niezbędna, miliony lat przed tobą.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nikt nikomu nie zabrania słuchać tego co chce.Tylko jest takie coś jak wolny wybór nikt nikomu nie narzuca słuchania tego czy tamtego.Ja wyrabiając sobie pogląd na jakąś rzecz nie biorę tylko jednej wypowiedzi ,jednego medium czy jednej osoby.Żeby wyrobić sobie zdanie szukam innych wersji i faktów które mnie przekonają.A czy ktoś używa mózgu czy tylko jest fanatykiem lub ślepym wyznawca to już inna sprawa.Jak kiedyś już napisałem z co poniektórymi nie ma sensu dyskutować i zniżać się do tak niskiego poziomu. Ps. Właśnie włączyłem tv i jest TV TRWAM w radiu , RADIO MARYJA u mojej babci widziałem NASZ DZIENNIK a na TV REPUBLIKA reklamowali promocje na prenumeratę GAZETY POLSKIEJ. WOLNY WYBÓR. Skoro taki z Ciebie dążący do prawdy inteligentny człowiek , to dlaczego posiłkujesz się taką szmirą? No chyba ,że weryfikujesz artykuły z " Newsweeka " w parówka.pl! Jeżeli właśnie to masz na myśli pisząc o używaniu mózgu i selekcji materiałów medialnych, to zaczynam pojmować naturę Twoich postów. Nikt nikomu nie zabrania czytania wszelkich głupstw ukazujących się każdego dnia w serwisach internetowych. Jest ich bez liku i w mediach głównego nurtu i w tych mieniących się "niezależnymi". Jeżeli cytujesz każdą , nawet najwierutniejszą bzdurę , którą wypuszcza jakiś przydupas Lisa mieniący się dziennikarzem , to jakie sobie wystawiasz świadectwo? Jak to świadczy o Twoim rzekomym intelekcie? Jak to świadczy o poziomie do którego jakże szumnie się odwołujesz? Moim zdaniem marnie! No pomyśl jak możesz zarzucać komuś ślepe wyznawanie jakiejś ideologii , podczas gdy sam bezmyślnie cytujesz wypociny dziennikarzy pokroju Lisa? Twoja babcia ma " Nasz Dziennik" , Ty masz " Newsweeka" i ze sporą dozą pewności można stwierdzić , że oboje żyjecie w otumanieniu. Chociaż subiektywnie stwierdzam , że babcia żyje w mniejszym! |
|
|
|
|
CYTAT (nenad ) Nie chodzi o to co mozna ogladac/czytac ! ale o to,co wiekszosc czyta i oglada ! Gdyby na onecie byly rozne punkty widzenia z roznych gazet ludzie by mieli porownanie,a tak maja tylko arty z newsweeka i w to wierzą,bo nie chce sie szukac... Onet to prywatny portal ni nic nie poradzisz. Szkoda twoich nerwów. Tak samo jak nie zmusisz Niezależnej.pl do umieszczania artykułów z Newsweeka. Facebook dociera do największej ilości osób. FB w zasadzie to taki portal dla wszystkich. Gazeta Polska nikogo nie musi prosić o udostępnienie swojego artykułu. Jeśli jest ciekawy to ludzie sami go rozpowszechnia wśród swoich znajomych. ja nawet nie wiem czy oni są na FB. Nikt z moich znajomych mi nic nie polecał. CYTAT (nenad) Bo ty oczywiscie nie mozesz napisac Prezydent Kaczynski lub prezydent Duda tylko "kartofel" i "maz zydowki" ? To,ze ktos ich tak okresla nie znaczy,ze musimy to powielac! Hipokryto, tak samo jak ty nie potrafisz napisać Prezydent Komorowski tylko piszesz Bronek. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Bronek to imię, Lech tez, nawet Jarek to imię. O Lucjuszu i Andrzejku nie wspomnę. Palikot to jednak nazwisko ale on się nie obrazi ze przyjęło sie mówić palikoty o jemu podobnych.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
O co chodzi z tym mężem Żydówki? Jedyni znani politycy którzy są mężami kobiety pochodzącej z narodu wybranego ( po matce Żydówce) , to Radek " Zdradek" Sikorski i Bronisław " Bul" Komorowski! Chodzi Wam . o któregoś z nich?
Ni ch.j nie wiem o czym ta gadka? Kiedyś tłumaczyłem cymbałowi na czym polega talmudyczne prawo dziedziczenia przynależności do potomstwa Abrahama . Cymbał , jak to cymbał , nie załapał i dalej plecie trzy po trzy. No ale czego się spodziewać po imbecylu? Czyżby dalej ktoś rozpowszechniał jakieś głupoty? Przypomina mi się artykulik z gadzinówki Lisa przed wyborami o żydowskim ojcu Agaty Dudy! To najlepiej pokazuje podwójne standardy i mentalność tego medialnego manipulatora! Z założenia tygodnik " Newsweek" piętnuje wszystkie objawy antysemityzmu , ale skoro można kandydatowi PiS odebrać kilka procent poparcia to dlaczego nie? Takie pogranie antysemicką nutką , ale w słusznym celu. Byle nie dopuścić do powrotu PiS-u do władzy! Cel uświęca środki, jak mawiają niektórzy. Pikanterii całej sprawie dodaje fakt , że żona pana redaktora Lisa jest z domu Kedaj , i jej ojciec w wieku niemowlęcym pozbawion był napletka! To jest dopiero chamstwo! |
|
|
|
|
No to jak już sobie wyjaśniliśmy które to imiona a które nazwisko ... tak jak wcześniej pisałem złodzieja Tadeusza z Torunia czy innych pupili dla rozróżnienia będę nazywał po swojemu bo jednak Jarków jest za wielu a co jak trafi się wtopa Gowinowi i co wtedy
ps.Też was zapewne interesuje co jutro nawywija "zięć starego żyda" ? No chyba że znawca Talmudu stwierdzi że korzenie w "ich" narodzie sięgają tylko do 2 pokolenia to coś zmienię ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A poprawnie to powinno się pisać = zięć starego Żyda! No ale jak nauka języka ojczystego poszła w las ( nie tylko z tego przedmiotu- no co zrobić taka karma?) , to takie są efekty!
Proś Boga długo i pinie , żeby Twoje potomstwo nie odziedziczyło Twoich zdolności intelektualnych! Niech jak w tym narodzie wybranym odziedziczą więcej po matce! A wracając do zięcia starego Żyda , to co masz jakieś przecieki , ze Lis jutro coś nawywija? |
|
|
|
|
"zięć starego żyda" jest tylko jeden Andrzej Du*a pisowski rezydent. A co u tego drugiego o którym wspominasz to mi to zwisa
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|