NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 81 82 83 84 85 86 87 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 14 Sie 2015r. 10:28  
No dokładnie, tak jak piszesz. Każdy ściemnia żeby ładnie wyglądało potluczony

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 14 Sie 2015r. 10:28  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sie 2015r. 14:04  
Bedzie referendum to zdecydujemy. Chyba chodzi o nasza decyzje? :-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sie 2015r. 18:10  
CYTAT
"Nowa władza" zadba o urlop dziennikarki TVP 1? Dziwne sugestie Krystyny Pawłowicz

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18556025,nowa-wladza-zadba-o-urlop-dziennikarki-tvnp-pawlowicz-chce.html#Czolka3Img
Ot takie mało co nieco co nas czeka jak Pislamiści dojdą do władzy

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 14 Sie 2015r. 21:40  
IV RP na 100%

Tej babie to powinni ze 3 paśniki w sejmie postawić ...

"Czas wypocząć od tak 'wyspecjalizowanego' zajęcia... Na jesieni nowa władza będzie musiała zadbać o Pani zdrowie..."

Teraz to już na bank "wybory będą sfałszowane" bo nikt przy zdrowych zmysłach na takich idiotów by nie zagłosował ...

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sie 2015r. 08:38  
Koniecznie coś pozytywnego o PO zanim bedzie po. Skrobnijcie coś ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sie 2015r. 08:56  
Pawłowicz to zakała najgorsza pisu, nieszturchane chyba latami babsko zdewociałe do końca. We mnie budzi obrzydzenie regularne i dziwię się tylko, że PIS jej nie zamknie w jakimś poniemieckim schronie z workiem ugotowanych ziemniaków. Jeszcze przyłożyć klapę starą żeliwną wanną żeby to cholerstwo nie wylazło.
Wszystkie te wycieczki Szydło czy wcześniejsze Dudy jedną swoją wywpowiedzią Pawłowicz potrafi obrócić w g...o i cała robota na marne.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 15 Sie 2015r. 09:35  
CYTAT

Masz jakieś problemy ? Temat o PiS a ty namawiasz do łamania regulaminu cool?

" ...Na jesieni nowa władza będzie musiała zadbać o Pani zdrowie..."

Ciekawe czy baba miała na myśli tylko tą panią czy tylko nie rozwinęła myśli nie wiem...może jakieś wywiezienie np.Lisa do lasu i jak za "najlepszych czasów komuny" jakieś internowania całego TVNu czy tylko wyrywkowo "zadbają o zdrowie" ... Swoją drogą czym ta Pani podpadła temu babsku ... ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sie 2015r. 06:25  
CYTAT

CYTAT

Masz jakieś problemy ? Temat o PiS a ty namawiasz do łamania regulaminu cool?

Osobiście absolutnie nie, nigdy w życiu, niech Bóg broni, głowa od urodzenia tam gdzie powinna być. Chciałem jednak zahaczyć el.comendantes o formalną wytyczną powodu rzeczy następującej: pod tematem PiS rozpisujecie się o względnej niższości błędów PO od błędów PiS, natomiast pod tematem PO rozpisujecie się o bezwzględnej wyższości wad PiS nad wadami PO.

Moje All Seeing Eye nie mogło nie zatęsknić za odrobiną pozytywnego urozmaicenia, stąd ta uniżona interpelacja do członków zarządu forum. Urozmaicona Dieta jest rzeczą bardzo istotną dla zachowania długotrwałej i szczytowej kondycji psychofizycznej cool?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 16 Sie 2015r. 10:12  
Jeśli zechcesz się cofną do strony 83 to zauważysz moją wrzutkę jak wysoko ocenia prace "Bronka" zachodnia prasa ... Podobnych wpisów znajdziesz więcej w temacie PO ... To że moi oponenci nie mają co wrzucać nie wiem i do dziś twierdzą że PiS nie rządzi ... no cóż może i mają rację (patrzę tu na nasze miasto) ... Ciężko to nazwać rządzeniem to co dzieje się u nas ... po za lansowaniem się i lizaniem zada komu trzeba nic innego się nie dzieje ... Ktoś napisze zaraz że mało czasu ... Czy np. Biedroń miał go więcej ?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 16 Sie 2015r. 20:15  
Powtórka z rozrywki, czyli uwertura do IV RP

Obrazek

Andrzej Duda jest już oficjalnie prezydentem Polski. I to jest pierwszy i ostatni raz, kiedy określam go w ten sposób. Dlaczego? Dlatego, że on w trakcie debaty z ówczesnym prezydentem Komorowskim, zwracał się do niego per „Panie Komorowski”. Dlatego, że pislamiści przez 5 lat mówili że Bronisław Komorowski został prezydentem przez pomyłkę, że jest bezprawnym, chwilowym lokatorem Belwederu (do którego z resztą z początku nie mógł się wprowadzić ze względów bezpieczeństwa – pislamiści z krzyżami pikietowali pod nim, „w obronie” innego krzyża, który tam wcześniej samowolnie postawili, nie pytając nikogo o zdanie). Dlatego, że nazywali bo „komoruskim”, „WSIokiem”, „szogunem”, „bulem” (jakoś „obiat” Jarosława Kaczyńskiego im nie przeszkadzał), ale nigdy „prezydentem”. Dlatego, że obiecał być prezydentem wszystkich Polaków, a tę obietnicę złamał zaraz po wyborze. I z wielu innych powodów.

http://pikio.pl/powtorka-z-rozrywki-czyli-uwertura-do-iv-rp2/

Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2015r. 07:13  
Andrzejek teraz zrozumial jakie to emocje nim targaja placze

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2015r. 07:19  
Jacek Sasin do Barbary Nowackiej: Musi pani słuchać głosu Kościoła, czy się pani to podoba czy nie
Wczoraj, 16 sierpnia (22:13)
Jacek Sasin w emocjonalnym wywodzie na antenie TVN 24 bronił słów arcybiskupa Wacława Depo.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2015r. 07:24  
Wpierw sluchamy nastepnie sie wypowiadamy, tak trzymaj zarumienionyzarumieniony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2015r. 07:27  
Zumba ty zawsze piszesz w trzeciej osobie lub liczbie mnogiej? Boisz sie własnego zdania więc piszesz o sobie MY?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2015r. 09:42  
CYTAT

Obrazek

Andrzej Kryże nie był , ani nie jest członkiem PiS. Był wiceministrem u Ziobry. Taki super duet ( coś jak Twoje relacje z Bananem)uśmiech. Wszyscy żywimy głęboką nadzieję , że po wygranych przez PiS jesiennych wyborach obaj powrócą do resortu sprawiedliwości i zaczną robić porządki. Rodzinne koligacje pana sędziego połączone z zaangażowaniem pana Ziobry, niewątpliwie przyczynią się do przywrócenia porządku w tym kraju.Miejsc masowych straceń z pewnością przybędzie , ale taka jest cena rewolucji!smiech2
W każdym razie z niecierpliwością wszyscy czekamy na ten dzień.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2015r. 10:27  
CYTAT
Zumba ty zawsze piszesz w trzeciej osobie lub liczbie mnogiej? Boisz sie własnego zdania więc piszesz o sobie MY?

Pisalem do obojga, tam sa dwa zawstydzone buziaczki na koncu...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2015r. 12:19  
CYTAT
Dlatego, że obiecał być prezydentem wszystkich Polaków, a tę obietnicę złamał zaraz po wyborze.

Jaki ruch oceniasz jako złamanie tej obietnicy?

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2015r. 21:11  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sie 2015r. 07:10  
Klemens_Maria może autora zapytasz? Zaglądałeś w ogóle do artykułu?

kubuś, już wybieliłeś Kryżego?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sie 2015r. 07:55  
Nie wybieliłem ! Jego ojciec był stalinowskim zbrodniarzem , a on sam skazywał opozycjonistów w stanie wojennym. Nie wiem dlaczego PiS zwąchał się z takim człowiekiem? Ale pisząc o tym ( wrzucając mema), że Andrzej Kryże jest członkiem PiS , dopuszczasz się przekłamania. Jeżeli kłamiesz w jednym całkiem możliwe , że w innym również. Przynajmniej to sprostuj , przyznanie się do błędu nic nie boli!uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sie 2015r. 08:15  
kubuś, prostować mogę swoje wypowiedzi. To mem, który jest podpisany. Uwagi i zażalenia do autora. Przyznanie się do błędu faktycznie nie boli. A jak zaboli to zmienię nick.

Kłamstwo duże słowo. Czy osoba zmieniająca nick po raz kolejny nie jest w jakimś sensie kłamcą? Udawanie to także kłamstwo.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sie 2015r. 08:24  
Moderowano przez: el.Banan
ciach ok proponuję zapoznać się z --->regulaminem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sie 2015r. 09:34  
CYTAT

...prostować mogę swoje wypowiedzi. To mem, który jest podpisany. Uwagi i zażalenia do autora. Kłamstwo duże słowo.

To twoja wypowiedz pod własnym nickiem. Kłamstwo nie boli...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sie 2015r. 10:01  
CYTAT
Klemens_Maria może autora zapytasz? Zaglądałeś w ogóle do artykułu?

Przeczytałem, bardzo cenie alternatywne źródła informacji i opinii. Ale pytałem bo lubię znać jednostkowe zdania w takich sprawach- a wywnioskowałem, że zgadzasz się z treścią artykułu. Dodam dla jasności rozmowy, że ja uważam artykuł za dobry i chciałbym aby większość wyborców go przeczytało i wtedy ciekawiłyby mnie ich wnioski.

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sie 2015r. 07:22  
Poszukaj wypowiedzi Dudy po zaprzysiężeniu. Przed pałacem gdzie "spontanicznie" zebrała się grupa jego wyborców. Tam wyraźnie pokazał czyim jest Prezydentem. Poniosło go trochę i zapomniał, że kampania Prezydencka już sie zakończyła. Ja to słuchałem w PR 1 i czułem się zażenowany.

Info dla funkcjonariuszy. Wypowiedzi polityków PO też są żenujące.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 81 82 83 84 85 86 87 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »